Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Predvodi ga Osmanagic oko piramide Sunca 

Yaa sta radi @mosasarajevo...

Vi gradite ili država ? Vi poslujete zdravo ili vam država upumpaje lovu ?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:29Tvoj klub nema nista od toga jer to ide onome koji vam pise pozajmice da ublazi minijaturni dio koliko je upumpano u taj neuspjesni projekat. Mi poslujemo zdravo bez zaduzenja gradimo stadion i opet Torpedo silujemo redovno. Nase vrijeme dolazi nakon sto zavrsimo stadion. Koja ce vam tek tada muka biti kada dodjete sa onog lavora na najljepsi stadion u drzavi sa glavom pod giljotinufks74 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:19Pročitaj još jednom šta si napisao pa skontaj ( ako možeš ) čija je transfer politika bolja. Pronađi podatke ko je najviše zaradio od prodaje igrača. Koliko će oni zaraditi od igrača, koje dovode na posudbu ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:25Ljudi posudili igraca od kluba koji je 10 levela iznad svakog naseg i dodje glupi pitar da to ismijava. Pa ako se neki klub u ligi treba ismijavati zbog transfer politike onda ste to vi.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Jbte ovo nisu istine
Pricaju ti ljudi cija ekipa nikad nikog nije prodala o transferima haha. Mi kupimo igraca koji je nas,razvijamo ga sebi a ne Dinamu na 5 mjeseci,prodamo za 1.2 mil,1.5 nije ni bitno i oni dodju da pricaju nesto. Samo se drzite transfer politike. Da vam ponovim u svakom pogledu pojam za vas. Sta kaze siluju nas hahah imaju 2 nastupa u evropi u 20 godina. Zamisli popuju nam za transfere a prizeljkuju nase bivse igrace ili otpisane.

Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 06 jan 2024, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jbte opet moje fore uzimate,stvarno nema vise smisla. Trebao si jos kao ja postaviti pjesmu od Leta K u celoopalaopala je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:22Ako ćemo mlatit Dinamo, kao sto mlatimo Shizpitare khurcem u čelo dabogda svakome bili filijala.
-
- Kontakt:
Kada nemas pravo pisati na svojim temama jer nisi clan pa primoran ovdje nakucati tri posta zaredom 

-
- Kontakt:
Jos se brukasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:28Kada nemas pravo pisati na svojim temama jer nisi clan pa primoran ovdje nakucati tri posta zaredom![]()

Relano je da se shizopitari previše qrče ovdje za četvrtu ekipu u državi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma jok ne mogu, naucit ces me ti i tebi slicni pitari sve o fudbalu i transferima, ne brinem se.fks74 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:19Pročitaj još jednom šta si napisao pa skontaj ( ako možeš ) čija je transfer politika bolja. Pronađi podatke ko je najviše zaradio od prodaje igrača. Koliko će oni zaraditi od igrača, koje dovode na posudbu ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:25Ljudi posudili igraca od kluba koji je 10 levela iznad svakog naseg i dodje glupi pitar da to ismijava. Pa ako se neki klub u ligi treba ismijavati zbog transfer politike onda ste to vi.![]()
Da vidimo transfer maga Mirvica i njegove podanike koji ismijavaju sve ostale transfere. Mirvic dosao krajem 2021, znaci pitao se od zimskog prelaznog roka 2022. Fule: Avramovski, Suljic, Kapic, Mulahusejinovic, Balta, Drobarov, Ikic, Vrsajevic, Rasid, Musa, Dzafic, Cirjak, Martinovic, Tomasevic, Ziljkic, Serbecic, Viveros, Peneranda, Zeljkovic, Rogic. Za 4 prelazna roka vi ste fulili sa 20 igraca, par gore ili dole.
Sto se tice prodaje, najvise zaredjujete i to stoji, ali jedna cudna stvar kod vas pitara sa ovog foruma je to sto kad vam neko spomene fule i kako se Mirvic rasipa novcem, vi na to gledate iz ugla pa sta ima veze nek daje pare, nisu nase, nek trosi kad moze, i to je ok. Zasto onda kad prodate nekog taj novac gledate kao da je vas i time se posebno hvalite? Ne mozete te dvije stvari selektivno gledati.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zamisli kakvi bi bili da imaju 8 titula prvaka nase najdraze BiH.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Više od pola igrača si napisao tek onako da ima brojka.nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:13Ma jok ne mogu, naucit ces me ti i tebi slicni pitari sve o fudbalu i transferima, ne brinem se.fks74 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:19Pročitaj još jednom šta si napisao pa skontaj ( ako možeš ) čija je transfer politika bolja. Pronađi podatke ko je najviše zaradio od prodaje igrača. Koliko će oni zaraditi od igrača, koje dovode na posudbu ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:25Ljudi posudili igraca od kluba koji je 10 levela iznad svakog naseg i dodje glupi pitar da to ismijava. Pa ako se neki klub u ligi treba ismijavati zbog transfer politike onda ste to vi.![]()
Da vidimo transfer maga Mirvica i njegove podanike koji ismijavaju sve ostale transfere. Mirvic dosao krajem 2021, znaci pitao se od zimskog prelaznog roka 2022. Fule: Avramovski, Suljic, Kapic, Mulahusejinovic, Balta, Drobarov, Ikic, Vrsajevic, Rasid, Musa, Dzafic, Cirjak, Martinovic, Tomasevic, Ziljkic, Serbecic, Viveros, Peneranda, Zeljkovic, Rogic. Za 4 prelazna roka vi ste fulili sa 20 igraca, par gore ili dole.
Sto se tice prodaje, najvise zaredjujete i to stoji, ali jedna cudna stvar kod vas pitara sa ovog foruma je to sto kad vam neko spomene fule i kako se Mirvic rasipa novcem, vi na to gledate iz ugla pa sta ima veze nek daje pare, nisu nase, nek trosi kad moze, i to je ok. Zasto onda kad prodate nekog taj novac gledate kao da je vas i time se posebno hvalite? Ne mozete te dvije stvari selektivno gledati.

