A ako Sloga ili Siroki Brijeg osvoje kup?Antikloc je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:41Kvota 1,01 da cemo vas pustiti. Mi spasavamo sviju- Olimpic,TC,Igman nikoga nikad nismo gurnuli u drugu ligu. Nismo mi glupi Hercegovci koji napadaju i igraju protiv IgmanaNama bodovi ne trebaju,obezbjedili smo Evropu a vise ne mozemo. Osim toga tu je Mirvic,glupi Amerikanac,pozitivan i poslovan
A ima i ona da ce kladionice u Singapuru da gore a poslije cemo dovesti pola Kolumbije da igra za Sarajevo
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:34Kako cemo vam se popisati u usta 2.3. na derbiju, niste svjesniAntikloc je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:27![]()
![]()
Ee moj druze banjalucki![]()
Kad ti Sarajlije psuju majku i djecu,mozda te ne vole a mozda je to samo onako ali cuvati se trebas samo kad su 'zabrinuti,pazljivi,dobronamjerni'. Kad se brinu i pitaju![]()
Btw,gotovi su. Ali gotovi su odavno. Ove godine ce se izvuci za opstanak ,pustit ce ih Vico ili ludi Mirvic ali nece iduce,nece i bez toga izbjeci bankrot. Ne mogu oni pratiti ovaj nivo. Sarajevo,Borac ,zrinjski ,Velez previse su digli ljestvicu,ne mogu oni to nikada vise pratiti. Bolje bi i bilo da se izvuku ove godine,da se duze pate, da agonija traje,da krepavaju u mukama a mi se![]()
![]()
![]()
Vece su sanse da Borac Banja Luka osvoji ligu sampionaSuvorov je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:44A ako Sloga ili Siroki Brijeg osvoje kup?Antikloc je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:41Kvota 1,01 da cemo vas pustiti. Mi spasavamo sviju- Olimpic,TC,Igman nikoga nikad nismo gurnuli u drugu ligu. Nismo mi glupi Hercegovci koji napadaju i igraju protiv IgmanaNama bodovi ne trebaju,obezbjedili smo Evropu a vise ne mozemo. Osim toga tu je Mirvic,glupi Amerikanac,pozitivan i poslovan
A ima i ona da ce kladionice u Singapuru da gore a poslije cemo dovesti pola Kolumbije da igra za Sarajevo
![]()
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Samo kanton im dao 2,6 miliona i oni nekome govore da je budzetski klubministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda je okupio predstavnike četiri sarajevska kluba: FK Sarajevo, FK Željezničar, KK Bosna (Bosna Royal) i ORK Bosna.
Iako je u 2023. godini za ova 4 kluba, resorno ministarstvo izdvojilo rekordnih 2.620.000,00 KM - ogromna ulaganja nisu pratili sportski rezultati
Kada uracunas njihove pomoci od grada i vlade fbih sa kantonom uzimaju po dva miliona za funkcionisanje. Nisu cenifu napravili ni jedni ni drugi ima pet godina. Mi smo mala maca koji smo ukupno dobili 1,5 od grada za gradnju tribine i 800 hiljada od raznih nivoa. Majku vam mitomansku kako cijedite budzet
Ako vas ne sahrane do tada19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:34Kako cemo vam se popisati u usta 2.3. na derbiju, niste svjesniAntikloc je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:27![]()
![]()
Ee moj druze banjalucki![]()
Kad ti Sarajlije psuju majku i djecu,mozda te ne vole a mozda je to samo onako ali cuvati se trebas samo kad su 'zabrinuti,pazljivi,dobronamjerni'. Kad se brinu i pitaju![]()
Btw,gotovi su. Ali gotovi su odavno. Ove godine ce se izvuci za opstanak ,pustit ce ih Vico ili ludi Mirvic ali nece iduce,nece i bez toga izbjeci bankrot. Ne mogu oni pratiti ovaj nivo. Sarajevo,Borac ,zrinjski ,Velez previse su digli ljestvicu,ne mogu oni to nikada vise pratiti. Bolje bi i bilo da se izvuku ove godine,da se duze pate, da agonija traje,da krepavaju u mukama a mi se![]()
![]()
![]()
