FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Crepulja nije godinu i po zabio nijednog gola kod nas pa cemo reci da nam ni on nije valjao?
Ukucajte Matanovica na youtube i vidjet cete da je jedan od rijetki ovi visoki zadnji vezni da ima bas ubojit sut i zna zabiti.Strasnu ljevicu.Al jok lakse uci u tm vidjeti statistiku i napisati ovdje bilo sta.
Andjusic odlicnu polusezonu odradi ali mu se zamjera kako trci hahahaha.Boze me sacuvaj.
Jeste li vi nekad gledali Sterlinga?
Ukucajte Matanovica na youtube i vidjet cete da je jedan od rijetki ovi visoki zadnji vezni da ima bas ubojit sut i zna zabiti.Strasnu ljevicu.Al jok lakse uci u tm vidjeti statistiku i napisati ovdje bilo sta.
Andjusic odlicnu polusezonu odradi ali mu se zamjera kako trci hahahaha.Boze me sacuvaj.
Jeste li vi nekad gledali Sterlinga?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovi koji kritiuju Andjusica, koji bezpogovorno grije klupu i redovno daje svoj ucinak ono malo sto igra, za ponajmanju platu u ekipi, njima je vjerovatno Penaranda vrh, koji nikakav ucinak neka i koji ima daleko najveca primanja.
Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:14Nikad mi nece biti jasno, dovedu igraca od vec 23 godine koji ima 2 gola i 2 asistencije u jednoj crnogorskoj ligi iako na toj poziciji imaju jos mladjeg igraca sa skoro istom statistikom ....
I onda se cude sto ih nakanta Zrinski, Borac kokuzistanski Torpedo i slicni klubovi

Pa Bože dragi....
Ma super je. Nisam bio za njega, ali momak dobro igra. Ne možeš mu ništa prigovoriti za sada.
Jadne li su kuće u kojima se ovi statističari pitaju..
The saddest thing in life is wasted talent.
Trebali smo Asmira Begovica dovestHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:36Doveli smo golmana, a on nije zabio jedan jedini gol u karijeri.![]()

Bravo za clanske

90!
-
- Kontakt:
Znam ali bez obzira, da je tako dobar vezni sumnjam da bi do 23 ostao u toj ligi ili bi bar imao bolju statistiku to bi bio znak da je prekucao crnogorsku ligu i da bi bio pojacanje za Sarajevo i eventualni iskorak u prvenstvu i Evropi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:33Zadnji vezni, nije napadac.Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:14Nikad mi nece biti jasno, dovedu igraca od vec 23 godine koji ima 2 gola i 2 asistencije u jednoj crnogorskoj ligi iako na toj poziciji imaju jos mladjeg igraca sa skoro istom statistikom ....
I onda se cude sto ih nakanta Zrinski, Borac kokuzistanski Torpedo i slicni klubovi
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ma znaš ti šta kažu za statistiku. Uostalom na dvije posljednje utakmice je izgubio svaki duel, svaku loptu, pa vidi mu samo kretnje i trčanja. Ali se slažem sa tobom da je odličan, za kantonalnog ligaša, pa možda i za federalca. LP
Miomir Đuričković 26 godina imaImajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:05Znam ali bez obzira, da je tako dobar vezni sumnjam da bi do 23 ostao u toj ligi ili bi bar imao bolju statistiku to bi bio znak da je prekucao crnogorsku ligu i da bi bio pojacanje za Sarajevo i eventualni iskorak u prvenstvu i Evropi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:33Zadnji vezni, nije napadac.Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:14Nikad mi nece biti jasno, dovedu igraca od vec 23 godine koji ima 2 gola i 2 asistencije u jednoj crnogorskoj ligi iako na toj poziciji imaju jos mladjeg igraca sa skoro istom statistikom ....

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Kojasevic do 23 isto nije pomako iz CG pa ovdje je bio dobarImajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:05Znam ali bez obzira, da je tako dobar vezni sumnjam da bi do 23 ostao u toj ligi ili bi bar imao bolju statistiku to bi bio znak da je prekucao crnogorsku ligu i da bi bio pojacanje za Sarajevo i eventualni iskorak u prvenstvu i Evropi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:33Zadnji vezni, nije napadac.Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:14Nikad mi nece biti jasno, dovedu igraca od vec 23 godine koji ima 2 gola i 2 asistencije u jednoj crnogorskoj ligi iako na toj poziciji imaju jos mladjeg igraca sa skoro istom statistikom ....
Djurickovic nam dosao sa 26,isto nije nigdje igrao van CG i evo vrlo brzo postao najbolji stoper lige.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- egocentrik
- Kontakt:
kod mene veceras u 9 sijelo, bude li bomba surreal cuvaj se

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Idemo mu zajedno i meni je dosta više toga. Deal?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Dobro, odbrana je ionako bila u rangu prve federalne tako da tu i jeste bilo prijeko potrebno pojacanje i nije tesko bilo biti najbolji pored onakvog kadraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:18Kojasevic do 23 isto nije pomako iz CG pa ovdje je bio dobarImajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:05Znam ali bez obzira, da je tako dobar vezni sumnjam da bi do 23 ostao u toj ligi ili bi bar imao bolju statistiku to bi bio znak da je prekucao crnogorsku ligu i da bi bio pojacanje za Sarajevo i eventualni iskorak u prvenstvu i Evropi.
Djurickovic nam dosao sa 26,isto nije nigdje igrao van CG i evo vrlo brzo postao najbolji stoper lige.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Momcino nemas veze sa FKS, razguli sa teme. A komentari su ti ko da nemas veze ni sa fudbalom.Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:05Znam ali bez obzira, da je tako dobar vezni sumnjam da bi do 23 ostao u toj ligi ili bi bar imao bolju statistiku to bi bio znak da je prekucao crnogorsku ligu i da bi bio pojacanje za Sarajevo i eventualni iskorak u prvenstvu i Evropi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:33Zadnji vezni, nije napadac.Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:14Nikad mi nece biti jasno, dovedu igraca od vec 23 godine koji ima 2 gola i 2 asistencije u jednoj crnogorskoj ligi iako na toj poziciji imaju jos mladjeg igraca sa skoro istom statistikom ....
1.110

-
- Kontakt:
Volio bih da bar ti znas, i komplet uprava kluba mozda bi bilo bolje. Simpatizer sam Sarajeva i volio bih da nas bar ova sela u PL ne cipelare.nokee je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:34Momcino nemas veze sa FKS, razguli sa teme. A komentari su ti ko da nemas veze ni sa fudbalom.Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:05Znam ali bez obzira, da je tako dobar vezni sumnjam da bi do 23 ostao u toj ligi ili bi bar imao bolju statistiku to bi bio znak da je prekucao crnogorsku ligu i da bi bio pojacanje za Sarajevo i eventualni iskorak u prvenstvu i Evropi.
A to kako ti znas i menadzment Kluba vidi se, svake polusezone neka cistka, neka bombastična pojacanja, setnja ligom... dok se ne pojavi Gosk ili Zvijezda etno selo...i tu se prica zavrsava.
Na kraju sezone konferencijska liga ...Elhamdulillah.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Anđušić više nego solidan.
Polako ljudi. Koliko je nas ovdje gledalo Matana pa da sudimo nečemu?
Gojko Cimirot ne bi nikad napravio izlazni transfer iz FKS da ga je neko samo gledao po statistici.
Mislim da imamo ljude koji su kapacitirani za procjenu nečijih fudbalskih kvaliteta, a fule se dešavaju u svakom poslu.
Polako ljudi. Koliko je nas ovdje gledalo Matana pa da sudimo nečemu?
Gojko Cimirot ne bi nikad napravio izlazni transfer iz FKS da ga je neko samo gledao po statistici.
Mislim da imamo ljude koji su kapacitirani za procjenu nečijih fudbalskih kvaliteta, a fule se dešavaju u svakom poslu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Da hoće neko potpisati danas, da se ova rasprava o Anđušiću završi.
Nemanja odlazi
Ne vrijedi se raspravljati sa korisnikom @imajednabrigada.
Dokazana maskota foruma, samo preskocite !!!
Dokazana maskota foruma, samo preskocite !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Mocvara1991, Pablo11, tuitamo, ŠTA_JE i 69 gostiju.