FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
59
32%
Darko Milanič
31
17%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
28
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
47
26%

Ukupno glasova: 184

mnon46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mnon46 » 04 jan 2024, 20:43

muhamedhulk je napisao/la:
04 jan 2024, 19:59
Ove godine sam osim sebe uclanio i dijete od 4 godine. Po prvi puta.
Ti kasniš 4 godine, a djetetu želim da se manje nervira od nas zbog FKS. Šalim se, živjeli mi oboje ❤️
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 04 jan 2024, 20:50

jurisicduska je napisao/la:
04 jan 2024, 20:41
Sve što se piše na forumu stane u dvije tri rečenice.

Jeste htjeli od kad postojimo sistem, potpunu autonomiju sportskog dijela kluba, budžet ozbiljan i vrijeme. Jeste. Je li sve to obezbijeđeno jeste. I šta sad ste se uhvatili nekakvog premijerligaškog otpatka koji je našao mjesto u Uzbekistanu jer je klasa od igrača. Nek otjera svih 11 iz prve postave i dovede druge, ako se njemu ne sviđaju i ja mislim da je moglo drugačije ali hajde eto jednom samo jednom da pustimo ljude koje god da rade. Da smo pustili i mnoge prije njih bolje bi nam bilo nego sad.
Vjerujte da u ovoj ligi ekipa na okupu 2 godine čuda napravi a da ne govorim duže.
Pa to ti je taj seljačko-mahalski mentalitet, "super ti to sve, ti po svom, ali de da ja malo."

Živim za dan kad će se ovaj Klub očistiti od mahale, papanluka, "jaranika" i pušiquraca. Sada ide sve super, samo ovako nastaviti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jan 2024, 21:02

Vjerujte da u ovoj ligi ekipa na okupu 2 godine čuda napravi a da ne govorim duže.
Pa mi smo najbolji primjer tome,kad smo ostavili ekipu dvije godine došla je i dupla ako se ne varam,uprava stala iza trenera nakon Atalante kada bi ga 99% navijaca otjeralo i et ,kud ce nam bolji primjer toj tvrdnji,nakon toga smo imali extremne promjene svaki prelazni rok pa evo nas gdje smo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 jan 2024, 21:08

Morpheus je napisao/la:
04 jan 2024, 20:26
Trkaca kokos koja ne igra redovno i koja je pokazala da moze biti od koristi, a bila bi bolja da je vise na terenu.
Frajer veze sa loptom nema.Klasicni divlji afrikanac,istice se jer je najspremniji i najbrzi a tehnika ne postoji.Kretnja neka i trazenje prostora isto ne postoji.Pas/sut isto ne postoji.Djaba mu onda i brzina ako je ne zna na pametan nacin iskoristiti a fudbal svakako ne zna igrati.Udje nekad svjez sa klupe i 'istakne' se malo pored ovi ionako spori i tromi bekova i to je to.Statistika u ligi ti sve govori,490 minuta-0 golova,0 asistencija,KRILNI IGRAC
Guliashvili je mnogo bolji igrac sto je odavno svima poznato.Hvala Francisu ali on ne igra za male pare,za mjesta stranca sigurno nije a prvi 11 u kontinuitetu isto nece igrati nikad.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 jan 2024, 21:12

miky_hz je napisao/la:
04 jan 2024, 21:02

Pa mi smo najbolji primjer tome,kad smo ostavili ekipu dvije godine došla je i dupla ako se ne varam,uprava stala iza trenera nakon Atalante kada bi ga 99% navijaca otjeralo i et ,kud ce nam bolji primjer toj tvrdnji,nakon toga smo imali extremne promjene svaki prelazni rok pa evo nas gdje smo.

1/1 :D

Kad god smo imali bilo kakav kontinuitet bili smo bolji.

Samo se sjetim Rahmana prve polusezone i Rahmana kad je uhvatio formu i sve skontam tajne života.

Došao Peneranda nespreman, zapušten, bez godinu fudbala, u Bosnu a igrao u Primeri i ljudi očekuju na prve 2 utakmice gdje uđe 15 minuta da pokaže klasu. Ne ide to tako. Neka ga vidjet ćete da ćete ga tetovirati jednostavno se vidi da je klasa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 04 jan 2024, 21:20

Sve što se piše na forumu stane u dvije tri rečenice.

