Tako je Irfoooo. Botovi se samo mogu saget laganoooo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ma ja, samo mi bili bez prihoda, pa pravili milion minusa po sezoni. A bio je on tu i dok je bilo prihoda i u ovom i u proslom mandatu i pravio iste minuse. Al haj, nema veze, da ne polemisemo vise. Jedva cekam taj njegov interviju koji si najavio. Da vidimo sadrzaj te pandorine kutije.jointunija je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:03Ma hajde,Boga ti,i ti zaboravio 1.5g bez prihoda,tako sud kaže a ne ja.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 jan 2024, 18:52Ti isti (taj isti) su pravili milion minusa po sezoni i uvalili klub u enormne dugove i to u vise navrata.jointunija je napisao/la: ↑06 jan 2024, 18:36
Ne lupetaj gluposti o ljudima koji su čisti,pred zakonom!
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ljudi nesvataju da niko nemrzi Bekrica vec funkciju koju obavlja. Nije nikad valjalo sa sportskim direktorom u nas. Dzelo, Cenan i sad Bekrija. Nemozes sklapati roster bez glavnog sefa.
Slucajevi Hajdarevic, Beganovic, Beca, djeca iz naseg pogona. Klub i navijaci ih najgore tretirali. Onda Osim, Mulalic ocrnjeni najgore. Sto bi se ikad vratili u klub.
Nigdje ljubavi i postovanja ni za koga. Gdje mislite sa tim do Lige prvaka? Nemre.
Sad je politika patriotizam bosnjaci i prepucavanje sa ljudima iz kluba na ovoj temi plafon Zelje. Bolesno drustvo bolestan Zeljo.
Slucajevi Hajdarevic, Beganovic, Beca, djeca iz naseg pogona. Klub i navijaci ih najgore tretirali. Onda Osim, Mulalic ocrnjeni najgore. Sto bi se ikad vratili u klub.
Nigdje ljubavi i postovanja ni za koga. Gdje mislite sa tim do Lige prvaka? Nemre.
Sad je politika patriotizam bosnjaci i prepucavanje sa ljudima iz kluba na ovoj temi plafon Zelje. Bolesno drustvo bolestan Zeljo.
-
- Kontakt:
Po cemu su klub i navijaci najgore tretirali te igrace? Ja ne vidim da su drugacije tretirani od ostalih igraca. Imas ljudi koji su njih pljuvali kao ostale igrace, a imas i navijaca koji su ih manje pljuvali. A svi su imali prostor za igru.
- jointunija
- Kontakt:
Ja najavioMojaMalenkost je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:52Ma ja, samo mi bili bez prihoda, pa pravili milion minusa po sezoni. A bio je on tu i dok je bilo prihoda i u ovom i u proslom mandatu i pravio iste minuse. Al haj, nema veze, da ne polemisemo vise. Jedva cekam taj njegov interviju koji si najavio. Da vidimo sadrzaj te pandorine kutije.jointunija je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:03Ma hajde,Boga ti,i ti zaboravio 1.5g bez prihoda,tako sud kaže a ne ja.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 jan 2024, 18:52
Ti isti (taj isti) su pravili milion minusa po sezoni i uvalili klub u enormne dugove i to u vise navrata.
A pošto si ne upućen,Nazif i co.su pristali na neke zaostatke iz 2008.,da bi mogli registrovati Ivkovića,samo da znaš.
Al hajmo dalje,nemamo mi ništa od ovog,
Ovi-Oni mi moramo gurati zajedno.
Pozz
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Al realno mi kao klub u ovom trenutku imamo more bivsih igraca, trenera koji se koliko toliko razumiju u fudbal ili su ga igrali i niko od tih ljudi vise nije u klubu niti je pozeljan. Svi su otjerani i vrijedjani a u klubu nam orgijaju kvazi poslovni ljudi koji znaju samo budzetsku platu uzeti.
Samo zamislite da su nam u klubu ljudi koji se razumiju u fudbal, i bez para bi bili bar u borbi za europu. A dok se ovi igraju vodjenja firme s klubom (a ocigledno ne znaju voditi firmu pa ni klub) necemo se primaci europi.
Samo zamislite da su nam u klubu ljudi koji se razumiju u fudbal, i bez para bi bili bar u borbi za europu. A dok se ovi igraju vodjenja firme s klubom (a ocigledno ne znaju voditi firmu pa ni klub) necemo se primaci europi.