Afera viršle nikad neće biti zaboravljena, zato i ovoliko šprdanje sa mitomanima. Smijali se našoj muci… sad upali u još veću. Ne treba biti isti kao oni i poželjeti im da se ugase, veći je gušt gledati ih i smijati im se u lice, a oni nemoćni da bilo šta promjene. A možda i ne žele. Lični interesi. Ima mjesec kako sam pisao da ih čeka zanimljiv i buran period.PeppermintSA je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:43došlo na naplatu brkino divljanje, brkovićev, Kozarićev i žujin kriminal. Zna se otkad seže skretničarski dug - od drugog brkinog mandata kad se otimalo i šakom i kapom, kad bi se po 4 utakmice u kolu poklopile, kad se nama smijalo zbog naše besparice. Nismo vam zaboravili aferu viršle i divljanje kad smo bili pred bankrotom i kad je Gracić predlagao stečaj i preregistraciju u FK Sarajevo 1946. Ugasili se dabogda.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Dobicemo jos vise od Konakovica,Muzira,Cengica,Magode,Mandica i ostalih Pitara kad moze jedan mal i neuspjesan klub kao Velez moze i gigant Sarajevo 10 puta vise ,idemo da trosimo novce gradjanaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 18:59Samo kanton im dao 2,6 miliona i oni nekome govore da je budzetski klubministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda je okupio predstavnike četiri sarajevska kluba: FK Sarajevo, FK Željezničar, KK Bosna (Bosna Royal) i ORK Bosna.
Iako je u 2023. godini za ova 4 kluba, resorno ministarstvo izdvojilo rekordnih 2.620.000,00 KM - ogromna ulaganja nisu pratili sportski rezultatiove dvije Bosne nisu dobile ni pola miliona zajedno
![]()
Kada uracunas njihove pomoci od grada i vlade fbih sa kantonom uzimaju po dva miliona za funkcionisanje. Nisu cenifu napravili ni jedni ni drugi ima pet godina. Mi smo mala maca koji smo ukupno dobili 1,5 od grada za gradnju tribine i 800 hiljada od raznih nivoa. Majku vam mitomansku kako cijedite budzet
- feniksptica
- Kontakt:
Ko ih j na kraju krajeva.
Pa gledaj pokusas na kraju normalno pogledat stvari racionalno zapitas se koje kriv oni opet udaraju po drugim a jedini ne vide gdje je problem u njihovoj kuci. Zbog tog i jesu tu gdje jesu
Pa gledaj pokusas na kraju normalno pogledat stvari racionalno zapitas se koje kriv oni opet udaraju po drugim a jedini ne vide gdje je problem u njihovoj kuci. Zbog tog i jesu tu gdje jesu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Kao pozitivne činjenice navedeni su projekti ministarstva, kojim je kroz ulaganje u iznosu od jedan milion KM, FK Željezničar znatno smanjio finansijske dugove, a FK Sarajevo identičan iznos uložilo u omladinski pogon.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Pa tako reci da zivite od budzetamosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:27
Dobicemo jos vise od Konakovica,Muzira,Cengica,Magode,Mandica i ostalih Pitara kad moze jedan mal i neuspjesan klub kao Velez moze i gigant Sarajevo 10 puta vise ,idemo da trosimo novce gradjana
Miizerne pozajmice koje idu preko Mirvica nisu bas neka velika sredstva tako da je bolje da prestenete od njega praviti hadziju jer se zna vas izvor finansiranja i funkcionisanja
I opet ispod Veleza jeste sakati za one seljake sa stocne pijace da ne govorim
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Neko dobije milion i po za izgradnju tribine a neko milion za smanjenje dugova i kazu mi na budzetu
Inace ovo ne pratim niti me zanima ali vjerovatno se jos moze iskopati da su dobili solidne inekcije
Inace ovo ne pratim niti me zanima ali vjerovatno se jos moze iskopati da su dobili solidne inekcije
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nama Mirvic posudjuje pare, mi vama igrace. Sjajno ste to skontali.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
A mi vama po labrnji redovno. Nasa musterija i ravakuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:39Nama Mirvic posudjuje pare, mi vama igrace. Sjajno ste to skontali.
