Ma sve jedan lik, sa vise profila.

Vedran se povukao prvi put zbog pojedinaca koji su i trenutno tu. To je i moja želja, ali baš teško.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑05 jan 2024, 16:52Tegeltija kakav god da je, bar se posteno povukao. Vidio da mu ne ide, nije tip za tu vrstu posla i cao zdravo.
Borac ce biti u vrhu sve dok je Vico je u vrhu, nakon Vice imaju dva pravca: ili ce krenuti totalna dubioza, ili ce se namjestiti da nakon vice sjednu neki ljudi bliski njemu, gdje ce Borac i dalje biti tu u vrhu.
Ne vjerujem da ce Borac tako olako biti pusten, nikome to nije u interesu. Dosta ljudi je tu u i oko kluba, koliko bi to losu sliku tek stvorilo…
Licno, navijam da Vedran Pusic bude novi direktor. Pa sad, vidjecemo..
Ova djeca ce vise ginuti i cijeniti dres Zelje od nekakvih Amoaha, Turanjanina i slicnih. Isto kao i u Sarajeva Veleza i slicno. Mozda ce gubiti ali ce ginuti na svaku loptu kao da im je zadnja. Svaka cast Zelji na ovome, podrska za ovo.Antikloc je napisao/la: ↑05 jan 2024, 16:43Ove slike me podsjecaju na Berlin 1945.e. Kad Svabe vise nemaju vojske,pa skupljaju djecu,da ih posalju pod ruske tenkove.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:36
FK Željezničar potpisao ugovore sa Šabićem, Efendićem, Šemdinom i Džafom
Talentovani omladinci Željezničara Dženan Šabić, Aldin Efendić, Aiman Šemdin i Arman Džafo potpisali su profesionalne ugovore sa FK Željezničar do ljeta 2026. godine.
Fudbaleri su do sada imali amaterske, stipendijske ugovore, a novi profesionalni ugovori su potpisani do ljeta 2026. godine uz opciju produženja na još jednu godinu.
Dženan Šabić je rođen 4. januara 2006. godine u Visokom. U Želju je stigao 2019. godine iz visočke Bosne. Sa Plavima je osvojio titulu prvaka BiH u konkurenciji kadeta. Ove sezone je za prvi tim nastupio na pet utakmica, a za juniore je odigrao 11 susreta na kojima je postigao devet golova. Igra na krilnim pozicijama i u ofanzivnom dijelu veznog reda. Igrao je za U-15, U-16, U-17 i U-18 reprezentaciju BiH.
Aldin Efendić je rođen 31. jula 2005. godine u Sarajevu. Od 2019. godine je na Grbavici, a u tekućoj i prošloj sezoni je povremeno trenirao sa prvim timom. Za juniore Plavih ove sezone postigao je pet golova na 12 utakmica. Efendić igra na pozicijama krila.
Aiman Šemdin je rođen 20. januara 2006. godine u Sarajevu. Na Grbavicu je stigao 2016. godine, a u tekućoj sezoni je za juniore Željezničara odigrao 12 utakmica. Igra na poziciji centralnog defanzivca, a sa Željom je bio kadetski prvak BiH. Šemdin je U-19 reprezentativac BiH.
Arman Džafo je rođen 11. marta 2007. godine u Sarajevu. Na Grbavici je od 2020. godine, a ove sezone je za kadete Plavih odigrao 19 utakmica i postigao 17 golova. Igran na krilnim pozicijama.
GOLEM SI ZELJO![]()
Ubila se ova djeca za tekme sa zrinjskim i Sarajevom. Volimo pohovanu djetetinu![]()
![]()
Odličan potez Zrinjskog, nadam se samo da je ovaj u glavi zdraviji od Viverosa. Karačić isto odličan golman, priželjkivao sam ga kod nas.Jairo Concha // 21 // USMP
He showed huge promise in 2018 when he first debuted, and was one of the best young players in the league. However, a long term injury in 2019 set him back a bit and he came back late in the season.
