FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ovo je sve uvod u ono sto treba da se potpise,nova godina rekordi clanstva i novi potpisi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Kaze mi prijatelj iz CG da je ovaj ozbiljan igrac, sigurno top 3 veznjaka lige, lijeva noga, "zna lopte igrati", uz to mlad...bozovic10 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 09:53Nije klasicna 10ka. Ne znam kako to danas savremeno oznacavaju, 6-ca, 8-ica. Dobar u duelu, trci, inteligentan tj zna prekinuti akciju kad treba. Meni stvarno fin igrac i veoma vazno, siguran sam gladan uspjeha.
Jedno me zanima. Mehmedovic i Matanaovic ako dođe znaci i da ce biti viska u veznom redu.
-
- Kontakt:
I Mehmedovic i Matanovic visoki, vidio Rozman da od niskih nema nista u nasoj ligi
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo UNFKS, širi dalje 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakav visak, Matanovic je defanzivni vezni, Mehmedovic ofanzivni.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
Otislo je puno igraca:Vrancic,Balta,Zeljkovic,Avram,Alisah...I ostao si samo na onom trojcu Buljubasic-Julardzija-Mustafic koji je igrao.Mehmedovic ce dobro doci zbog sirine i u21 a Matanovic je top igrac i moze odma umjesto Julardzije uskociti.Zaboravio sam i Andjusica koji igra 10ku
Otislo je puno igraca:Vrancic,Balta,Zeljkovic,Avram,Alisah...I ostao si samo na onom trojcu Buljubasic-Julardzija-Mustafic koji je igrao.Mehmedovic ce dobro doci zbog sirine i u21 a Matanovic je top igrac i moze odma umjesto Julardzije uskociti.Zaboravio sam i Andjusica koji igra 10ku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Husara kaze prosjecan igrac, bit ce veliko pojacanje onda 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kakvog bolan Julardzije, nas najbolji igrac u sredini terena. Preore momak svaku utakmicu, asistira, proigrava. Ja ne znam sta vi ocekujete da se pojavi Iniesta na sredini terena? . Kad je tebi Edin los, nemoj onda nista ocekivati od ovog crnogorca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:49Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
Pogodili smo sa jednim Crnogorcem, zašto ne i sa drugim. Idemo naprijed! Onakva klupa kao protiv Zrinjskog nam se ne smije više nikada ponoviti.
Zanimljiv je taj naš destruktivni mentalitet koji je u Julardžiji u startu vidio nešto loše samo zato što je došao na preporuku trenera. Momak dušu ostavio na terenu, miran na lopti, razigravao, odigrao Max na toj svojoj potezi i odmah se javi neki koji bi da gćmu fakturiše sve loše. Svaka čast recimo Đokanoviću koji fudbalski nema ni pola od Julardžije, ali je imao status Gatuza među rajom.
Zanimljiv je taj naš destruktivni mentalitet koji je u Julardžiji u startu vidio nešto loše samo zato što je došao na preporuku trenera. Momak dušu ostavio na terenu, miran na lopti, razigravao, odigrao Max na toj svojoj potezi i odmah se javi neki koji bi da gćmu fakturiše sve loše. Svaka čast recimo Đokanoviću koji fudbalski nema ni pola od Julardžije, ali je imao status Gatuza među rajom.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ma prelosa liga da se da neka ocijena je crnogorska. Nadam se nekom klasicn9m playmakeru,nas vezni red nema nikakvu ideju,mi trkkace vec imamo u veznom redu ali eto valjda struka zna bolje,sve nekako isti igraci na sredini.
-
- Kontakt:
Vjerovatno kontaju prodati Buljubasica,jer ako bi ostao ja bi prije da igra Buljubasic nego ovaj Crnogorac,Julardzija je siguran tako da jedan mora biti zamjena.
Ako prodas Buljubasica onda mora ti Mehmedovic igrati svaku. i opet ti treba jedan u21 igrac ( ako ne gledas akademiju)
Onda po ovome ispada da je Vrancic bivsi. Ja bih njega ostavio, moze nam on valjati sigurno.bordobijeli je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:17Nema viška imas samo Julardzija, Buljubašić,Mustafic. Avramovski otisao na Baltu, Zeljkovica i Vrancica se ocito ne racuna. Tako da nam treba igraca u veznom redu.
-
- Kontakt:
Julardzija je oknokee je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:59Kakvog bolan Julardzije, nas najbolji igrac u sredini terena. Preore momak svaku utakmicu, asistira, proigrava. Ja ne znam sta vi ocekujete da se pojavi Iniesta na sredini terena? . Kad je tebi Edin los, nemoj onda nista ocekivati od ovog crnogorca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:49Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
Dobro je krenuo bas,poslije pao ali daleko od toga da je najbolji u veznom redu.Bolji su i Buljubasic i Mustafic.Edin je davao naznake da zna i moze ali puno i oscilirao.Necemo se lagati.Nadam se da ce poslije priprema biti na nivou u kontinuitetu ali morat ce se izboriti sa ovim crnogorcem.Neka bolji igra.Nadam se da Buljubasic ne ide nigdje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko je rekao da je Vrancic otisao? Nisu otisli ni Balta i Zeljkovic. Ne racuna se na njih dvojicu ali za Vranicica iz kluba nisu rekli nista.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:49Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
-
- Kontakt:
Bolje je odigrao i od Mustafica i od Buljubasica skoro svaku tekmu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:09Julardzija je oknokee je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:59Kakvog bolan Julardzije, nas najbolji igrac u sredini terena. Preore momak svaku utakmicu, asistira, proigrava. Ja ne znam sta vi ocekujete da se pojavi Iniesta na sredini terena? . Kad je tebi Edin los, nemoj onda nista ocekivati od ovog crnogorca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:49Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
Dobro je krenuo bas,poslije pao ali daleko od toga da je najbolji u veznom redu.Bolji su i Buljubasic i Mustafic.Edin je davao naznake da zna i moze ali puno i oscilirao.Necemo se lagati.Nadam se da ce poslije priprema biti na nivou u kontinuitetu ali morat ce se izboriti sa ovim crnogorcem.Neka bolji igra.Nadam se da Buljubasic ne ide nigdje.