Premijer liga BiH - aktuelno

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 jan 2024, 13:37

let3 je napisao/la:
04 jan 2024, 13:25
Ma jasno, navijaci su glavni krivci :salut:
Sto si takav, covjek te normalno pita. Eto nisu navijaci, ali ko je? Imate razne struje oko kluba koje vas unistavaju. Vidis da se ponavlja: 1) dodje investitor, 2) predoci plan, 3) treba da se sve potpise, 4) misteriozno nestane investitor.

Evo ti 100% provjerena informacija, a potvrdice ti ovi tvoji koji su malo bolje informisani i ne botuju za nekoga. Mirvicev buraz se opasno zagrijao u jednom momentu, poslao i revizorsku kucu u klub. Vi se uzjebali oko imovine, covjek rekao da ga imovina ne interesuje ni najmanje, htio striktno u prvi tim i OP da ulaze. Na kraju shvatio da ga zavlacite i ispalio se.

Digislic i evo sad Arapi su slicno prosli. Bilo ih je jos sto su odmah skontali da ih prcate u mozak. Vi objavite poziv za investitora/partnera, udjete u pregovore, onda odugovlacite i opstruirate te iste pregovore. Drugim rijecima, kupujete vrijeme i mazete oci vlastitim navijacima.

Vi se sad ovdje na forumu mozete praviti da je sve ok, pricati o Mirvicu, Ajli, Velezu, i haj to je normala, nece niko pljuvati na svoj klub na ovoj temi. Ali cini mi se da vas puno fakat ne konta sta se desava, ali skontacete kad-tad, samo sto ce vjerovatno biti kasno, ako vec nije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jan 2024, 13:38

OsmaDolazi je napisao/la:
04 jan 2024, 13:29

Da se nadovežem na kolegu @let3, druže ko vam bira uprave, ko vam bira skupštinu, ko je pravio nove profile na forumima koji su na sav mah bacali hvalospjeve o tim istim upravama? Ko se pita sada u Želji? Ko je doveo ove ljude u Želju i sve prijašnje? Ko stalno traži neki sabur? Ko ne smije pisnuti protiv Bekrica, uprave itd? Ko je potrošio lovu od Amira i Evrope? Gdje su te pare? Ko je "novom pojačanju" koji je trebao da potpiše u Utorak rekao da dio plate mora dati "nekome"? Ko je nakon usmenog dogovora sa tim pojačanjem, skroz promijenio pismeni ugovor uz ciju saglasnost?

To znate vi sve, ali sutite. Kontate mir u kući, nece divlja zvijer traziti veci komad torte?
Sto se mene a pretpostavljam i svih navijaca ostalih klubova tiće, sutra se ugasite, ali je zanimljiva stvar sterilnost vas kao obicnih navijača bez interesa od kluba koja traja duugoo-dugo !

Sarajevo je mali grad. Mahala.
Jesu Manijaci i Jug najjaci u drzavi, ali previse vi precijenjujete snagu toga.
Te oni se za sve pitaju, te biraju skupstinu, te dovode uprave, te smijenjuju, te trose pare od kluba, te dovode pojacanja....pomalo sa tim Jugom, jarane :mrgreen: nisu bas toliko mocni.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 04 jan 2024, 13:44

let3 je napisao/la:
04 jan 2024, 13:38
OsmaDolazi je napisao/la:
04 jan 2024, 13:29

Da se nadovežem na kolegu @let3, druže ko vam bira uprave, ko vam bira skupštinu, ko je pravio nove profile na forumima koji su na sav mah bacali hvalospjeve o tim istim upravama? Ko se pita sada u Želji? Ko je doveo ove ljude u Želju i sve prijašnje? Ko stalno traži neki sabur? Ko ne smije pisnuti protiv Bekrica, uprave itd? Ko je potrošio lovu od Amira i Evrope? Gdje su te pare? Ko je "novom pojačanju" koji je trebao da potpiše u Utorak rekao da dio plate mora dati "nekome"? Ko je nakon usmenog dogovora sa tim pojačanjem, skroz promijenio pismeni ugovor uz ciju saglasnost?

To znate vi sve, ali sutite. Kontate mir u kući, nece divlja zvijer traziti veci komad torte?
Sto se mene a pretpostavljam i svih navijaca ostalih klubova tiće, sutra se ugasite, ali je zanimljiva stvar sterilnost vas kao obicnih navijača bez interesa od kluba koja traja duugoo-dugo !

