FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Alii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alii » 02 jan 2024, 01:54

holyman je napisao/la:
02 jan 2024, 01:52
Ja dugo nisam vidio Mersudina na Kosevu, dolazi li uopste na utakmice?
Tesko od obaveza jos je igrac Igmana.
Ako dolazi onda je u vip lozi

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 jan 2024, 02:04

Zlo mi je kad se sjetim da smo 2016 dozvolili Pelaku da igra za nase veterane humanitarnu utakmicu u Željeznom polju.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 02 jan 2024, 02:26

Morto da te ne citiram zauzeti će čitavu stranicu. Ne slažem se sa tobom oko dijela da npr. Pape treba izdvojiti vrijeme kad dođe i otići po člansku. Klub MORA imati poštovanja prema jednom Safetu Sušiću I njemu sličnim, i poslati mu ako ništa člansku ili sezonsku svake sezone. Čovjek svakako ne živi ovdje pa vjerovatno neće ni dolaziti na Koševo, ali ako je bude imao u novčaniku možda i dođe nekad. Ali da ga više cijene u Parizu nego u Sarajevu, ne razumijem. Da li njega nema što on neće ili što ga niko ne zove?
Još nešto, činjenica da niko od bivših igrača poniklih na Koševu ne valja, je za ozbiljnu analizu. Nemoguće je da niko ne dolazi da gleda Sarajevo, nije član kluba, itd. Pa kako i zašto?
Neka nama u loži likova poput Pauna, mahalskih kvazi političara, anelinih ofajli i sličnih, bolje nego Faruk, Pape, Džeme itd.
'ta će on baaa...

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 jan 2024, 03:05

kenoHZ je napisao/la:
02 jan 2024, 02:26
Morto da te ne citiram zauzeti će čitavu stranicu. Ne slažem se sa tobom oko dijela da npr. Pape treba izdvojiti vrijeme kad dođe i otići po člansku. Klub MORA imati poštovanja prema jednom Safetu Sušiću I njemu sličnim, i poslati mu ako ništa člansku ili sezonsku svake sezone. Čovjek svakako ne živi ovdje pa vjerovatno neće ni dolaziti na Koševo, ali ako je bude imao u novčaniku možda i dođe nekad. Ali da ga više cijene u Parizu nego u Sarajevu, ne razumijem. Da li njega nema što on neće ili što ga niko ne zove?
Još nešto, činjenica da niko od bivših igrača poniklih na Koševu ne valja, je za ozbiljnu analizu. Nemoguće je da niko ne dolazi da gleda Sarajevo, nije član kluba, itd. Pa kako i zašto?
Neka nama u loži likova poput Pauna, mahalskih kvazi političara, anelinih ofajli i sličnih, bolje nego Faruk, Pape, Džeme itd.
'ta će on baaa...
Pape je sam kriv sto su ga ljudi zamrzili.Recimo u ratu, kao ni u teškim godinama nakon rata, nije loptu jednu iz Pariza poslao u klub, da ne pricam o nekoj vecoj pomoci. Šlag na tortu je bio u martu 2010, kada je debitovao na Koševu kao selektor, na meču protiv Gane. Na pitanje novinara jel osjeca neku emociju, jer ipak je gotovo 10 punih sezona igrao za Sarajevo, on odgovori da apsolutno nema nikakve emocije u njemu. On je inace kao čovjek vrlo težak karakter, to mi je par nasih novinara koji su bili bliski sa njim, ispricalo.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 02 jan 2024, 06:03

bordobijeli je napisao/la:
02 jan 2024, 01:01
MortemHz je napisao/la:
02 jan 2024, 00:45
napoleon72 je napisao/la:
02 jan 2024, 00:08

