Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne bih sad da vagam i da pricam
Ko je veci
Ko mi je drazi
Ali jeste Borac u rukometu igro dva puta finale i jednom osvojio ligu prvaka
Takodjer su osvojili i europa ligu
Imaju oko 30 trofeja titula i kupova u Jugi i BiH
Kao i u kosarci u kojij su osvojili BiH i kup Mirza Delibasic
Igraju prvu ligu BiH i u odbojci i futsalu
Ima ih svugdje i u muskim i u zenskim selekcijama
Velez je vise fudbalski orijentisan
Ko je veci
Ko mi je drazi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Upravo to. Bolje njoj izgraditi olimpijski bazen nego tolike pare bacati na Velež, a nikakve uspjehe nemajuVirtu4l je napisao/la: ↑25 dec 2023, 00:22Pa da su pumpali pare u nju kao što su milioce bacali na Velež i obezbijedili joj uslove, danas bi bila još bolja.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 00:16Nećeš ostati živ od Mostaraca ako Lana Pudar osvoji prvu olimpijsku medalju za BiH
A medalja će doći uprkos nebrizi grada Mostara za nju.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Orijentisani fudbalski, a opet u Evropi igrali samo druga/treca takmicenja Kup Uefa i Kup pobjednika kupova i samo jednom su otisli dalje od 1/8 finala (cetvrtfinale).NoDi80 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 00:24Ne bih sad da vagam i da pricam
Ko je veci
Ko mi je drazi
Kad ih slusas rekao bi da su osvajali Ligu sampiona.
Plus sto nikad titulu nisu osvojili u domacoj ligi, a igrali su u 3 drzave i 3 sistema.
Zeljeznicar je igrao 1/2 finala Kupa Uefa, imaju nastup i u Kupu sampiona, pa se ne kurce sa nekim evropskim uspjesima, iako su otisli dalje od Veleza.
- Meraak1921
- Kontakt:
- MocMahale444
Nije Beg cicijaVanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 17:22
Dje si buraz pogresne boje... Sta mai ?
Pa jaa, cibne se cvaja odmah,ima se se more se, cim saudijci uletise u Zelju, a do juce se ni za kahvu nije imalo...![]()
Nego kolko tipla sto ti je Behkusa dala da slikas grah na crvenoj krpi ?
A ja dobio info od @Koleta , kaze, ma stipu Muhonija eno ga kod Dzemile na kursu, polozio je kasike i viljuske, pao na cackalicama![]()

Ovo je jedan bosanski laznjak sto se tice brace arapa.
Naftasi misle da upravljaju ekipom

Nemaju oni blage da bi mi zavadili dva oka u glavi.
A vidi paša znas da je crvena boja protiv uroka, tako da se Behka dobro drzi pravila.
Cim je rekla za Bekriju “nece on niDŽe”

Rekoh da znas samo ako pogrijesis idem kod Danice da gleda u pasulj a tebi ce grah zavrsiti u corbi jel jasno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Korona jest bila, ograniceni kapacitet nije.Suvorov je napisao/la: ↑24 dec 2023, 22:52Ovo je bilo za vrijeme korone sa ogranicenim kapacitetom.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 dec 2023, 22:46Prelijepi kadrovi 5000 ne banjalucana na proslavi titule. Fascinantno![]()
Vas se toliko nikad nije skupilo u PL. Ono prkno od stadiona niste nikad uspjeli napuniti u Premijer ligi.
Uz to, ovo je prva sezona da imate malo vecu prosjecnu posjetu, otkad postoje zvanicni podaci PL Borac je uvijek imao bolju prosjecnu posjetu po sezonama. Vama je trocifrena prosjecna posjeta dugo bila realnost.
Sta god da napises ispadnes smijesan, pijacaru.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Nemoj da pricas o evropskim takmicenjima, kada ste najvece sramote bh fudbalu priredili upravo vi. S druge strane, za razliku od vas, neke od najvecih pobjeda bh.predstavnika imamo mi. Evo nam da je Zeljo ili Sarajevo rekao nesto, pa i Zrinjski pa hajde imalo bi smisla, ovako jok. Sto kaze Virto kao SD imate odlicne rezultate i uspjehe, al kao fudbalski klub ste jedna obicna **** i nikada niko to promjeniti nece. Klub trece klase ste bili i u bivspj jugi, a i sada, i to ni vico ni dodik ni tegeltija ni bilo ko promjeniti nece.Suvorov je napisao/la: ↑25 dec 2023, 00:36Orijentisani fudbalski, a opet u Evropi igrali samo druga/treca takmicenja Kup Uefa i Kup pobjednika kupova i samo jednom su otisli dalje od 1/8 finala (cetvrtfinale).NoDi80 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 00:24Ne bih sad da vagam i da pricam
Ko je veci
Ko mi je drazi
Kad ih slusas rekao bi da su osvajali Ligu sampiona.
Plus sto nikad titulu nisu osvojili u domacoj ligi, a igrali su u 3 drzave i 3 sistema.
Zeljeznicar je igrao 1/2 finala Kupa Uefa, imaju nastup i u Kupu sampiona, pa se ne kurce sa nekim evropskim uspjesima, iako su otisli dalje od Veleza.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Simpatizer
- Kontakt:
Mi kao SD imamo vrhunski rezultat i uspjeh, malo je napisati odlicne rezultate. Sampion Evrope je nesto sto Vrapcicani nikad nece biti u bilo kom sportu.
A i fudbalu imamo vise trofeja od Veleza. Cinjenice.

