Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad kad je Borac otvorio fan shop u centru grada, baš niko ih ne može zaustaviti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- bagniadiluca
- Kontakt:
Evo upišah se od smjeha koliko si šega....opet mudrolije neke ? Nego jel planira Velež da otvori neku tezgu na magistrali da se prodaju petokrake uz paradajz i paprike ?
LETS GO FIGHTER
Nastavi niz...TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 dec 2023, 18:06Pomiski naš Željkan, srce mi stade na sekund
S obzirom da kopiraju saopštenja, vrlo moguce da ce kopirati i ovo gašenje.
![]()
Romeo Šapina - Olimpik - ugašen,
Romeo Šapina - Metalleghe - ugašen,
Romeo Šapina - Zvijezda - ugašen
Romeo Šapina - Zeljezničar -............
Pa ne mogu ni napisat, nek to uradi internet plačenik ekonom i njegov perač šupka
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Otvorena tezga odavno, ima na oficijalnoj stranica kluba, proguglaj malobagniadiluca je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15Evo upišah se od smjeha koliko si šega....opet mudrolije neke ? Nego jel planira Velež da otvori neku tezgu na magistrali da se prodaju petokrake uz paradajz i paprike ?

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Ismir Mirvic bi samo da se javi i da kaze :
"Tik-tak"
PS Citava drzava se pita sta li je klub iz Titove pripremio za sutra.
"Tik-tak"
PS Citava drzava se pita sta li je klub iz Titove pripremio za sutra.

-
- Kontakt:
A vakat je i bio za taj fan shop.
Prije 10ak dana sam bio u BL, navratio malo da vidim sta ima gradu, pojeo ćevape i odem do trznog centra Delte.
Na sred shopping centra u prizemlju stoji fan shop Partizana i CZV, prodaju dresove, salove, makete stadiona i jos neke zayebancije, Borac ko da ne postoji

Nek potvrde Banjalucani sa foruma ako su bili nedavno u Delti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Meraak1921
- Kontakt:
Majq li vam u buljahu , koliko dusmana sta je ovo? Bez Želje liga nema smisla, i to se ne moze nikad desiti, i sa najgorim igracima u ligi se nece to desiti , sad se sagnite i fanflajte ga, a poslije da se napasete analne vegetacije..
@avnoj-@turkishari@joker@miljacka
Ove momke gdje god vidite, izvadite qrac pa ih popshajte, naslijedili su to od mame, vole hardcore brutal
Ove momke gdje god vidite, izvadite qrac pa ih popshajte, naslijedili su to od mame, vole hardcore brutal
-
- Kontakt:
Jel upisao ovo sto se gradi u Butmiru onda svlacionice i toalete na Kosevu? Nadam se da dobro upisuje,da nam na kraju godine npise izvjestaj da znamo krade li nas Mirva.jurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:57Virtual piši milion minusa Mirviću. Sad je stvarno prešao svaku mjeru. Ovim će nas i ugasit.
Niko ne zna mafijati kao dijasporaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:07Majq li vam u buljahu , koliko dusmana sta je ovo? Bez Želje liga nema smisla, i to se ne moze nikad desiti, i sa najgorim igracima u ligi se nece to desiti , sad se sagnite i fanflajte ga, a poslije da se napasete analne vegetacije..
-
- Kontakt:
Ma sta god da je Mirvic je dingospo u svakom pogledu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:00Ismir Mirvic bi samo da se javi i da kaze :
"Tik-tak"
PS Citava drzava se pita sta li je klub iz Titove pripremio za sutra.![]()
-
- Kontakt:
Ja mislim da je nagurao Mirva brat bratu na -30 milionceka, ali modernih novaca. Kazu hoce da nas ugasi, nece da ulaze vise. Jadni mi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:08Jel upisao ovo sto se gradi u Butmiru onda svlacionice i toalete na Kosevu? Nadam se da dobro upisuje,da nam na kraju godine npise izvjestaj da znamo krade li nas Mirva.jurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:57Virtual piši milion minusa Mirviću. Sad je stvarno prešao svaku mjeru. Ovim će nas i ugasit.

