Premijer liga BiH - aktuelno

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 25 dec 2023, 10:16

RodjeniiBrato je napisao/la:
25 dec 2023, 09:44
LaHaineLaHaine je napisao/la:
25 dec 2023, 09:12
Zar treba trositi rijeci o Mostarcima, kad imaju potencijalnog osvajaca medalje na olimpijskim igrama, a mimo toga medalja i uspjeha na izvoz. I o takvom talentu i potencijalu ne mogu da se brinu kako treba, nisu u stanju. Oni ce nekom o sportskim uspjesima.. poklopite se i na standove lagano, pijaca je smije trpiti
Sredi nam koji traktor ispod cijene da možemo robu do pijace prebaciti :bih:
Cim stari most dotegnete, da mogu preci preko njega

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 dec 2023, 10:52

NoDi80 je napisao/la:
25 dec 2023, 00:24
Ne bih sad da vagam i da pricam
Ko je veci
Ko mi je drazi
Ali jeste Borac u rukometu igro dva puta finale i jednom osvojio ligu prvaka
Takodjer su osvojili i europa ligu
Imaju oko 30 trofeja titula i kupova u Jugi i BiH
Kao i u kosarci u kojij su osvojili BiH i kup Mirza Delibasic
Igraju prvu ligu BiH i u odbojci i futsalu
Ima ih svugdje i u muskim i u zenskim selekcijama
Velez je vise fudbalski orijentisan
Moj Dino lutko i Metkovic je bio sampion evrope. Onaj gradonačelnik Jumbo se kladio sa nakvim da ce biti prvaci eto kolika je tezina tog takmicenja tada bila sada je malo drugacije zadnjih 10 godina :mrgreen:

Pusti spin ovih seljaka oni su sampioni kada treba zakosatit zabradatit ne kupat se par mjeseci i smrdit ko ker. Pekse obicne :rol:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 dec 2023, 11:07

Ljubav i strpljenje koju mostarci imaju prema velezu je nesto nezamislivo
NEMA NAZAD

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 25 dec 2023, 11:15

Svim forumašima koji danas praznuju želim srećan Božić, da u zdravlju i veselju proslavite sa svojim porodicama.

Antipolitika, dtzmu, truba i ostali.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 25 dec 2023, 11:17

Sve i nekako mogu svariti ali da čovjek stavlja par pobjeda nad klubovima iz njemačke i engleska ispred uspjeha jednog čitavog sportskog kolektiva, e to je za rubriku vjerovali ili ne ! Sportski kolektiv Borac je standard za uspjehe u čitavoj BIH, u svoje vrijeme ponos čitave BIH i Jugoslavije...Poslje rata u muškim i ženskim kategorijama svih sportova Banja Luka i Borac je neprikoslovena, neuporedivo sa bilo kojim drugim sportskim kolektivom...A što se tiče Fudbalskog kluba, ja koliko znam taj sport se igra da bi osvojio nešto, a koliko znam Velež nikada u svojoj istoriji nije bio prvak u elitnom rangu takmičenja..Kup Maršala imamo i mi, tako dasa tog aspekta mi smo ispred vas, i nikada nas nećete u tom polju prestići, ni za 100 godina i 200 Luka Menala ;)
LETS GO FIGHTER

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 25 dec 2023, 11:39

bagniadiluca je napisao/la:
25 dec 2023, 11:17
Sve i nekako mogu svariti ali da čovjek stavlja par pobjeda nad klubovima iz njemačke i engleska ispred uspjeha jednog čitavog sportskog kolektiva, e to je za rubriku vjerovali ili ne ! Sportski kolektiv Borac je standard za uspjehe u čitavoj BIH, u svoje vrijeme ponos čitave BIH i Jugoslavije...Poslje rata u muškim i ženskim kategorijama svih sportova Banja Luka i Borac je neprikoslovena, neuporedivo sa bilo kojim drugim sportskim kolektivom...A što se tiče Fudbalskog kluba, ja koliko znam taj sport se igra da bi osvojio nešto, a koliko znam Velež nikada u svojoj istoriji nije bio prvak u elitnom rangu takmičenja..Kup Maršala imamo i mi, tako dasa tog aspekta mi smo ispred vas, i nikada nas nećete u tom polju prestići, ni za 100 godina i 200 Luka Menala ;)
Je li Siroki veci klub od Borca?
Je li Modrica veci klub od Slobode?