-
- Kontakt:
Vi ste stvarno sarajlijice pravi razlog sto nam sve propada u državi. Vas kasaba mentalitet, uništava sve sto valja. Taktika nek krepa komsiji krava. Držite se ćevapa i pite, to vam najbolje ide. Taj vam smog i zagađenje udarilo odavno na život pa nemate veze sa mozgom.
Vi i sport nebo i zemlja, da vam nije sudija i saveza nebi vas nigdje bilo.
Velez nema nikakvih transfera i nije osvojio ništa iz razloga sto su se svi trudili da ga unište na sve načine, ali se dešava isto kao u ratu, kad nas je alija prodao pa sad na westpoinu proučavaju kako smo se odbranili i preživili. Mostarski prkos i ponos je nešto sto nas krasi i hvala Bogu na tome. Prvo su nam oteli stadion, pa smo igrali u blatu skoro 30 godina. Ne da je dobro sto smo sad ovde nego bi drugi propali i nikad se vise nebi čulo za njih. Možda da nam je mjesec i zvijezda umjesto zvijezde, možda bi bolje prošli, ali opet to je taj prkos i ponos! Možda da smo imali ljude u savezu kao sarajlijice godinama, sigurno bi bolje bilo. Žale se svi na suđenje, a kad je Velez napravio incijativu, svi ste se ušutili, bas se pitam zašto. Kad je zapaljen auto sudijama, onda smo još i ovaki naki i gori. Nismo kao vi navikli na kradu, pa kad smo protiv Slobode igrali(namješteno bilo da Sloboda ispadne, kao sto jeste), cijeli stadion je negodovao i zgrozavao se sta gleda, završilo je 0:0, vi bi im dali 9 komada sa pomoći sudije, jer ste navikli na kradu. Mene licno nikad nije na utakmici vise sram bilo, i drago mi je da je završilo 0:0, a vi bi se ponosili da ste pobjedili. Dobili smo najveće kazne u ligi, od suspenzije predsjednik na 2 godine( koji je preporodio Velez, pa skontali slomi ga kako god), do financijskih kazni i najvećoj suspenziji stadiona.Tuga jedna velika. Ali mi se nedamo i idemo jako, pa sta god bude. Tako da kakvi bola trofeji i transferi, naše vrijeme tek dolazi aBd. Dosta je bilo blata i sranja, ali nakon svake oluje izade sunce, kao sto izlazi. Igrali bi i prošle godine Evropu da nisu mali plavi miševi doveli sudiju svog da namjesti kao milion puta do sada. Zahvalite se Veležu sto ste smanjili dug od igranja u Evropi, ali karma je karma i svakoga dođe sta zaslužuje. Nastavite da skandirate slobodan praljak kad dođemo na grbavicu jer to ste vi! Neka meni mog lijepog ponosnog i prkosnog Veleža pa i da ništa ne osvoji, opet je jačina za vas!
Izranja Velež, kao sto je izronio i Stari
Velez nema nikakvih transfera i nije osvojio ništa iz razloga sto su se svi trudili da ga unište na sve načine, ali se dešava isto kao u ratu, kad nas je alija prodao pa sad na westpoinu proučavaju kako smo se odbranili i preživili. Mostarski prkos i ponos je nešto sto nas krasi i hvala Bogu na tome. Prvo su nam oteli stadion, pa smo igrali u blatu skoro 30 godina. Ne da je dobro sto smo sad ovde nego bi drugi propali i nikad se vise nebi čulo za njih. Možda da nam je mjesec i zvijezda umjesto zvijezde, možda bi bolje prošli, ali opet to je taj prkos i ponos! Možda da smo imali ljude u savezu kao sarajlijice godinama, sigurno bi bolje bilo. Žale se svi na suđenje, a kad je Velez napravio incijativu, svi ste se ušutili, bas se pitam zašto. Kad je zapaljen auto sudijama, onda smo još i ovaki naki i gori. Nismo kao vi navikli na kradu, pa kad smo protiv Slobode igrali(namješteno bilo da Sloboda ispadne, kao sto jeste), cijeli stadion je negodovao i zgrozavao se sta gleda, završilo je 0:0, vi bi im dali 9 komada sa pomoći sudije, jer ste navikli na kradu. Mene licno