A i fudbalu imamo vise trofeja od Veleza. Cinjenice.

2023 godina
drzava sa najlosijim fudbalom u evropi,konkurentom i na svijetu
sport u kojem imas premierligase koji jos uvijek primaju prosjecnu platu u drzavi
gdje se svako kolo najmanje 1 utkamica namjesti,ili klubovi,ili savez
i onda navijaci dva kluba se svadjaju ko je veci klub u toj ligi
drzava sa najlosijim fudbalom u evropi,konkurentom i na svijetu
sport u kojem imas premierligase koji jos uvijek primaju prosjecnu platu u drzavi
gdje se svako kolo najmanje 1 utkamica namjesti,ili klubovi,ili savez
i onda navijaci dva kluba se svadjaju ko je veci klub u toj ligi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro jutro i sretan Bozic!
Nastavite
Nastavite

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jadni mali mošnjo kmeeeemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 20:57Mi smo tad najaci tim ubjedljivo bili bez da nam namjestaju,uostalom dokazali i u evropi to. Nego koliko znam nismo za tih 8 godina bili 8 puta sampioni niti je bilo ko ovo radio kao Vico,mi ni tad a ni sad kao ni prije nikad nismo imali ljude u savezu. Predsjednik komisije za sudjenje u upravi Borca,bivsi predsjednik sadasnji je predsjednik saveza nikad to vidjeno nije prije,to su cinjenice mosnjama ti staru izudaram. Da ponovim,nadam se da ce doc neki bosnjo koji ce jos bezobraznije od Vice gurat da vam zgadi zivot,da nebude postojao faul,ofsajd ili sta slicno sa 404 faulaAvantiBL je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:07Šta sve neću pročitati na ovom forumu, majko mila... Jadni pošteni bošnjo, neće dati gu*ice za 5 maraka... Pa stručnjaku jedan, bošnji(mošnji) i dan danas ima u savezu, pa šute kao pi.kice na sve ovo što se dešava... Ne znam jesi li lud ili se praviš lud... Prepošteni mošnjo je bio na čelu saveza, pa se i tada gurao samo jedan klub, ne sjećam se da su dozvolili da se više klubova bori za prvo mjesto... A tek što negirate da se pokojni OlimpiC nije sklanjao, to tek neću komentarisati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 14:10Kad dodje bosnjo neki onda ce bit klanje izmedju timova za 1 mjesto,nece gurat jedan tim kao sto ovi rade,mada bi volio da se neko gura toliko ofirno da im smuci fudbal
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Sretan Božić svima koji slave
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Zar treba trositi rijeci o Mostarcima, kad imaju potencijalnog osvajaca medalje na olimpijskim igrama, a mimo toga medalja i uspjeha na izvoz. I o takvom talentu i potencijalu ne mogu da se brinu kako treba, nisu u stanju. Oni ce nekom o sportskim uspjesima.. poklopite se i na standove lagano, pijaca je smije trpiti
-
- Kontakt:
Robert Zrilić,medjutim prvi put od kad postoji ova liga da neki klub ima bivseg direktora,bivseg predsjednika,bivse clanove u Savezu haha smijurijaSuvorov je napisao/la: ↑24 dec 2023, 21:54Ko je taj covjek? Ovu laz pises mjesecima, pa ajde da vidimo ko je taj, da razbijemo tu mitomaniju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 20:57Mi smo tad najaci tim ubjedljivo bili bez da nam namjestaju,uostalom dokazali i u evropi to. Nego koliko znam nismo za tih 8 godina bili 8 puta sampioni niti je bilo ko ovo radio kao Vico,mi ni tad a ni sad kao ni prije nikad nismo imali ljude u savezu. Predsjednik komisije za sudjenje u upravi Borca,bivsi predsjednik sadasnji je predsjednik saveza nikad to vidjeno nije prije,to su cinjenice mosnjama ti staru izudaram. Da ponovim,nadam se da ce doc neki bosnjo koji ce jos bezobraznije od Vice gurat da vam zgadi zivot,da nebude postojao faul,ofsajd ili sta slicno sa 404 faulaAvantiBL je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:07
