FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvi put sam nekako ubjedjen da bas idemo u pravom smijeru. Samo ce nam trebati dosta strpljenja, ocito se ne pravi ekipa da se uzme neka titula ekspresna nego dugorocno da se uspostavi sistem.
Al evo debila koji ne vide nista drugo osim trenutnog rezultata i cetvrtog mjesta ce uvijek biti, jednostavno i nece da vide nista osim toga, srecom na kapaljku ih je.
Al evo debila koji ne vide nista drugo osim trenutnog rezultata i cetvrtog mjesta ce uvijek biti, jednostavno i nece da vide nista osim toga, srecom na kapaljku ih je.
-
- Kontakt:
Brate moj ti da se pitas jos bi varesanovic bio trener ti da imas obraza sutio bi ne bi vise pisao.Navijac porodice Varesanovic nisi tako pisao nedavno.nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:26Prvi put sam nekako ubjedjen da bas idemo u pravom smijeru. Samo ce nam trebati dosta strpljenja, ocito se ne pravi ekipa da se uzme neka titula ekspresna nego dugorocno da se uspostavi sistem.
Nije to trenutno 2 3 godine smo na istom levelu ili pratis Sarajevo kako je narkoman bio tu...
A kakav sistem se oravi objasni nam?
Sistem prodaje mladih igraca i uzimanje nekih para opet se mjenja po 5 6 7 igraca po polusezoni i tako ja opet ne vidim nacin da Sarajevo napravi jak tim za evropu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ja, mi smo mali klub iz BiH, nije nam problem čekati i da nam taj Rožman-Ibričić sistem donese titulu 2031 godine, kada nam koeficijent bude 0,5nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:26Prvi put sam nekako ubjedjen da bas idemo u pravom smijeru. Samo ce nam trebati dosta strpljenja, ocito se ne pravi ekipa da se uzme neka titula ekspresna nego dugorocno da se uspostavi sistem.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo smo se opustili, hajde raja da nastavimo ovo jako

Sta ja imam s tobom raspravljati, imas opciju da vratis postove pa da vidis protiv koga sam ja bio itd.Istinasamo123 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:33Brate moj ti da se pitas jos bi varesanovic bio trener ti da imas obraza sutio bi ne bi vise pisao.Navijac porodice Varesanovic nisi tako pisao nedavno.nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:26Prvi put sam nekako ubjedjen da bas idemo u pravom smijeru. Samo ce nam trebati dosta strpljenja, ocito se ne pravi ekipa da se uzme neka titula ekspresna nego dugorocno da se uspostavi sistem.
Nije to trenutno 2 3 godine smo na istom levelu ili pratis Sarajevo kako je narkoman bio tu...
A kakav sistem se oravi objasni nam?
Sistem prodaje mladih igraca i uzimanje nekih para opet se mjenja po 5 6 7 igraca po polusezoni i tako ja opet ne vidim nacin da Sarajevo napravi jak tim za evropu.
A tebi objasnjavati kakav se sistem uspostavlja stvarno ne vrijedi vremena.
I ziv bio zaobidji me.
SAMO ČLANSTVOM POKAZUJEMO NA ČIJOJ SMO STRANI.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Joj sto ne mogu ovih strumfova negativaca ubacenih. Raja samo ignor ne odgovarajte im nista i pobjeci ce. Sada smo na udaru kao nikad prije. Svi vide da konacno idemo prema gore i da ce nas biti teako zaustaviti. Uz pune tribine i nase Horde mi smo najjaci abd i sve to dok se nase kone gase lagano. I zamislite kako je njima dok ovo glefaju sve. Razumite ih ovo su im zadnji trzaji....PAPAK. s juga uvijek plakat ce jer je Bordo SARAJVO!! Idemoo CLANSKEEE BAA
Evo jos da se javi Evander i tu ste svi pomenuti..Lucas je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:35Ma ja, mi smo mali klub iz BiH, nije nam problem čekati i da nam taj Rožman-Ibričić sistem donese titulu 2031 godine, kada nam koeficijent bude 0,5nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:26Prvi put sam nekako ubjedjen da bas idemo u pravom smijeru. Samo ce nam trebati dosta strpljenja, ocito se ne pravi ekipa da se uzme neka titula ekspresna nego dugorocno da se uspostavi sistem.
Al evo debila koji ne vide nista drugo osim trenutnog rezultata i cetvrtog mjesta ce uvijek biti, jednostavno i nece da vide nista osim toga, srecom na kapaljku ih je.![]()
Ne znam što bježiš od teme i skreces stvar na Evandera.nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:40Evo jos da se javi Evander i tu ste svi pomenuti..Lucas je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:35Ma ja, mi smo mali klub iz BiH, nije nam problem čekati i da nam taj Rožman-Ibričić sistem donese titulu 2031 godine, kada nam koeficijent bude 0,5nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:26Prvi put sam nekako ubjedjen da bas idemo u pravom smijeru. Samo ce nam trebati dosta strpljenja, ocito se ne pravi ekipa da se uzme neka titula ekspresna nego dugorocno da se uspostavi sistem.
