FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drmica treba nafatati ako Renan ode,otpisao ga je Jakir danas baš citam.Išao bi on ovdje na 10+ za polusezonu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pokrijes 5 milja istoka ili zapada i znas sigurno da ce ti to bit popunjeno kroz citavu sezonu, i eto ti sigurnih 5k svaku tekmu, mislim normalno da bi svakako bilo vise raje na tekmama, ali eto bar opcija za one sto se predomisljaju kad je kisa.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Drmić je najplaćeniji igrač Dinama i ima platu od milion eura, nije htio pristati na malo slabije uslove da mu se ugovor produži.
On ima 9 puta veću platu nego naprimjer Menalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- skullcrusher
- Kontakt:
Bas me interesuje kad su toliko zagrizli kolika li je ta ponuda, ne bih je ni pogledao ispod 1.5-2mil eura znaci ni pogledao, kad mogu gore loge od nase uzimat duplo vise za igrace vala mozemo i mi.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
To bi bilo bas lijepo zbog onih koji gledaju hoce li kisa ili ne.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:21Vijesti za krov. Planirano je u ovoj godini kroz standardnu pomoc opcine iz budzeta i uz pomoc kluba. Istocna tribina je u pitanju, ali ne citava jer ne obuhvata ulaze sa strana. Krov sa stubovima, radila su se neka ispitivanja za nosivost konstrukcije
Bit ce problema sa dozvolama, ima tu nekih zatezanja zbog olimpijskog plamena, historije stadiona i sl
Planirani pocetak po okoncanju sezone, zavrsetak prije evrope
Davno sam prestao mastati o nekim natkrivenim arenama. Makar nek nam natkriju tu sredinu istoka da mozemo povesti djecu i kad je kisa
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Ljudi, jesu li vama koji ste online uzimali članske došle na adresu? Ja produžio svoje 26. decembra i još ih nema.
SARAJEVO SIAMO NOI
Ono sto je najbitnije ukoliko bi Renana prodali, je kao zamjenu da se dovede neko ko je u formi, koliko god da to kosta, a primjetio sam da ima dosta opcija samo se nadam da ce izbor biti pravi 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Vidim svezali ste se Safeta nekoliko stranica.
On ima ogromnih porodičnih problema 20+ godina i čovjek je skoro pa operisan od nogometa i ovo što je bio u reprezentaciji vjerujte da je bio samo fizički tu. Eto živi u Parizu a ne ide na utakmice a PSG mu je dao više nego Sarajevo. Jenostavno ga ne interesuje ni Bosna ni Sarajevo. I u Zavidovicima je prodao sve što je imao za neke smješne pare. Ti njegovi problemi su ga pojeli iznutra do te mjere da ga nogomet uopšte ne interesuje niti bilo što vezano za sport.
Pokošavalo se sa njim i bilo je razgovora da bude i trener kod nas ali nije htjeo da na bilo koji način kvari mišljenje o sebi.
On je za mene legenda kluba jer je nakon povrede i bolesti na početku karijere ponovo izabro Sarajevo pored svih ponuda Dimama i Zvezde koje niti jedan igrač tad nije dobijao.
Pustimo.čovjeka na miru i nadajmo se da ce uspjeti prevazici sve probleme kojinsu ga snašli
Što se mene tiče uvjek je dobrodošao na Koševu.
On ima ogromnih porodičnih problema 20+ godina i čovjek je skoro pa operisan od nogometa i ovo što je bio u reprezentaciji vjerujte da je bio samo fizički tu. Eto živi u Parizu a ne ide na utakmice a PSG mu je dao više nego Sarajevo. Jenostavno ga ne interesuje ni Bosna ni Sarajevo. I u Zavidovicima je prodao sve što je imao za neke smješne pare. Ti njegovi problemi su ga pojeli iznutra do te mjere da ga nogomet uopšte ne interesuje niti bilo što vezano za sport.
Pokošavalo se sa njim i bilo je razgovora da bude i trener kod nas ali nije htjeo da na bilo koji način kvari mišljenje o sebi.