Jeste htjeli od kad postojimo sistem, potpunu autonomiju sportskog dijela kluba, budžet ozbiljan i vrijeme. Jeste. Je li sve to obezbijeđeno jeste. I šta sad ste se uhvatili nekakvog premijerligaškog otpatka koji je našao mjesto u Uzbekistanu jer je klasa od igrača. Nek otjera svih 11 iz prve postave i dovede druge, ako se njemu ne sviđaju i ja mislim da je moglo drugačije ali hajde eto jednom samo jednom da pustimo ljude koje god da rade. Da smo pustili i mnoge prije njih bolje bi nam bilo nego sad.
To ti je prijatelju ono naše napiše....apsolutna podrška Rozmanu i SŠ i onda ali...pa počne da nabraja...
Halooo nema ALI ili jesi ili nisi nema ALI.
Nema ono vidjet čemo na proljeće...
Bez dvije godine konstantnog rada neme napretka pojedini hoče sve i odma instant uspjeh i guranje na silu nas je i doveo do torpeda.
Pojedini ovde misle da znaju sve o nogometu i onda sa nekim pdsmjehivanjem pričaju o igračima koji su došli
Došli su momci koji koji imaju ogroman potencijal i da nam unaprijede igru i kasnije da se prodaju ako.od njih 5 dvojica budu dobra to je opet uspjeh imaš ostatak ekipe koji je dobar trenera koji zna šta radi i šta hoče, mahalu i legende daleko od kluba i akademije.
Samo ljudi koji nam ne misle dobro nači če manu u svemu ovom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 jan 2024, 21:41

Sanchez87hz je napisao/la:
Sretno Zeljkovicu,meni nikad nece biti jasno da skoro najbolji igrac Veleza kod nas ne moze biti bar klupa,a da jedan Kyeremeh zauzima mjesto stranca i u nekim je planovima a obicna kokos trkaća,ok nisu ista pozicija al mislim za klupe je bolji Zeljkovic plus domaci,a da se npr otjerao Kyeremeh pa dovelo neko desno krilo.
Naravno da je mogao biti i prva postava, samo da ga je Rožman blindirao u prvih 11 na zadnjem veznom, siguran sam da bi prekucao, pogotovo u tandemu sa Vrancicem. Ali eto, na osnovu par treninga uvidio da nije kalibar za Sarajevo. Svakako cemo o Rožmanu suditi na kraju sezone, do sada je za nijansu uspješniji od Varešanovića.Na 17 utakmica koliko je vodio Sarajevo ima prosjecno 1,94 osvojena boda, a Mirza na proljece 1,92 na manje utakmica, 14.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 04 jan 2024, 22:32

E kad Morthem kaže hajmo momci članske na pokaz onda svi....ma kiji ce nam k....to itd.
Evo i ova dvojica, navijači Sarajeva, navijači kurca mog.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 jan 2024, 22:37

Strah me i pomisliti
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 04 jan 2024, 22:40

zlo87 je napisao/la:
04 jan 2024, 20:08
Sanchez87hz je napisao/la:
Sretno Zeljkovicu,meni nikad nece biti jasno da skoro najbolji igrac Veleza kod nas ne moze biti bar klupa,a da jedan Kyeremeh zauzima mjesto stranca i u nekim je planovima a obicna kokos trkaća,ok nisu ista pozicija al mislim za klupe je bolji Zeljkovic plus domaci,a da se npr otjerao Kyeremeh pa dovelo neko desno krilo.
Ima li tebi brate moj bilo šta da valja?
Valja dosta toga,al ima i dosta sto ne valja kao npr ovaj potez da ti stranac bude kokos trkaca koja ce samo grijati klupu a imas pravo samo na tri stranca,valjda bas ta tri treba da su prevaga,al haj sta mi znamo.

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 04 jan 2024, 22:45

04 jan 2024, 21:12
miky_hz je napisao/la:
04 jan 2024, 21:02

1/1 :D

Kad god smo imali bilo kakav kontinuitet bili smo bolji.

Samo se sjetim Rahmana prve polusezone i Rahmana kad je uhvatio formu i sve skontam tajne života.

Došao Peneranda nespreman, zapušten, bez godinu fudbala, u Bosnu a igrao u Primeri i ljudi očekuju na prve 2 utakmice gdje uđe 15 minuta da pokaže klasu. Ne ide to tako. Neka ga vidjet ćete da ćete ga tetovirati jednostavno se vidi da je klasa.
Bravoo kad se sjetim Rahmana prva tekma na Kosevu Evropa ne moze da dize u 30 min raja komentarise ma da je valjo osto bi u Mariboru. Kad poslije ispade jedna od najjacih 10 ikad u PL komplet raja se pocela kleti u njeg... Tako da vrijeme je bitno i znanja o fudbalu da bi se komentarisalo ali djaba pricat pojedincima koji vole samo da pljuju...