Al evo debila koji ne vide nista drugo osim trenutnog rezultata i cetvrtog mjesta ce uvijek biti, jednostavno i nece da vide nista osim toga, srecom na kapaljku ih je.![]()
Nemoj brate u dolarima jer kad ih vide ovi trolovi sa teme čirevi im pucaju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
kengur je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:22Mirvic je vecinom popravio svoje greske ali ovo sa Ajlom je previse. Moze se smatrati manjkom respekta prema navijacima. Da li zaista nije nasao dobru osobu da bude direktor kluba od pocetka sezone ? Ajlu drzi ili zbog politickih veza ili za kreveta. Trecu varijantu ne vidim.
@Venama
"Ne sudite prijevremeno i ne sudite oštro, sutra i vi možete biti u istoj situaciji radi svog mišljenja koje se neće sviđati trenutnom mainstreamu."
Ja sam u 80-90% slucajeva kontra vecinskog misljenja na ovom forumu. Jos uvijek ne zaboravljam da se 7000 oglusilo na molbu Hordi i dosli na Kosevo, a dosta ih i danas pise ovdje kao da je sve normalno. To je bio tadasnji "mainstream" i ismijavali su sve one koji se nisu slagali.
Za vrijeme Sabre, Evander i Joker su bili rijetki koji su bili realni i protiv lopovske uprave. Zadjnih par mjeseci Evanderu kao da je neko hakovao profil jer ne zvuci isto. To sto misli suprotno od vecine je dobro, jer nam njegovi argumenti daju sansu da preispitamo da li su nasi jos validni. Nema napretka ako svi mislimo isto. Algoritmi optimizacije ala Genetski Algoritam su bazirani na izboru raznih varijanti rjesenja koji smanjuju ukupnu gresku kriterija u svakoj novoj iteraciji. Kako bi inace recimo balansirali teret u avionu kad bi sva nova rjesenja bila ista.
Ali recimo one tvrdnje za pranje para on postavlja kao cinjenice a ja bas nisam siguran da li jesu ili ne. Licno mislim da se Mirvic kockao i nije uspjelo. Da je proslo zaradilo bi se jako puno a nije ga previse kostalo. Juznoamerikancima sve od psihe zavisi pa je stoga to lutrija. Ako se vrati na pozitivnu nulu sa ovom dvojicom ja bih licno volio da proba jos par puta ali da ih bira pazljivije i da mi ne ocekujemo previse dok se ne dokazu.
Osim toga pranje para je u zadnjih 5-6 godina postalo jos teze sa uvedenim novim sistemima u svijetu koji to prate. Tako da umjesto FKS ima laksih nacina da se to uradi. Ja prije Covida preko ruske banke u Sarajevu prebacio $150K (sto je nikakva cifra) na zapad i uzelo im je mjesec da to zavrse. Morao sam objasniti i kakve carape i gace nosim. Na kraju sam poceo uciti format poruka SWIFT sistema da vidim sta to banke pitaju i dokle je to doslo. Uzas. Razlog za sve je bio sprecavanje pranja para, tako da bih volio znati kako Evander misli da je Mirvic to uradio preko FKS.
Za Ajlu je apsolutno u pravu.
Nije sve pitanje misljenja i licnog stava. Nebuloza je nebuloza.
Pare operes kada kapital stecen ilegalnim radnjama ubacis u legalne finansijske tokove. Ovo treba lijepiti na svaku stranicu teme, jer koliko god puta se objasnjavalo, pojedini nisu u stanju da razumiju.
Ni Tan, ni Mirvic, ni peti deseti ne "peru pare." Kome jo do toga, postoji hiljadu laksih nacina da to obavi od ulaganja u neki fudbalski klub. Drugi par cipela je sto kod nas raja cim misli da neko nesto muti kaze "pere pare." Ne, ne pere.
Ljudi ne mogu da shvate da se u fudbal ulaze iz razlicitih pobuda, a ponajmanje iz zelje da se nesto zaradi. Nekome je merak, neko zbog PR-a, neko zbog poreznih olaksica, neko iz hira, neko radi ega... individualno su motivacije razlicite. Ali skoro niko ne ulaze novac u fudbal da bi ga oplodio, jer postoji puno laksih nacina da to uradis. Mirvic & co. su pare koje ovdje trose lagano mogli uloziti u neki indeksni fond ili nekretnine, do sad bi im se vratio svaki dolar, jos bi profitirali.
Ukratko, pustite se strumfovskih i kladionicarskih bajki i teorija urota kojima ofirate vlastiti manjak opsteg znanja i obrazovanja (ne ti licno i nije post tebi upucen, samo se nadovezujem). Budimo sretni sto postoje budale koje su spremne finansirati jedan fudbalski klub u ovoj vukojebini od drzave.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 03 jan 2024, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Strah me i pomisliti sta ce biti ako Rozman i Ibricic donesu titulu prije 2031.
-
- Kontakt:
Na takvo nešto me strah i pomislitinapoleon72 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 15:53Pa zadnji vezni je za nekog ko ne zna ni za sta osim za drevnu 4231 formaciju. Sudeci prema pojacanjima koja se dovode, pravi se poligon za 433 formaciju. Bogu hvala.
- napoleon72
- Kontakt:
Ako ih poreda u 4-2-3-1 na svoje pozicije kao Jakir i pusti da igraju, mozda bude i prije
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Evandor u zadnjih 10 godina koliko sam na dorumu nikad nista nije napisao dobro za klub i provokator je velik. ALI IMA ON I PRAVO NA NEKE STVARI..
VASOVSKI, Sd hrvat
FEDJA. Hadzic
mirz. Hadzic
ROZMAN. Ibricic
Anicic drobarov avramovski renan mujakic ziljkic serbedzic mustafic balta ikic gulashvili zeljkivic kapetanovic julradzija haskic djurickovic ovaj golman ovaj sad iz cg penja andjusic
Vecina ovih igraca su dali previse mali i sa EVANDEROM se slazem, mozda sam jos kojeg skipovo. ALI REALNO IDE (radise) sve bolje i bolje. Dalije moglo bolje jeste smatram da je na Mirzi mozda jedino bio rikverc prema losem okrenut al cilj je ispunjen sigurno je Dalov transver (produzetak ugovora imao neku vrstu dogovora da cicak rafi 4 mjeseca) neznam nista konkretno al predpistavljam
Limeni hebibovic bodul ahmet i svih onih 20 komada sto su otjerani vidjeli smo na kraju gdje su otisli i kakve rezultate su ostvarili.. NK IGMAN 11 mjesto..i vecina ih za godinu dana briljantni partija vec pogubilo status prvotimca u **** igmanu.
E te igrace je je NAM ostavio u klubu ismiru i tu bi mi i bili na rabeli da nam nije trbonje ISMIRA..
Evandore AKO MIRVIC NERADI DOBRO POSAO KO NAM JE ALTERNATIVA, ako uzmemo NK VICO / gix i NK HDZ WEST MOSTAR..
Zrinjski borac velez egal sanjima igrali iako nas je sudija tesko pokro u bl..
Sto bi sad znacilo samo -7 za prvim drugi
I bilibi 3ci
Hvala ti Mirvicu za sve, SAMO SE NADAM DA SI MILIJARDER DA NISI RADNIK TANA NAMA BAKIRA I TAKVIH I DA CES MOCI BAR 20 godina ovim tempom placat
VASOVSKI, Sd hrvat
FEDJA. Hadzic
mirz. Hadzic
ROZMAN. Ibricic
Anicic drobarov avramovski renan mujakic ziljkic serbedzic mustafic balta ikic gulashvili zeljkivic kapetanovic julradzija haskic djurickovic ovaj golman ovaj sad iz cg penja andjusic
Vecina ovih igraca su dali previse mali i sa EVANDEROM se slazem, mozda sam jos kojeg skipovo. ALI REALNO IDE (radise) sve bolje i bolje. Dalije moglo bolje jeste smatram da je na Mirzi mozda jedino bio rikverc prema losem okrenut al cilj je ispunjen sigurno je Dalov transver (produzetak ugovora imao neku vrstu dogovora da cicak rafi 4 mjeseca) neznam nista konkretno al predpistavljam
Limeni hebibovic bodul ahmet i svih onih 20 komada sto su otjerani vidjeli smo na kraju gdje su otisli i kakve rezultate su ostvarili.. NK IGMAN 11 mjesto..i vecina ih za godinu dana briljantni partija vec pogubilo status prvotimca u **** igmanu.
E te igrace je je NAM ostavio u klubu ismiru i tu bi mi i bili na rabeli da nam nije trbonje ISMIRA..
Evandore AKO MIRVIC NERADI DOBRO POSAO KO NAM JE ALTERNATIVA, ako uzmemo NK VICO / gix i NK HDZ WEST MOSTAR..
Zrinjski borac velez egal sanjima igrali iako nas je sudija tesko pokro u bl..
Sto bi sad znacilo samo -7 za prvim drugi
I bilibi 3ci
Hvala ti Mirvicu za sve, SAMO SE NADAM DA SI MILIJARDER DA NISI RADNIK TANA NAMA BAKIRA I TAKVIH I DA CES MOCI BAR 20 godina ovim tempom placat
- BordoBBoja
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još ćemo i uvaliti Penarandu nekom klubu i zaraditi kako je krenulo.
Sad sam dobio informaciju, platit ćemo €100K za Krdžalića?

Sad sam dobio informaciju, platit ćemo €100K za Krdžalića?
Hahahah to to samo ih udarat gdje najvise boli... FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE!VolimoSarajevo je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:56Haj zato ce te igrati derby sa Celikom.
**** vas svi,pa sjeli na forum hahahahahaah
Prosjaci 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.