S kim bolan imat dobar odnos? Sto si klasicni bosnjo, saginjes glavu nekom ko ti pisa po njoj. Kome to se trebamo klanjat, slini Zeki koji pljuje po klubu gdje god stigne i uzdize Hajduk, Torlaku, Berberovicu kockaru, Ihtijarevicu, Pelaku mozda?? Kad ti uspjesni igraci budu kupovali clanske karte i vikende provodili na Kosevu tad ce imat svacije postovanje. Cesce ces na Kosevu vidjet Ikica koji je sutnut iz kluba, nego Zeku, Torlaka, Skoru i slicne. Muzli su Sarajevo koliko su mogli, cim je presusilo nema ih, nestali, iskoce ako treba hraknut po necemu i to je to.
Jako dobar post. Pisao sam prije par godina, u ložu su dolazili jedino Hadžibegić i Čala, niko više. Bio sam na više utakmica tu i nikad se niko drugi nije pojavio osim njih dvojice. Hadžibegić koji živi u Parizu dođe da obiđe porodicu i obavezno svrati na utakmicu, ovi koji su 20 godina mlađi se ne mogu udostojiti da dođu 2 puta mjesečno a žive i rade u Sarajevu, to je sramota epskih razmjera. Hvala njima za sve što su dali Sarajevu, i Sarajevo je isto njima dalo koliko je moglo ali ti jednostavno ne možeš biti kompletna legenda kluba a da ne dolaziš na utakmice, posebno ako živiš ovdje. Ok, može se nekad desiti nešto nepredviđeno da spriječi tvoj dolazak ali ogromna većina njih je prisutna samo na europskim utakmicama ako i to. Sretnem Džemu i bezveze ga pitam onako kroz šalu idemo li reko na utakmicu sutra (igrali europu protiv Torpeda gdje je bilo 20 hiljada ljudi) i on ko iz topa ma jok kaže, to ja kući gledam uz mezu i pivu.
Njega neko danas-sutra da zove legendom? U Sarajevu je stalno, nema nekih zdravstvenih problema ili nešto slično. Čalu i Faruka koji su u poznim godinama si mogao vidjeti protiv Drine, Travnika, Mladosti a ovoga i slične ne možeš puškom natjerati da dođu na europsku utakmicu gdje pola Sarajeva bude. O čemu da mi onda pričamo? Za mene takve osobe nemaju pravo da iznesu svoje mišljenje, žao mi je ali tako je. Ovo ne znam ali sam poprilično siguran da nemaju ni člansku, sezonsku je iluzorno i spominjati jer svakako ne idu na utakmice dok Faruk i Čala uredno produže, prvi je čak i član Hordi i nije mu problem prošetati malo do klupskih/navijačkih prostorija. Možemo diskutovati o tome kakav je on kao trener ali mu ljubav prema klubu niko nikada neće moći osporiti a opet ponavljam, ne živi ovdje.
Šta oni očekuju od nas, da zaposlimo svakog malo boljeg igrača koji je ikad igrao u Sarajevu? Pa sutra bi bankrotirali.
Apsolutno ne mislim da treba ih zapošljavati u klub. Pisem o odnosu koji bi trebamo gajiti svi zajedno klub, igraci, navijaci. Za bolju budućnost kluba. Meni nije normalno da su omrzeni ljudi prije svega na ovom forumu Husref Musemic kao najtrofejniji trener u historiji kluba i recimo Obuca Emir koji top 5 strelac kluba. To nije normalno, mislim da ne postoji klub u svijetu da to postoji. Pa cak ces i za Safeta Sušića ovdje pročitati da je loš. Mi sami sebe ne postujemo to me boli a to pokazuje i velicinu navijaca i kluba.
Citas li ti bolan sta ti se pise
Jel mlzes procesuirat sta je napisano
NECE LJUDI DA DODJU NA UTAKMICU A U SARAJEVU ZIVE
halo baaa
Calu nekad na istoku mozes vidjeti sa rajom obicnom snedi covjek

