Ide sad to u milionskim ciframa,nema smisla da imamo nase navijace ma svim pozicijama a da vama daju,idemo sad duboko zavuc ruke budzet gradjanja Federacije,mada sve po zaslugama,bivsi sampion Yuge,BIH itd itdemil02in je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:57Ministar kulture i sporta KS Magoda:Kao pozitivne činjenice navedeni su projekti ministarstva, kojim je kroz ulaganje u iznosu od jedan milion KM, fudbalski klub Željezničar znatno smanjio finansijske dugove, a FK Sarajevo identičan iznos uložilo u omladinski pogon.Šta kažu pitari nemaju oni para sa državne sise?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- napoleon72
- Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:03Bar si nešto našao,ja guglao veležove titule i nigdje ništa samo smješkoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:52Malo sam guglao o eminentnom mikrobiologu iz Velike Britanije i moram priznati da sam odusevljen njegovim radovima u jeku pandemije. Najzanimljiviji je dio gdje govori kako treba nositi maske gumene rukavice i drzati rastojanje. Vidim ima i zbirku kako treba antibakterijskim gelom prati ruke ali nisam dublje ulazio

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako ti odmah zaobiđeš suštinu i okreneš na Želju, pri tome se ni za milimetar ne osvrneš na ono što sam postavio.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:51Legendo, vasa najveca legenda i ikona kluba je OSUDJENA radi namjestanja utakmica. Isti covjek je kasnije JAVNO prozivao Sarajevo jer su dobili derbi a ne pustili Zelji da osvoji titulu.
Osuđen? Naravno, u sistemu u kojem te kadija tuži i kadija ti sudi. Uostalom, to je bila akcija usmjerena protiv Hajduka koji je smetao režimu, a kasnije smanjenje kazne dovoljno govori samo za sebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:03Bar si nešto našao,ja guglao veležove titule i nigdje ništa samo smješkoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:52Malo sam guglao o eminentnom mikrobiologu iz Velike Britanije i moram priznati da sam odusevljen njegovim radovima u jeku pandemije. Najzanimljiviji je dio gdje govori kako treba nositi maske gumene rukavice i drzati rastojanje. Vidim ima i zbirku kako treba antibakterijskim gelom prati ruke ali nisam dublje ulazio

-
- Kontakt:
Nemojte majke vam njih uključivati u raspravu. Kakva god da je bila rasprava bar uključuje promil mozga, nešto zdravo , čim ovi dođu ide dugovi, sergija, porez, namještanja, nekad mi imali, nekad mi bili, samo nekakav defektizam šire, kukaju i plaču i pričaju šta je neko nekad kako je neko nekad. Prezent ne postoji u njihovim životima. Bijeg od stvarnosti. Dovoljno je što vas dva intelektualca i erudite navijate za željezničar ne mora niko više. Eto ne priča niko o vama nemojte uskakati.
Evo vidis ovog akcija usmjerena protiv Hajduka stradao Željezničar. Nisu namjestili utakmice. Nisu im ni dokazali nije ništa bilo. Paralelna stvarnost.
Evo vidis ovog akcija usmjerena protiv Hajduka stradao Željezničar. Nisu namjestili utakmice. Nisu im ni dokazali nije ništa bilo. Paralelna stvarnost.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Imamo dvije federalne i to su tituleAnex je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:03Bar si nešto našao,ja guglao veležove titule i nigdje ništa samo smješkoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:52Malo sam guglao o eminentnom mikrobiologu iz Velike Britanije i moram priznati da sam odusevljen njegovim radovima u jeku pandemije. Najzanimljiviji je dio gdje govori kako treba nositi maske gumene rukavice i drzati rastojanje. Vidim ima i zbirku kako treba antibakterijskim gelom prati ruke ali nisam dublje ulazio

- feniksptica
- Kontakt:
Jbg ne prate svi federalnu, ne znaju kkave su to muke osvojit tu ligu. Znoja i znoja prolijes prije nego utakmica i krene
Te titule cijenim.
Te titule cijenim.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa kad je neko kao noj sa zabijenom glavom u pijesak logično je da če za sve imati izgovor i opravdanje osim za sebe i svoj problem.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
E bukvo moja bosanska

-
- Kontakt:
I tu će vas Sloboda prestići imaju dvije ove godine ide i treća.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:07Imamo dvije federalne i to su tituleAnex je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:03Bar si nešto našao,ja guglao veležove titule i nigdje ništa samo smješkoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:52Malo sam guglao o eminentnom mikrobiologu iz Velike Britanije i moram priznati da sam odusevljen njegovim radovima u jeku pandemije. Najzanimljiviji je dio gdje govori kako treba nositi maske gumene rukavice i drzati rastojanje. Vidim ima i zbirku kako treba antibakterijskim gelom prati ruke ali nisam dublje ulazio![]()
-
- Kontakt:
Lozim se na tebe mjesecima

