FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovisi mnogo od toga i kako bi posao izgledao, moguće i da je posudba. Ukoliko ga baš kupimo, možemo mi njega prodati, jer je on iznad ove lige mnogo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
U PLBiH, cak i kad imas finansijsku moc kao Mirvic & co., jako si limitiran jer igraci ne zele u ovu ligu, koja jeste dosta napredovala u odredjenim segmentima, ali je jos uvijek divlja po mnogo cemu i ima uzasnu (poprilicno zasluzeno) reputaciju.
Prije par dana Rendulic preprica kako je htio da dovede jednog igraca, a on odabrao Slaven Belupo. Za manje pare, na ustrb Zrinjskog koji je igrao KL. Jednostavno, dazba novac, neko nece da mu igrac Borca na nekoj livadi slomi nogu a Gigovic svira kontra faul. Igraci pricaju medjusobno i sve se brzo procuje.
Da ne okolisam, biti klub iz PLBiH a nesto izvoljevati da li je jedan Luka Menalo za nas ili ne je smijesno. Ako ikako moze, daj ga odmah.
Prije par dana Rendulic preprica kako je htio da dovede jednog igraca, a on odabrao Slaven Belupo. Za manje pare, na ustrb Zrinjskog koji je igrao KL. Jednostavno, dazba novac, neko nece da mu igrac Borca na nekoj livadi slomi nogu a Gigovic svira kontra faul. Igraci pricaju medjusobno i sve se brzo procuje.
Da ne okolisam, biti klub iz PLBiH a nesto izvoljevati da li je jedan Luka Menalo za nas ili ne je smijesno. Ako ikako moze, daj ga odmah.
Pozdrav evo Menala u Capljini sjedi deset metara od mene hehehe da nije deset likova oko njega pitao bih ga prelazi li..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pitaj ga u šaljivom tonu ima li šta za Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cudo nas sa Hirosom ne povezuju 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Šta ga je Sarajevo izbacilo....ključnih 6 godina omladinskog staža proveo u Dinamu i Liverpoolu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 dec 2023, 22:53Dal je najbolji ofanzivni igrač kojeg je Sarajevo izbacilo nakon Alena Škore,a ponašanje navijača Sarajeva je samo pokazatelj koliko se isti slabo razumiju u fudbal.
Vjerovatno mu je to babo završio.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ono mahalski, hodaš oko njegovog stola i lafo pričaš s nekim na telefon

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Samo nek ostane upisano da ima nezadovoljnih pitara kojima Menalo nije nesto, a Andjusic im igra krilo tu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- skullcrusher
- Kontakt:
Njega ne bih doveo da nam donese i titulu i kup i grupnu fazu ne bih tog lika doveo, nikad
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Kazu karijera mu u paduJavierBosnia je napisao/la: ↑22 dec 2023, 14:30Samo nek ostane upisano da ima nezadovoljnih pitara kojima Menalo nije nesto, a Andjusic im igra krilo tu

Ofirna priča.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 dec 2023, 14:24Ono mahalski, hodaš oko njegovog stola i lafo pričaš s nekim na telefon![]()

Zamisli koliko je nekima apetit porastao, kad im je Menalo, ono nista posebno hahah.JavierBosnia je napisao/la: ↑22 dec 2023, 14:30Samo nek ostane upisano da ima nezadovoljnih pitara kojima Menalo nije nesto, a Andjusic im igra krilo tu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Samo nemojte čovjeka dizat u nebo pa ga onda nakon 2 slabe utakmice tjerat. Puna podrška Luka

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 22 dec 2023, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Menalo potpisuje i to je to najavio sam ga prije mjesec.
Super vijest. Hvala Mirviću, svaka čast i Ibričiću i Rožmanu, jer se očigledno traži kvalitet, a ne samo "pojačanja" reda radi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
8. novembra sam još ovo pisaoH8Z7 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 12:25Jakirović, očito, nije zadovoljan nastupima 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Menalo je ove sezone odigrao 366 minuta bez ijednog gola i asistencije, te sada Jakirović na krilnim pozicijama prednost daje Takuru Kaneku, Dariju Špikiću, Gabrielu Vidoviću, Antoniju Marinu, Gabrielu Rukavini i Mahiru Emreliju.
Mislim da bi kod nas pokidao, realno još ima vremena za napredak, probao bih ga na zimu dovesti.

#SamoKažem

P.S ode Ališah u USA
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 22 dec 2023, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, iliyaa8, JavierBosnia, juka55, rimljanin90 i 76 gostiju.