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 jan 2024, 07:53

thebain666 je napisao/la:
02 jan 2024, 00:12
napoleon72 je napisao/la:
02 jan 2024, 00:08
01 jan 2024, 23:01
Ja sam mišljenja da nam trebaju nove snage i da ove neke legende posebno poslje rata nisu kadar koji moze podići Fk Sarajevo na viši stupanj. Previse je tu mahalisanja i kafanske price a to je prošlost mi trebamo gledati u budućnost. Al isto tako mislim da navijaci i klub trebaju imati bolji odnos s bivsim uspješnim igracima Sarajeva, moramo graditi taj kult da budemo ponosni. Ne poznajem ih licno i kakvi su ljudi al od rata pa na ovamo ima puno igraca koje bas postujem donijeli su nam dosta radosti a ovdje mozes baš ogavne komentare da pročitaš o tim našim bivšim igracima i trenerima.
S kim bolan imat dobar odnos? Sto si klasicni bosnjo, saginjes glavu nekom ko ti pisa po njoj. Kome to se trebamo klanjat, slini Zeki koji pljuje po klubu gdje god stigne i uzdize Hajduk, Torlaku, Berberovicu kockaru, Ihtijarevicu, Pelaku mozda?? Kad ti uspjesni igraci budu kupovali clanske karte i vikende provodili na Kosevu tad ce imat svacije postovanje. Cesce ces na Kosevu vidjet Ikica koji je sutnut iz kluba, nego Zeku, Torlaka, Skoru i slicne. Muzli su Sarajevo koliko su mogli, cim je presusilo nema ih, nestali, iskoce ako treba hraknut po necemu i to je to.
Apsolutno. Legende kluba su Cala, rahmetli Sejo Jasenkovic, Hase i mozda jos njih par. Ovo ostalo svaki je bio tu jer je imao koristi od kluba, nabijem ih na kitu sve. Oni su jedina kocnica i jedino sto unosi nemir u klub.
Rahm Vahidin Musemic, Safet Susic. Mirso Fazlagic i Predrag Pasic i to je tooo :bih: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

casual033
Kontakt:

Post Postao/la casual033 » 02 jan 2024, 08:05

Ima tu jos igraca. Pokojni Keli, ibrahim Biogradilic, ako cemo reqano Husref Musemic ( titula kao igrac i trener), Faruk Hadzibegic (za mene licno jeste kakv god covjek bio) i jos par igraca. Ovo koga sve novinari nazivaju legendom je smjesno. Nigdje nisam vidio manje trofeja a vise legendi ;)

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 02 jan 2024, 08:17

Svi smo vjerovatno gledali Zeku kod Sanela. Prvo da kažem da me zabrinjavaju Sanelovi trzaji rukama naročito su vidljivi na početku podcasta. A Zeka? …Jooooooooj pa šta je ono? Čovjek je bas neobrazovan i u općem a i u sportskom smislu. Pa gospodine dragi šta bi ti da ti neko svileni tepih prostire pred tebe i daje ti na račun par sezona u Sarajevu par hiljada maraka?! Ma jok bolje nam je Poslat ti katkad karte za lozu i napraviti Fan club ili izabrati te u top 11 koji su ikada igrali za nas. De ba Zeka izdaji iz te poze “uvrijeđene legende” koja samo dobacuje sa strane i kojoj sad ništa ne valja.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jan 2024, 08:27

ŠTA_JE je napisao/la:
02 jan 2024, 08:17
Svi smo vjerovatno gledali Zeku kod Sanela. Prvo da kažem da me zabrinjavaju Sanelovi trzaji rukama naročito su vidljivi na početku podcasta. A Zeka? …Jooooooooj pa šta je ono? Čovjek je bas neobrazovan i u općem a i u sportskom smislu. Pa gospodine dragi šta bi ti da ti neko svileni tepih prostire pred tebe i daje ti na račun par sezona u Sarajevu par hiljada maraka?! Ma jok bolje nam je Poslat ti katkad karte za lozu i napraviti Fan club ili izabrati te u top 11 koji su ikada igrali za nas. De ba Zeka izdaji iz te poze “uvrijeđene legende” koja samo dobacuje sa strane i kojoj sad ništa ne valja.

Ma obicni mahalac, i uhljup koji nista napravio nije , realno pofino je takvih kao on, nece meda
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2024, 08:49

BordoBBoja je napisao/la:
02 jan 2024, 06:03
MortemHz je napisao/la:

