Al najjaci komentar navijaca olavih
"Sad ne mozemo ni na foru priprema u Spaniji dovesti igraca"
HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:43Što je najgore, Čorić ih je dosta dugo čekao i danas potpisao za Posušje.![]()
Tražili im Arapi da obezbjede dio sredstava za prelazni rok, a oni bi pokrili ostalo. Ovi nisu mogli da plate. Da bude jasnije, tražen je nešto manji iznos nego što su nas koštali Penaranda i Viveros, znači sića za Mirvića. Dali im rok do kraja godine da pribave sredstva.
Arap pukao i dao ostavku. U puno većem su problemu nego što su bili prije dolaska Saudijaca. Provjerena informacija.
Ako se šta ne promijeni u odluci Arapa, ovo bi moglo biti gašenje Željezničara.
Tik-tak.![]()
gegenpressing je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:56Zbog činjenice da ljudi iz Saudije imaju plan i program rada svih fudbalskih struktura za slijedećih 10 godina,a upravo je ovaj lik pik broj 1 da bude selektor kad bude Svjetsko kod njih 2034.perodeformero je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:41Nije problem novi trener nego majke vam zbog cega bas ovaj lik?! Valjda neko moze da objasni zbog cega Abdulhakim iz Saudije koji nikad nigdje do sada nije radio, zar nije dovoljan jedan Milos Kostic
Zato se mora dokazati u Evropi,zato je i dobio vrhunske ljude oko sebe da uspije.
GASI SVE!NazorUso je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:03gegenpressing je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:56Zbog činjenice da ljudi iz Saudije imaju plan i program rada svih fudbalskih struktura za slijedećih 10 godina,a upravo je ovaj lik pik broj 1 da bude selektor kad bude Svjetsko kod njih 2034.perodeformero je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:41Nije problem novi trener nego majke vam zbog cega bas ovaj lik?! Valjda neko moze da objasni zbog cega Abdulhakim iz Saudije koji nikad nigdje do sada nije radio, zar nije dovoljan jedan Milos Kostic
Zato se mora dokazati u Evropi,zato je i dobio vrhunske ljude oko sebe da uspije.
Upravo to im se vraća, kad su pričali o našem gašenju. Nek je njima sretno i nek se čupaju iz ovih govana kako su i upali. Sami. Niko ih nije gurnuo osim vlastitih čelnika i loših poteza.zlo87 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:55Sam si odgovorio sebi. Sve se svima vrati, danas si gore, sutra si dole, tako je u zivotu. Treba ostati dosljedan sebe, zezati se u sportskom duhu. Ismijavanje i prizeljkivanja da se ugasi bilo koji veci klub u nasoj ligi su bespotrebna. Neka svako bere ono sto zasluzi i plodove svoga rada, a ostali neka gledaju sebe. Mi smo kao navijaci nagli, ali nikad ne bismo dozvolili ovo u nasem klubu. Zato mi je cudan izostanak reakcije TM.tabba77 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:46A kad su se oni smijali i pišali po ostatku lige dok je kamatar bio na čelu? Karma je čudna, nikad ne znaš kako i na koji način će se vratiti i šta će ostaviti iza sebe.
Da napomenem, svakako da će mi biti žao da propadnu i postanu prosječni premijerligaš (eventualno) drugoligaš, jer je ovo idealna prilika Vici Zeljkoviću da ih pošalje u drugu ligu. Izbacio je brend i jedan od najvećih bh klubova, oslabio sport u glavnom gradu i još milion nekih stvari o kojim mi čak i ne razmišljamo.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.