Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Virtual piši milion minusa Mirviću. Sad je stvarno prešao svaku mjeru. Ovim će nas i ugasit.
jurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:57Virtual piši milion minusa Mirviću. Sad je stvarno prešao svaku mjeru. Ovim će nas i ugasit.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mirvicu, pola forumasa ces poslati u spa odmaralista, mislim sanatorijume...
Ma necu vise ni pratiti prelazni...Gasi svjetla, motaj kablove, yebote i vecinski vlasnik vise

Ma necu vise ni pratiti prelazni...Gasi svjetla, motaj kablove, yebote i vecinski vlasnik vise
"Francis Kyeremeha, je iznenadio mnoge svojom nesebičnom gestom. On je odlučio posjetiti dom za siromašne u svom rodnom mjestu u Gani, gradu At Stunyani, i podijeliti im poklone"
Mog'o je vala i do Zelje navratiti...
Mog'o je vala i do Zelje navratiti...
- TurkishAirlines
Saudijci im dijele paketice, ne vole oni pitare.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- jurisicduska
- Kontakt:
Virtual neće preživjeti. Predlazem ti da se odmah zaputis ka najbližoj bolnici da se prijaviš i kažeš da ćeš ostati neko vrijeme , nek te prikopčaju na onu aparaturu i nek prate.
E ne dijele buraz, saudijci ne priznaju deda Mraza
Nemoj brate stvarno nije za šale, ozbiljno govorim djeci je pomogao nije stvarno za šale ovo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ligu treba smanjiti na tri kluba. Sarajevo,Borac i zrinjski.. Ostali su bezze tu Igramo desetokruzni sistem i poslije toga dva prvoplasirana igraju na jos finale na pet pobjeda.H8Z7 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 18:56Svakako treba ligu smanjiti na 10 ekipa, da se mene pita 8 najbolje. Bez obzira na ove šuplje Dodika.Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 18:47Ako Milorad odvede RS u samostalnost ja bi ligu smanjio na ligu 10 kao i drugu ligu.
Zrinjski
Velez
Sarajevo
Zeljo
Celik
Sloboda
Posusje
Siroki
Gosk
Tuzla City
Realno nista ne gubimo i uvedemo kao HNL cetri kruga, plus lakse se dva naroda dogovore i oko sudjenja .
Treba prihvatiti istinu i pogledat u oci i ovakve kao Mile i Tegeltija pustiti ka istoku jer tamo i pripadaju.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Sabrina ili AjlaZukanovic je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:57Senad Kevelj radi prave stvari: Kakva “bomba” u Veležu
Pitanje je dana kada će i mjesto glavnog direktora biti popunjeno. Sportske saznaju da će novi direktor biti dama. Uspješna menadžerica, dokazana i željna dokazivanja u sportskom projektu. I zgodna. U Mostaru već uveliko nagađaju ko će biti direktorica. Prvi put u Veležovoj historiji dama će obavljati najvitalniju poziciju.
– Istina je, Velež će imati direktoricu. I to je sve što se sada zna- saznajemo od izvora bliskog klubu.
![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- bagniadiluca
- Kontakt:
Anton ti je trenutno jako bolestan, ima šećer i lječi se u Institutu Miroslav Zotović u BL....
Ako hoćeš da ga nađeš , nemaš kontakt, javi mi se u PP a ja ću ti rado pomoći...A nećeš pogrješiti ako odeš u Bokserski klub Slavija, tu se mota stalno.
LETS GO FIGHTER
Sad kad je Borac otvorio fan shop u centru grada, baš niko ih ne može zaustaviti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- bagniadiluca
- Kontakt:
Evo upišah se od smjeha koliko si šega....opet mudrolije neke ? Nego jel planira Velež da otvori neku tezgu na magistrali da se prodaju petokrake uz paradajz i paprike ?
LETS GO FIGHTER
Nastavi niz...TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 dec 2023, 18:06Pomiski naš Željkan, srce mi stade na sekund
S obzirom da kopiraju saopštenja, vrlo moguce da ce kopirati i ovo gašenje.
![]()
Romeo Šapina - Olimpik - ugašen,
Romeo Šapina - Metalleghe - ugašen,
Romeo Šapina - Zvijezda - ugašen
Romeo Šapina - Zeljezničar -............
Pa ne mogu ni napisat, nek to uradi internet plačenik ekonom i njegov perač šupka
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Otvorena tezga odavno, ima na oficijalnoj stranica kluba, proguglaj malobagniadiluca je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15Evo upišah se od smjeha koliko si šega....opet mudrolije neke ? Nego jel planira Velež da otvori neku tezgu na magistrali da se prodaju petokrake uz paradajz i paprike ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Ismir Mirvic bi samo da se javi i da kaze :
"Tik-tak"
PS Citava drzava se pita sta li je klub iz Titove pripremio za sutra.
"Tik-tak"
PS Citava drzava se pita sta li je klub iz Titove pripremio za sutra.
-
19vendetta87
- Kontakt:
A vakat je i bio za taj fan shop.
Prije 10ak dana sam bio u BL, navratio malo da vidim sta ima gradu, pojeo ćevape i odem do trznog centra Delte.
Na sred shopping centra u prizemlju stoji fan shop Partizana i CZV, prodaju dresove, salove, makete stadiona i jos neke zayebancije, Borac ko da ne postoji
Nek potvrde Banjalucani sa foruma ako su bili nedavno u Delti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Meraak1921
- Kontakt:
Majq li vam u buljahu , koliko dusmana sta je ovo? Bez Želje liga nema smisla, i to se ne moze nikad desiti, i sa najgorim igracima u ligi se nece to desiti , sad se sagnite i fanflajte ga, a poslije da se napasete analne vegetacije..
@avnoj-@turkishari@joker@miljacka
Ove momke gdje god vidite, izvadite qrac pa ih popshajte, naslijedili su to od mame, vole hardcore brutal
Ove momke gdje god vidite, izvadite qrac pa ih popshajte, naslijedili su to od mame, vole hardcore brutal
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel upisao ovo sto se gradi u Butmiru onda svlacionice i toalete na Kosevu? Nadam se da dobro upisuje,da nam na kraju godine npise izvjestaj da znamo krade li nas Mirva.jurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:57Virtual piši milion minusa Mirviću. Sad je stvarno prešao svaku mjeru. Ovim će nas i ugasit.
Niko ne zna mafijati kao dijasporaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:07Majq li vam u buljahu , koliko dusmana sta je ovo? Bez Želje liga nema smisla, i to se ne moze nikad desiti, i sa najgorim igracima u ligi se nece to desiti , sad se sagnite i fanflajte ga, a poslije da se napasete analne vegetacije..
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 21 gost.