FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne serite previse
A da je izasla vijest da dovodimo nekakvog Martineza bez utakmice 3.5 sezone i dajemo mu platu 30k eura sad bi bili na stranici 8947 od silnog svrsavanja
Momak je itekako potencijal,veliki profesionalac i ubjedjen sam da ce pojesti teren.20 godina...Uostalom ne dolazi za prvi 11 nego ponajvise zbog sirine i u21
Jel se mora svako ko nije "Prije 10 godina znao lopte" popljuvati unaprijed.Pustite da vidimo pa cemo suditi.Volio bi da vam zacepi usta.Ako se ne pokaze Boze moj.Nije neka steta posto nece za masne pare igrati.Vise su nas Penaranda i TSS ostetili nego ovaj momak taman da nista ne uradi.
Ne vjerujem da nismo naucili na greskama i da bi narod opet prije boliqurca da se vuce po terenu nego igraca koji ce ginuti za grb.
A da je izasla vijest da dovodimo nekakvog Martineza bez utakmice 3.5 sezone i dajemo mu platu 30k eura sad bi bili na stranici 8947 od silnog svrsavanja
Momak je itekako potencijal,veliki profesionalac i ubjedjen sam da ce pojesti teren.20 godina...Uostalom ne dolazi za prvi 11 nego ponajvise zbog sirine i u21
Jel se mora svako ko nije "Prije 10 godina znao lopte" popljuvati unaprijed.Pustite da vidimo pa cemo suditi.Volio bi da vam zacepi usta.Ako se ne pokaze Boze moj.Nije neka steta posto nece za masne pare igrati.Vise su nas Penaranda i TSS ostetili nego ovaj momak taman da nista ne uradi.
Ne vjerujem da nismo naucili na greskama i da bi narod opet prije boliqurca da se vuce po terenu nego igraca koji ce ginuti za grb.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 dec 2023, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A ko kaze da nece igrati i Ljukovac, polako ljudi dragi pa ako iko pprodaje igrace iz vlastotog pogona to amo mi, cuj treba ugasitiHarakiri79 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 11:26Igrac koji je proslu sezonu ispao iz lige, ovu polusezonu nije odigrao minut (cak nije bio ni u zapisniku) u Lokomotivi koja trpi mlade igrace jer zivi od njihove prodaje, nama dolazi kao pojacanje?! Ne mogu da povjerujem da iz akademije nema boljeg igraca. Evo npr Ljukovac je strasan talenat i po meni mnogo veci potencijal i bolji igrac. S ovakvom politikom ova garnitura treba ugasiti akademiju, jer ne vidim njenu svrhu trenutno… jedina svrha je izgleda da se nasa djeca salju na pozajmice u druge lige

Eldar odlican i zahvalan igrac, sto nije igrao ne znam, ali da ima kvalitet , ima itekako.pustite se vise pena, viverosa i ostalih, na ovakvim igracima puno vise mozes dobiti.
Ko god da dođe ne valja, nebitno odakle je, koliko mu je godina, je li igrao u posljednje vrijeme, kakva mu je karijera, itd 