Jako dobar post. Pisao sam prije par godina, u ložu su dolazili jedino Hadžibegić i Čala, niko više. Bio sam na više utakmica tu i nikad se niko drugi nije pojavio osim njih dvojice. Hadžibegić koji živi u Parizu dođe da obiđe porodicu i obavezno svrati na utakmicu, ovi koji su 20 godina mlađi se ne mogu udostojiti da dođu 2 puta mjesečno a žive i rade u Sarajevu, to je sramota epskih razmjera. Hvala njima za sve što su dali Sarajevu, i Sarajevo je isto njima dalo koliko je moglo ali ti jednostavno ne možeš biti kompletna legenda kluba a da ne dolaziš na utakmice, posebno ako živiš ovdje. Ok, može se nekad desiti nešto nepredviđeno da spriječi tvoj dolazak ali ogromna većina njih je prisutna samo na europskim utakmicama ako i to. Sretnem Džemu i bezveze ga pitam onako kroz šalu idemo li reko na utakmicu sutra (igrali europu protiv Torpeda gdje je bilo 20 hiljada ljudi) i on ko iz topa ma jok kaže, to ja kući gledam uz mezu i pivu.
Njega neko danas-sutra da zove legendom? U Sarajevu je stalno, nema nekih zdravstvenih problema ili nešto slično. Čalu i Faruka koji su u poznim godinama si mogao vidjeti protiv Drine, Travnika, Mladosti a ovoga i slične ne možeš puškom natjerati da dođu na europsku utakmicu gdje pola Sarajeva bude. O čemu da mi onda pričamo? Za mene takve osobe nemaju pravo da iznesu svoje mišljenje, žao mi je ali tako je. Ovo ne znam ali sam poprilično siguran da nemaju ni člansku, sezonsku je iluzorno i spominjati jer svakako ne idu na utakmice dok Faruk i Čala uredno produže, prvi je čak i član Hordi i nije mu problem prošetati malo do klupskih/navijačkih prostorija. Možemo diskutovati o tome kakav je on kao trener ali mu ljubav prema klubu niko nikada neće moći osporiti a opet ponavljam, ne živi ovdje.
Šta oni očekuju od nas, da zaposlimo svakog malo boljeg igrača koji je ikad igrao u Sarajevu? Pa sutra bi bankrotirali.
Apsolutno ne mislim da treba ih zapošljavati u klub. Pisem o odnosu koji bi trebamo gajiti svi zajedno klub, igraci, navijaci. Za bolju budućnost kluba. Meni nije normalno da su omrzeni ljudi prije svega na ovom forumu Husref Musemic kao najtrofejniji trener u historiji kluba i recimo Obuca Emir koji top 5 strelac kluba. To nije normalno, mislim da ne postoji klub u svijetu da to postoji. Pa cak ces i za Safeta Sušića ovdje pročitati da je loš. Mi sami sebe ne postujemo to me boli a to pokazuje i velicinu navijaca i kluba.
Citas li ti bolan sta ti se pise
Jel mlzes procesuirat sta je napisano
NECE LJUDI DA DODJU NA UTAKMICU A U SARAJEVU ZIVE
halo baaa
Calu nekad na istoku mozes vidjeti sa rajom obicnom snedi covjek
Pa ne moraju ni dolaziti klub je institucija i odradi svoje prema bivšim istaknutim igracima s nekim sintincama pokaze da ih nije zaboravio. Evo Zeka prica kafanski i mlati bezveze pricu al kako da pljujem tog covjeka kad je gotovo pa svaki derby sto je igrao zabijao gol,Velkoski, Trivunovic, Ahmetovic, Musemic, Benko, Obuca i tako neki igraci jednostavno ispisali mnoge lijepe trenutke i to treba poštovati. Postovanja i lijepe geste prema takvim i slicnim igracima a ne pljuvanje i pogrdne rijeci. Ponavljam ne trebaju raditi u klubu ali po meni bi normalno bilo da se navijaci i klub ponose s istaknutim igracima i generacijama.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 02 jan 2024, 08:55

ako ijedan igrac zasluzuje da mu se uruci clanska,sal i poklon kluba,to je Ikic
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 02 jan 2024, 09:12

