Nije valjda
Je li ih to podrzavas da me zige, a manijace?
Nije valjda
Eto koliko znas. Novo naselje U NS pred zadnju utakmicu Vojvodine Zvezde, raspitaj se malo kod svoje "brace". Pokusavali ste opravdati da su TM nosili macete i tako te gluposti, odnosno, smanjiti svoju sramotu kao kad ste okrenuli autobuse ispred njih zbog jednog policajca. A za Tegeltiju nista da mi kazes, a poznavaoce?Suvorov je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:47Kad su Delije priznale neki poraz? Sta za ns? Kako se pokusavao "opravdati" Kupres?zlo87 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:28Ovaj gore kaze tri, ti govoris dva. Koliko znam Delijama nije problem priznat poraz, bar su priznali za NS zasnji put, a vama ocigledno jeste. Vi ste ono na Kupresu pokusavali opravdati, a ne ovo u BL. Znas i sam da su vam "braca" Vucicevi batinasi, a Lesinari pudlice bez casti koje nije stid da im je Tegeltija u klubu!FighterBL je napisao/la: ↑30 dec 2023, 00:37
Kako god okrenes nisu nas dobili murija je sprijecila veci incident na kraju realno je X bio,kod nas dva uhapsena,kod njih dvojica zbrinuta na UKC.U ta doba smo bili na istoku,bojkotovalo se iz tog razloga jer CZ nije dobrodosla u BL sto se tice Borcevih navijaca,ko god se imalo razumije i zna o BL nece se praviti mutav pa piskarati gluposti,zna se cija je Banjaluka i da im je to bolna rana kao i Kragujevac,Novi Sad...Uostalom cijenim da 80% foruma nema veze sa navijackom grupom svog kluba tako da niste relevantni ista pisati o grupama ali slobodno,ceracemo se jos,a vi cete pisati jos vise...![]()
![]()
Seres ko foka, ne poznajes ni bh. scenu, a prdis nesto o Srbiji.
Naravno da ne kontrolisu grad Delije, to bi im bila jos veca sramota. Ali su ih istukli ti sto su dosli sa strane (KND) u sred BL.
U Prijedoru postoje, Alkohol Bojsi znaju najbolje.RedBlue je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:47Delije BL ne postoje kao organizovana grupa, vjerovatno ima pojedinaca(i to su likovi 40+, nisu klinci koji su u ultra fazonu) koji odu par puta godisnje u BG na utakmice ali nista vise. Za Prijedor i Gradisku ne znam, mada cisto sumnjam da i tu postoje organizovane grupe. Banjaluka za razliku od NS i KG nema nijedan grafit beogradskih blizanaca i to moze vidjeti svako ko je krocio nogom u Banjaluku.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:21Vi nemate problema sa Delijama BG vi imate probleme sa Delijama BL Gradiska Prijedor Itd
Morto nije baš da su Bosanci ministri,premijeri i parlamentarci u Beču
Svakakvih gluposti sam pročitao, ali mislim da je ovo vrhunacCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:21Vi nemate problema sa Delijama BG vi imate probleme sa Delijama BL Gradiska Prijedor Itd
Ma jok heroji i brigate dosli u Banjaluku i dali vam po labrnjiAvantiBL je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:35Svakakvih gluposti sam pročitao, ali mislim da je ovo vrhunacCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:21Vi nemate problema sa Delijama BG vi imate probleme sa Delijama BL Gradiska Prijedor Itd![]()
Jest bas su priznali.zlo87 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:06Eto koliko znas. Novo naselje U NS pred zadnju utakmicu Vojvodine Zvezde, raspitaj se malo kod svoje "brace". Pokusavali ste opravdati da su TM nosili macete i tako te gluposti, odnosno, smanjiti svoju sramotu kao kad ste okrenuli autobuse ispred njih zbog jednog policajca. A za Tegeltiju nista da mi kazes, a poznavaoce?Suvorov je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:47Kad su Delije priznale neki poraz? Sta za ns? Kako se pokusavao "opravdati" Kupres?zlo87 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:28
Ovaj gore kaze tri, ti govoris dva. Koliko znam Delijama nije problem priznat poraz, bar su priznali za NS zasnji put, a vama ocigledno jeste. Vi ste ono na Kupresu pokusavali opravdati, a ne ovo u BL. Znas i sam da su vam "braca" Vucicevi batinasi, a Lesinari pudlice bez casti koje nije stid da im je Tegeltija u klubu!