Pa hajde se više dogovorite jel Mirvić ublehašCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:33Pa tako reci da zivite od budzetamosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:27
Dobicemo jos vise od Konakovica,Muzira,Cengica,Magode,Mandica i ostalih Pitara kad moze jedan mal i neuspjesan klub kao Velez moze i gigant Sarajevo 10 puta vise ,idemo da trosimo novce gradjana![]()
Miizerne pozajmice koje idu preko Mirvica nisu bas neka velika sredstva tako da je bolje da prestenete od njega praviti hadziju jer se zna vas izvor finansiranja i funkcionisanja![]()
I opet ispod Veleza jeste sakati za one seljake sa stocne pijace da ne govorim![]()
i kokuz ili je skršio 50 miliona,udaviste se svojim lažima i glupostima
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 04 jan 2024, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vama je država i politika na pravdi Boga uzela stadion i zato ta ista je dužna da Vam napravi novi, svaki dinar koji ide Veležu za stadion je opravdan i treba tako da bude dok se ne završi. Ko god misli da to nije uredu ima ozbiljan moremečaj u glavi.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:33Neko dobije milion i po za izgradnju tribine a neko milion za smanjenje dugova i kazu mi na budzetu
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Treba li se nasmijat? Malo se primirite, nemate vi pokrice za ovoliko kurcenje. Prvo se zadrzite u PLBiH neko vrijeme, osvojite par titula, prestignite velikane poput Leotara i Modrice, pa onda cemo vas mi ostali malo ozbiljnije shvatati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:41A mi vama po labrnji redovno. Nasa musterija i ravakuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:39Nama Mirvic posudjuje pare, mi vama igrace. Sjajno ste to skontali.![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Stvarno gotivim mostarce ali fkt **** se jer ste 2 puta iza rata bili među top ekipama i ozbiljan faktor je baš bezveze. Uživajte u ovoj poziciji koja vas zadovoljava.
Dovoljan pokazatelj koliko je Sarajevo veliko što navijači klubova koji su poravnati s njima ili iza njih ih kao podjebavaju. Vama uspjeh nama neuspjeh a isto ili gore.
Što se tiče politike, Sarajevo puni državni proračun kao svi ostali klubovi u ligi i šta god da nam daju malo je. To je činjenica. Uplatiti 5-6 miliona poreza i dobit milion nije isto kao i uplatiti milion poreza i dobit 750.000. A ovi omjeri su puno gori u štetu svih klubova koji o tom pričaju.
Dovoljan pokazatelj koliko je Sarajevo veliko što navijači klubova koji su poravnati s njima ili iza njih ih kao podjebavaju. Vama uspjeh nama neuspjeh a isto ili gore.
Što se tiče politike, Sarajevo puni državni proračun kao svi ostali klubovi u ligi i šta god da nam daju malo je. To je činjenica. Uplatiti 5-6 miliona poreza i dobit milion nije isto kao i uplatiti milion poreza i dobit 750.000. A ovi omjeri su puno gori u štetu svih klubova koji o tom pričaju.
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ma druze ne isplati se ovdje ulaziti u bilo kakve rasprave, tesko se na ovom forumu moze ozbiljno diskutovati o bilo cemu.AVNOJ je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:44Vama je država i politika na pravdi Boga uzela stadion i zato ta ista je dužna da Vam napravi novi, svaki dinar koji ide Veležu za stadion je opravdan i treba tako da bude dok se ne završi. Ko god misli da to nije uredu ima ozbiljan moremečaj u glavi.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:33Neko dobije milion i po za izgradnju tribine a neko milion za smanjenje dugova i kazu mi na budzetu
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 5 gostiju.