Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ugasite se bolan i onda ganola od Pofalickog prema gore.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jbt onaj hulahopka na kraju bi upravu, sve sto im je covjek pisao, ispostavi se da je istina.
Kakav vizionar
Kakav vizionar

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Trebali obezbijediti dio sredstava, a Saudijci bi pokrili ostalo. Ništa previše za skupiti. Recimo da je Željezničar trebao obezbijediti petinu sredstava koja se planirala uložiti, nisu uspjeli i Arapi se pokupili. Sad ih vrlo lako mogu ugasiti zbog neispunjenja obaveza.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2024, 07:41Za nas koji nismo u toku, moze li jos jednom, cisto da i ja uzivam sa ostatkom navijackog puka ovdje na forumuHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:19Pisao sam ja šta je u pitanju. Provjerena informacija 100%.![]()
Pod ugasiti mislim na potraživanje većeg iznosa novca, a koji Željezničar ni u ludilu, bez nekih vratolomija, ne može isplatiti.
Zanimljiv period pred nama, tik-tak.
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 03 jan 2024, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma nikad necu zaboraviti njihovo smijanje i zajebavanje kad nas je nijaz gracic htio da preimenuje fk sarajevo u fk sarajevo1946 , bordo piva i to ... Sreca imamo te ljude oko sebe kojima je stalo bilo do kluba pa se upleo i Feđa K. Ostslo je historija... Ovo se njima sve vraca, samo je pitanje dana kad ce neko predloziti i njima da se preimenjuju.... Jos gore ugase.... Ma ugasili se sutra.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
povratak @pitarsam i odlazak al tuwairia
dva dogadjaja koja su obiljezila 2024. godinu
dva dogadjaja koja su obiljezila 2024. godinu
NEMA NAZAD
naravno, zato su ga i banovali. Glupi su ko kurrac i treba da se ugase.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Manijaci vole da akcijaju na Koševu, a kad treba pokazati zube protiv dušmana kluba, tad su očigledno umorni nešto ili su prazne GoPro kamere.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Tik-tak, tik-tak...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neće veliki Željezničar biti ničija prćija pa da se iživljavaju na njemu, neki Malezijci, Vijetnamci i sumnjivi kvazi-biznismeni.
Tako je to kad imaš svoje JA.
Tako je to kad imaš svoje JA.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Virtu4l, KONTRASVIH, Hansestadt, Cuspajz?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- napoleon72
- Kontakt:
Hej Grbavice rano ljuta, pritisla me teska tuga
Na trenutak i pomislim da si sada liga druga
Na trenutak i pomislim da si sada liga druga
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
E ne pamtim tvoju jaču foru. Pošteno me nasmija

Nema ga, ne oglašava se cijelu noć. Pojavi se i zakuca s odgovorom. Sad će opet debile upecat i podyebavat ih. Aferim

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2023, 15:56Veliki, veliki Željezničar, pokretač fudbala u BiH.![]()
https://www.klix.ba/sport/uspostavljena ... /231222146
Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:38Počelo je, sad je sve do nas.
Ovaj program traje minimalno do 2034. godine i produženje saradnje zavisi isključivo od nas. Ukoliko ne budemo imali svoje Ibrakoviće i Selimoviće kojima je jedini cilj bio da se ugrađuju na svakoj fakturi onda bi moglo izaći na dobro.
Saudijci veoma dobro znaju kakva nam je krvna slika, sa koliko para raspolažemo i ono najvažnije - koliko smo dužni. Oni ni u ludilu ne bi ulazili u saradnju sa nama da ne vide veliki prostor za napredak i da nam nema spasa kako se već godinu dana provlači.
Nisu oni budale koje se razbacuju novcem tako da svako ko očekuje da će nam neko pokloniti milione, grdno se vara. Sve ćemo morati zaslužiti, svaki fening, a nagrada može biti ogromna.
Najvažnije je da su oni odradili svoj due diligence i da su dobili zeleno svjetlo da mogu sarađivati sa nama, to je dobro i po nas jer nam to govori da situacija nije ni blizu strašna koliko nam se servira.
Oj punicu li ti tvoju oplakah, od sinoc. Nisi ti za kante, ti si za forumaša godine !

Ovakve dane našeg Željkana bih pratio sa onog svijeta, znak bih neki poslao. Šalu na stranu, de nam skontaj do večeras neku prevaru da i mi izlevatimo našeg Željkana i uzmemo im pare dok se još nisu ugasili. Kad su mogli vjerovati Ceriću zlatnoj lopti, ovim arapima, mogu onda i forumašima.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sad zamisli koliki je Željezničar kad je Arapima rekao NE.
Joško vaskrs'o.
Joško vaskrs'o.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, nedimmmm1337, Tatamata1946, zaostrog i 28 gostiju.