Jel vecero znal se ista
NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2023-24 regular season
Zali Boze upropastene utakmice ADa,ostalo nije vrijedno pomena,ne sjecam se da je Bron odigrao goru utakmicu na bozic,mada poraz ni malo ne iznenadjuje,jedino je bilo iznenadjenje da smo i OKC dobili kako trenutno Lakersi izgledaju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Toliko hajpa oko Austina Pow…ovaj Reavesa a White bolja verzija istog

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bice da je proliv od vecere dobio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Feferone

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Lakersi standardno simpatični al' nedorasli. Napraviće problem u play-inu koga god' zapadnu. 

Steta, nije bilo nimalo naboja, a tekma u prajm terminu na bozic, al dobro vi ste tu na nekim pozicijama gdje sam i predvidjao da cete biti u grcevitoj borbi za play inn
Boston odlicno odradio turneju po zapadu, jedan poraz a realno i on se mogao izbjeci no dobro
White igrao fenomenalnu sezonu, moguće i DPOY kandidat.
Stručnjaci ga nisu uvrstili u top100 prije sezone..
Stručnjaci ga nisu uvrstili u top100 prije sezone..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Felixians4
- Kontakt:
Realnost, kako sam i dok su LAL rutinirali turnir naglasio, ovo je daleko od šampionskog rostera. Darvin Ham identične uvrede dobija kao SVI pomoćni koji potom preuzmu neki top klub/franšizu, eto zato. Identično je bilo s Erikom Spoelstrom i Lueom koje se sprdalo da je LeBron treneri i da samo klimaju glavom i zbog figure su tu, a kad ono... Teško da je ovaj njihova razina, no itekako pokazuje sposobnost za adaptacijama i ima neki poseban vibe. U svakom slučaju, ovo je zadnja šansa i mora se uraditi sve u mogućnosti što Pelinka mislim da će uspjeti pa onda jesi ili nisi i gotovo.
S druge strane, navijači Kelta identično misle i komentiraju Mazzullu iz identičnih rezona, a opet je na BOS da uradi choke jer su definitivno favorit na Istoku. MIL, MIA, PHI su ozbiljni, no em im je Phila vječna mušterija, em su dosegli punu zrelost i nema nitko ovakvu playoff rotaciju tako da zaista bi neuspjeh bio neplasman u Finals, "tek" drugi u eri Brada Stevensa koji također bome se i nije nešto proslavljao u playoffu, zato i jest premješten u ured. On će uskočiti nazad kao head coach ukoliko Joe podbaci.
Šteta sad bez po 1 top karike su sva četiri takmaca: Butler/Embiid, Beal/Irving, no u Arizoni imamo veliki motiv domaćina da se pokrene,KD je nervozan, a netrpeljivost Booker-Dončić je na snazi, valjda će mu Devin čestitati na kćerki.
S druge strane, navijači Kelta identično misle i komentiraju Mazzullu iz identičnih rezona, a opet je na BOS da uradi choke jer su definitivno favorit na Istoku. MIL, MIA, PHI su ozbiljni, no em im je Phila vječna mušterija, em su dosegli punu zrelost i nema nitko ovakvu playoff rotaciju tako da zaista bi neuspjeh bio neplasman u Finals, "tek" drugi u eri Brada Stevensa koji također bome se i nije nešto proslavljao u playoffu, zato i jest premješten u ured. On će uskočiti nazad kao head coach ukoliko Joe podbaci.
Šteta sad bez po 1 top karike su sva četiri takmaca: Butler/Embiid, Beal/Irving, no u Arizoni imamo veliki motiv domaćina da se pokrene,KD je nervozan, a netrpeljivost Booker-Dončić je na snazi, valjda će mu Devin čestitati na kćerki.
50 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
dobre guzove ima Belma
Mrtva trka izmedju Embiida i Doncica za MVP, naravno ako se neko ne povrijedi.
Izgleda da je KD ponovno ogorcen situacijom u Sunsima (prema Woju), a kako je izgledao na terenu jutros, ne bi me cudilo da zatrazi trade ili dodatnu pomoc.
Izgleda da je KD ponovno ogorcen situacijom u Sunsima (prema Woju), a kako je izgledao na terenu jutros, ne bi me cudilo da zatrazi trade ili dodatnu pomoc.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 26 dec 2023, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NerminFatic
- Kontakt:
Adrian? Pratim ga na X-u ali ne vidim to!? Link?
4:30
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Pa mogao bi sličan scenarij biti kao i prošle godine. Da uhvate 7. poziciju kroz play-in i onda nalete na OKC/MIN/SAC, protiv kojih bi u playoffu bili favoriti.
Za dalje trebaće zdravlja glavnih igrača i neki trejd na nivou prošlogodišnjeg plus neki FA koji bude otpušten nakon trade deadlinea.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve ostalo bi bila krađa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Matchup LAL - BOS je sinoć bio mučan za gledati za nas koji gotivimo Lakerse. Sve i da su ih nekim čudom okrenuli nakon što su sustigli onu prednost iz Q1, razlika u nivou je, i dalje preočigledna. Tipični Contender vs. Pretender mathcup. U napadu, od načina na koji Kelti dolaze u pozicije za poentiranje, spacing, izmjene kroz blokove, pa nadalje. PRelijepo i prejednsotavno izgleda, možeš samo moliti boga da promaše. U odbrani, esktra dobro posloženi, LAL na silu neke lobove pokušava na Davisa preko latvijca (!?), do Lebronovog probijanja kroz ljude. Iso 3/4 akcija. Kada se i nekim čudom otvori trica, nema šutera u ekipi da valja Iskreno, da se i nađe sad neko dovoljno lud da uzme Russela, ne znam koji bi to igrač promijenio ovo što je trenutno stanje, a to je troma ekipa, kojoj opasno fali wing odbrane i koja ima grozan spacing u napadu i limitiran set akcija. Volio bih da LeBron odjaše u "zalazak sunca" sa još jednim prstenom, ali ova ekipa, sa izuzetkom Davisa je ni blizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.