Trebali smo znati šta slijedi čim je napisao ovaj post.Saurman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 16:38Saudijski savez raspolaže ogromnim novcem ne sumnjam da će dio za njih neznatan otići na Želju kojem će biti od velikog značaja.Naravno odgovornost je i na Želji da odradi svoj dio posla.U poređenju sa Saudijcima ostali vlasnici klubova kako u domaćem tako i šire u regiji izgledaju kao prodavači žvaka.
Pa sam je kriv za zdravlje,ne možeš ovo sve gledati ,podržavati i biti zdravNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:58Meni je zao Svrakina, jest fakat. Stariji covjek, borac, sa zdravljem kuburi, obradovao se i ovo mu urade debili. Ocm ako ste pravi navijaci kao sto cesto potencirate sutra cete biti pred stadionom i traziti objasnjenje. Ovo je cirkus gori od Cerica i one budale sto je quad vozala po Mokrom Docu. Ispisujete istoriju PLBiH.![]()
Ma Adžem je novi trener, to je već dogovoreno.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:12Admir Adzem ili Karacic. Prvi njihov covjek, bio u borbi za titulu, uzeo kup, uzimao derbije, mada je malo psihicki propalio u zadnje vrijeme. Karacic ima iskustvo u borbi za opstanak. Sad im fkt treba neki domaci Son Dajs ili Sem Olardajs da ih cistim horuk fudbalom spasi. Bilo koji trener koji pokusa igrat neki fudbal, izmisljat formacije i taktike, i oni se ne mogu spasit.
Domaći Big Sam, kod nas poznat kao Sampras je već preuzeo Tuzla City.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:12Admir Adzem ili Karacic. Prvi njihov covjek, bio u borbi za titulu, uzeo kup, uzimao derbije, mada je malo psihicki propalio u zadnje vrijeme. Karacic ima iskustvo u borbi za opstanak. Sad im fkt treba neki domaci Son Dajs ili Sem Olardajs da ih cistim horuk fudbalom spasi. Bilo koji trener koji pokusa igrat neki fudbal, izmisljat formacije i taktike, i oni se ne mogu spasit.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bordo10, CAZIN, Cwirek, drzgemboadislic, fks74, gh0stHZ, Giuseppe1, Grk1234, Hrammm1921, johntravolta123, jurisicduska, MaroonBjelave, MikiPirs, MokraKifla, numanumaye23, Pact1921, Taree, Venom, VivaLaLiberta, Zevs i 151 gost.