Nije pljuvanje i uzimanje na zub lika ako se kaže da nije ništa specijalno, to je realnost. Daj Bože da se pokaže baš dobro, ali nikakav spektakl od pojačanja, niti igrač koji može odmah donijeti prevagu na terenu, a nama trebaju bar dvojica takvih.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Renan Oliveira, napadač Fudbalskog kluba Sarajevo, prema pisanju pojedinih medija nalazi se na meti belgijskog Genta.
Navodno je za Brazilca na Koševo stigla milionska ponuda iz kluba koji će igrati nokaut fazu Konferencijske lige.
Navodno je za Brazilca na Koševo stigla milionska ponuda iz kluba koji će igrati nokaut fazu Konferencijske lige.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Zeleni teren je mjerilo. Djurickovica su mnogi otpisali prije prvog kontakta s loptom, pa je jedan od boljih indvidualaca na terenu.
Ime i prezime nista ne znaci, bitan je angazman.
A nebrojano puta se desilo da zvucna imena budu flop, a ovako “anonimusi” izdominiraju.
Ime i prezime nista ne znaci, bitan je angazman.
A nebrojano puta se desilo da zvucna imena budu flop, a ovako “anonimusi” izdominiraju.
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 26 dec 2023, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Ma mi konstantno kasnimo s djecom u razvoju...
Kod nas dijete koje je fizicki naprednije od ostale djece ne pomisljaju da prebacuju naprijed, ili u prvi tim... imas celika koji je sa 16 imao fiziku prvotimca, stavi ga s prvim timom onda, neka radi, ubaci ga kad mozes, istrpi i prodas za milione jer ce svaki klub uzeti igraca od 17-18 sa minutazom u prvom timu... ko ce uzeti igraca od 21 sa pola sezone iza sebe i skromnom minutazom koji se nije ni prilagodio seniorskom fudbalu niti ima ozbiljne utakmice iza sebe?
Evo trako, momak imao sansu, nije pokazao (fizicki nije gradjen za stopera visokog kvaliteta), ides dalje odmah, na zalost tako je danas fudbal, masinerija koja proizvodi ili ne igrace... Ali eto, kod nas cekaju nesto valjda da napuni 20 pa da kazu da je talenat,... ako nema prostora daj ga dzaba za 15-20% u neki klub vani, da se razvija ako uspije, uzmes fine pare ako ne, nisi ga ugusio.
Kod nas dijete koje je fizicki naprednije od ostale djece ne pomisljaju da prebacuju naprijed, ili u prvi tim... imas celika koji je sa 16 imao fiziku prvotimca, stavi ga s prvim timom onda, neka radi, ubaci ga kad mozes, istrpi i prodas za milione jer ce svaki klub uzeti igraca od 17-18 sa minutazom u prvom timu... ko ce uzeti igraca od 21 sa pola sezone iza sebe i skromnom minutazom koji se nije ni prilagodio seniorskom fudbalu niti ima ozbiljne utakmice iza sebe?
Evo trako, momak imao sansu, nije pokazao (fizicki nije gradjen za stopera visokog kvaliteta), ides dalje odmah, na zalost tako je danas fudbal, masinerija koja proizvodi ili ne igrace... Ali eto, kod nas cekaju nesto valjda da napuni 20 pa da kazu da je talenat,... ako nema prostora daj ga dzaba za 15-20% u neki klub vani, da se razvija ako uspije, uzmes fine pare ako ne, nisi ga ugusio.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ama ne uzima ga niko na zub ,isto kao sto ima onih koji sumnjaju tako imas i takvih kao ti sto misle da ce orati po terenu i to je sve.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 dec 2023, 13:27Ne serite previse
kao da ja ne bih volio da on ore zabije 5 golova 10 puta asistira ode u real
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
samo 3 milke eura i zagrlit ga,izljubit i pozdraviti se kao rod najrodjeniji

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
-
- Kontakt:
Uh...
Tesko ce nasi ovo odbiti
Valja sad i spica traziit
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
2.2 mil eur ponuda
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- luckystrike
- Kontakt:
Jedan hordaš mi sinoć govori da je na stolu bilo 3 - 3.5 mil. KM, Ismir se zahvalio. Doduše, ovom momku ne vjerujem ni kad kaže kakvo je vrijeme vani.
Vidi sto su se portali upecali na moju bombu za Renana prije 20 dana kada sam bapisao Gent hahaha

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Nije zasluzio da igra za nas,zasto ne ode opet pa proba u Belupu na tribinama da se dokaze?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 dec 2023, 13:27Ne serite previse
-
- Kontakt:
Ima Gent 3 spica najjeftiniji 6.5 miliona.I jos 2-3 igraca koji mogu igrati ST.Ne znam sta ce im Renan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja sam stava da ako ne možeš igrati u **** Lokomotivi, princip mora biti da ne možeš prismrditi Sarajevu.
Ostani makar ti Renane
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, JavierBosnia, Rajvosa4ever, senad82, Varijantas8 i 82 gosta.