Despite that, his end of 2019 and early 2020 showed that he still has ability and hasn’t lost too much technically. He’s still one of Peru’s best U23 players and has lots of potential. He will definitely be around when the league returns and the attacking midfielder will be one to give a watch.
nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:07Ova djeca ce vise ginuti i cijeniti dres Zelje od nekakvih Amoaha, Turanjanina i slicnih. Isto kao i u Sarajeva Veleza i slicno. Mozda ce gubiti ali ce ginuti na svaku loptu kao da im je zadnja. Svaka cast Zelji na ovome, podrska za ovo.Antikloc je napisao/la: ↑05 jan 2024, 16:43Ove slike me podsjecaju na Berlin 1945.e. Kad Svabe vise nemaju vojske,pa skupljaju djecu,da ih posalju pod ruske tenkove.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:36
FK Željezničar potpisao ugovore sa Šabićem, Efendićem, Šemdinom i Džafom
Talentovani omladinci Željezničara Dženan Šabić, Aldin Efendić, Aiman Šemdin i Arman Džafo potpisali su profesionalne ugovore sa FK Željezničar do ljeta 2026. godine.
Fudbaleri su do sada imali amaterske, stipendijske ugovore, a novi profesionalni ugovori su potpisani do ljeta 2026. godine uz opciju produženja na još jednu godinu.
Dženan Šabić je rođen 4. januara 2006. godine u Visokom. U Želju je stigao 2019. godine iz visočke Bosne. Sa Plavima je osvojio titulu prvaka BiH u konkurenciji kadeta. Ove sezone je za prvi tim nastupio na pet utakmica, a za juniore je odigrao 11 susreta na kojima je postigao devet golova. Igra na krilnim pozicijama i u ofanzivnom dijelu veznog reda. Igrao je za U-15, U-16, U-17 i U-18 reprezentaciju BiH.
Aldin Efendić je rođen 31. jula 2005. godine u Sarajevu. Od 2019. godine je na Grbavici, a u tekućoj i prošloj sezoni je povremeno trenirao sa prvim timom. Za juniore Plavih ove sezone postigao je pet golova na 12 utakmica. Efendić igra na pozicijama krila.
Aiman Šemdin je rođen 20. januara 2006. godine u Sarajevu. Na Grbavicu je stigao 2016. godine, a u tekućoj sezoni je za juniore Željezničara odigrao 12 utakmica. Igra na poziciji centralnog defanzivca, a sa Željom je bio kadetski prvak BiH. Šemdin je U-19 reprezentativac BiH.
Arman Džafo je rođen 11. marta 2007. godine u Sarajevu. Na Grbavici je od 2020. godine, a ove sezone je za kadete Plavih odigrao 19 utakmica i postigao 17 golova. Igran na krilnim pozicijama.
GOLEM SI ZELJO![]()
Ubila se ova djeca za tekme sa zrinjskim i Sarajevom. Volimo pohovanu djetetinu![]()
![]()
![]()
Ma borit ce se sigurno, nece glumiti manekene po terenu i trckarati i praviti budale od navijaca, pogotovo sto su djeca Sarajeva, drugacije cijene dres svog kluda od ovih sto dodju sa stranemiky_hz je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:13nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:07Ova djeca ce vise ginuti i cijeniti dres Zelje od nekakvih Amoaha, Turanjanina i slicnih. Isto kao i u Sarajeva Veleza i slicno. Mozda ce gubiti ali ce ginuti na svaku loptu kao da im je zadnja. Svaka cast Zelji na ovome, podrska za ovo.![]()
Nije rat da ginu fudbal je,samo još u Bosni prolaze fore "srce na teren" "bitno je da se borite"
Zamisli kazes ginut ce djeca,a pricamo o fudbalu![]()
Zadnja rečenica je amin! Snaćićemo se već nekako bez ikoga, jer nije BL neka kasaba sa 12 dimnjaka....Banja luka je Borac i u vijek će biti! Vedran Pušić je želja svih koji iole vole Borac i Banja Luku i ako on dođe to će biti renesansa u svakom pogledu!Maradona10 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 16:57Vedran se povukao prvi put zbog pojedinaca koji su i trenutno tu. To je i moja želja, ali baš teško.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑05 jan 2024, 16:52Tegeltija kakav god da je, bar se posteno povukao. Vidio da mu ne ide, nije tip za tu vrstu posla i cao zdravo.
