Premijer liga BiH - aktuelno

zlo87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zlo87 » 04 jan 2024, 17:29

FighterBL je napisao/la:
04 jan 2024, 13:32
Sto jug suti,jbg ne ide svoj na svoga :opaopa: ….Svakakvi su tu talovi i ograde,pare prvo agentima na jug za rad mira u kuci,pa klub ako sta ostane ostane,a ako ne ostane onda ce pomoci VLADA ili ce biti pomozi.ba…A znate Lesinare prozivati za svakojake gluposti pi.cka vam mamina,dok na jugu cvijeta kriminal kakav hoces,ima posla ko oce radit :rol: ..Zivim za dan da vas izbacimo iz lige i da vam vratimo za sve spletke i nepravdu sto ste nam godinama nanosili,dugu starost i tesku bolest! :opaopa: :opaopa:
ko čemu, **** o poštenju!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 04 jan 2024, 18:00

Magoda zagonetan.
Magoda: Nezadovoljni smo rezultatima sarajevskih klubova, raspodjela novca neće biti ista
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jan 2024, 18:10

skullcrusher je napisao/la:
04 jan 2024, 16:38
Moze pitanje za normalne navijace zelje, bez nekog podjebavanja vas pitam kako sutite tako i nema ni nekog protesta ni bojkota ni nista a klub je na ivici propasti ? Neko vam mora biti odgovoran vjv znate i ko al nema reakcije na trenutno stanje. Da se zna onako pitam ne sikiram se za vas 99% klubova vam zeli da se ugasite
E tih 99% klubova koji zele da se ugasimo, nabijemo na napojnu zilu zajedno sa njihovim zeljama :salut:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 jan 2024, 18:13

Zadnja utakmica na starom jugu!

al prije pauze logicno
NEMA NAZAD

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 04 jan 2024, 18:22

Omača oko vrata zeljezničara zvana imovina sve više se steže, stolicu na kojoj stoji ljulja sve više i više "dušebrižnika".
Postali su žrtva vlastitite imovine koja ih kao teg vuče ka samom dnu a oni je jako blizu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 jan 2024, 18:27

Riziko je napisao/la:
04 jan 2024, 13:49
Kakve su ovo lažne sikiracije za Željezničar, šta je ovo...

Ko ih yebe, realno.
:urnebes: :urnebes:
Ee moj druze banjalucki :mrgreen:
Kad ti Sarajlije psuju majku i djecu,mozda te ne vole a mozda je to samo onako ali cuvati se trebas samo kad su 'zabrinuti,pazljivi,dobronamjerni'. Kad se brinu i pitaju :urnebes:
Btw,gotovi su. Ali gotovi su odavno. Ove godine ce se izvuci za opstanak ,pustit ce ih Vico ili ludi Mirvic ali nece iduce,nece i bez toga izbjeci bankrot. Ne mogu oni pratiti ovaj nivo. Sarajevo,Borac ,zrinjski ,Velez previse su digli ljestvicu,ne mogu oni to nikada vise pratiti. Bolje bi i bilo da se izvuku ove godine,da se duze pate, da agonija traje,da krepavaju u mukama a mi se :urnebes: :urnebes: :urnebes:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 jan 2024, 18:34

Antikloc je napisao/la:
04 jan 2024, 18:27
Riziko je napisao/la:

Ko ih yebe, realno.
Kad ti Sarajlije psuju majku i djecu,mozda te ne vole a mozda je to samo onako ali cuvati se trebas samo kad su 'zabrinuti,pazljivi,dobronamjerni'. Kad se brinu i pitaju :urnebes:
Btw,gotovi su. Ali gotovi su odavno. Ove godine ce se izvuci za opstanak ,pustit ce ih Vico ili ludi Mirvic ali nece iduce,nece i bez toga izbjeci bankrot. Ne mogu oni pratiti ovaj nivo. Sarajevo,Borac ,zrinjski ,Velez previse su digli ljestvicu,ne mogu oni to nikada vise pratiti. Bolje bi i bilo da se izvuku ove godine,da se duze pate, da agonija traje,da krepavaju u mukama a mi se :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kako cemo vam se popisati u usta 2.3. na derbiju, niste svjesni
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 jan 2024, 18:41

19vendetta87 je napisao/la:
04 jan 2024, 18:34
Antikloc je napisao/la:
Riziko je napisao/la:

Ko ih yebe, realno.
Kvota 1,01 da cemo vas pustiti. Mi spasavamo sviju- Olimpic,TC,Igman nikoga nikad nismo gurnuli u drugu ligu. Nismo mi glupi Hercegovci koji napadaju i igraju protiv Igmana :urnebes: Nama bodovi ne trebaju,obezbjedili smo Evropu a vise ne mozemo. Osim toga tu je Mirvic,glupi Amerikanac,pozitivan i poslovan :mrgreen: A ima i ona da ce kladionice u Singapuru da gore a poslije cemo dovesti pola Kolumbije da igra za Sarajevo :mrgreen:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 jan 2024, 18:43

došlo na naplatu brkino divljanje, brkovićev, Kozarićev i žujin kriminal. Zna se otkad seže skretničarski dug - od drugog brkinog mandata kad se otimalo i šakom i kapom, kad bi se po 4 utakmice u kolu poklopile, kad se nama smijalo zbog naše besparice. Nismo vam zaboravili aferu viršle i divljanje kad smo bili pred bankrotom i kad je Gracić predlagao stečaj i preregistraciju u FK Sarajevo 1946. Ugasili se dabogda.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 04 jan 2024, 18:44

Antikloc je napisao/la:
04 jan 2024, 18:41
Kvota 1,01 da cemo vas pustiti. Mi spasavamo sviju- Olimpic,TC,Igman nikoga nikad nismo gurnuli u drugu ligu. Nismo mi glupi Hercegovci koji napadaju i igraju protiv Igmana :urnebes: Nama bodovi ne trebaju,obezbjedili smo Evropu a vise ne mozemo. Osim toga tu je Mirvic,glupi Amerikanac,pozitivan i poslovan :mrgreen: A ima i ona da ce kladionice u Singapuru da gore a poslije cemo dovesti pola Kolumbije da igra za Sarajevo :mrgreen:
A ako Sloga ili Siroki Brijeg osvoje kup?

