Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izdrzi Nodi, jedini borac protiv sistema, jednoumlja i mitomanije... 

Vidite šta se desi kad se prestanu plaćati novinari, odmah počnu pisati kako treba. Ne znam šta je mislio Mirvić, da će i dalje pisati hvalospjeve i bajke? Neće legendo, moraš nastaviti da plaćaš.
U suštini, potvrdili ljudi sve ono što ja pišem na ovoj temi. Posljednja šansa, isprosiće kod partnera još neke pare, pokušati osvojiti titulu naredne sezone i plasirati se u grupe, ako ne uspije, podviće rep i nekako će se pokušati izvući.
Eto, oni koji nisu čitali ove tekstove, ne moraju ni čitati, sažeo sam im sve u jednu rečenicu.
Tik-tak, tik-tak...
U suštini, potvrdili ljudi sve ono što ja pišem na ovoj temi. Posljednja šansa, isprosiće kod partnera još neke pare, pokušati osvojiti titulu naredne sezone i plasirati se u grupe, ako ne uspije, podviće rep i nekako će se pokušati izvući.
Eto, oni koji nisu čitali ove tekstove, ne moraju ni čitati, sažeo sam im sve u jednu rečenicu.
Tik-tak, tik-tak...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Srećna vam nova godina.
Živi bili rakije pili, pa i da se i naredne godine ko ljudi pichkaramo na ovoj temi.
Živi bili rakije pili, pa i da se i naredne godine ko ljudi pichkaramo na ovoj temi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Vidiš kako to ide kad neko normalan napiše tekst, neko ko zna sabiranje i oduzimanje, ostale matematičke operacije mu ne trebaju. Problem je što vi ne želite da prihvatite činjenično stanje, koje je veoma loše po vas. Pred ovu sezonu šanse su vam bile 50:50 da će ovo izdobriti, sad to više nije ni blizu toliko - na vašu štetu.
Sezona 2024/25 će biti najvažnija u vašoj istoriji jer sam siguran da Mirvić ide all-in, ako ne uzme titulu i ne odete u grupe, bojim se da će dići ruke od vas. Minus će biti prevelik, sigurno između 40 i 50 miliona maraka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljudi ne zele sagledati cinjenicno stanje i priznati si istinu. Kao sto navijacima Sarajeva smeta ovo sto se pise po portalima, bez da iko da protuargument i opovrgne nesto, a realno u samom tekstu ima puno istine, kao sto ima i pretencioznih stvari tipa "ako to i to ne bude tad i tad, bit ce...", tako i navijaci raspalog kluba sa Grbavice, likuju ne zeleci priznati sami sebi da su u 100 puta goroj situaciji i da bi bili presretni da i oni imaju iste ove "probleme", koje ima Sarajevo.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 31 dec 2023, 11:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovaj bolesnik jos pise o FKS. Pa kako ti ne dosadi covjece? Klub ti ne u zoni ispadanja ti o FKS. Nama evo vec 3 sezona izgleda odlucujucaVirtu4l je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:20Vidiš kako to ide kad neko normalan napiše tekst, neko ko zna sabiranje i oduzimanje, ostale matematičke operacije mu ne trebaju. Problem je što vi ne želite da prihvatite činjenično stanje, koje je veoma loše po vas. Pred ovu sezonu šanse su vam bile 50:50 da će ovo izdobriti, sad to više nije ni blizu toliko - na vašu štetu.
Sezona 2024/25 će biti najvažnija u vašoj istoriji jer sam siguran da Mirvić ide all-in, ako ne uzme titulu i ne odete u grupe, bojim se da će dići ruke od vas. Minus će biti prevelik, sigurno između 40 i 50 miliona maraka.

Nikakvu privrženost prema svom klubu nemaju, nego sam mržnju prema drugom, sad je odjednom bitno što je neki nazivo novinar isto tako bez ijednog dokaza napisao i kao to je teška istina.
Predali su klub u ruke osuđenim kriminalcima i bjeguncima, sportski segmenet predvodi čovjek koji je ugasio tri kluba, upravu predvodi čovjek koji je kupio pa narkomana sa tribine i nekolkko internet plačenika.
Njihova istina je toliko bolna da mogu samo sanjati i maštati o našim problemima u koje bi se rado uvalili.
Ali njihova sudbina je zapečečena i to znaju pa se zbog bolesti mozga gladaju samo drugog.
Predali su klub u ruke osuđenim kriminalcima i bjeguncima, sportski segmenet predvodi čovjek koji je ugasio tri kluba, upravu predvodi čovjek koji je kupio pa narkomana sa tribine i nekolkko internet plačenika.
Njihova istina je toliko bolna da mogu samo sanjati i maštati o našim problemima u koje bi se rado uvalili.
Ali njihova sudbina je zapečečena i to znaju pa se zbog bolesti mozga gladaju samo drugog.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Dokle se doslo sa radovima na jugu grbavice?