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 jan 2024, 23:13

@H8Z7 je li ti došla članska? Meni još nije, a nisam daleko od Centra. Doduše stavio sam adresu firme, a sjedište na Ilidži.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 04 jan 2024, 23:19

niko da prokomentarise da je nase pojacanje veceras bilo na klupi Juveta :?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 jan 2024, 23:24

tabba77 je napisao/la:
04 jan 2024, 23:13
@H8Z7 je li ti došla članska? Meni još nije, a nisam daleko od Centra. Doduše stavio sam adresu firme, a sjedište na Ilidži.
Nije ni mogla doći, dok čovjek maloprije nije objasnio šta je problem pa mi odbija transakciju.
Hvala mu btw. :thumbup:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 jan 2024, 23:27

BegovicRamiz je napisao/la:
04 jan 2024, 23:19
Napisao sam to danas.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 jan 2024, 23:29

H8Z7 je napisao/la:
04 jan 2024, 23:24
tabba77 je napisao/la:
04 jan 2024, 23:13
Nije ni mogla doći, dok čovjek maloprije nije objasnio šta je problem pa mi odbija transakciju.
Hvala mu btw. :thumbup:
Nisam vidio da si imao problem sa uplatom. Nek si uspio riješiti, to je najbitnije. :mrgreen:

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 04 jan 2024, 23:30

H8Z7 je napisao/la:
04 jan 2024, 23:27
BegovicRamiz je napisao/la:
04 jan 2024, 23:19
Napisao sam to danas.
halali burazeru ne pratim detaljno

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 jan 2024, 23:33

Dobrinja12345 je napisao/la:
04 jan 2024, 17:58
H8Z7 je napisao/la:
04 jan 2024, 17:49
Dobrinja12345 je napisao/la:
04 jan 2024, 17:45
Pozdrav je li još neko ima problema prilikom produzivanja članstva ?
Imam ja, kakav je tebi problem? Meni odbija transakciju iz nekog razloga
Isti taj problem i kod mene sve ok dok ne dodje do plaćanja onda neće .
Kvakice i ostalo su problem u prezimenima , kada stavite bez ć,đ,dž... onda moze, tako je meni makar bilo.

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 04 jan 2024, 23:46

TurkishAirlines je napisao/la:
04 jan 2024, 22:37
Strah me i pomisliti
Drugi put u 2-3 dana.. ko li je u pitanju :hmmmmm: :?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jan 2024, 00:33

MortemHz je napisao/la:
04 jan 2024, 17:58
Ministar Magoda: Nezadovoljni smo rezultatima sarajevskih klubova, novac Ministarstva se ne podrazumijeva

✍🏼 U cilju sumiranja rezultata iz prethodne godine, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda je okupio predstavnike četiri sarajevska kluba: FK Sarajevo, FK Željezničar, KK Bosna i ORK Bosna.

✔️ Iako je u 2023. godini za ova 4 kluba, resorno ministarstvo izdvojilo rekordnih 2.620.000,00 KM - ogromna ulaganja nisu pratili sportski rezultati. Ovo je bio osnovni razlog zbog kojeg je danas ogranizovan sastanak, na kojem je učesnicima jasno stavljeno do znanja da se finansijska podrška institucija ni za koga ne podrazumijeva, i da velika ulaganja javnog novca moraju biti opravdana rezultatima. Ministar Magoda je podsjetio sagovornike da su sportski klubovi koje predstavljaju, istinaki simboli Sarajeva, te da to nikada ne smiju izgubiti iz vida.

✔️ Ministar je najavio da će u narednoj godini za ova četiri kluba, Ministarstvo novac plasirati isključivo prema ostvarenim rezultatima, te će shodno uloženom novcu maksimalno biti uključeno u sve procese vezane za funkcioniranje klubova, na način kako je to slučaj bilo gdje u svijetu, sa onima koji ulažu veliki novac. Uz ovu veliku promjenu u kontroli trošenja novca građana, ministar Magoda je najavio i pojačanu kontrolu trošenja budžetskih sredstava od strane sportskih klubova.

✔️ Ministar Magoda je ponovio raniji stav o spremnosti za sufinansirenje infrastrukuture kao osnove za razvoj klubova, što se primarno odnosni na FK Sarajevo i FK Željezničar.

✔️ Kao pozitivne činjenice navedeni su projekti Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, kojim je kroz ulaganje u iznosu od 1.000.000,00 KM, fudbalski klub Željezničar znatno smanjio finansijske dugove, a FK Sarajevo identičan iznos uložilo u omladinski pogon. Pozitivnim je ocijenjen i evidentan povratak publike na košarkaške utakmice KK Bosne, kao i realnu mogućnost povratka RK Bosna u prvu ligu.

✔️ Na sastanku je zatraženo i da predstavnici košarkaškog kluba pripreme jasan plan i program revitalizacije, dok je od rukometnog kluba zatražena konsoldacija upravnog i nadzornog odobra, odnosno imenovanje istaknutih imena u upravljačkim strukturama, prvenstveno iz svijeta sporta i privrede.
Neka se podrazumijeva da mu yebem familiju, **** banditsko

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”