Lucas je napisao/la:
02 jan 2024, 03:05
kenoHZ je napisao/la:
02 jan 2024, 02:26
'ta će on baaa...
Pape je sam kriv sto su ga ljudi zamrzili.Recimo u ratu, kao ni u teškim godinama nakon rata, nije loptu jednu iz Pariza poslao u klub, da ne pricam o nekoj vecoj pomoci. Šlag na tortu je bio u martu 2010, kada je debitovao na Koševu kao selektor, na meču protiv Gane. Na pitanje novinara jel osjeca neku emociju, jer ipak je gotovo 10 punih sezona igrao za Sarajevo, on odgovori da apsolutno nema nikakve emocije u njemu. On je inace kao čovjek vrlo težak karakter, to mi je par nasih novinara koji su bili bliski sa njim, ispricalo.
Tu si upravu, jos pape je onako i stipsa. Drugo on nije tipicna dijaspora, covjek je generalno operisan od bosne i uopste nije vezan za ovaj prostor

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 02 jan 2024, 09:31

Damir Hadzic,Alen Skoro,Ivan Tatomirovic,Vule Trivunovic...

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 02 jan 2024, 09:31

Pitam se po kojem kriterijumu se to odredjuje ko je legenda a ko nije ? Kaze ovaj jedan, joj zabio onaj vazan go za titulu(?) pa legendo taj isti igrac je placen uredno za posao koji radi. To ti je isto ko da ja sad radim u nekoj firmi i napravim neki dobar profit kod poslodavca i izjavim da hocu da budem v.d te firme jer kao eto ja sam im omogucio taj profit. Smijesno, ja sam placen za to.

Legendi je malo, legende su Pape, Hase, Cala, Faruk, Keli, Musemici. Legenda se ne postaje samo ucinkom na terenu nego i van terena, odnos sa navijacima, odnos sa klubom i poslije rastanka itd.

Kakav crni zeka turkovic, dzemo bebrberovic obuca i takvi tipovi oni mogu dobiti priznanje za to sto su odigrali dobru sezonu, dvije eventualno ali u tu istu skupinu spada jos najmanje 20 igraca poslije rata i 20 prije rata. Ne moze se bas za sve reci da su legende kluba.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 jan 2024, 09:36

MortemHz je napisao/la:
02 jan 2024, 01:17
MortemHz je napisao/la:

Apsolutno ne mislim da treba ih zapošljavati u klub. Pisem o odnosu koji bi trebamo gajiti svi zajedno klub, igraci, navijaci. Za bolju budućnost kluba. Meni nije normalno da su omrzeni ljudi prije svega na ovom forumu Husref Musemic kao najtrofejniji trener u historiji kluba i recimo Obuca Emir koji top 5 strelac kluba. To nije normalno, mislim da ne postoji klub u svijetu da to postoji. Pa cak ces i za Safeta Sušića ovdje pticitati da je loš. Mi sami sebe ne postujemo to me boli a to pokazuje i velicinu navijaca i kluba.
Ja sam prvi da se razvija odnos sa svima kojima je klub barem malo u srcu, pa čak i sa nekim neutralnim posmatračima ako su voljni pomoći preko kompanija, sponzorstva itd. Nikakav to nije problem.
Safet Sušić je najbolji igrač Sarajeva svih vremena i on kao i Faruk živi u Parizu i ne može niko očekivati da je on sad redovan na utakmicama (Faruk je baš izuzetak) ali on je jednom izjavio ''ne pratim ja to'' i ''mene niko ne zove''. Eto Čalu i Faruka imaju na brzom biranju, ne kontam?
Ljudino, tebi ako je stalo ti ćeš izdvojiti 10 minuta jednom u pet godina da odeš do kluba i tu sva priča prestaje. Evo nikoga nije briga, niko te ne zove? Ok, budi veći čovjek i pokaži to javno svima, otiđi ti i provrti se malo. Posjeti jednu utakmicu kada budeš u mogućnosti. Zamisli spiker najavi da je Sušić došao za derbi ili neku europsku utakmicu, mislim da taj aplauz ne bi za života niko od nas zaboravio.
Naše majke, očevi, djedovi su nam pričali o njemu, da se takav igrač rijetko rađa. Odeš i provjeriš podatke i klipove jer ga mnogi od nas nisu imali priliku gledati uživo u dresu Sarajeva i fakat se pozitivno iznenadiš kakva je igračina bila kod nas, pa njega Parižani stavljaju ispred Ronaldinha, Di Marie i ostalih, samo im je Ibrahimović iznad. U najboljih 11 svih vremena zajedno sa Mbappeom recimo. Šta treba tu više dodati? Čista klasa od igrača ali dobro se zna zašto nije najveći svih vremena. Niko nikada ništa ne bi tražio, samo lagana šetnja gradom i da usput svratiš u klub kada ti to poželiš. Nećeš kopati kanale nego ćeš biti glorifikovan, dobit ćeš najveće moguće komplimente i raja će tražiti da se uslikaš sa njima. To je sve.
Upravo to! Pape je jednom prilikom u Pofalicima u kaficu sjedio dok je Sarajevo na Kosevu igralo utakmicu. Jbt kao sportski radnik bi valjda sam trebao da odes na utakmicu kluba koji te napravio tim sto jesi? Ja kao obicni navijac i simpatizer bih otisao na utakmicu bilo gdje u Evropi da se zadesim blizu stadiona. Kad je Tino potpisao pitaju novinari Papeta sta misli o tome, a on kaze "ne znam, ne pratim, cujem da im dobro ide". I meni taj Pape nikad nece bit na nivou jednog Cale, iako su fudbalski kao da poredis Messija i Edmilsona. Al Calu vidim na tekmi protiv Iskre Danilovgrada, heeej prijateljska utakmica, Cala na istoku s rajom. Pa yebeni Fedja Dudic, kojem su prvo Mostarci yebali sve po spisku kad je dosao nama, pa mu nasi yebali sve po spisku zbog rezultata, ode u Doboj kod Kaknja na utakmicu Sarajevo - Velez. Sportski radnik, Velez ga stvorio kao trenera, Sarajevo voli jer je odrastao tu, pa covjek dosao. Pape i ostale "legende" nece da prodju pored Koseva, da u Vogoscu krene kroz Rajlovac bi isao, da ga ko ne vidi blizu stadiona.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 jan 2024, 09:51