Pa ok sve, u skladu sa stvarnim stanjem.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:05A vakat je i bio za taj fan shop.
Prije 10ak dana sam bio u BL, navratio malo da vidim sta ima gradu, pojeo ćevape i odem do trznog centra Delte.
Na sred shopping centra u prizemlju stoji fan shop Partizana i CZV, prodaju dresove, salove, makete stadiona i jos neke zayebancije, Borac ko da ne postoji![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
To moras pitati onog crnogorskog irvasa,on ima to sve zapisano u fening. Nego nisam ga pitao jel u te minuse uracunao i ove nekretnine sto je kupovao po Sarajevu,investicije i kupovine par firmi u Sarajevu?OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:11Ja mislim da je nagurao Mirva brat bratu na -30 milionceka, ali modernih novaca. Kazu hoce da nas ugasi, nece da ulaze vise. Jadni mi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:08Jel upisao ovo sto se gradi u Butmiru onda svlacionice i toalete na Kosevu? Nadam se da dobro upisuje,da nam na kraju godine npise izvjestaj da znamo krade li nas Mirva.jurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:57Virtual piši milion minusa Mirviću. Sad je stvarno prešao svaku mjeru. Ovim će nas i ugasit.![]()
Ja sam u centru Milana vidio Juventusov zvanicni sop.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:05A vakat je i bio za taj fan shop.
Na sred shopping centra u prizemlju stoji fan shop Partizana i CZV, prodaju dresove, salove, makete stadiona i jos neke zayebancije, Borac ko da ne postoji![]()
Trebas malo prosiriti horizonte.
Sabrina, bjegunci, Juka sa kupljenim GS, nastavnik....listi nikad kraja upravljaju zeljeznicarom kao posada kod MH370
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nije to do širenja horizonta, nego do realne slike grada. Zna se da vise od pola BL navija za Czv i Partizan, a ostalo za Borac.Suvorov je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:17Ja sam u centru Milana vidio Juventusov zvanicni sop.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:05A vakat je i bio za taj fan shop.
I to nije bio zvanicni shop, vec fakticki kutak iznajmljen za prodaju navijackih rekvizita, ocigledno onih klubova koji imaju vecu bazu navijaca u gradu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:29Nije to do širenja horizonta, nego do realne slike grada. Zna se da vise od pola BL navija za Czv i Partizan, a ostalo za Borac.Suvorov je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:17Ja sam u centru Milana vidio Juventusov zvanicni sop.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:05
A vakat je i bio za taj fan shop.
I to nije bio zvanicni shop, vec fakticki kutak iznajmljen za prodaju navijackih rekvizita, ocigledno onih klubova koji imaju vecu bazu navijaca u gradu
Bas cudno da firma iz Srbije ne prodaje oficijalne proizvode Borca kad Borac ni nema svoje proizvode.
I kad ih bude imao (od sutra) Borac ih sigurno nece distribuirati preko njih.
I sigurno da ti koji dodjes 2 puta godisnje u Banjaluku na cevape nisi relevantan da ocjenjuje ko ima koliku bazu, mada to ovdje i nije poenta, iako ti mislis da jeste.
- TurkishAirlines
Dobro smo kaFeZ prodrmali, dobro je. Trebamo biti zadovoljni, cir je proradio, banana je stigla do majmunaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:07Majq li vam u buljahu , koliko dusmana sta je ovo? Bez Želje liga nema smisla, i to se ne moze nikad desiti, i sa najgorim igracima u ligi se nece to desiti , sad se sagnite i fanflajte ga, a poslije da se napasete analne vegetacije..

Opet to nece zelju iz govana izvaditi, koliko god neko majmuna izigravao.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Ove zime historijski momenat za bratske klubove, u zelji usli saudijci i tako zeljo postao jedini klub gdje saudijci odlucuju a nisu ulozili ni marke(osim ono malo da najavljeni otkazi isplate).
Drugi historijski momenat za bh fudbal je otvaranje fan shopa u BL.
U oba slucaja, dosad nevidjena kod nas. Svaka cast
Drugi historijski momenat za bh fudbal je otvaranje fan shopa u BL.
U oba slucaja, dosad nevidjena kod nas. Svaka cast
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Ok ali u centru Milana postoji 5 Milanovih, 5 Interovih i Juventus. O tom čovjek govori. Ništa ti negativno nije rekao.Suvorov je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:17Ja sam u centru Milana vidio Juventusov zvanicni sop.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:05A vakat je i bio za taj fan shop.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, fks74, Proximic, ritam21 i 26 gostiju.