Moze odgovor ako nije problem ;)

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 25 dec 2023, 11:50

Rodjeni81 je napisao/la:
25 dec 2023, 11:39
25 dec 2023, 11:17

Moze odgovor ako nije problem ;)
Može naravno, vidiš, Široki ima više titula od Borca, uskoro neće ni to imati više ali je razlika u poređenju ta što i Borac i Široki imaju titule na kontu, a vi nemate niti jednu, razumiješ, kada dva kluba imaju po nekoliko titula onda se tu gledaju neki drugi aspekti...
Što se tiče Slobode tu ću se vratiti na ovaj prvi dio teksta što sam napisao u postu iznad a to je taj sportski kolektiv i ime, a to je Sloboda, ime koje je ostavilo dubok trag u BIH sportu, što opet nije u vašem slučaju...
LETS GO FIGHTER

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 25 dec 2023, 11:53

Ako moze onda odgovori.

Evo da ponovim...

Ps. Ne govorim o rukometu, kosarci, bocanju nego o fudbalu.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 25 dec 2023, 12:00

Rodjeni81 je napisao/la:
25 dec 2023, 11:53
Ako moze onda odgovori.

Evo da ponovim...

Mislim da si shvatio suštinu :salut:
LETS GO FIGHTER

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 25 dec 2023, 12:04

25 dec 2023, 12:00
Rodjeni81 je napisao/la:
Ako moze onda odgovori.

Evo da ponovim...

Shvatio sam samo da si skontao da pises gluposti i da neces odgovoriti na prosto pitanje sa odgovorom NIJE I NIJE, jer ti ne pase u ovom trenutku. :wave:

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 25 dec 2023, 12:10

Rodjeni81 je napisao/la:
25 dec 2023, 12:04
25 dec 2023, 12:00
Rodjeni81 je napisao/la:
Ako moze onda odgovori.

Evo da ponovim...

Shvatio sam samo da si skontao da pises gluposti i da neces odgovoriti na prosto pitanje sa odgovorom NIJE I NIJE, jer ti ne pase u ovom trenutku. :wave:
Meni i momcima iz BL koji su ovdje na forumu već duži period, nikada nije bio problem priznati da je neki klub veći, kao onomad kad smo se poslje jednog posta usaglasili da je Sarajevo a i Željo veći klub od Borca, za razliku od vas iz Mostara koji ne odustajete i na osnovu toga bivate predmet ismijavanja...Naravno meni je moj klub najveći na svijetu ali u mom nekom svijetu, ali u realnosti je to druga priča...
LETS GO FIGHTER

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 25 dec 2023, 12:11

Rodjeni81 je napisao/la:
Ako moze onda odgovori.

Evo da ponovim...

Trofejniji jeste, ko je veci je subjektivan dozivljaj sa sto razlicitih faktora koje svako dodaje po zelji. Ali fakt je imaju trofeje koje ovi nemaju.
Kod tog ko je veci nema fakta.

Borac i Siroki Brijeg je glup primjer jer klubovi imaju skoro jednake uspjehe.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 25 dec 2023, 12:23

Suvorov je napisao/la:
25 dec 2023, 12:11
Rodjeni81 je napisao/la:
Ako moze onda odgovori.

Evo da ponovim...

Trofejniji jeste, ko je veci je subjektivan dozivljaj sa sto razlicitih faktora koje svako dodaje po zelji. Ali fakt je imaju trofeje koje ovi nemaju.

Cuj ko je veci klub subjektivan dozivljaj, pa sto ovih par zadnjih stranica ispisanih to niste pisali tad nije bio subjektivan, nego se pisalo uveliko o "velicini" :rol:
Subjektivan vam je sad jer vas prostim pitanjem dovedem do pomucenja mozga a tako jednostavan odgovor :)
Zamisljam sad vas kako po BL 2009 pricate kako je Modrica veci klub od Borca jer imaju titulu a Borac nema. :urnebes:

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 25 dec 2023, 12:32

Pa po cemu je Velez veci klub od Borca onda?

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 25 dec 2023, 12:33

Mozete vi pisati sta hocete... VELEŽ JE IPAK VELEŽ.. sto se tice fudbala... Pitajte bilo kojeg čovjeka koji je pratio iole fudbal u Jugoslaviji da vam nabroji 2 igrača Borca iz Banja Luke ono na prvu... Pa to onda isto pitajte za igrače Veleža u bilo kojem većem gradu na području Ex-Yu...

Nije vas sramota pljuvati po Veležu i Mostaru, a znate šta se desilo u 90tim tom istom gradu i klubu..

I onda ti dođe s.eljak Virto,bjegunac od zakona i prikloni se u.st.ašama i s.ere po forumu.. A ne vidi pješaka na ulici pa ga pokupi i pobjegne u Crnu Goru... I navija lafo za Želju..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 25 dec 2023, 12:34

Jos koju godinu i neces imati kome postaviti to pitanje, jel se tim mjeri velicina kluba?

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 25 dec 2023, 12:37

Rodjeni81 je napisao/la:
25 dec 2023, 12:23
Suvorov je napisao/la:
25 dec 2023, 12:11
Rodjeni81 je napisao/la:
Ako moze onda odgovori.

Evo da ponovim...

Cuj ko je veci klub subjektivan dozivljaj, pa sto ovih par zadnjih stranica ispisanih to niste pisali tad nije bio subjektivan, nego se pisalo uveliko o "velicini" :rol:
Subjektivan vam je sad jer vas prostim pitanjem dovedem do pomucenja mozga a tako jednostavan odgovor :)
Zamisljam sad vas kako po BL 2009 pricate kako je Modrica veci klub od Borca jer imaju titulu a Borac nema. :urnebes:
Ali kako vi spunujete to je nerealno.
Neko spomene Borceve uspjehe u rukometu, ovaj pijacar pise jeebes vaterpolo i bocanje. Znaci rukomet je u rangu bocanja, iako je treci sport u Evropi, u mnogim drzavama i drugi npr. u BiH.
Onda u poredjenju Borca i Veleza tip nadje paralelu Borca sa Modricom. Nerealno.

A sva diskusija je krenula jer je glupi pijacar Campabelo napisao nesto smijesni klub, a tip navija za Velez.

FighterBL
Kontakt:

Post Postao/la FighterBL » 25 dec 2023, 12:44

A sta pisu ljudi gledam i nevjerujem…Campobello ovaj i ekipa RA ovdje je sizofrenija,ne mogu pisati pjacari vakvi nakvi to mi je bas dijecije ali spustite malo loptu :D..Ruku na srce imate veliku bazu simpatizera i odradili ste odlicne euro tekme na grbavici ali ispod ste vi i ultrasa,manijaka,hordi,lesinara…Sto napisa don gore ljudi se raspravljaju ciji je klub bolji,uspjesniji a 21vijek strasno..Salu na stranu,rodjeni imate odlicnu sezonu ali vam je domet toliki koliki je,iskreno niste mi dragi nimalo ali opet vam zelim sve najbolje i bez vrijedjanja cestitajte titulu za par mjeseci :D :mrgreen:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 dec 2023, 12:44

Ljudi gledajte na 1:50 s kakvim spodobama se raspravljate

Ovo samo incest moze proizvesti :rol:

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 25 dec 2023, 12:48

rishovski je napisao/la:
25 dec 2023, 12:33
Mozete vi pisati sta hocete... VELEŽ JE IPAK VELEŽ.. sto se tice fudbala... Pitajte bilo kojeg čovjeka koji je pratio iole fudbal u Jugoslaviji da vam nabroji 2 igrača Borca iz Banja Luke ono na prvu... Pa to onda isto pitajte za igrače Veleža u bilo kojem većem gradu na području Ex-Yu...

Nije vas sramota pljuvati po Veležu i Mostaru, a znate šta se desilo u 90tim tom istom gradu i klubu..

I onda ti dođe s.eljak Virto,bjegunac od zakona i prikloni se u.st.ašama i s.ere po forumu.. A ne vidi pješaka na ulici pa ga pokupi i pobjegne u Crnu Goru... I navija lafo za Želju..
Abid Kovacevic legenda Borca, kasnije Dinama i mnogi kažu da nije bio zamjena Dzaji bio bi najbolji igrač Juge u to vrijeme, Tomo Knez, Milorad Bilbija...da ne nabrajam, ko se iole razumije u fudbal znaće...Suština je u tome kad nekom spomeneš Banja Luku i banjalučki Borac imaće na više frontova da se sjeti sportskih uspjeha dok za Velež neće imati ništa jer nikada nisu ništa osvojili osim kupa :)
LETS GO FIGHTER

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Cwirek, denimen99, Giuseppe1, Hrammm1921, Jadnimi, mnon46 i 42 gosta.