Sarajevo je mali grad. Mahala.
Jesu Manijaci i Jug najjaci u drzavi, ali previse vi precijenjujete snagu toga.
Te oni se za sve pitaju, te dovode uprave, te smijenjuju, te trose pare od kluba, te dovode pojacanja....pomalo sa tim Jugom, jarane :mrgreen: nisu bas toliko mocni.
Iskreno, drago mi je da tako razmišljaš. Pa naravno da ne vodi grupa glavnu rijeć. Grupom se kontrolise, nije grupa tu da kontroliše(pa i kod nas se tako pokušalo kada se išlo protiv Ibrakovića, pa sad i Ajle, pokušali poklopiti pa kontrolisati). :D

Malo pametniji likovi upravljaju kako tribinom tako i klubom.
Osim toga, vjerovatno si upućen koliko treba da si upućen da ne talasaš previše, zato takvo razmisljanje.

Drug, ko je kriv po tebi? Jesu li svi osim navijaca? :mrgreen:
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 04 jan 2024, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jan 2024, 13:47

Pa napisao sam vec nekoliko puta- nesposobne uprave.
Al eto, vi mislite da njih bira i dovodi Jug :lol: oni su za sve glavni odgovorni ... i sta sad da covjek kaze na to :crazy:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 04 jan 2024, 13:49

Kakve su ovo lažne sikiracije za Željezničar, šta je ovo...

Ko ih yebe, realno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 jan 2024, 13:50

Odnos Manijaka prema Zelji je kao odnos muza alkoholicara prema zeni koju drzi u kuci i iz nekog svog ponosa joj ne da da radi, otjera u pm svakog ko joj ponudi posao, al svaki dan joj kupi ruzu ili cokoladu da pokaze kako je voli. Cudna neka ljubav.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 04 jan 2024, 13:52

let3 je napisao/la:
04 jan 2024, 13:47
Pa napisao sam vec nekoliko puta- nesposobne uprave.
Al eto, vi mislite da njih bira i dovodi Jug :lol: oni su za sve glavni odgovorni ... i sta sad da covjek kaze na to :crazy:
Ko ti je Jug-sveti gral spomenuo jbte? Pricam sve vrijeme o ljudima koji su vasi navijaci a koji vam ojadise klub a rade iza sjene?
Zašto se šuti na sve ovo kad si već spomenuo? Što ne smije niko "a" progovoriti? (Progovorit će ubrzo da me kasnije nebi citirali)
Ali koga će prozvati sada, to je problem? Sto su na sjeveru bili belaji kada se Bekric krenuo spominjati?

1000 zašto, nijedno zato.
Riziko je napisao/la:
04 jan 2024, 13:49

Ko ih yebe, realno.
Zar fakat misliš da se neko sikira za njih? :mrgreen:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 jan 2024, 13:58

Riziko je napisao/la:

Ko ih yebe, realno.
To se zove pranje mozga :mrgreen:
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 04 jan 2024, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 jan 2024, 14:01

Riziko je napisao/la:

Ko ih yebe, realno.
Znas ono kad vozis, vidis da je pored nesreca bila i ne mozes da ne pogledas? E ovo ti je to, morbidna znatizelja. Ne brine se niko za njih, samo im se ibretimo. Njima da Deena stave na celo kluba oni bi to ovdje branili i pricali o Mirvicu. Neki se samo prave glupi, neki botuju, ali dosta ih stvarno vjeruje u sve sto im se iz kluba servira. Pazi kako ovaj @let3 izbjegava sto smo ja i Napoleon pisali za tjeranje investitora.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jan 2024, 14:07

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 jan 2024, 14:01
Riziko je napisao/la:

Ko ih yebe, realno.
Znas ono kad vozis, vidis da je pored nesreca bila i ne mozes da ne pogledas? E ovo ti je to, morbidna znatizelja. Ne brine se niko za njih, samo im se ibretimo. Njima da Deena stave na celo kluba oni bi to ovdje branili i pricali o Mirvicu. Neki se samo prave glupi, neki botuju, ali dosta ih stvarno vjeruje u sve sto im se iz kluba servira. Pazi kako ovaj @let3 izbjegava sto smo ja i Napoleon pisali za tjeranje investitora.
U pravu si, izbjegavam komentarisati besmislice koje danina lupetas ovdje i ne vidim nista lose u tome. Ne znam sto se cudis :mrgreen:

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 04 jan 2024, 14:09

Riziko je napisao/la:

