Željovac je napisao/la:kimbo je napisao/la:Osim je u onom zadnjem inntervjuu u jednoj prosirenoj recenici rekao sve o Dzeki. U principu sto i par nas "pljuvaca" ovdje govori cjelo vrijeme. Dzeko ima da radu puno na sebi, a mislim po govoru tijela da jos nije svjestan toga. Naravno ako zeli da bude blizu svjetskog vrha.
Al i ovakav Dzeko nije zasluzio da dobija po 5,10 minuta po tekmi u ovakvom City-u.
Glavni i odgovorni za govor tijela

Hajde iskreno me zanima na koji način tijelom pokazuje da ne zna da treba da radi na sebi. Isprsi se, širi ruke kad hoda k'o da sve zna?

Decko smijesan si i naporan !!! I ti i ovaj drugi i vecina vas Zeljovaca ovdje.
Osim je to lijepo objasnio a ti ako imas problema da to skuzis ja ti tu ne mogu pomoci !!! Malo da ti pomognem radi se o trcanju, kordinaciji i tako dalje ....
A govor tijela hmmm ... pa brod tone a Dzeko hoda po terenu opet ... na ovom nivou ni jedan Tevez,Messy a pogotovo losiji igraci nemaju kredita da hodaju po terenu kada brod tone .. usao je 15 min iako se za tih 15 minuta ne moze razletiti po terenu i biti GLADAN onda je to cudno ... sto se tice toga ima kolegu MUSLIMOVICA neka ga malo posmatra ... Juce je imao sansu da gleda opet Benzemu .. trebao bi malo bar kopirati ono Benzemino zalaganje ...
Drugo iako je takav (felerican ) treba na svakoj temi da dobije barem 20 minuta u ovakvom CIty-u ali Manchini je kanta od trenera ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,