Sjecam se pozivali su pred Velez da dodje sto vise simpatizera jer im je to zadnja utakmica na starom jugu
Ili je samo laz bila zbog lijepog straha
Sjecam se pozivali su pred Velez da dodje sto vise simpatizera jer im je to zadnja utakmica na starom jugu

Ili je samo laz bila zbog lijepog straha

Kad ode Mirvić ima da se angažuje Amaw i Miske da od nas naprave giganta kao što su od želje napravili i da nam Zula bude generalni sponzor,u čemu je problem?Virtu4l je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:11Vidite šta se desi kad se prestanu plaćati novinari, odmah počnu pisati kako treba. Ne znam šta je mislio Mirvić, da će i dalje pisati hvalospjeve i bajke? Neće legendo, moraš nastaviti da plaćaš.
Tik-tak, tik-tak...
-
- Kontakt:
Tekst koji Virtual potencira je od strane navijača željezničara koji želi malo da skrene temu sa najveće propasti jednog trofejnog kluba u postratnoj historiji.
Da se bavi svojim klubom kritički kao sto bi trebao tekst bi mogao biti vrlo kratak i imati poentu.
Nakon godina stabilizacije, ere sukoba titana i previranja oko kluba na relaciji Misimovic Osim koja su se obojica okoristili o klub kroz kamatu koju su bilježili na sve svoje pozajmice i nisu je vraćali u klub , ulaganjima u igrače i trenere sumnjivog kvaliteta od Kostica - Krcmarecica- Adzema- Petrovića - Ivkovića - Sliskovica od kojih su neki pobjegli neki tužili klub neki uskraćivali licencu za europska takmičenja , došli su na ideju da eneterprenur Ceric zvani masnica sa 650 funti na računu preko video calla vodi klub, ušli u sumnjive transakcije sa azijskim firmama, koji im nikad nisu isplatili sponzorski ugovor navodni, potom su se okrenuli domaćem kadru i uz pomoć budžetskih sredstava klub stabilizovali godinama i vraćali dugove, da bi danas prihvatili arapsku sadaku koja im plaća trenera i pomoćnike i gura svoje talente u ekipu a predsjednici odlaze jedan za drugim. Ako slijedeća sezona ukoliko je dočekaju ko premijerligas ne poluči rezultat dugovi će se samo gomilati , liga ce se skratiti i govorit ćemo o najgoroj ekipi premijer lige jer Zeljezjicar sada drži 10 mjesto zahvaljujući samo gol razlici a kao sto liga 10 u imenu nosi 10 klubova jasno je ko bi išao u niži rang. Dakle ostavlja se samo pitanje da li ove ili slijedece godine.
Ulozi su parkinzi i neboderi a kusur je ime i tradicija jer je to jedino i ostalo.
Tik-Tak
A novinar klixa nek mi se napuši kurca.
Koševo najposjećeniji stadion ubjedljivo , Grbavica jedno kolo bila ili dva idu tekstovi.
Napisi sabane koliko je Sarajevo upumpalo para u budžet kroz poreze, a koliko je istih tih para donirano fk Željezničaru, haman da ih mi finansiramo.
Da se bavi svojim klubom kritički kao sto bi trebao tekst bi mogao biti vrlo kratak i imati poentu.
Nakon godina stabilizacije, ere sukoba titana i previranja oko kluba na relaciji Misimovic Osim koja su se obojica okoristili o klub kroz kamatu koju su bilježili na sve svoje pozajmice i nisu je vraćali u klub , ulaganjima u igrače i trenere sumnjivog kvaliteta od Kostica - Krcmarecica- Adzema- Petrovića - Ivkovića - Sliskovica od kojih su neki pobjegli neki tužili klub neki uskraćivali licencu za europska takmičenja , došli su na ideju da eneterprenur Ceric zvani masnica sa 650 funti na računu preko video calla vodi klub, ušli u sumnjive transakcije sa azijskim firmama, koji im nikad nisu isplatili sponzorski ugovor navodni, potom su se okrenuli domaćem kadru i uz pomoć budžetskih sredstava klub stabilizovali godinama i vraćali dugove, da bi danas prihvatili arapsku sadaku koja im plaća trenera i pomoćnike i gura svoje talente u ekipu a predsjednici odlaze jedan za drugim. Ako slijedeća sezona ukoliko je dočekaju ko premijerligas ne poluči rezultat dugovi će se samo gomilati , liga ce se skratiti i govorit ćemo o najgoroj ekipi premijer lige jer Zeljezjicar sada drži 10 mjesto zahvaljujući samo gol razlici a kao sto liga 10 u imenu nosi 10 klubova jasno je ko bi išao u niži rang. Dakle ostavlja se samo pitanje da li ove ili slijedece godine.
Ulozi su parkinzi i neboderi a kusur je ime i tradicija jer je to jedino i ostalo.
Tik-Tak
Koševo najposjećeniji stadion ubjedljivo , Grbavica jedno kolo bila ili dva idu tekstovi.
