Nastavite
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobro jutro i sretan Bozic!
Nastavite
Nastavite
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jadni mali mošnjo kmeeeemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 20:57Mi smo tad najaci tim ubjedljivo bili bez da nam namjestaju,uostalom dokazali i u evropi to. Nego koliko znam nismo za tih 8 godina bili 8 puta sampioni niti je bilo ko ovo radio kao Vico,mi ni tad a ni sad kao ni prije nikad nismo imali ljude u savezu. Predsjednik komisije za sudjenje u upravi Borca,bivsi predsjednik sadasnji je predsjednik saveza nikad to vidjeno nije prije,to su cinjenice mosnjama ti staru izudaram. Da ponovim,nadam se da ce doc neki bosnjo koji ce jos bezobraznije od Vice gurat da vam zgadi zivot,da nebude postojao faul,ofsajd ili sta slicno sa 404 faulaAvantiBL je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:07Šta sve neću pročitati na ovom forumu, majko mila... Jadni pošteni bošnjo, neće dati gu*ice za 5 maraka... Pa stručnjaku jedan, bošnji(mošnji) i dan danas ima u savezu, pa šute kao pi.kice na sve ovo što se dešava... Ne znam jesi li lud ili se praviš lud... Prepošteni mošnjo je bio na čelu saveza, pa se i tada gurao samo jedan klub, ne sjećam se da su dozvolili da se više klubova bori za prvo mjesto... A tek što negirate da se pokojni OlimpiC nije sklanjao, to tek neću komentarisati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 14:10Kad dodje bosnjo neki onda ce bit klanje izmedju timova za 1 mjesto,nece gurat jedan tim kao sto ovi rade,mada bi volio da se neko gura toliko ofirno da im smuci fudbal
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Sretan Božić svima koji slave
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Zar treba trositi rijeci o Mostarcima, kad imaju potencijalnog osvajaca medalje na olimpijskim igrama, a mimo toga medalja i uspjeha na izvoz. I o takvom talentu i potencijalu ne mogu da se brinu kako treba, nisu u stanju. Oni ce nekom o sportskim uspjesima.. poklopite se i na standove lagano, pijaca je smije trpiti
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Robert Zrilić,medjutim prvi put od kad postoji ova liga da neki klub ima bivseg direktora,bivseg predsjednika,bivse clanove u Savezu haha smijurijaSuvorov je napisao/la: ↑24 dec 2023, 21:54Ko je taj covjek? Ovu laz pises mjesecima, pa ajde da vidimo ko je taj, da razbijemo tu mitomaniju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 20:57Mi smo tad najaci tim ubjedljivo bili bez da nam namjestaju,uostalom dokazali i u evropi to. Nego koliko znam nismo za tih 8 godina bili 8 puta sampioni niti je bilo ko ovo radio kao Vico,mi ni tad a ni sad kao ni prije nikad nismo imali ljude u savezu. Predsjednik komisije za sudjenje u upravi Borca,bivsi predsjednik sadasnji je predsjednik saveza nikad to vidjeno nije prije,to su cinjenice mosnjama ti staru izudaram. Da ponovim,nadam se da ce doc neki bosnjo koji ce jos bezobraznije od Vice gurat da vam zgadi zivot,da nebude postojao faul,ofsajd ili sta slicno sa 404 faulaAvantiBL je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:07
Šta sve neću pročitati na ovom forumu, majko mila... Jadni pošteni bošnjo, neće dati gu*ice za 5 maraka... Pa stručnjaku jedan, bošnji(mošnji) i dan danas ima u savezu, pa šute kao pi.kice na sve ovo što se dešava... Ne znam jesi li lud ili se praviš lud... Prepošteni mošnjo je bio na čelu saveza, pa se i tada gurao samo jedan klub, ne sjećam se da su dozvolili da se više klubova bori za prvo mjesto... A tek što negirate da se pokojni OlimpiC nije sklanjao, to tek neću komentarisati....
