Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 23:15

A i Dzeko jadnik upao bas u grupu retarda.
Jedan ce i 20 godina biti u Engleskoj a zatraziti kruha na Engleskom nece znati.Gladan kraj onolikih para.Jedino ako ne naleti na kakvu azdjinicu sa buritom. :lol:
Ovaj drugi,nije normalan da ebe rak raka.Inace sa svojim ponasanjem.Ali veceras je bio vrh vrhova sa markerom. :roll: Crveni je samo kao slag na tortu.
Nastavak u slijedecoj epizodi. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 mar 2011, 23:18

Number1 je napisao/la:MANCINI: Bili smo fantastični, trebali smo proći dalje!
Kako tek izgleda kad smatra igru katastrofalnom? :roll:

Veceras su bili smijurija od ekipe. Jednog Dynama nisu uspjeli nabiti sa onakvom ekipom. Daleko bilo da podcjenjujem Ukrajince, ali imaju puno slabiju ekipu za razliku od gradjanja.

Izgleda da nije sve u parama i u snazi, ima nesto i u psihi.

Dzeksonu nece biti nimalo lako da se navikne na ovaj nacin igranja i vodjenja Citya, ali koga boli racku. Sve dok ima brdo para ne treba se zaliti. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 mar 2011, 23:42

Titandj je napisao/la:http://www.twitvid.com/AHCJ1 :lol: :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: :shock:
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj legenda je heheheheehehe al se ismija braco draga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 17 mar 2011, 23:45

Džeko je pravi "dijamant" i već afirmisan igrač.
Jedina 'mana' je što je upao u loše društvo u kojem je, kobajagi, "glavni" onaj blento - "Bili smo fantastični, trebali smo proći dalje!" :lol:

A tek "Super Mario" i link - http://www.twitvid.com/AHCJ1 .... :cry:
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 17 mar 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 17 mar 2011, 23:47

kimbo je napisao/la:Osim je u onom zadnjem inntervjuu u jednoj prosirenoj recenici rekao sve o Dzeki. U principu sto i par nas "pljuvaca" ovdje govori cjelo vrijeme. Dzeko ima da radu puno na sebi, a mislim po govoru tijela da jos nije svjestan toga. Naravno ako zeli da bude blizu svjetskog vrha.

Al i ovakav Dzeko nije zasluzio da dobija po 5,10 minuta po tekmi u ovakvom City-u.
Aha, kako da ne, Svabo je potvrdio 'par' vas pljuvaca :lol: Covjek vam je svima zacepio usta, a vi se tjesite da znate znanje :lol: Nastavite porediti Teveza i Dzeku :lol:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 23:53

Titandj je napisao/la:http://www.twitvid.com/AHCJ1 :lol: :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: :shock:
:?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 mar 2011, 00:07

Gora je ova osoba što mu "pomaže". Ne treba nas ništa iznenaditi od Maria. Simpatičan lik, ali skroz. :lol:

Našem Edinu sretan rođendan. Nadam se dobrim igrama u budućnosti. Akcenat stavljam na Ruminiju.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

-e-d-o-
Kontakt:

Post Postao/la -e-d-o- » 18 mar 2011, 00:13

Cudo pa ga nije i veceras ubacijo u 90. minuti :?
Abidal The King

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 mar 2011, 00:21

Dzeko je za 15 minuta protiv Dinama napravio vise nego Tevez za 90 minuta! Mancini nakon ovoga sigurno odlazi,forsirao je Balonju,najgoreg igraca Citya,i eto sad ce ga to otjerati s razlogom sa klupe gradjana! Dzeki to odgovara,jer sa boljim trenerom i on ce doci do izrazaja....Balonja ce nakon ovoga tesko kod Mancinija vise dobiti priliku za igranjem!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 18 mar 2011, 00:41

Dzeko ce proraditi iduce sezone ja i ne ocekujem od njega da ove ucini nesto posebno ali ako iduce postigne ispod 15 golova njemu je noga iz Citya koliko god ga mi voljeli i cijenili.Ja se samo nadam da se ova situacija njegova u Engleskoj nece odraziti na repku i da ce na Bilinom Dzeko biti onaj stari. 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 mar 2011, 01:02

Željovac je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Osim je u onom zadnjem inntervjuu u jednoj prosirenoj recenici rekao sve o Dzeki. U principu sto i par nas "pljuvaca" ovdje govori cjelo vrijeme. Dzeko ima da radu puno na sebi, a mislim po govoru tijela da jos nije svjestan toga. Naravno ako zeli da bude blizu svjetskog vrha.

Al i ovakav Dzeko nije zasluzio da dobija po 5,10 minuta po tekmi u ovakvom City-u.
Glavni i odgovorni za govor tijela :mrgreen: Hajde iskreno me zanima na koji način tijelom pokazuje da ne zna da treba da radi na sebi. Isprsi se, širi ruke kad hoda k'o da sve zna? :mrgreen:
Decko smijesan si i naporan !!! I ti i ovaj drugi i vecina vas Zeljovaca ovdje.
Osim je to lijepo objasnio a ti ako imas problema da to skuzis ja ti tu ne mogu pomoci !!! Malo da ti pomognem radi se o trcanju, kordinaciji i tako dalje ....