Napisi sabane koliko je Sarajevo upumpalo para u budžet kroz poreze, a koliko je istih tih para donirano fk Željezničaru, haman da ih mi finansiramo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Al onaj vas admin irfo
Najnapaceniji lik na forumu
A nije da je mala konkurencija
Najnapaceniji lik na forumu
A nije da je mala konkurencija
Ma lupaju samo bezveze, eto nek se nesto napise. Eto nekom novinaru sa Klixa Mirvic rekao, jos iduca sezona, ako ne bude nesto, odoh ja, jest sigurno i to u ekskluzivnom razgovoru. Ili je novinar gledao u kasike, pa vidio da ode. Boga mi, svi se brinu da ce Mirvic otici, osim navijaca Sarajeva. Sta i da ode, nit smo nastali sa Mirvicem, nit cemo nestat sa Mirvicem. U kakvom god stanju bili, mi se uvijek borimo za vrh tabele i deveramo, zato samo opusteno. A i za informaciju ovom novinaru, nece Mirvic jos zadugo nigdje, bez obzira na rezultate, sto ce vrijeme pred nama i dokazati.jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:17Tekst koji Virtual potencira je od strane navijača željezničara koji želi malo da skrene temu sa najveće propasti jednog trofejnog kluba u postratnoj historiji.
Tik-Tak
since 1973
-
- Kontakt:
NoDi ne postoji mogućnost da ih svrgneš sa vlasti. Najbolje da se posavjetujes sa Manijakalnost i izazoveš pobunu na forumu, te napraviš novi pdf za Željezničar bez Irfe i ostalih moderatora.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Očito je Mirviću da si na pravom putu,samo naprijed nema nazad,neka ga puše i novinari i kvazi legende koje nemaju ni člansku kluba,podrška navijača ti je najbolji pokazatelj
-
- Kontakt:
Ovo je liga sa najviše legendi,ko je god odigrao više od deset utakmica u bilo kojem klubu prozovu ga legendom.
Realno nema tri igrača da se mogu tako nazvati.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
On je tekao da je tik tok na zimu sad je prolongorao do kraja sljedece sezone hahah kakva dalabu. Rekao im je Mirva dusmanima idemo jos jace,ovo za mene nije investicija,nema nazad,to njih boli.nokee je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:39Ovaj bolesnik jos pise o FKS. Pa kako ti ne dosadi covjece? Klub ti ne u zoni ispadanja ti o FKS. Nama evo vec 3 sezona izgleda odlucujucaVirtu4l je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:20Vidiš kako to ide kad neko normalan napiše tekst, neko ko zna sabiranje i oduzimanje, ostale matematičke operacije mu ne trebaju. Problem je što vi ne želite da prihvatite činjenično stanje, koje je veoma loše po vas. Pred ovu sezonu šanse su vam bile 50:50 da će ovo izdobriti, sad to više nije ni blizu toliko - na vašu štetu.
Sezona 2024/25 će biti najvažnija u vašoj istoriji jer sam siguran da Mirvić ide all-in, ako ne uzme titulu i ne odete u grupe, bojim se da će dići ruke od vas. Minus će biti prevelik, sigurno između 40 i 50 miliona maraka.![]()
-
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHA
NoDi napravi svoju temu "FK Željezničar", pa da vidimo kod koga će više ljudi pisati, kod tebe ili kod dušmanina irfe 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ih, otkad je to poznato za plate.. Jedino sto nisam znao da platu dobiju ovi sto su kod Husica u agenciji.Espiritosanto je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:35Fudbaleri Tuzla Citya na pauzu otišli bez primljenih pet plata
Platu su dobili igrači koji su u agenciji mladog Husića, a ostali koji nisu čekaju nas svoju platu.
Mnogi igrači žele napustiti klub i očekuju se velike promjene u taboru FK Tuzla City.
Jel istina ovo??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi nikako da skontaju da mirvic, pored sarajeva, ima jos 10 puta veci biznis, da covjek obrce puno vece pare nego sto ulaze u sarajevonokee je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:39Ovaj bolesnik jos pise o FKS. Pa kako ti ne dosadi covjece? Klub ti ne u zoni ispadanja ti o FKS. Nama evo vec 3 sezona izgleda odlucujucaVirtu4l je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:20Vidiš kako to ide kad neko normalan napiše tekst, neko ko zna sabiranje i oduzimanje, ostale matematičke operacije mu ne trebaju. Problem je što vi ne želite da prihvatite činjenično stanje, koje je veoma loše po vas. Pred ovu sezonu šanse su vam bile 50:50 da će ovo izdobriti, sad to više nije ni blizu toliko - na vašu štetu.
Sezona 2024/25 će biti najvažnija u vašoj istoriji jer sam siguran da Mirvić ide all-in, ako ne uzme titulu i ne odete u grupe, bojim se da će dići ruke od vas. Minus će biti prevelik, sigurno između 40 i 50 miliona maraka.![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pablo11, Vanja8 i 35 gostiju.