Daj mi samo reci koga to smatraš "lažnim" a koga "pravim" mostarcem životati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kako ste duhoviti,vazda ste ima smisla za humor. Nije mi smetalo jer vam mame i sestre vole,maksuz ih poselami od mene.AvantiBL je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:04Jadni mali mošnjo kmeeeemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 20:57Mi smo tad najaci tim ubjedljivo bili bez da nam namjestaju,uostalom dokazali i u evropi to. Nego koliko znam nismo za tih 8 godina bili 8 puta sampioni niti je bilo ko ovo radio kao Vico,mi ni tad a ni sad kao ni prije nikad nismo imali ljude u savezu. Predsjednik komisije za sudjenje u upravi Borca,bivsi predsjednik sadasnji je predsjednik saveza nikad to vidjeno nije prije,to su cinjenice mosnjama ti staru izudaram. Da ponovim,nadam se da ce doc neki bosnjo koji ce jos bezobraznije od Vice gurat da vam zgadi zivot,da nebude postojao faul,ofsajd ili sta slicno sa 404 faulaAvantiBL je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:07
Šta sve neću pročitati na ovom forumu, majko mila... Jadni pošteni bošnjo, neće dati gu*ice za 5 maraka... Pa stručnjaku jedan, bošnji(mošnji) i dan danas ima u savezu, pa šute kao pi.kice na sve ovo što se dešava... Ne znam jesi li lud ili se praviš lud... Prepošteni mošnjo je bio na čelu saveza, pa se i tada gurao samo jedan klub, ne sjećam se da su dozvolili da se više klubova bori za prvo mjesto... A tek što negirate da se pokojni OlimpiC nije sklanjao, to tek neću komentarisati....
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Sredi nam koji traktor ispod cijene da možemo robu do pijace prebacitiLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:12Zar treba trositi rijeci o Mostarcima, kad imaju potencijalnog osvajaca medalje na olimpijskim igrama, a mimo toga medalja i uspjeha na izvoz. I o takvom talentu i potencijalu ne mogu da se brinu kako treba, nisu u stanju. Oni ce nekom o sportskim uspjesima.. poklopite se i na standove lagano, pijaca je smije trpiti
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
19vendetta87 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 00:16Nećeš ostati živ od Mostaraca ako Lana Pudar osvoji prvu olimpijsku medalju za BiH

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Srecom ima ko.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:12Zar treba trositi rijeci o Mostarcima, kad imaju potencijalnog osvajaca medalje na olimpijskim igrama, a mimo toga medalja i uspjeha na izvoz. I o takvom talentu i potencijalu ne mogu da se brinu kako treba, nisu u stanju. Oni ce nekom o sportskim uspjesima.. poklopite se i na standove lagano, pijaca je smije trpiti
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Velez je rupa bez dna.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Cim stari most dotegnete, da mogu preci preko njegaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:44Sredi nam koji traktor ispod cijene da možemo robu do pijace prebacitiLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:12Zar treba trositi rijeci o Mostarcima, kad imaju potencijalnog osvajaca medalje na olimpijskim igrama, a mimo toga medalja i uspjeha na izvoz. I o takvom talentu i potencijalu ne mogu da se brinu kako treba, nisu u stanju. Oni ce nekom o sportskim uspjesima.. poklopite se i na standove lagano, pijaca je smije trpiti![]()
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Moj Dino lutko i Metkovic je bio sampion evrope. Onaj gradonačelnik Jumbo se kladio sa nakvim da ce biti prvaci eto kolika je tezina tog takmicenja tada bila sada je malo drugacije zadnjih 10 godinaNoDi80 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 00:24Ne bih sad da vagam i da pricam
Ko je veci
Ko mi je drazi
Ali jeste Borac u rukometu igro dva puta finale i jednom osvojio ligu prvaka
Takodjer su osvojili i europa ligu
Imaju oko 30 trofeja titula i kupova u Jugi i BiH
Kao i u kosarci u kojij su osvojili BiH i kup Mirza Delibasic
Igraju prvu ligu BiH i u odbojci i futsalu
Ima ih svugdje i u muskim i u zenskim selekcijama
Velez je vise fudbalski orijentisan
Pusti spin ovih seljaka oni su sampioni kada treba zakosatit zabradatit ne kupat se par mjeseci i smrdit ko ker. Pekse obicne
Ljubav i strpljenje koju mostarci imaju prema velezu je nesto nezamislivo
NEMA NAZAD
Svim forumašima koji danas praznuju želim srećan Božić, da u zdravlju i veselju proslavite sa svojim porodicama.
Antipolitika, dtzmu, truba i ostali.