A govor tijela hmmm ... pa brod tone a Dzeko hoda po terenu opet ... na ovom nivou ni jedan Tevez,Messy a pogotovo losiji igraci nemaju kredita da hodaju po terenu kada brod tone .. usao je 15 min iako se za tih 15 minuta ne moze razletiti po terenu i biti GLADAN onda je to cudno ... sto se tice toga ima kolegu MUSLIMOVICA neka ga malo posmatra ... Juce je imao sansu da gleda opet Benzemu .. trebao bi malo bar kopirati ono Benzemino zalaganje ...

Drugo iako je takav (felerican ) treba na svakoj temi da dobije barem 20 minuta u ovakvom CIty-u ali Manchini je kanta od trenera ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 mar 2011, 01:06

kimbo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

Glavni i odgovorni za govor tijela :mrgreen: Hajde iskreno me zanima na koji način tijelom pokazuje da ne zna da treba da radi na sebi. Isprsi se, širi ruke kad hoda k'o da sve zna? :mrgreen:
Osim je to lijepo objasnio a ti ako imas problema da to skuzis ja ti tu ne mogu pomoci !!! Malo da ti pomognem radi se o trcanju, kordinaciji i tako dalje ....

A govor tijela hmmm ... pa brod tone a Dzeko hoda po terenu opet ... na ovom nivou ni jedan Tevez,Messy a pogotovo losiji igraci nemaju kredita da hodaju po terenu kada brod tone .. usao je 15 min iako se za tih 15 minuta ne moze razletiti po terenu i biti GLADAN onda je to cudno ... sto se tice toga ima kolegu MUSLIMOVICA neka ga malo posmatra ... Juce je imao sansu da gleda opet Benzemu .. trebao bi malo bar kopirati ono Benzemino zalaganje ...

Drugo iako je takav (felerican ) treba na svakoj temi da dobije barem 20 minuta u ovakvom CIty-u ali Manchini je kanta od trenera ...
Ti koliko trcis da pljujes po Deki neznas ni sta vise pises.Smiri se malo Boki
RIP SALE VILENJAK

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 18 mar 2011, 01:17

RKO je napisao/la:
Pa jel to nesto slago matere ti.Nema sanse da Dzeko uspije u ovom klubu,a vjerovatno i u ovoj ligi.Nije u stanju da otrci sprint od polovice svog terena do protivnickog gola.Nije on los fudbaler nego jednostavno nije za ovaj sistem igre

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 mar 2011, 01:20

delija je napisao/la:
RKO je napisao/la:
Pa jel to nesto slago matere ti.Nema sanse da Dzeko uspije u ovom klubu,a vjerovatno i u ovoj ligi.Nije u stanju da otrci sprint od polovice svog terena do protivnickog gola.Nije on los fudbaler nego jednostavno nije za ovaj sistem igre
Stipu ih , ne znaju oni dje udaraju . Pa vidis da nikada nemaju nikakvih argumenata !! Volim ja Edu ali njima je svak kriv Manchini,Tevez,Engleski nacin fudbala, trava ... svjetski poredak a ne Edin ...
Covjek bukvalno ne moze svezati dva sprinta od 60 metara za redom i poslije toga biti u stanju primiti loptu kako treba ...
Al kazem opet i takav je danas trebao uci mnogo ranije !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 mar 2011, 01:27

Kimbo koliko sam upratio ti si najdosadniji lik ovdje.. Uporan si da dokazes da je Dzeko los i Bog.. Popusti ba malo, idi gledaj clipove na youtube od igraca koje volis, a pusti raju nek psuju Manciniju i Tevezu, i nek velicaju Dzeku.. On ma koliko bio los zasluzuje da ga svi gotivimo i volimo i samo najbolje pricamo o njemu, jer mnogo toga je dao, a malo toga nam je uzeo..

POzzz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 18 mar 2011, 01:29

kimbo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:

Ti ne bi shvatio Osima sta je rekao ni da ti sam covjek nacrta. Odmori malo od Dzeke, neko bi pomislio da si opsjednut :idea:

Dzeko nije ukrao niciju srecu, pogotovo igracima koji igraju po tvojoj volji a niko ih ne yebe ni 2%. U zivotu nista nije slucajno, a pogotovo uspjeh, a Edin je uspjesan.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 18 mar 2011, 08:40

za Zeljovca

Ako je iko ovdje opsjednut i ne spava zbog Dzeke onda si to ti!! Sta se vise brinete za Dzeku..covjek moze sedmicnom platom da kupi sve sto su vasi roditelji stekli za zivota klocevi jedni. Po ko zna koji put ponavljam, 80% djecurlije neobjektivne po forumu. Dzeko da valja igro bi ..eto sta cemo sada?!!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 18 mar 2011, 08:44

Necromacer je napisao/la:za Zeljovca

Ako je iko ovdje opsjednut i ne spava zbog Dzeke onda si to ti!! Sta se vise brinete za Dzeku..covjek moze sedmicnom platom da kupi sve sto su vasi roditelji stekli za zivota klocevi jedni. Po ko zna koji put ponavljam, 80% djecurlije neobjektivne po forumu. Dzeko da valja igro bi ..eto sta cemo sada?!!
baloteli valja?
ili hoces da kazes da adebayor nije valjao jer nije igrao?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 18 mar 2011, 08:49

Necromacer je napisao/la:za Zeljovca

:lol:

Ovako cemo, 'odrasli' poput tebe nek nastave svoje nisko samopostovanje lijeciti prateci tudje zivote i trazeci mane drugima kako bi po svaku cijenu izbjegli suocavanje sa svojim neuspjesima, a 'djecurlija' ce vam se smijati.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.