Šta sve neću pročitati na ovom forumu, majko mila... Jadni pošteni bošnjo, neće dati gu*ice za 5 maraka... Pa stručnjaku jedan, bošnji(mošnji) i dan danas ima u savezu, pa šute kao pi.kice na sve ovo što se dešava... Ne znam jesi li lud ili se praviš lud... Prepošteni mošnjo je bio na čelu saveza, pa se i tada gurao samo jedan klub, ne sjećam se da su dozvolili da se više klubova bori za prvo mjesto... A tek što negirate da se pokojni OlimpiC nije sklanjao, to tek neću komentarisati....
Daj mi samo reci koga to smatraš "lažnim" a koga "pravim" mostarcem životati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Kako ste duhoviti,vazda ste ima smisla za humor. Nije mi smetalo jer vam mame i sestre vole,maksuz ih poselami od mene.AvantiBL je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:04Jadni mali mošnjo kmeeeemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 20:57Mi smo tad najaci tim ubjedljivo bili bez da nam namjestaju,uostalom dokazali i u evropi to. Nego koliko znam nismo za tih 8 godina bili 8 puta sampioni niti je bilo ko ovo radio kao Vico,mi ni tad a ni sad kao ni prije nikad nismo imali ljude u savezu. Predsjednik komisije za sudjenje u upravi Borca,bivsi predsjednik sadasnji je predsjednik saveza nikad to vidjeno nije prije,to su cinjenice mosnjama ti staru izudaram. Da ponovim,nadam se da ce doc neki bosnjo koji ce jos bezobraznije od Vice gurat da vam zgadi zivot,da nebude postojao faul,ofsajd ili sta slicno sa 404 faulaAvantiBL je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:07
Šta sve neću pročitati na ovom forumu, majko mila... Jadni pošteni bošnjo, neće dati gu*ice za 5 maraka... Pa stručnjaku jedan, bošnji(mošnji) i dan danas ima u savezu, pa šute kao pi.kice na sve ovo što se dešava... Ne znam jesi li lud ili se praviš lud... Prepošteni mošnjo je bio na čelu saveza, pa se i tada gurao samo jedan klub, ne sjećam se da su dozvolili da se više klubova bori za prvo mjesto... A tek što negirate da se pokojni OlimpiC nije sklanjao, to tek neću komentarisati....
-
- Kontakt:
Sredi nam koji traktor ispod cijene da možemo robu do pijace prebacitiLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:12Zar treba trositi rijeci o Mostarcima, kad imaju potencijalnog osvajaca medalje na olimpijskim igrama, a mimo toga medalja i uspjeha na izvoz. I o takvom talentu i potencijalu ne mogu da se brinu kako treba, nisu u stanju. Oni ce nekom o sportskim uspjesima.. poklopite se i na standove lagano, pijaca je smije trpiti

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
19vendetta87 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 00:16Nećeš ostati živ od Mostaraca ako Lana Pudar osvoji prvu olimpijsku medalju za BiH

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Srecom ima ko.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:12Zar treba trositi rijeci o Mostarcima, kad imaju potencijalnog osvajaca medalje na olimpijskim igrama, a mimo toga medalja i uspjeha na izvoz. I o takvom talentu i potencijalu ne mogu da se brinu kako treba, nisu u stanju. Oni ce nekom o sportskim uspjesima.. poklopite se i na standove lagano, pijaca je smije trpiti

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Velez je rupa bez dna.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 20 gostiju.