Dolazio je Diglisic s boljom ponudom nego Mirvic sto je Sarajevu dao
Dzaba moj Vanja sve
Dolazio je Diglisic s boljom ponudom nego Mirvic sto je Sarajevu dao
Pa dobro Nodi jarane, niko, pa ni ja ovdje, ne sumnja da je kod Zelje sve bolje nego u bilo kom drugom klubu u BiH...
Kazem da je ponuda bila bolja, a ne da je Zeljo bolji od nekog
Za Diglisica su vam bacali ublehe,kupovali vrijeme. Na pocetku sam vam rekao da on nikad nije imao namjeru da ulaze novac u Zelju,mada vama se mogu svakakve lazi i suplje prodat.
Diglisic je bio sto posto spreman da pomogne Zelji maksimalnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 17:24Za Diglisica su vam bacali ublehe,kupovali vrijeme. Na pocetku sam vam rekao da on nikad nije imao namjeru da ulaze novac u Zelju,mada vama se mogu svakakve lazi i suplje prodat.
Ma Nodi buraz, nisi me razumio...
Zar tako na osnivaca Bordo prijateljamosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 17:03
Da hoce i ova ljiga i krpelj Dzemidzic otic. Obraz mu je malo gori nego kod Jagodica.
Ne znam sta da ti kazem
Ma sta ces Nodi, valja nedje i sevapa zaraditi...NoDi80 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 17:40Ne znam sta da ti kazem
Ali hvala ti sto se brines za nas
Dobar si covjek

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AvantiBL, Balorda, bordobijeli, LondonBlues, roccosiffredi, supervizor, Venom, Zigazaga i 23 gosta.