Seres ko foka, ne poznajes ni bh. scenu, a prdis nesto o Srbiji.![]()
Sa ovim što si napisao, apsolutno mi je jasno koliko si upućen u navijačka dešavanjaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:38Ma jok heroji i brigate dosli u Banjaluku i dali vam po labrnjiAvantiBL je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:35Svakakvih gluposti sam pročitao, ali mislim da je ovo vrhunacCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:21Vi nemate problema sa Delijama BG vi imate probleme sa Delijama BL Gradiska Prijedor Itd![]()
![]()
Vas lik je napisao post iznad kao u fazonu bog vas je pogledao jer nemate problema sa Delijama. Kojim Delijama vi imate problema samo ovim iz RS. Glup ispadas burazeru ne citas sta se pisalo prije
Stiker boysiKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:06Top 5 navijackih akcija u BiH (2023)
1. Manijaci i HZ na Kosevu
2. Manijaci usetali u Mostar
3. Ultrasi usetali u SG
4. Clan RA Ilidza usetao sa stikerom u skupstinu KS
5. Manijaci i Horde na Cvili
Priznali su, kazem ti jos jednom, raspitaj se, valjda imas drugova u batinasima, odnosno novosadskoj Firmi? A za tu parolu Manijaka, ne moras je izvlacit iz konteksta, zna se na sta se mislilo tu, ali helem, to vec nije moja stvar. Posebno u vezi njega je sto je jedan od istaknutijih politicara iz RS-a, istih onih koji su vam pravili probleme jedno vrijeme preko svojih satelita. Ali, ocigledno da vam ta nova generacija baca na bracu preko Drine, pa im je mila politika.Suvorov je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:41Jest bas su priznali.zlo87 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:06Eto koliko znas. Novo naselje U NS pred zadnju utakmicu Vojvodine Zvezde, raspitaj se malo kod svoje "brace". Pokusavali ste opravdati da su TM nosili macete i tako te gluposti, odnosno, smanjiti svoju sramotu kao kad ste okrenuli autobuse ispred njih zbog jednog policajca. A za Tegeltiju nista da mi kazes, a poznavaoce?![]()
Ko je pokusavao opravdati kad Lesinari ne pisu na forumima, a nisu se nikakvom parolom oglasili?
Samo su Manijaci pokusali opravdati Oborce onom parolom "Na Oborcima letvama prave ste dase".
Tegeltija jos jedan u nizu slicnih profila koji su prodefilovali kroz klub, sta ima to posebno kod njega?

Najbolje lijevo krilo je Asmir Suljić sa 86 glasova.Zukanovic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 22:16Najbolje desno krilo je Guliashvili (Velež) sa čak 128 glasovaZukanovic je napisao/la: ↑24 dec 2023, 18:34Sinan Portal
Pobjednik prve ankete bio je Osman Hadžikić iz redova Veleža sa 252 osvojena glasa.
Pobjednik druge ankete bio je Ante Oreč iz redova Veleža sa 242 osvojena glasa.
Najviše glasova imao je Ante Hrkać iz redova Veleža sa 178 glasova. + Njemu će stoperski par biti Miomir Đuričkov iz redova Sarajeva sa 71 glasom.
Pobjednik druge ankete bio je Slaviša Radović iz redova Slaviša Radović sa 205 osvojenih glasova.
Najbolji vezni par su Edo Vehabović i Nedim Mekić. Edo Vehabović je imao 125 glasova, dok je Nedim Mekić imao 116 glasova.
![]()
1. Guliashvili (Velež) 128
2. Hasić (Sarajevo) 81
3. Amoah (Željezničar) 70
-----------------Hadžikić-------------------
Oreč-----Hrkać---------Đuričković-----Radović
--------Vehabović------------Mekić----------
Guliashvili---------X-------------------------X
---------------------X-----------------------------
![]()
On uopste nije politicar, bio je predsjednik VSTS koji ne moze biti politicka institucija, a sad je savjetnik predsjednika. Jedan od 100 savjetnika koliko ih ovaj ima. Blizak politici jeste.
Pozdrav, o cemu pricas ti?KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:06Top 5 navijackih akcija u BiH (2023)
1. Manijaci i HZ na Kosevu
2. Manijaci usetali u Mostar
3. Ultrasi usetali u SG
4. Clan RA Ilidza usetao sa stikerom u skupstinu KS
5. Manijaci i Horde na Cvili
ne vrijediSuvorov je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:26On uopste nije politicar, bio je predsjednik VSTS koji ne moze biti politicka institucija, a sad je savjetnik predsjednika. Jedan od 100 savjetnika koliko ih ovaj ima. Blizak politici jeste.
Da je politicar bio bi nekad kandidat za neku politicku funkciju, skupstinu ili nesto.
Cuj Tegeltija jedan od istaknutijih politicara u RSkako tip pakuje recenicu da dobije smisao, a nema ga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.