Naravno da je vecina i to ubjedljiva i sam si toga svjestan. Ne volim pisati na ovu temu, ali to zbog jednoga ne osudjuj narod je najveca glupost vijeka. To kolika je vecina pokazuju izbori iz godine u godinu, niko ni da glas digne, a svi vide kako nas uvode u novi sukob.salex90 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:31gde bre vecina, vecina su normalni ljudi, zbog par retarda generalizovati bilo koji narod je latentni fasizam
ovaj kreten dosao da proslavi praznik iz Nemacke i da bude bitan nasao vredjati par penzionera, konj, bez odgoja
zivim u mestu gde je mesovito, nikakvih problema ni veceras, ni juce, ni prosle godine, pretprosle isto
neki dan je retard razbio spomenik, pa ne mozemo zbog tog retarda reci vecina Bosnjaka su nenormalni i slicne gluposti
Ovo se desava konstantno i pitanje je kad ce puknuti zbog ovakvih krezubih idiota. I da ne bi bilo sad ja prvi nisam nikakav ultra nacionalista, dok sam jos igrao kosarku konstantno sam bio u kontaktu sa ljudima svih nacija i zdrave ljude postujem prije svega.
Koliko god ne bi volio da nove generacije stradaju sa obe strane, ne bi sekunde mogao gledati secesiju moje drzave i zvjerstva nad zenama i djecom jel toj tzv. vojsci to je jedini ostvarljiv cilj.