Potpisao je novi ugovor sa Fulhamom, tako da 90 % nista od transfera
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Ma išao bi hinja al ne ispod 70 milki, možda prije 80.
- farinelli123
- Kontakt:
Palinha da ima 25 godina pa da ga se i plati toliko.
Nije vredan on tih para. Haj da je Pirlo ili Luka Modric pa da trckara po terenu i orkestrira, a ovako ce brzo doci do (bobi) zamora materijala, zakasnelih startova i kartona.
Bolje nek kupe Zubimendija i sve pet što bi rekli Dalmatinci.
Srećna nova 1984-ta svim ljubiteljima bavarskog sport verraina.
Nije vredan on tih para. Haj da je Pirlo ili Luka Modric pa da trckara po terenu i orkestrira, a ovako ce brzo doci do (bobi) zamora materijala, zakasnelih startova i kartona.
Bolje nek kupe Zubimendija i sve pet što bi rekli Dalmatinci.
Srećna nova 1984-ta svim ljubiteljima bavarskog sport verraina.
•
A tko će razbijati protivničke napade uz njega?
- farinelli123
- Kontakt:
Mali je blend Xabia / Thiaga / prime Bastiana > dovoljno. Imamo ove grdosije (Kim i De Ligt) da se biju, pa čak i Leona (dokazao se u tom segmentu).
Tu je i Koni Lajmer da vrši presiju, a i Pavlović pokazuje izuzetan osećaj za postavljanje.
Treba nam neki kreator, da ne mora Kejn stalno da se izvlači na centar i da nabavimo još jednog egzekutora iz drugog plana i to je to.
Tu je i Koni Lajmer da vrši presiju, a i Pavlović pokazuje izuzetan osećaj za postavljanje.
Treba nam neki kreator, da ne mora Kejn stalno da se izvlači na centar i da nabavimo još jednog egzekutora iz drugog plana i to je to.
•
Hvala brate i tebi sve najbolje zelim.Elber111 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 08:50Sretna nova svim navijačima našeg dragog kluba.
Nadam se da će nam svima na svim životnim poljima donijeti mnogo sreće i uspjeha A posebno.nasem Bayernu.
Nova titula i moja najveća želja. Zadnjem finalu LP u ovom formatu finale s Realo i naplatu svih onih kradja i prevara.
A akb par poklona u vidu novih igrača već na početku godine a naljeto Wirtz kao najveći poklon.
Sve najbolje želim od srca

A finale sa realom bi bila jedna od najvecih utakmica 21 vijeka.

Desava li se išta u klub,moram.biti iskren očekivao sam odmah poslije nove godine da vidim pojačanja i da se radi pametnije i ne čeka kraj prelaznih roka,ali izgleda nista od toga.opet čekanje i nervoza izgleda.
Ovo oko Gurasiya mi izgleda kao loš potez,jer Tel u tom slučaju mora na pozajmicu jer nema st tražiti vise kod nas,jer bi ga ovaj transfer skroz udaljio od prvog tima.
Šestica i stoper za sada izgleda na cekanju
Ovo oko Gurasiya mi izgleda kao loš potez,jer Tel u tom slučaju mora na pozajmicu jer nema st tražiti vise kod nas,jer bi ga ovaj transfer skroz udaljio od prvog tima.
Šestica i stoper za sada izgleda na cekanju
Mislim da je ovo jedna od rijetkih preostalih fudbalskih tema na forumu gdje se čestita nova godina.Elber111 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 08:50Sretna nova svim navijačima našeg dragog kluba.
Nadam se da će nam svima na svim životnim poljima donijeti mnogo sreće i uspjeha A posebno.nasem Bayernu.
Nova titula i moja najveća želja. Zadnjem finalu LP u ovom formatu finale s Realo i naplatu svih onih kradja i prevara.
A akb par poklona u vidu novih igrača već na početku godine a naljeto Wirtz kao najveći poklon.
Sve najbolje želim od srca
Želim i ja svima sretnu novu 2024. i iz tvojih usta u Božije uši.
-
- Kontakt:
Tresla se gora rodio se miš, eto nama Erica Diera izgleda
- Centre forward
- Kontakt:
Ako on i njemu slični dodju, halali sezonu. Možda je i Tuchelu noga u maju, pa bi BL bila sasvim dovoljna da Sir "probije" led, ako i to.
Kad je sljedeća tekma Bayerna, bilo koja, počeo sam pratit' šta rade na treninzima,a takav razvoj situacije mi se nikako ne svidja?
Kad je sljedeća tekma Bayerna, bilo koja, počeo sam pratit' šta rade na treninzima,a takav razvoj situacije mi se nikako ne svidja?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Zimski rok nije vrijeme za strateška pojačanja nego za krpanje, a ovaj Dier je upravo to - zakrpa, i to po meni sasvim solidna. Moguće je i Kenjac imao tu neku ulogu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Kaneov haver, nema drugog objasnjenja.
Barem je materijal za klupe a ne kao onaj Maneov prijatelj koji je jedva igrao u 4 ligi.
@centre: sutra prijateljska protiv Basela.
Barem je materijal za klupe a ne kao onaj Maneov prijatelj koji je jedva igrao u 4 ligi.
@centre: sutra prijateljska protiv Basela.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dier je strašan igrač 

- flickposting
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: flickposting, dana/u 15 avg 2024, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Dazn 2 ako imas iptv.
- flickposting
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: flickposting, dana/u 15 avg 2024, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
- flickposting
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: flickposting, dana/u 15 avg 2024, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Uđoše ova djeca i odmah gol dadoše
Šta reći, koju poslugu porati.
Šta reći, koju poslugu porati.
Djeca se trude i grizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.