FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je momci ba, šta se prepirete džaba. Svi smo ovdje zbog jednog kluba za kojeg navijamo, niko se ne želi svađati, hajmo smiriti strasti i normalno pričati. Od pojačanja, navijača, stadiona itd. Iznesite svoje mišljenje šta i kako.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Može li se kakva peticija za udaljavanje Evandera i sličnih sa foruma napraviti. Mnogo raje bi to potpisalo. Smrdi na plavo **** sorry.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Vozi kamion u Radu, provjereno

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
U svakom slucaju, njegov odlazak bi bio dobra stvar. Sigurno nije neko koga je Razman zelio. Oslobodis najvecu platu u ekipi i dovedes normalnog igraca.
Ovaj je ocito bivsi, bez zelje da uradi nesto.
Ovaj je ocito bivsi, bez zelje da uradi nesto.
Ma bolid. Ne vjerujem da se lože na ova njegova baljezganja..
The saddest thing in life is wasted talent.
"Navijač" FK Sarajevo koji optužuje klub da peru pare. Daj ba admini nosite ovo go vno odavde!
Zadnja izmjena: n0dix, dana/u 02 jan 2024, 22:49, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Vala ko vjeruje našoj upravi kako sadašnjoj tako i prethodnim vezano za prodaju igrača,blago rečeno je mnogo zelen.Sve su to manđe i talovi al eto.
Ako su tebi, meni Ismir, Ajla i Senijad, nisu klub. Slicnih uhljupa kroz klub je proslo na stotine. Ovi ce ostati zapisani kao oni pod kojim smo najvece bruke dozivjeli.
-
- Kontakt:
Da ti nije gosp.Ismira znas gdje bi ti sad klub bio?
Ne bi nas Zeka,Torlak i Skoro vadili ne boj se.Sto se njih tice mozemo se ugasiti nece ni znati ali zato HAJDUK ZIVI VJECNO!
Ne bi nas Zeka,Torlak i Skoro vadili ne boj se.Sto se njih tice mozemo se ugasiti nece ni znati ali zato HAJDUK ZIVI VJECNO!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hvala Ismiru i Ajli sto smo svake godine treci, cetvrti u ligi, sto nas izbacuju amateri u Europi, sto smo dozivjeli neke od epskih poraza, unazad 3 godine. U sustini, sumirat cemo njegov ucinak kad ode iz kluba. Raditi isto, a ocekivati drugaciji ishod....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:56Da ti nije gosp.Ismira znas gdje bi ti sad klub bio?
Ne bi nas Zeka,Torlak i Skoro vadili ne boj se.
- skullcrusher
- Kontakt:
Opcija gnjavator i to je to, zasto se raspravljate vidite li da je svaki post ovog momka pljuvanje na klub, ko zna mozda je jedan od tzv. legendi kluba.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Takvi kao ti jedva čekaju da se raspadne sve živo. Od države, FK Sarajeva i slično. Moderatori tuga šta ostavljate ovdje...Evander je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:58Hvala Ismiru i Ajli sto smo svake godine treci, cetvrti u ligi, sto nas izbacuju amateri u Europi, sto smo dozivjeli neke od epskih poraza, unazad 3 godine. U sustini, sumirat cemo njegov ucinak kad ode iz kluba. Raditi isto, a ocekivati drugaciji ishod....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:56Da ti nije gosp.Ismira znas gdje bi ti sad klub bio?
Nisam ba, radim kao vozac kamiona u radu, covjek ti lijepo napisaskullcrusher je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:01Opcija gnjavator i to je to, zasto se raspravljate vidite li da je svaki post ovog momka pljuvanje na klub, ko zna mozda je jedan od tzv. legendi kluba.

-
- Kontakt:
Nije ubleha slusao Ibricica sta je pricao,da ljudi izmisljaju velicinu plata,njegov cilj je samo da pljune sve,da pokrene neke price umjesto da podrzi covjeka koji ulaze u klub.Pantelija je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:40ok, sta je fazon da pises neistine?
Penerada nije imao nikakve cifre kakve ljudi pisu i mahala prica...
Pena je imao (i ima i ako ostane imat ce) platu koja ovisi o minutazi i ucinku, prvih godinu dana...
Tako da te price nisu istina ko god da ti je rekao... bukvalno licno pena da ti je rekao, nije istina
Dosao je jer je imao sve uslove da se oporavi, dodje sebi, ako ide, sretno mu, ako uzmemo pare, mi smo na konju, ako ostane, opet super...
A sta tebe hajca pa trujes ovdje ljude stalno, opusti se covjece, uclani se u klub , nagovori svoje da se uclane, pusti nas sa negativom, idi guzi nesta ili tamo na forum od plavih govana pa ih truj svaki dan.Evander je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:58Hvala Ismiru i Ajli sto smo svake godine treci, cetvrti u ligi, sto nas izbacuju amateri u Europi, sto smo dozivjeli neke od epskih poraza, unazad 3 godine. U sustini, sumirat cemo njegov ucinak kad ode iz kluba. Raditi isto, a ocekivati drugaciji ishod....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:56Da ti nije gosp.Ismira znas gdje bi ti sad klub bio?
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 02 jan 2024, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste, i to je zalosno, ali to nema veze sa ovim oko Penerade i plate.
Ajla ne bi smjela biti tu gdje jeste, zasto jeste ne znam, niti me interesuje, nije moja stvar, samo kazem da te price o nekim ciframa i platama nije istina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nije pet ljudi zadovoljno radom Ismira Mirvića, ali nigdje veze je ovo što ti pišeš.Evander je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:58Hvala Ismiru i Ajli sto smo svake godine treci, cetvrti u ligi, sto nas izbacuju amateri u Europi, sto smo dozivjeli neke od epskih poraza, unazad 3 godine. U sustini, sumirat cemo njegov ucinak kad ode iz kluba. Raditi isto, a ocekivati drugaciji ishod....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:56Da ti nije gosp.Ismira znas gdje bi ti sad klub bio?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Poderi tu svoju diplomu posto vidim logika ti je jaca strana. Da pratis ligu znao bi da je ovo max nas domet i ne samo nas vec i ostalihEvander je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:58Hvala Ismiru i Ajli sto smo svake godine treci, cetvrti u ligi, sto nas izbacuju amateri u Europi, sto smo dozivjeli neke od epskih poraza, unazad 3 godine. U sustini, sumirat cemo njegov ucinak kad ode iz kluba. Raditi isto, a ocekivati drugaciji ishod....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:56Da ti nije gosp.Ismira znas gdje bi ti sad klub bio?
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, pjankesarajevo, rimljanin90, Venom i 64 gosta.