Antipolitika, dtzmu, truba i ostali.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- bagniadiluca
- Kontakt:
Sve i nekako mogu svariti ali da čovjek stavlja par pobjeda nad klubovima iz njemačke i engleska ispred uspjeha jednog čitavog sportskog kolektiva, e to je za rubriku vjerovali ili ne ! Sportski kolektiv Borac je standard za uspjehe u čitavoj BIH, u svoje vrijeme ponos čitave BIH i Jugoslavije...Poslje rata u muškim i ženskim kategorijama svih sportova Banja Luka i Borac je neprikoslovena, neuporedivo sa bilo kojim drugim sportskim kolektivom...A što se tiče Fudbalskog kluba, ja koliko znam taj sport se igra da bi osvojio nešto, a koliko znam Velež nikada u svojoj istoriji nije bio prvak u elitnom rangu takmičenja..Kup Maršala imamo i mi, tako dasa tog aspekta mi smo ispred vas, i nikada nas nećete u tom polju prestići, ni za 100 godina i 200 Luka Menala 
LETS GO FIGHTER
Je li Siroki veci klub od Borca?bagniadiluca je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:17Sve i nekako mogu svariti ali da čovjek stavlja par pobjeda nad klubovima iz njemačke i engleska ispred uspjeha jednog čitavog sportskog kolektiva, e to je za rubriku vjerovali ili ne ! Sportski kolektiv Borac je standard za uspjehe u čitavoj BIH, u svoje vrijeme ponos čitave BIH i Jugoslavije...Poslje rata u muškim i ženskim kategorijama svih sportova Banja Luka i Borac je neprikoslovena, neuporedivo sa bilo kojim drugim sportskim kolektivom...A što se tiče Fudbalskog kluba, ja koliko znam taj sport se igra da bi osvojio nešto, a koliko znam Velež nikada u svojoj istoriji nije bio prvak u elitnom rangu takmičenja..Kup Maršala imamo i mi, tako dasa tog aspekta mi smo ispred vas, i nikada nas nećete u tom polju prestići, ni za 100 godina i 200 Luka Menala![]()
Je li Modrica veci klub od Slobode?
Moze odgovor ako nije problem
- bagniadiluca
- Kontakt:
Može naravno, vidiš, Široki ima više titula od Borca, uskoro neće ni to imati više ali je razlika u poređenju ta što i Borac i Široki imaju titule na kontu, a vi nemate niti jednu, razumiješ, kada dva kluba imaju po nekoliko titula onda se tu gledaju neki drugi aspekti...Rodjeni81 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:39Je li Siroki veci klub od Borca?bagniadiluca je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:17Sve i nekako mogu svariti ali da čovjek stavlja par pobjeda nad klubovima iz njemačke i engleska ispred uspjeha jednog čitavog sportskog kolektiva, e to je za rubriku vjerovali ili ne ! Sportski kolektiv Borac je standard za uspjehe u čitavoj BIH, u svoje vrijeme ponos čitave BIH i Jugoslavije...Poslje rata u muškim i ženskim kategorijama svih sportova Banja Luka i Borac je neprikoslovena, neuporedivo sa bilo kojim drugim sportskim kolektivom...A što se tiče Fudbalskog kluba, ja koliko znam taj sport se igra da bi osvojio nešto, a koliko znam Velež nikada u svojoj istoriji nije bio prvak u elitnom rangu takmičenja..Kup Maršala imamo i mi, tako dasa tog aspekta mi smo ispred vas, i nikada nas nećete u tom polju prestići, ni za 100 godina i 200 Luka Menala![]()
Moze odgovor ako nije problem![]()
Što se tiče Slobode tu ću se vratiti na ovaj prvi dio teksta što sam napisao u postu iznad a to je taj sportski kolektiv i ime, a to je Sloboda, ime koje je ostavilo dubok trag u BIH sportu, što opet nije u vašem slučaju...
LETS GO FIGHTER
Ako moze onda odgovori.
Evo da ponovim...
Je li Siroki veci klub od Borca?
Ps. Ne govorim o rukometu, kosarci, bocanju nego o fudbalu.
Evo da ponovim...
Je li Siroki veci klub od Borca?
Ps. Ne govorim o rukometu, kosarci, bocanju nego o fudbalu.
- bagniadiluca
- Kontakt: