Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Santos i jeste pojacanje za Zelju u kakvoj god da je formi...
Kad pogledas Allysona, Drlju,Gasala i ostale vedete, covjek je i sa slomljenom nogom klasa ...
Medjutim, ima nesto izmedju njega i kluba, cini mi se neka tuzba ili potrazivanje i nije mi jasno da bi Uprava presla preko toga i prihvatili ga nazad...
E sad,ovi malo upuceniji u Zelju odlicno znaju, kakav je Santos i koliko je samo puta odbio i ismijavao svaki pokusaj razgovora o produzenju ugovora.
Ne znam, da je za njih pojacanje, jeste, karakterno ne bih ga pozelio ni svom dusmaninu, ali to je vec njihov problem
Kad pogledas Allysona, Drlju,Gasala i ostale vedete, covjek je i sa slomljenom nogom klasa ...
Medjutim, ima nesto izmedju njega i kluba, cini mi se neka tuzba ili potrazivanje i nije mi jasno da bi Uprava presla preko toga i prihvatili ga nazad...
E sad,ovi malo upuceniji u Zelju odlicno znaju, kakav je Santos i koliko je samo puta odbio i ismijavao svaki pokusaj razgovora o produzenju ugovora.
Ne znam, da je za njih pojacanje, jeste, karakterno ne bih ga pozelio ni svom dusmaninu, ali to je vec njihov problem
-
- Kontakt:
Neću se osvrtati gore na postove, jer odmah skacu Borac ovo Borac ono. Santos da se ne lazemo, u formi u kakvoj je bio je pojačanje za sve nase klubove, ali to je sada lutrija , prvo masu para bi im sada tražio, a drugo nije se naigrao tamo upitno je kakav je... Ali bespotrebna je rasprava, mislim da ce prije potpisati Nejmara nego njega. Ja im zelim da se sto prije oporave, jel realno mi je bolje gledati njih nego neke livade po kojekakvim selima. Ovoj ligi fale Velik, Sloboda, klubovi sa tradicijom, infrastrukturom kakva Zvijezda 09 , Jedinstvo Bihać, Laktaši... Uz dužno poštovanje prema pomenutim klubovima. Sve u svemu, mislim da ce ovaj prelazni rok dosta toga odluciti, ako je istina za Borac i dva dolaska, mislim da ce to biti odlična borba sa Zrinjskim do kraja.Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:46Santos i jeste pojacanje za Zelju u kakvoj god da je formi...
-
- Kontakt:
Borac nema potrebu za pojacanjima,samo nek se sudije pojacaju imace skor od 1 poraza.Maradona10 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:58Neću se osvrtati gore na postove, jer odmah skacu Borac ovo Borac ono. Santos da se ne lazemo, u formi u kakvoj je bio je pojačanje za sve nase klubove, ali to je sada lutrija , prvo masu para bi im sada tražio, a drugo nije se naigrao tamo upitno je kakav je... Ali bespotrebna je rasprava, mislim da ce prije potpisati Nejmara nego njega. Ja im zelim da se sto prije oporave, jel realno mi je bolje gledati njih nego neke livade po kojekakvim selima. Ovoj ligi fale Velik, Sloboda, klubovi sa tradicijom, infrastrukturom kakva Zvijezda 09 , Jedinstvo Bihać, Laktaši... Uz dužno poštovanje prema pomenutim klubovima. Sve u svemu, mislim da ce ovaj prelazni rok dosta toga odluciti, ako je istina za Borac i dva dolaska, mislim da ce to biti odlična borba sa Zrinjskim do kraja.Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:46Santos i jeste pojacanje za Zelju u kakvoj god da je formi...
Realno pojacanje jeste, ali ako je istina sto se govori za njega i kako je dosao u Sarajevo, mozda ga i treba prihvatiti. Zeljo nije bas u opciji da bira iskreno.Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:46Santos i jeste pojacanje za Zelju u kakvoj god da je formi...
Fk Željezničar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borac je novi šampion Bosne i Hercegovine, neće tu biti nikakve borbe do kraja.Maradona10 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:58Neću se osvrtati gore na postove, jer odmah skacu Borac ovo Borac ono. Santos da se ne lazemo, u formi u kakvoj je bio je pojačanje za sve nase klubove, ali to je sada lutrija , prvo masu para bi im sada tražio, a drugo nije se naigrao tamo upitno je kakav je... Ali bespotrebna je rasprava, mislim da ce prije potpisati Nejmara nego njega. Ja im zelim da se sto prije oporave, jel realno mi je bolje gledati njih nego neke livade po kojekakvim selima. Ovoj ligi fale Velik, Sloboda, klubovi sa tradicijom, infrastrukturom kakva Zvijezda 09 , Jedinstvo Bihać, Laktaši... Uz dužno poštovanje prema pomenutim klubovima. Sve u svemu, mislim da ce ovaj prelazni rok dosta toga odluciti, ako je istina za Borac i dva dolaska, mislim da ce to biti odlična borba sa Zrinjskim do kraja.Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:46Santos i jeste pojacanje za Zelju u kakvoj god da je formi...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Neka, neka, ti igrači misle da su neke zvijezde, ali na kraju će završiti poput Amadou Colibalya, Nana Wellbecka, Germaina Kouadia, Badare Badjija, Thomasa Ulimwengua i Maharafa Tandine.Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:46Santos i jeste pojacanje za Zelju u kakvoj god da je formi...
-
- Kontakt:
Ja bi prije rekao da je Bekric odyebao i njega i njegove igrace pa ovaj seljak rezi. Da je obrnuto bio bi najbolji direktor u drzavi. Dok se god budu Husarici i Bulici vrtili oko Zelje ne valja to qrcuEspiritosanto je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:20Kaže Husara u komentarima ako hoće da on Bekrića ispita tablicu množenja ako bude znao,on im dovodi Santosa i Šeru bez para![]()
![]()
Evo,bez ikakvog zjebavanja...Pablo11 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:00Realno pojacanje jeste, ali ako je istina sto se govori za njega i kako je dosao u Sarajevo, mozda ga i treba prihvatiti. Zeljo nije bas u opciji da bira iskreno.Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:46Santos i jeste pojacanje za Zelju u kakvoj god da je formi...
I da ga vratite,imate Amoaha, koji je jos ljetos porucio da mu ne pada na pamet da produzava ugovor, generalno se to vidi i po partijama koje pruza...
No, ostavimo to sa strane...
Kazem, da se vrati, mada tesko,njih dvojica u ovakvom stanju i raspolozenju su u svlacionici, koja je i onako poprilicno zapaljiva, ne nagazna mina, vec atomska...
Jos kad pridodas ovog mobitel nastavnika fizickog koji obnasa ulogu "trenera", dobijes sve preduslove da budete ozbiljan kandidat za federalku...
Tesko ce ovo biti posloziti,nemate OP koji bi mogao donekle izvuci situaciju, a zamijeniti 10-11 igraca,sa nekakvim isluzenim fudbalerima o kojim se naveliko prica, je klasican harakiri i za mnogo stabilnije klubove u odnosu na trenutnu situaciju u Zelji...
- Meraak1921
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
13 januar, biraj, Sejo Brajlović ili neki restoran na Bash square, ja častim !?MortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:01Borac je novi šampion Bosne i Hercegovine, neće tu biti nikakve borbe do kraja.Maradona10 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:58Neću se osvrtati gore na postove, jer odmah skacu Borac ovo Borac ono. Santos da se ne lazemo, u formi u kakvoj je bio je pojačanje za sve nase klubove, ali to je sada lutrija , prvo masu para bi im sada tražio, a drugo nije se naigrao tamo upitno je kakav je... Ali bespotrebna je rasprava, mislim da ce prije potpisati Nejmara nego njega. Ja im zelim da se sto prije oporave, jel realno mi je bolje gledati njih nego neke livade po kojekakvim selima. Ovoj ligi fale Velik, Sloboda, klubovi sa tradicijom, infrastrukturom kakva Zvijezda 09 , Jedinstvo Bihać, Laktaši... Uz dužno poštovanje prema pomenutim klubovima. Sve u svemu, mislim da ce ovaj prelazni rok dosta toga odluciti, ako je istina za Borac i dva dolaska, mislim da ce to biti odlična borba sa Zrinjskim do kraja.Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:46Santos i jeste pojacanje za Zelju u kakvoj god da je formi...
Plus dres Tatara

LETS GO FIGHTER
- bagniadiluca
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:

Gosp.Husaric
Vas igrac Santos je u Zelji imao ugovor amaterski uz ugovor sa restoranom Brajlovic gdje je Vas igrac Santos bio uposlenik restorana na radnom mjestu konobar-blagajnik sa netom platom od 920 maraka
Tako da nas sportski direktor gosp Bekric zna tablicu množenja jer je imao ovaj ugovor s restoranom Brajlovic koji nam je omogućio Europu
Europa nam je donijela 550 000 Eura plus dvije pune Grbavice po 12 000 gjedalaca
Da gosp.Bekric nije imao taj ugovor sa restoranom Brajlovic Zeljo ne bih igrao Europu i vec bih bili u Federalnoj ligi
Vas klub za koji navijate je zarazio provjeru od Saveza a premijer FBiH je rekao pozitivan ishod za njegov tim za koji navija da bih ga poslao u Europu
Tako da gosp Bekric zna tablicu mnozenja
Inače za Vas info Zeljo pokusava da angazuje Zakarica i Hirosa
Sera nije u kombinacijama
LP.
E moj Morto, sto ti ovaj sprema fin zalog da te naplehaju u ovom dresu i sa ovim prezimenom pozadi u gradu...

- bagniadiluca
- Kontakt:
Da je onaj bilmez mosarajvosa ili onaj još veći bilmez holyman pa hajd, ali Mortem nikada !
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Prijatelju moj sa zdravstvenim problemima yebo Bekrica i Husarica klizi li novi tramvaj jesi se provozao?
-
- Kontakt:
Dođete vi u Seje Brajlovića a Santos vas uslužuje.bagniadiluca je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:2213 januar, biraj, Sejo Brajlović ili neki restoran na Bash square, ja častim !?MortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:01Borac je novi šampion Bosne i Hercegovine, neće tu biti nikakve borbe do kraja.Maradona10 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:58
Neću se osvrtati gore na postove, jer odmah skacu Borac ovo Borac ono. Santos da se ne lazemo, u formi u kakvoj je bio je pojačanje za sve nase klubove, ali to je sada lutrija , prvo masu para bi im sada tražio, a drugo nije se naigrao tamo upitno je kakav je... Ali bespotrebna je rasprava, mislim da ce prije potpisati Nejmara nego njega. Ja im zelim da se sto prije oporave, jel realno mi je bolje gledati njih nego neke livade po kojekakvim selima. Ovoj ligi fale Velik, Sloboda, klubovi sa tradicijom, infrastrukturom kakva Zvijezda 09 , Jedinstvo Bihać, Laktaši... Uz dužno poštovanje prema pomenutim klubovima. Sve u svemu, mislim da ce ovaj prelazni rok dosta toga odluciti, ako je istina za Borac i dva dolaska, mislim da ce to biti odlična borba sa Zrinjskim do kraja.
Plus dres Tataraa da nije šuplja evo sad ću uslikat pa poslat telefonom
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nije nikada nešto konkretno zaživjelo, po tom pitanju.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ako ga Husarić i Bulić pljuju, onda Bekrić radi dobar posao.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nek proda taj iphone sa slike i to je vec plata za pola ekipe
- svrakino1921
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:42Prijatelju moj sa zdravstvenim problemima yebo Bekrica i Husarica klizi li novi tramvaj jesi se provozao?

Koji si ti kralj
Nije jos izašao iz remote
Ima malih problemcica
Dosao tramvaj 002 a nije 001
A navodno krenuo iz Poljske 001
Pa je sad zbunjola a ovi sto su protiv trojke kazu prvo da se to rijesi
:urnebes
Volim ja Rođene i zbog celavog Jazuka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.