Ma još je rano govoriti gdje će otići, do ponedjeljka iskočiti će još par klubova.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Evo Halid Sabanovic stigao na Aerodrom.Da se ne šuška sta....
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
- muhamedhulk
- Kontakt:
savic pravi dm, visok, skocan, more trcati 
menalo je ok pojacanje, mada moze i bez njega sto se mene tice.
ja bih vise volio tu desetku famoznu i dm.
inace mi smo igrali 4231 gdje su naprijed desetka i napadac bili haman u liniji, nije to bila 433.

menalo je ok pojacanje, mada moze i bez njega sto se mene tice.
ja bih vise volio tu desetku famoznu i dm.
inace mi smo igrali 4231 gdje su naprijed desetka i napadac bili haman u liniji, nije to bila 433.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nadamo da se ne suska. Za njega je bega izmislio fudbalKomercijala19 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:26Evo Halid Sabanovic stigao na Aerodrom.Da se ne šuška sta....
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
+1James1987 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:35Nadamo da se ne suska. Za njega je bega izmislio fudbalKomercijala19 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:26Evo Halid Sabanovic stigao na Aerodrom.Da se ne šuška sta....
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Kakav Celje i qurci
Menalo je dogovoren.
Menalo je dogovoren.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Došao malo kući za praznike.Komercijala19 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:26Evo Halid Sabanovic stigao na Aerodrom.Da se ne šuška sta....
A Renan dingospo lagano biciklom po nekim favelama 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Malo mi čudno da eto svi znaju da je Menalo dogovoren, a da nijedan portal to nije objavio.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Menalo i Eldar Mehmedovic nasi. Mehmedovic najvise dolazi zbog U21 pravila a i u nasoj ligi u dresu Slobode bio mnogo dobar. Ocigledno se nije snasao u Lokomotivi. Ne mozemo se osloniti samo na Buljubasica ko U21 igraca, a Trako i Mulalic realno nisu neka pljacka pogotovo Trako.
To je to.keli je napisao/la: ↑22 dec 2023, 19:55Menalo i Eldar Mehmedovic nasi. Mehmedovic najvise dolazi zbog U21 pravila a i u nasoj ligi u dresu Slobode bio mnogo dobar. Ocigledno se nije snasao u Lokomotivi. Ne mozemo se osloniti samo na Buljubasica ko U21 igraca, a Trako i Mulalic realno nisu neka pljacka pogotovo Trako.

Još u avgustu mi je Lukica bio želja, sreća pa Ismir čita forum i ispravlja greške iz prošlosti

Ako se uspije srediti, dobit ćemo najboljeg igrača lige. Luka je level iznad svih naših krila i po kvalitetu i po disciplini/profesionalizmu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Pa portali sa ovog pdf prepisuju vijesti.Ovdje ces se duplo vise informisati nego na svim portalima.
No sikiriki za Luku,samo da ga sarne

Eldar je isto jako blizu.Ja se ponajvise nadam Savicu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najjace je ovo kad je prelazni rok u pitanju, na ovom forumu se pojavi uvijek 20 imena i onda se kao pocne raspravljati dobar ovaj, los taj, ma sta ce nam ovaj, bolje ovog itd a na kraju dodje neko koga se uopste ovdje nije spomenulo. Najbolji dokaz za ovo je kad su dosli Hasic, Julardzija i crnogorac. Niko pojma nije imo, nema vise ovih sto znaju tako je i bolje. Ja se iskreno ne sekiram za prelazni rok jer imam povjerenje u rozmana, koga god da dovedu znam da ce biti pojacanje u odnosu na trenutne igrace
Nemoj tako znali smo za crnogorca, proglašen klocem al smo.mu ipak dali šansu i popišo nas.ubipara je napisao/la: ↑22 dec 2023, 20:22Najjace je ovo kad je prelazni rok u pitanju, na ovom forumu se pojavi uvijek 20 imena i onda se kao pocne raspravljati dobar ovaj, los taj, ma sta ce nam ovaj, bolje ovog itd a na kraju dodje neko koga se uopste ovdje nije spomenulo. Najbolji dokaz za ovo je kad su dosli Hasic, Julardzija i crnogorac. Niko pojma nije imo, nema vise ovih sto znaju tako je i bolje. Ja se iskreno ne sekiram za prelazni rok jer imam povjerenje u rozmana, koga god da dovedu znam da ce biti pojacanje u odnosu na trenutne igrace

Pa više puta je znao uputiti strašan zadnji pas baš negdje iz sredine terena, pa kontam možda bi mogao dobro odigrati na toj famoznoj desetki.luckystrike je napisao/la: ↑22 dec 2023, 10:29"Hasić po vokaciji svakako nije krilo"
Ajdin ništa drugo u životu nije ni igrao već desno krilo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Niko nije zavrsen dok ne stavi potpis na ugovor.
Nemojte ofirati potencijalna pojacanja. Ne znam u cemu je fazon.
- muhamedhulk
- Kontakt:
eldar je rahman za sirotinju.
ako ce igrati naprijed kao am ok, sve drugo je utopija...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Samo potpis drug upravu siOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:07Niko nije zavrsen dok ne stavi potpis na ugovor.
Cudi me da Mehmedovic apsolutno nikako nije dobio priliku u Lokomotivi, ma da eto ni Krdzalic za kojeg bas kazu da je jako talentovan nije igrao nesto…
Sve u svemu Mehmedovic ima izuzetnog potencijala, ako je uopste istina za njega onda super.
Sve u svemu Mehmedovic ima izuzetnog potencijala, ako je uopste istina za njega onda super.

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, Bordo10, ErosViverosViv, mosarajvosa83 i 52 gosta.