Sporting Kansas City II announced today the acquisition of 19-year-old midfielder Haris Alisah ahead of the 2024 MLS NEXT Pro season.
Alisah joins on a year-long loan from FK Sarajevo in his native Bosnia and Herzegovina, with Sporting KC II holding an option to buy the player at the end of 2024.
Jakirović, očito, nije zadovoljan nastupima 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Menalo je ove sezone odigrao 366 minuta bez ijednog gola i asistencije, te sada Jakirović na krilnim pozicijama prednost daje Takuru Kaneku, Dariju Špikiću, Gabrielu Vidoviću, Antoniju Marinu, Gabrielu Rukavini i Mahiru Emreliju.
Mislim da bi kod nas pokidao, realno još ima vremena za napredak, probao bih ga na zimu dovesti.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jakirović, očito, nije zadovoljan nastupima 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Menalo je ove sezone odigrao 366 minuta bez ijednog gola i asistencije, te sada Jakirović na krilnim pozicijama prednost daje Takuru Kaneku, Dariju Špikiću, Gabrielu Vidoviću, Antoniju Marinu, Gabrielu Rukavini i Mahiru Emreliju.
Mislim da bi kod nas pokidao, realno još ima vremena za napredak, probao bih ga na zimu dovesti.
8. novembra sam još ovo pisao
#SamoKažem
P.S ode Ališah u USA
Sta si ti ovdje konkretno najavio?
Apsolutno ništa, to je šala između mene i @Surreala
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mi po TM-u ostadosmo na samo 3 veznjaka (Mustafic, Julardzija, Buljubasic).
Avram otisao
Alisah posudba
Blata otpisan od ranije
Vrancic otpisan?
Andjusic svakako krilo igra
Znaci mozemo ocekivati tu 2-3 pojacanja
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Moze li mi neko reci za kojeg Savica se špekulira, milion ih, jel to onaj sto je u Olimpiji nekad kidao, strasan bio, il neki drugi, mozda onaj iz Atletica
Moze li mi neko reci za kojeg Savica se špekulira, milion ih, jel to onaj sto je u Olimpiji nekad kidao, strasan bio, il neki drugi, mozda onaj iz Atletica
Ma ja mislim da je Sergej Milinković Savić, posudba sa pravom otkupa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Savic koji je igrao za Zrinjski prije nego je otisao u Belgiju, ako se ne varam.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Savic koji je igrao za Zrinjski prije nego je otisao u Belgiju, ako se ne varam.