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 04 jan 2024, 18:46

Antikloc je napisao/la:
Riziko je napisao/la:

Ko ih yebe, realno.
17 dec 2023, 14:26
⌛️💣 uskoro
:wave:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 jan 2024, 18:55

Suvorov je napisao/la:
04 jan 2024, 18:44
Antikloc je napisao/la:
04 jan 2024, 18:41
A ako Sloga ili Siroki Brijeg osvoje kup?
Vece su sanse da Borac Banja Luka osvoji ligu sampiona :urnebes:

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 04 jan 2024, 18:59

holyman je napisao/la:
04 jan 2024, 16:03
Samo je bitno da zvijezda nastavi dobru igru s kraja prosle polusezone i da raspolozeni docekaju privremenog premijerligasa 4 kolo u spektaklu nadomak ugljevika.
A gospodin Gigovic sa pistaljkom u ustima.......

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 jan 2024, 18:59

ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda je okupio predstavnike četiri sarajevska kluba: FK Sarajevo, FK Željezničar, KK Bosna (Bosna Royal) i ORK Bosna.

Iako je u 2023. godini za ova 4 kluba, resorno ministarstvo izdvojilo rekordnih 2.620.000,00 KM - ogromna ulaganja nisu pratili sportski rezultati
Samo kanton im dao 2,6 miliona i oni nekome govore da je budzetski klub :rol: ove dvije Bosne nisu dobile ni pola miliona zajedno :tokralju:

Kada uracunas njihove pomoci od grada i vlade fbih sa kantonom uzimaju po dva miliona za funkcionisanje. Nisu cenifu napravili ni jedni ni drugi ima pet godina. Mi smo mala maca koji smo ukupno dobili 1,5 od grada za gradnju tribine i 800 hiljada od raznih nivoa. Majku vam mitomansku kako cijedite budzet

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 04 jan 2024, 19:08

Antikloc je napisao/la:
Riziko je napisao/la:

Ko ih yebe, realno.
Ako vas ne sahrane do tada

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 jan 2024, 19:14

PeppermintSA je napisao/la:
04 jan 2024, 18:43
došlo na naplatu brkino divljanje, brkovićev, Kozarićev i žujin kriminal. Zna se otkad seže skretničarski dug - od drugog brkinog mandata kad se otimalo i šakom i kapom, kad bi se po 4 utakmice u kolu poklopile, kad se nama smijalo zbog naše besparice. Nismo vam zaboravili aferu viršle i divljanje kad smo bili pred bankrotom i kad je Gracić predlagao stečaj i preregistraciju u FK Sarajevo 1946. Ugasili se dabogda.
Afera viršle nikad neće biti zaboravljena, zato i ovoliko šprdanje sa mitomanima. Smijali se našoj muci… sad upali u još veću. Ne treba biti isti kao oni i poželjeti im da se ugase, veći je gušt gledati ih i smijati im se u lice, a oni nemoćni da bilo šta promjene. A možda i ne žele. Lični interesi. Ima mjesec kako sam pisao da ih čeka zanimljiv i buran period.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 jan 2024, 19:27

CampobelloDiMazara je napisao/la:
04 jan 2024, 18:59
ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda je okupio predstavnike četiri sarajevska kluba: FK Sarajevo, FK Željezničar, KK Bosna (Bosna Royal) i ORK Bosna.

Iako je u 2023. godini za ova 4 kluba, resorno ministarstvo izdvojilo rekordnih 2.620.000,00 KM - ogromna ulaganja nisu pratili sportski rezultati
Samo kanton im dao 2,6 miliona i oni nekome govore da je budzetski klub :rol: ove dvije Bosne nisu dobile ni pola miliona zajedno :tokralju:

Kada uracunas njihove pomoci od grada i vlade fbih sa kantonom uzimaju po dva miliona za funkcionisanje. Nisu cenifu napravili ni jedni ni drugi ima pet godina. Mi smo mala maca koji smo ukupno dobili 1,5 od grada za gradnju tribine i 800 hiljada od raznih nivoa. Majku vam mitomansku kako cijedite budzet
Dobicemo jos vise od Konakovica,Muzira,Cengica,Magode,Mandica i ostalih Pitara kad moze jedan mal i neuspjesan klub kao Velez moze i gigant Sarajevo 10 puta vise ,idemo da trosimo novce gradjana

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 jan 2024, 19:29

Ko ih j na kraju krajeva.
Pa gledaj pokusas na kraju normalno pogledat stvari racionalno zapitas se koje kriv oni opet udaraju po drugim a jedini ne vide gdje je problem u njihovoj kuci. Zbog tog i jesu tu gdje jesu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 04 jan 2024, 19:29

Kao pozitivne činjenice navedeni su projekti ministarstva, kojim je kroz ulaganje u iznosu od jedan milion KM, FK Željezničar znatno smanjio finansijske dugove, a FK Sarajevo identičan iznos uložilo u omladinski pogon.

:bih: :bih:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 jan 2024, 19:32

Merhamet pa Velez.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Jugovina, Pact1921, Paromlinac i 11 gostiju.