Ko ih yebe, realno.
ako poslusaju koji savjet i propadnu bit ce jesam vas sje*o
ako ne poslusaju i propadnu bit ce ,ko vamje kriv ne slusate

izvuci ce se zeljo nema sumnje,slaba je prva liga i celik nema ambicije ka premierligi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 jan 2024, 14:13

let3 je napisao/la:
04 jan 2024, 14:07
U pravu si, izbjegavam komentarisati besmislice koje danina lupetas ovdje i ne vidim nista lose u tome. Ne znam sto se cudis :mrgreen:
Bez zajebancije, ne podjebavam te sekunde, ovo su 100% tacne informacije sto sam podijelio. Javna tajna, manje vise. Raspitaj se slobodno. Nemam nikakvog razloga da izmisljam i boli me ku.rac za vas, samo sam napisao sto svako iole upuceniji zna.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 jan 2024, 14:14

Ma nisu predstavnici javnog mnijenja ovi ovdje intelektualci.
Vrlo je svako normalan svjestan u kakvoj su situaciji, brod koji tone svi napuštaju da ne budu oni ti koji su ga potopili, valja živjeti i raditi s tim teretom u ovom gradu.
Savez im posla Gigovića, teško će se s tim boriti.
Oni ispadaju 1/1 iz lige, najneorganizovaniji su klub, sa najfiktivnijim ugovorima, ko 97. plaćaju im ugovore mesari, frizeri etc. to je na jako klimavim nogama i na konto toga imaju razne povlastice u klubu.
Nemaju nikakav plan, kratkoročni/dugoročni, nemaju izvore finansiranja.
Pišu o parama od Europe, a te pare su potrošili odavno , premije su isplatili za Europu odavno, nema tu nikakvih para.
Duguju opet igračima, duguju dobavljačima, duguju za održavanje, više im niko ni ne održava teren.
Prihoda nema, samo se rashodi povećavaju.
Još su ubili 10-15 igrača u pojam jer su im nudili raskide ugovora, a sad baš i neće da ih raskidaju jer bolje teško da mogu dovesti, znaju i igrači da ih trebaju izbjegavati u širokom luku.
Zamisli grča kad svaku tekmu igraš a znaš da te potencijalni poraz gura u drugu ligu.
A raspored Zrinjski, Široki, Sarajevo, Zvijezda... i kad se podvuče linija opet imaju 3 tekme sa Borac, Zrinjski, Velež/Sarajevo zaredom.
Namjestilo im se.
To što ova dvojica, trojica bježe od sopstvene realnosti i nešto se fol prepucavaju o nekoj veličini a šprda ih čitava država to više govori o njihovoj ludosti. Pišu nekakve članke o pozitivnosti.
U dva mjeseca najave spas kluba i kažu da je to rješenje koje se moralo desiti inače bi ispali, ode to rješenje oni kažu da nisu otišli ispali bi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jan 2024, 14:15

04 jan 2024, 14:13
let3 je napisao/la:
Bez zajebancije, ne podjebavam te sekunde, ovo su 100% tacne informacije sto sam podijelio. Javna tajna, manje vise. Raspitaj se slobodno. Nemam nikakvog razloga da izmisljam i boli me ku.rac za vas, samo sam napisao sto svako iole upuceniji zna.
Sjooo, sit sam ja tih vasih insajderskih, iz prve ruke, iz druge, iz trece. Svi lafo sve znate.
Mani me se tih supljih prica bgt :salut:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 jan 2024, 14:17

Licno bih vise volio da se Bojac prvo ugasi, pa zeljo.

Ali boze moj, neka ide kako treba da ide.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 jan 2024, 14:18

let3 je napisao/la:
04 jan 2024, 14:15
04 jan 2024, 14:13
let3 je napisao/la:
Sjooo, sit sam ja tih vasih insajderskih, iz prve ruke, iz druge, iz trece. Svi lafo sve znate.
Mani me se tih supljih prica bgt :salut:
Ma pitaj na vasoj temi ili pitaj nekog upucenijeg s tribine ili iz skupstine. Ne moras mi vjerovat niti imam razloga da ti lazem, meni ni iz dzepa ni u dzep.

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 04 jan 2024, 14:35

Puno je već problem što oni uopšte nisu svjesni (ne znaju, ili ne žele da prihvate) ko su im neprijatelji kluba i ko ih je doveo u ovu situaciji, nego sama situacija u kojoj se trenutno nalaze a koja je nikad gora u historiji kluba. Upravo zbog toga nemaju polaznu tačku za rješavanje problema, izgleda kao da godinama kaskaju i da se koprcaju u mjestu a ustvari tonu sve dublje.

Njihovi forumaši su najpametniji, svi sve znaju, mi nemamo pojma, nikog njih nije zayebao nego su oni zayebali druge, oni su u povlaštenom položaju kada su pregovori, Manijaci šute (ne bune se), misle da mahala napušta klub a nikad veći broj mahalaša i lešinara nije upravljao odlukama kluba zarad vlastitog interesa, većina forumaša se pravi kao da je sve uredu.. (čast izuzecima koji su otvorili oči i koji znaju koliko je sati).

