Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 jan 2024, 22:27

salex90 je napisao/la:
06 jan 2024, 21:31
gde bre vecina, vecina su normalni ljudi, zbog par retarda generalizovati bilo koji narod je latentni fasizam

ovaj kreten dosao da proslavi praznik iz Nemacke i da bude bitan nasao vredjati par penzionera, konj, bez odgoja

zivim u mestu gde je mesovito, nikakvih problema ni veceras, ni juce, ni prosle godine, pretprosle isto

neki dan je retard razbio spomenik, pa ne mozemo zbog tog retarda reci vecina Bosnjaka su nenormalni i slicne gluposti
Naravno da je vecina i to ubjedljiva i sam si toga svjestan. Ne volim pisati na ovu temu, ali to zbog jednoga ne osudjuj narod je najveca glupost vijeka. To kolika je vecina pokazuju izbori iz godine u godinu, niko ni da glas digne, a svi vide kako nas uvode u novi sukob.

Ovo se desava konstantno i pitanje je kad ce puknuti zbog ovakvih krezubih idiota. I da ne bi bilo sad ja prvi nisam nikakav ultra nacionalista, dok sam jos igrao kosarku konstantno sam bio u kontaktu sa ljudima svih nacija i zdrave ljude postujem prije svega.

Koliko god ne bi volio da nove generacije stradaju sa obe strane, ne bi sekunde mogao gledati secesiju moje drzave i zvjerstva nad zenama i djecom jel toj tzv. vojsci to je jedini ostvarljiv cilj.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 06 jan 2024, 22:29

slika

slika
Une vie honorable est une vie éternelle

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 06 jan 2024, 22:30

19vendetta87 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:09
Kajzer10 je napisao/la:
06 jan 2024, 21:50
Roka se za Bajram momacki. Bar u mojoj mahali jos im je ostalo da artiljeriju dovuku, iz cega se sve nije pucalo.
Ma nije problem pucanje, ali gdje je potreba da se vozikas gradom sa kokardama, onim crnim zastavama s lobanjom, sovinistickim pjesmama i ostalim rekvizitima?

Zamisli da mi na Bajram idemo sa zelenim beretkama, zastavama ARBiH i nacionalistickim pjesmama. Pa yebo me svak' ako Dodik odmah sutra ne bi sazvao sjedinicu kako su Bosnjaci radikalni i da Srbi ne mogu biti u suzivotu s njima
Slazem se. Bajram se osim tog rokanja po izlasku iz dzamije obiljezi gospodski i u skladu sa obicajima. Ovo vamo je seljakluk na kub.

Sto se toga ispod tice, nije vjerski ali u Krajini je svako ratno obiljezavanje za ozbiljne psihoanalize. Nekakva balavurdija u vojnim uniformama koraca u stroju i pjeva takve pjesme a skupa nemaju 30 godina.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 jan 2024, 22:33

samoposmatram je napisao/la:
06 jan 2024, 22:25
DamirT je napisao/la:
06 jan 2024, 22:12
Na stranu ovi nasi Srbi, ali sam cuo od prijatelja da su oni pravi Srbi iz Srbije, pogotovo u BG izuzetno susretljivi i ljubazni. Prica mi sestra nekad podavno, ona i prijateljice pitale nekog starijeg covjeka u BG gdje je stanica da uzmu taksi. Znaci covjek ih je odveo licno do stanice i nazvao taksi, cak i cekao sa njima dok nisu usle.

Da ne bude da iznosim samo losa iskustva. Doduse, nisam ja ni sumnjao da su oni u Srbiji puno normalniji od ovih ovdje koji su maksimalno zatucani.
U kojim krajevima rs si bio i pricao sa srbima?
Tamo oko Doboja selendra neka. Bio 2, 3 puta u RS, sumnjam da cu ikad vise otici, osim ako ne budem morao poslom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 06 jan 2024, 22:33

Ovi sto dolaze za nama ako vec nisu, bit ce pravo zaguljeni
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 06 jan 2024, 22:53

06 jan 2024, 22:09
Kajzer10 je napisao/la:
06 jan 2024, 21:50
Roka se za Bajram momacki. Bar u mojoj mahali jos im je ostalo da artiljeriju dovuku, iz cega se sve nije pucalo.
Ma nije problem pucanje, ali gdje je potreba da se vozikas gradom sa kokardama, onim crnim zastavama s lobanjom, sovinistickim pjesmama i ostalim rekvizitima?

Zamisli da mi na Bajram idemo sa zelenim beretkama, zastavama ARBiH i nacionalistickim pjesmama. Pa yebo me svak' ako Dodik odmah sutra ne bi sazvao sjedinicu kako su Bosnjaci radikalni i da Srbi ne mogu biti u suzivotu s njima
Isti je to sklop, vazda bili iste seljacine i mi i oni. Pogledajte malo kad se intervjuisu ti ljudi iz tih zabiti, neobrazovanost i zadojenost jednostavno zraci. I kod nas i kod njih, sve je to u 5 deka. Hrvati kobajagi odskacu al u qurcu sve je to isto sra.nje drugo pakovanje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jan 2024, 22:54

Sve neki izuzeci, za Badnje Vece, za Usrks, kad muslimani u RS organizuju iftar, 11. jula svake godine, uvijek neki pojedinci u genocidnom entitetu.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 06 jan 2024, 22:56

Ali ovo izjednačavnje nas sa četničkim orgijanjem je toliko odvratno....
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 06 jan 2024, 22:59

Sretno Badnje veče svim Srbijancima i Bosancima i Hercegovcima pravoslavne vjere!
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 jan 2024, 23:07

Zrak na temi nagovještava samo jedno:

I found freedom. Losing all hope was freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 jan 2024, 23:13

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 07 jan 2024, 00:08

Arvid se zali sto alem i ja diskutujemo o tenama, a vidi haosa poslije. :urnebes:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 jan 2024, 00:51

numanumaye22 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:53
Isti je to sklop, vazda bili iste seljacine i mi i oni. Pogledajte malo kad se intervjuisu ti ljudi iz tih zabiti, neobrazovanost i zadojenost jednostavno zraci. I kod nas i kod njih, sve je to u 5 deka. Hrvati kobajagi odskacu al u qurcu sve je to isto sra.nje drugo pakovanje.
Takvi retardi poput tebe tvrde i da su svi jednako krivi u ratu.
Ko je uopste spomenuo obrazovanost naroda?
Ja pricam iskljucivo o nacinu proslave vjerskog praznika, a ti hladno povuces paralelu između naseg proslavljanja Bajrama i pravoslavnog Bozica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 jan 2024, 01:21

AshburtonG je napisao/la:
07 jan 2024, 00:08
Arvid se zali sto alem i ja diskutujemo o tenama, a vidi haosa poslije. :urnebes:
Vise ima nike fabrika u RS nego u federaciji

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 07 jan 2024, 05:40

07 jan 2024, 00:51
Takvi retardi poput tebe tvrde i da su svi jednako krivi u ratu.
Ko je uopste spomenuo obrazovanost naroda?
Ja pricam iskljucivo o nacinu proslave vjerskog praznika, a ti hladno povuces paralelu između naseg proslavljanja Bajrama i pravoslavnog Bozica
Taj lik nema veze sa Bosnjacima. Pritome ne mislim na ispiranje necijeg mozga da bi ga se proglasilo "dijelom stada". On skoro svakim svojim postom pljune po drzavi i narodu iz kojeg "potice" na bolestan nacin. Takvima ja ne bih dao da udju u drzavu da se ja pitam. Sovinizam kakav ne pamtim.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jan 2024, 06:44

DamirT je napisao/la:
06 jan 2024, 21:53
Davidoffgold je napisao/la:
06 jan 2024, 21:44
Prije par dana pričam baš sa jaranom koji živi/rodom je iz sela kod Bratunca. Kaže to svi imaju oružije ovi srbi, za svaki praznik rafali rokaju. Baš govori ovom jednom policija oduzela onu papovku, kaže ako imam ja još toga koliko hoćeš 🤔....
Nešto ne vidim da ljudi u Posušiju ili Tuzli za Božić i Bajram ili bilo koji praznik rokaju rafale....
Jeste, jeste. Ja isao par puta u neko selo Kakmuz kod Doboja. Dan te yebo sta je ono. Yebes mi sve ako tamo nije leglo onih sto su u ratu ubijali i klali ljude. To ima bradurine po pola metra, glume velike Srbe. Svaki od njih ima makar jednu vrstu oruzja. Puska, pistolj nebitno. Imam osjecaj da nisu vidjeli makar Doboj nikad u zivotu, a da ne govorim neki drugi grad.

Vjeruj, nije mi bilo svejedno. Samo cekam kad ce kod pusku izvalit. Jedva cekao da se pokupimo i pravac Tuzla. Znaci samo da izadjem iz te selendre.
Najzalosnije je sto bas tim ljudima u Kakmuzu da nema Federacije i Gracanice pocrkali bi od gladi.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 jan 2024, 07:25

Srecan Bozic svima koji slave! Hristos se rodi!

Oni koji ne znaju da je koristenje ovog praznika za provociranje bilo koga cisto bogohuljenje zasluzuju sve najgore u zivotu. Misli ono iz njemacke da je veci Srbin ako provocira muslimane, da se u tome nesto ogleda.. Dzabe sva evropa kad ce i njegovo trece koljeno biti isto zatucano kao i on.

Ali mi je prejak ovaj lik sto je imao 2 kontakta sa Srbima u zivotu, pa kaze da su ovi iz Srbije bolji jer je neki cica zvao taksi :rol: sta si ocekivao, da ih pokolje? :rol:
Treba malo prestati biti ogranicen kao balkon, cisto da se malo prosire horizonti.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jan 2024, 08:08

Najgore je sto se taj i takvi tamo u Njemačkoj samo drze nasih ljudi ( mislim na one koje govore ex yu jezik). Ne moze bez njih. Svi mu dobri, svi braca svi jedno. Ovdje odmah druga priča.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 jan 2024, 09:14

Vaistinu se Hristos rodi!

Ljudi kontate li da ovi i ovakvi likovi ne slave praznik zbog praznika već samo da bi se pokazali kao nekakvi veliki Srbi. Msm preseravanje al eto

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 07 jan 2024, 09:55

dscile je napisao/la:
07 jan 2024, 07:25
Ali mi je prejak ovaj lik sto je imao 2 kontakta sa Srbima u zivotu, pa kaze da su ovi iz Srbije bolji jer je neki cica zvao taksi :rol: sta si ocekivao, da ih pokolje? :rol:
Treba malo prestati biti ogranicen kao balkon, cisto da se malo prosire horizonti.
Uzivaj u prazniku i nemoj da pises gluposti. Vi ste svi akademici i gradjani svijeta pa je Evropa vidjela vase pravo lice.

Dokle god se neko ispred vasih politicara ne izvine za ono sto ste pravili 90-ih i ne pruzi ruku mira i pokajanja, ljudi ce vas uvijek gledati kao koljace.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.