nikad nije na utakmici vise sram bilo, i drago mi je da je završilo 0:0, a vi bi se ponosili da ste pobjedili. Dobili smo najveće kazne u ligi, od suspenzije predsjednik na 2 godine( koji je preporodio Velez, pa skontali slomi ga kako god), do financijskih kazni i najvećoj suspenziji stadiona.Tuga jedna velika. Ali mi se nedamo i idemo jako, pa sta god bude. Tako da kakvi bola trofeji i transferi, naše vrijeme tek dolazi aBd. Dosta je bilo blata i sranja, ali nakon svake oluje izade sunce, kao sto izlazi. Igrali bi i prošle godine Evropu da nisu mali plavi miševi doveli sudiju svog da namjesti kao milion puta do sada. Zahvalite se Veležu sto ste smanjili dug od igranja u Evropi, ali karma je karma i svakoga dođe sta zaslužuje. Nastavite da skandirate slobodan praljak kad dođemo na grbavicu jer to ste vi! Neka meni mog lijepog ponosnog i prkosnog Veleža pa i da ništa ne osvoji, opet je jačina za vas!
Izranja Velež, kao sto je izronio i Stari
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
Dzabe pare i novci moji sinovci kada nemate armiju navijaca iza sebe, gledaj moga ZELJE i pored loseg stanja i losih rezultata opet najvise gledani u BiH dok ste vi pitari euforija navijaci, kada ima rezultata ima i vas cim nema rezultata odma nema ni sjevera.
Crni Cerak 🐦⬛
Opet spinovanje o Praljku?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Ko da vas je isti k pravio , svi žive u paralelnoj stvarnosti. Kad neko ima mozak proglase ga pitarom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Auuu brate, tebe je neko iz Sarajeva dobro nag*zio. Koliki kompleks imaš prema Sarajevu, to je nevjerovatno. Pričaš o sportskim uspjesima, trofejima kao da ste vi najuspješniji klub u državi. Šuti i čekaj da vaše vrijeme dođe.1981oldschool je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:38Vi ste stvarno sarajlijice pravi razlog sto nam sve propada u državi. Vas kasaba mentalitet, uništava sve sto valja. Taktika nek krepa komsiji krava. Držite se ćevapa i pite, to vam najbolje ide. Taj vam smog i zagađenje udarilo odavno na život pa nemate veze sa mozgom.
Izranja Velež, kao sto je izronio i Stari![]()
Zato smo ubili sa Renanom koji vrijedi kao cijeli Vaš tim, uključujući i pomocni, navano.nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:13Ma jok ne mogu, naucit ces me ti i tebi slicni pitari sve o fudbalu i transferima, ne brinem se.fks74 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:19Pročitaj još jednom šta si napisao pa skontaj ( ako možeš ) čija je transfer politika bolja. Pronađi podatke ko je najviše zaradio od prodaje igrača. Koliko će oni zaraditi od igrača, koje dovode na posudbu ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:25Ljudi posudili igraca od kluba koji je 10 levela iznad svakog naseg i dodje glupi pitar da to ismijava. Pa ako se neki klub u ligi treba ismijavati zbog transfer politike onda ste to vi.![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kad ce ove sarajlice vise shvatiti da apsolutno nas boli kita za sve preko bradine a posebno za vas.Drzimo se sami sebe,borimo se kao sto smo i 93 kad su nas svi napustili bili a mi izasli prkosni i ponosni,shvatite zajebajemo se ovdje a i shvatite da nas zaboli kita i za sarajevom,zeljom i svim sto se vas tice.Volimo svoj grad zivimo za svoj klub i za nas je najveci i bit ce uvijek najveci.Pokusajetw nesto loziti sta ce te bola vi loziti mostarce,drzite se pite,cevapa i planirajte paradu ponosa tu ste najbolji.Alahimanet