Dok se sve to dešava, ovde se prave analize o Mirviću, o njegovim parama, o tim famoznim raportima, kako se očekuje gašenje Sarajeva, da će Mirvić da podigne ruke, kako se Velež finansira iz budžeta... Šampioni u analizama problema drugih klubova, a ne vide šumu od stabla u svom klubu.

Pokušat njima nešto dobronamjerno objasniti je kao da zidovima objašnjavaš kvantnu fiziku. Pustite ih nek žive u svojim lažima i mitomaniji, nek se koprcaju u analizama drugih "kuća" dok njihova gori. Nikad iz ovoga neće izaći dok god se bave tuđim problemima više nego svojim.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 jan 2024, 14:47

Moja zainteresivanost za željezničar, proporcionalna je njihovoj zainteresovanosti za mene. Propala jedna KK Bosna, šampion Europe i vicešampion svijeta, finalista Kupa Radivoja Koraća, višestruki šampion Jugoslavije i BiH, a da ne propadne nakav hurčev željezničar.
Beskurac, što bi stari ljudi rekli.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 jan 2024, 14:50

jurisicduska je napisao/la:
04 jan 2024, 14:14
Ma nisu predstavnici javnog mnijenja ovi ovdje intelektualci.
Vrlo je svako normalan svjestan u kakvoj su situaciji, brod koji tone svi napuštaju da ne budu oni ti koji su ga potopili, valja živjeti i raditi s tim teretom u ovom gradu.
Savez im posla Gigovića, teško će se s tim boriti.
Oni ispadaju 1/1 iz lige, najneorganizovaniji su klub, sa najfiktivnijim ugovorima, ko 97. plaćaju im ugovore mesari, frizeri etc. to je na jako klimavim nogama i na konto toga imaju razne povlastice u klubu.
Nemaju nikakav plan, kratkoročni/dugoročni, nemaju izvore finansiranja.
Pišu o parama od Europe, a te pare su potrošili odavno , premije su isplatili za Europu odavno, nema tu nikakvih para.
Duguju opet igračima, duguju dobavljačima, duguju za održavanje, više im niko ni ne održava teren.
Prihoda nema, samo se rashodi povećavaju.
Još su ubili 10-15 igrača u pojam jer su im nudili raskide ugovora, a sad baš i neće da ih raskidaju jer bolje teško da mogu dovesti, znaju i igrači da ih trebaju izbjegavati u širokom luku.
Zamisli grča kad svaku tekmu igraš a znaš da te potencijalni poraz gura u drugu ligu.
A raspored Zrinjski, Široki, Sarajevo, Zvijezda... i kad se podvuče linija opet imaju 3 tekme sa Borac, Zrinjski, Velež/Sarajevo zaredom.
Namjestilo im se.
To što ova dvojica, trojica bježe od sopstvene realnosti i nešto se fol prepucavaju o nekoj veličini a šprda ih čitava država to više govori o njihovoj ludosti. Pišu nekakve članke o pozitivnosti.
U dva mjeseca najave spas kluba i kažu da je to rješenje koje se moralo desiti inače bi ispali, ode to rješenje oni kažu da nisu otišli ispali bi.
Džaba ti to pišeš na ovom forumu, svi to vide osim onaj ko treba da vidi. Mi smo im dušmani, najveći. Bitno je da nam izračunaju koliko smo dužni Mirvicu, kad se gasimo i ostale informacije, koje njima ništa ne znače. Pametnije im je da svoje dvorište srede, imaju puno posla.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 04 jan 2024, 14:51

FighterBL je napisao/la:
04 jan 2024, 13:32
Sto jug suti,jbg ne ide svoj na svoga :opaopa: ….Svakakvi su tu talovi i ograde,pare prvo agentima na jug za rad mira u kuci,pa klub ako sta ostane ostane,a ako ne ostane onda ce pomoci VLADA ili ce biti pomozi.ba…A znate Lesinare prozivati za svakojake gluposti pi.cka vam mamina,dok na jugu cvijeta kriminal kakav hoces,ima posla ko oce radit :rol: ..Zivim za dan da vas izbacimo iz lige i da vam vratimo za sve spletke i nepravdu sto ste nam godinama nanosili,dugu starost i tesku bolest! :opaopa: :opaopa:
Mislim da vi stvarno nemate pricati o agenturi, a pogotovo o spletkama.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, juka55, laszlo, leo1946, Pablo11, zlatandr i 20 gostiju.