-
- Kontakt:
Primis se stari svaki put hahahaha ali si mi dragmosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:12Lozim se na tebe mjesecimaRekao sam ti prije mrsko mi se ponavljat,svaki put kad napises nesto protiv mog kluba racunaj da cu se "upecat" svaki put

- napoleon72
- Kontakt:
Pa eto i da se osvrnemo na to sto si napisao. Pasic rekao za tri namjestene utakmice, od tog dvije ligaske u sezoni 84/85. Jel to nastimana sezona i nastimana titula? Sta je sa titulom 66/67? I ona nastimana?Virtu4l je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:05Kako ti odmah zaobiđeš suštinu i okreneš na Želju, pri tome se ni za milimetar ne osvrneš na ono što sam postavio.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:51Legendo, vasa najveca legenda i ikona kluba je OSUDJENA radi namjestanja utakmica. Isti covjek je kasnije JAVNO prozivao Sarajevo jer su dobili derbi a ne pustili Zelji da osvoji titulu.
Osuđen? Naravno, u sistemu u kojem te kadija tuži i kadija ti sudi. Uostalom, to je bila akcija usmjerena protiv Hajduka koji je smetao režimu, a kasnije smanjenje kazne dovoljno govori samo za sebe.
Za Osima, na koga je bila usmjerena njegova izjava 2017. u kojoj zali sto Sarajevo nije pustilo utakmicu za titulu Zelji? Jel to neki posten sportski radnik?
“Dešava se to u fudbalu. Mene čudi da su imali toliko neprijatelja na tom putu da postanu šampioni. To je ta nesreća Sarajeva. Još vlada ona “da komšiji crkne krava”. I, eto, šta sada, imaju? Ni titula ni ničega. A baš bih volio da ih mogu upitati šta su tom politikom postigli. Gdje su im uspjesi, stadioni? Tako niko neće daleko stići”, zaključuje Ivica Osim.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
stimalo se i stimace se
nema sezone da je regularna bila 100%
Citam i ne mogu da vjerujem o cemu se sve pise.
Sta ste se uhvatili Veleza bezpotrebno, to je jedini klub
koji je izgubio stadion i morao krenut sve iz pocetka.
Trebali bi biti ponosni sto Velez ipak ima mogucnost da izgradi novi stadion. Velez je jedan od velikana i bivse drzave a da ne govorimo trenutno.
Sto se tice Zelje, bezveze se raspravljate kad se zna da ce Zeljo ostati clan Premijer lige i sledece sezone, isto onako kako su prosle sezone dobili 4 mjesto na tabeli i Evropu a ni sami ne znaju kako
Sta ste se uhvatili Veleza bezpotrebno, to je jedini klub
koji je izgubio stadion i morao krenut sve iz pocetka.
Trebali bi biti ponosni sto Velez ipak ima mogucnost da izgradi novi stadion. Velez je jedan od velikana i bivse drzave a da ne govorimo trenutno.
Sto se tice Zelje, bezveze se raspravljate kad se zna da ce Zeljo ostati clan Premijer lige i sledece sezone, isto onako kako su prosle sezone dobili 4 mjesto na tabeli i Evropu a ni sami ne znaju kako

-
- Kontakt:
Ima kad je Brkovic kupovao stanove sudijama i Osim kese para ulagao u sudije umjesto u porez i igrače i sa Ćulumom i Lazarom Popovićem osvajao titule. Te su poštene. Ostale nisu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:21stimalo se i stimace se
-
- Kontakt:
Yebo ga ti, ti bas tezak covjek. Jesil velicao ovo sa arapima i jozaka? Jesi li najavljivao bumove i igrace nove, cistke, nove uprave i sta sve ne ? Eto nemam pametnija posla nego citat sad tvojih 60 000 postova i kacit ti ovdje. Eto ja sam lazovcina jer mi se povraca od ljudi koji kao sve znaju, velicaju nesto a Zeljo cucno da ne moze gore.
De nas prosvijetli opet.
Provalili ga svi tamo. Svaka cast ovom momku. Najbolje im je otjerat ga s teme
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Postavi diplomu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:02Ajde uzmi cenera i na sisu to ti je limit zajedno sa zulu ratnicima.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:56Jedini faks kojeg si ti uspio zavrsiti je helizim superactiv, kad te zena poslala u Bingo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:55
Pa eto povezi sa Lagumdzijom koji je isto profesor bio,meni ne treba google da znam ko za koga navija,nisam rodjen i odrastao u Foci.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sve se vrati kad tadjurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:25Ima kad je Brkovic kupovao stanove sudijama i Osim kese para ulagao u sudije umjesto u porez i igrače i sa Ćulumom i Lazarom Popovićem osvajao titule. Te su poštene. Ostale nisu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:21stimalo se i stimace se
sto se kaze iskihace
Jedan od uglednijih sto navija za Sarajevo je Faco.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: Pitaristok i 16 gostiju.