VolimoSarajevo je napisao/la:
02 jan 2024, 09:31
Damir Hadzic,Alen Skoro,Ivan Tatomirovic,Vule Trivunovic...
Damir Hadzic je skoro laprdao po fejsbuku o Rozmanu, kao "kako je Cala sa klocevima igrao playoff EL a Rozman sa skupim pojacanjima bez suta u nekim selima". Skoro ima kafic na Bascarsiji, Titova mu je na 5 minuta od kafica, stadion 20. Jel ga ikad iko vidio na stadionu?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jan 2024, 10:03

Niko nikom nista nije duzan. Ni klub igracima, ni igraci klubu. Isti ti igraci, igrali su za platu. Otisli su cim su dobili za njih bolje ponude. Isto tako, klub je mijenjao igrace, kad mu je to bilo u intresu. Uhljebljavanje na osnovu toga, vise nigdje ne prolazi. Ili znas raditi neki posao, ili ne. Klubovi su danas kao firme. Firma ce biti uspjesna ako ima dobar sistem i dobre radnike. Dobar si koliko pridonosis firmi. Isto tako, ako dobijes bolju ponudu, promjenit ces firmu. Emocije tu ne postoje. Lijepo je da se na odredjen nacin odrzava veza sa nekim bivsim igracima, da im se posalje pozivnica i slicno, ali nista vise od toga. A to obaveze nekoga prema nekom, jedina obaveza koju svi mi imamo je prema porodici, prema djetetu ili starijim roditeljima.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 02 jan 2024, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 02 jan 2024, 10:04

donDondon je napisao/la:
02 jan 2024, 08:55
ako ijedan igrac zasluzuje da mu se uruci clanska,sal i poklon kluba,to je Ikic
Ivan je takav gospodin da će se sam učlaniti. Bez brige, kao i provjereni bivši igrači!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 02 jan 2024, 10:08

Kad je Krle otišao a i dalje mu FK Sarajevo u potpisu. Igrač koji je volio i ostao da voli klub podpisujem!

slika
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 02 jan 2024, 10:35

n0dix je napisao/la:
02 jan 2024, 10:08
Kad je Krle otišao a i dalje mu FK Sarajevo u potpisu. Igrač koji je volio i ostao da voli klub podpisujem!

slika
Krletu treba uručiti člansku i sezonsku jer je veliki čovjek i uvijek samo lijepo govori o Sarajevu i navijačima

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bing [Bot], juka55 i 56 gostiju.