A Željkan bi mogao na drugu stranu..

Mi smo ih načeli sa imaginarnim arapima ima preko 10 godina. Pa zar se ne sjećaš toga kada smo dobili kompletan finansijski izvještaj od tadašnje njihoove uprave.joker90 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 10:50Ovakve dane našeg Željkana bih pratio sa onog svijeta, znak bih neki poslao. Šalu na stranu, de nam skontaj do večeras neku prevaru da i mi izlevatimo našeg Željkana i uzmemo im pare dok se još nisu ugasili. Kad su mogli vjerovati Ceriću zlatnoj lopti, ovim arapima, mogu onda i forumašima.![]()
Nikakvo trolanje. Ljudi tražili da ne možemo otpustiti trenera ni u slučaju loših rezultata, Željezničar, kao što bi i svaki veliki klub uradio, nije pristao na to i doviđenja.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:10Joj Virto poceo si bas ofirno trolat, ne valja ti to, gubis renome...
To ti mislis. Nismo mi nicije kujice da nas se vodi na lancu i da drugi upravljaju s nama, kao sto je slucaj kod vas. Ljudi obecali pare za pojacanja, nisu ispostovali i vratili im Dzonija Alkatraza nazad u Rijad.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:15Nikog oni nisu odyebali, samo su postojale neke obaveze prema partneru. Da su pare od Amira ranije stigle, ko zna…
Ovako će to biti tik-tak.
Golem si humanitarni brojuVirtu4l je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:19Nikakvo trolanje. Ljudi tražili da ne možemo otpustiti trenera ni u slučaju loših rezultata, Željezničar, kao što bi i svaki veliki klub uradio, nije pristao na to i doviđenja.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:10Joj Virto poceo si bas ofirno trolat, ne valja ti to, gubis renome...
Veliki, veliki Željezničar.![]()
Pa postoji li neko novi????Uporedo sa tim kreću i špekulacije o novom (starom) treneru, pa se tako pominju imena Admira Adžema koji jako dobro vodi Goražde u Prvoj ligi i nalazi se na četvrtom mjestu, ali i Nermina Bašića, koji je bio tu do prvog dana novembra, te Edisa Mulalića koji je trenutno na kormilu Igmana iz Konjica.
19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:21To ti mislis. Nismo mi nicije kujice da nas se vodi na lancu i da drugi upravljaju s nama, kao sto je slucaj kod vas. Ljudi obecali pare za pojacanja, nisu ispostovali i vratili im Dzonija Alkatraza nazad u Rijad.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:15Nikog oni nisu odyebali, samo su postojale neke obaveze prema partneru. Da su pare od Amira ranije stigle, ko zna…
To samo vas Aylica moze prciti u mozak, a vi ne smijete nista reci jer se bojite da ce Mirvah dignuti sidro
Jeste li kujice ili niste19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:48Onaj Šapina izgleda syebe svaki tim u koji dođe. Nadam se da ce dogovorena pojacanja doci u klub i da ostajemo u vezi sa FSSA
boki86 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:21Golem si humanitarni brojuVirtu4l je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:19Nikakvo trolanje. Ljudi tražili da ne možemo otpustiti trenera ni u slučaju loših rezultata, Željezničar, kao što bi i svaki veliki klub uradio, nije pristao na to i doviđenja.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:10Joj Virto poceo si bas ofirno trolat, ne valja ti to, gubis renome...
Veliki, veliki Željezničar.![]()
![]()
Istina je ovo što sam napisao, pa ti kako hoćeš. Tražio se od kluba određeni iznos, a oni bi završili preostali dogovoreni dio (većinu). Nije se moglo to ispoštovati i došlo je do raskida.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:21To ti mislis. Nismo mi nicije kujice da nas se vodi na lancu i da drugi upravljaju s nama, kao sto je slucaj kod vas. Ljudi obecali pare za pojacanja, nisu ispostovali i vratili im Dzonija Alkatraza nazad u Rijad.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:15Nikog oni nisu odyebali, samo su postojale neke obaveze prema partneru. Da su pare od Amira ranije stigle, ko zna…
To samo vas Aylica moze prciti u mozak, a vi ne smijete nista reci jer se bojite da ce Mirvah dignuti sidro
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, nedimmmm1337, Pablo11, Tatamata1946, zaostrog i 31 gost.