Stari izadji malo iz kuce otidji do KN TM udahni malo navijackog smeks i price ima je sigurno

Gledam te isto kao nekoga sa posebnim potrebama zivota mi

Stari izadji malo iz kuce otidji do KN TM udahni malo navijackog smeks i price ima je sigurno
Može li neko da me malo zaškakilja da se nasmijem na silu?Još jedan pijaćar u nizu sa lošim smislom za humor i akcentom na pametne postove, ali ne može na silu ništa jbg, glup si ko i BalordaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 dec 2023, 08:15Stari jeste li razmisljali da u fan shop ubacite motorne pile trimere i sredstva za podmazivanje zupcastih prenosnika. Sumnjam da cete sa rekvizitima Borca hajrovat u tom gradu Zvezde i Partizanabagniadiluca je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15Evo upišah se od smjeha koliko si šega....opet mudrolije neke ? Nego jel planira Velež da otvori neku tezgu na magistrali da se prodaju petokrake uz paradajz i paprike ?![]()
Hahahahahahaha
Ovog norda treba prebitMeraak1921 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:33Cuuj malog iz Hrasnice hahahaha
Na stranu sto je nepismen meni je ipak jace kad nekog ispisas argumentovano pa ti taj isti pise izadji iz kuce, ili sam sebe po automatizmu naziva podanikom kada krene u diskusiju. E toliko je ispisankillafrommanilla je napisao/la: ↑29 dec 2023, 12:00najbitnije je da se vratio memeovima. ovo s trazenjem gresaka ljudima u postovima i ismijavanje na osnovu toga je ipak najnize sto je pao![]()
U osjeku ste najjaci
Ja nakucam deset postova za sat i to nije nikakvo mjerilo. Testirao sam te papak bacim ti lozu u svaka doba si na forumu primis se kao teleKONTRASVIH je napisao/la: ↑29 dec 2023, 12:12Na stranu sto je nepismen meni je ipak jace kad nekog ispisas argumentovano pa ti taj isti pise izadji iz kuce, ili sam sebe po automatizmu naziva podanikom kada krene u diskusiju. E toliko je ispisankillafrommanilla je napisao/la: ↑29 dec 2023, 12:00najbitnije je da se vratio memeovima. ovo s trazenjem gresaka ljudima u postovima i ismijavanje na osnovu toga je ipak najnize sto je pao![]()
usput, izadji malo iz kuce![]()
![]()
Ne znam tamo nisam bio jednom u zivotu
Napisao si skoro 2000 postova za par mjeseciCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 dec 2023, 12:16Ja nakucam deset postova za sat i to nije nikakvo mjerilo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 dec 2023, 12:12
Na stranu sto je nepismen meni je ipak jace kad nekog ispisas argumentovano pa ti taj isti pise izadji iz kuce, ili sam sebe po automatizmu naziva podanikom kada krene u diskusiju. E toliko je ispisan
usput, izadji malo iz kuce![]()
![]()
Ima takvih degenerika kao ti treba vas sve naloziti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.