Borac ce biti u vrhu sve dok je Vico je u vrhu, nakon Vice imaju dva pravca: ili ce krenuti totalna dubioza, ili ce se namjestiti da nakon vice sjednu neki ljudi bliski njemu, gdje ce Borac i dalje biti tu u vrhu.
Ne vjerujem da ce Borac tako olako biti pusten, nikome to nije u interesu. Dosta ljudi je tu u i oko kluba, koliko bi to losu sliku tek stvorilo…
Licno, navijam da Vedran Pusic bude novi direktor. Pa sad, vidjecemo..
Vico je oko sebe već napravio "hobotnicu" , tako da i ako ode sve će opet ići preko njega, samo koliko mu je Borac interes vidjecemo ubrzo. Uz to, on ostaje još jedan mandat na čelu saveza. Tegeltija se pošteno povukao? Ili je dobio naredjenje da se povuče? Kod tog čovjeka pošteno ne postoji. Hvala mu na novom stadionu i rekonstrukciji starog, sad će biti puno ljepše gledati sa natkrivenog istoka i semafor je dosta bolji, pregledniji. Bravo tegi, srećan ti put i ne osvrci se više nikad ka nama, a mi ko mi, već nekako ćemo se snaći i bez tebe![]()
Ego jaci od pameti ponekad.Devedesetka je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:06Glava me zabolila samo što sam skrollao 15 sekundi kroz ovo.![]()
Ma ima nas jos bruku uclanjenih al nam se ne da peglat s nekim zasebnim temama. Ionako su meni smijesne ove price da neki ubaceni elementi pisu na nekoj klupskoj temi. Svaka cast nekom ko ima vremena da napravi acc i udje na temu nekog drugog kluba da nesta pise i trola.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:27Koliko su pitari trazili posebnu temu za clanove. Napravili temu devet uclanjenih forumasa se javilo![]()
Kako sam i ocekivao nema mosarajvosa83 ali kada treba pogresne postove citirati a neke i dva puta tu je prvi
Gledam ih i na temi clanstvo. Svi koji svrsavaju na povecanje broja clanova ni jednog nema kod Mortema u rokovniku![]()
Za to mora covjek bit veliki retard i besposlicar.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:51Ma ima nas jos bruku uclanjenih al nam se ne da peglat s nekim zasebnim temama. Ionako su meni smijesne ove price da neki ubaceni elementi pisu na nekoj klupskoj temi. Svaka cast nekom ko ima vremena da napravi acc i udje na temu nekog drugog kluba da nesta pise i trola.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:27Koliko su pitari trazili posebnu temu za clanove. Napravili temu devet uclanjenih forumasa se javilo![]()
Kako sam i ocekivao nema mosarajvosa83 ali kada treba pogresne postove citirati a neke i dva puta tu je prvi
Gledam ih i na temi clanstvo. Svi koji svrsavaju na povecanje broja clanova ni jednog nema kod Mortema u rokovniku![]()
Ma ja ujedam malo mosarajvosa83napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:51
Ma ima nas jos bruku uclanjenih al nam se ne da peglat s nekim zasebnim temama. Ionako su meni smijesne ove price da neki ubaceni elementi pisu na nekoj klupskoj temi. Svaka cast nekom ko ima vremena da napravi acc i udje na temu nekog drugog kluba da nesta pise i trola.
Ovi sto najvise laju se kosi principima da kupe clansku.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:55Ma ja ujedam malo mosarajvosa83napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:51
Ma ima nas jos bruku uclanjenih al nam se ne da peglat s nekim zasebnim temama. Ionako su meni smijesne ove price da neki ubaceni elementi pisu na nekoj klupskoj temi. Svaka cast nekom ko ima vremena da napravi acc i udje na temu nekog drugog kluba da nesta pise i trola.![]()
Ali bez obzira na to sto ti se ne svidja necija zamisao ja bi uslikao clansku i poslao moderatoru. Iako necu pisati da sam na spisku i da ne ispadnem paksu
RailwayfuckersHansestadt je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:33Kako li Mirvic prevodi po Americi za navijace divove - we are the giants, titans ?![]()
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987, Tatamata1946 i 13 gostiju.