On je za mene legenda kluba jer je nakon povrede i bolesti na početku karijere ponovo izabro Sarajevo pored svih ponuda Dimama i Zvezde koje niti jedan igrač tad nije dobijao.
Pustimo.čovjeka na miru i nadajmo se da ce uspjeti prevazici sve probleme kojinsu ga snašli
Što se mene tiče uvjek je dobrodošao na Koševu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Slabo se ko ovdje uclanio moj prijatelju, nazalostOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑02 jan 2024, 15:26Ljudi, jesu li vama koji ste online uzimali članske došle na adresu? Ja produžio svoje 26. decembra i još ih nema.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, sve članske su mi došle treći dan.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑02 jan 2024, 15:26Ljudi, jesu li vama koji ste online uzimali članske došle na adresu? Ja produžio svoje 26. decembra i još ih nema.
29. decembar meni se čini.
Jojjjj zatezanje zbog plamena i historije pa **** te, jesu li oni normalni, eto treba sve ostaviti kako je bilo prije 100 godinaJavierBosnia je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:21Vijesti za krov. Planirano je u ovoj godini kroz standardnu pomoc opcine iz budzeta i uz pomoc kluba. Istocna tribina je u pitanju, ali ne citava jer ne obuhvata ulaze sa strana. Krov sa stubovima, radila su se neka ispitivanja za nosivost konstrukcije
Bit ce problema sa dozvolama, ima tu nekih zatezanja zbog olimpijskog plamena, historije stadiona i sl
Planirani pocetak po okoncanju sezone, zavrsetak prije evrope

- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Meni još nisu, a na početku sam Alipašine. Ko da ih golubovima šalju. Al hajde, valjda dođu nekad. Nije jedna, više ih je.MortemHz je napisao/la: ↑02 jan 2024, 15:39Da, sve članske su mi došle treći dan.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑02 jan 2024, 15:26Ljudi, jesu li vama koji ste online uzimali članske došle na adresu? Ja produžio svoje 26. decembra i još ih nema.
29. decembar meni se čini.
SARAJEVO SIAMO NOI
Koliki je broj clanova trenutno zna li neko?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1643
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imamo mi tendenciju da to radimo. Sjećam se kad sam dovio i molio da dovedemo Đelmića iz Čelika. I zna se ko ga je doveo i kako je tamo igrao. Čudni smo nekako. Ko da se mišljenje kreira na osnovu prvog napisanog posta na tu temu...NazorUso je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:12Niko nikoga ne priziva, nego se qrcimo bez pokrica. Mi doveli igraca koji je imao isti put kao Karic, ali nas je Ronaldo, a Karic qarina jer ide kod kona.
Pomalo, ne bahatimo se bezze.
P.S. Da ne bude zabune, ja sam ZA dolazak Eldara, ali imao je isti put kao Karic kojeg podcjenjujete ovde.
Zeka je prije legenda Osijeka i Hajduka, nego naša...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Moze biti brate hahah sramota bgm a svi se kunu u klub fuj
Upravo to. Ne kazem ja da je Karic Kante ali nije ni qrcina kolikom se predstavlja samo zato sto ce kod kona...Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 jan 2024, 15:52Imamo mi tendenciju da to radimo. Sjećam se kad sam dovio i molio da dovedemo Đelmića iz Čelika. I zna se ko ga je doveo i kako je tamo igrao. Čudni smo nekako. Ko da se mišljenje kreira na osnovu prvog napisanog posta na tu temu...NazorUso je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:12Niko nikoga ne priziva, nego se qrcimo bez pokrica. Mi doveli igraca koji je imao isti put kao Karic, ali nas je Ronaldo, a Karic qarina jer ide kod kona.
Pomalo, ne bahatimo se bezze.
P.S. Da ne bude zabune, ja sam ZA dolazak Eldara, ali imao je isti put kao Karic kojeg podcjenjujete ovde.
Zeka je prije legenda Osijeka i Hajduka, nego naša...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, mosarajvosa83 i 17 gostiju.