Glupan pravi, misli da sam na necijoj strani,a vidi se ko botuje ovdje. Nabijem ti i amara i misketa, a za te informacije samo da nasi ne useru ko uvijek.
Fk Željezničar.
Izvinjavam se,možda je već objavljeno,ali me interesuje na koji način se možemo učlaniti mi koji nismo iz Sa?Pitaju u porodici jer nas je petero a treba pomoći klubu.Hvala unaprijed i veliki pozdrav za sve navijače Željezničara!
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Na stranici kluba imaš online učlanjenje/obnavljanje članarine pa eto.
@Hansestadt Nemoj tih fazona hljeba ti. Ja sam izlizao tastaturu pisajući o tome kako se klub i navijači odnose prema našoj djeci, i ne samo u ovom periodu, već i u prethodnom.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ma mi stalno potenciramo priču o našoj djeci, ali slabo odemo i pogledamo koji trening te djece, pridružene prvom timu, nakon isteka juniorskog staža i potpisa ugovora. Neki su igrali dobili šansu, i fakat nisu ništa pokazali. Na treningu ne mogu ništa. Jbt pričamo o malom Musiću više od dvije godine, pa nijedan trener , a bilo ih je 4-5 u tom periodu nije mu dao minute šanse. Zapitamo se da fakat ti momci ne mogu, i nemaju kvaliteta, fiozike, snage, tehnike, mentalno nisu spremni, ili šta već sve ne.
Jednostavno ne pravimo kvalitet u omladinskom pogonu, a i ono malo što bi i moglo igrati, ode brzo, jer i roditelji traže neke garancije da će djesa igrati. Hau jes nou. Budimo relani i priznajmo sami sebi da smo izgubili kvalitet u omladinskoj školi, i da od miret nismo izbacili igrač. Malog Šabana smo nazor, preko refikovih veza ugurali u Grčku. Tanko je to sve.
Jednostavno ne pravimo kvalitet u omladinskom pogonu, a i ono malo što bi i moglo igrati, ode brzo, jer i roditelji traže neke garancije da će djesa igrati. Hau jes nou. Budimo relani i priznajmo sami sebi da smo izgubili kvalitet u omladinskoj školi, i da od miret nismo izbacili igrač. Malog Šabana smo nazor, preko refikovih veza ugurali u Grčku. Tanko je to sve.
Hvala LP!MrAmarOsim je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:49Na stranici kluba imaš online učlanjenje/obnavljanje članarine pa eto.
@Hansestadt Nemoj tih fazona hljeba ti. Ja sam izlizao tastaturu pisajući o tome kako se klub i navijači odnose prema našoj djeci, i ne samo u ovom periodu, već i u prethodnom.
-
- Kontakt:
Kojih fazona, kakva je razlika u odnosu prema Malicu sa strane ili Beci kao domacem igracu? Znaci niko nema neki bolji ili losiji tretman. Samo ako bas pokazes kvalitet kao Stilic, Santos, Hodzic onda to svako cijeni. Tu se ne gleda odakle je igrac, nego sta mozes da ponudis. Samo je problem sto navijaci tjeraju nekog igraca koji prima 1-2 hiljade maraka i misle da se moze naci bolje za iste pare. Jednostavno ocekivanja, mogucnosti, i sta dobijes nisu u skladu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Tacno tako, ona krampa Puce iz Veleza izgleda kao Camavinga građom za naše juniore.VeteranSA je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:55Ma mi stalno potenciramo priču o našoj djeci, ali slabo odemo i pogledamo koji trening te djece, pridružene prvom timu, nakon isteka juniorskog staža i potpisa ugovora. Neki su igrali dobili šansu, i fakat nisu ništa pokazali. Na treningu ne mogu ništa. Jbt pričamo o malom Musiću više od dvije godine, pa nijedan trener , a bilo ih je 4-5 u tom periodu nije mu dao minute šanse. Zapitamo se da fakat ti momci ne mogu, i nemaju kvaliteta, fiozike, snage, tehnike, mentalno nisu spremni, ili šta već sve ne.
Samo jedan od primjera. Ovo iole kvalitete što je bilo je sj.ebao Sablja , Jaganjca i Kocevica a Ploco je sam otisao kod neokupanih.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Zanimljivo...Otkud Cvitanovic...
Fk Željezničar.
Cak mi je i drago sto se u zadnje vrijeme vrte oko Grbavice...mozda je ovo i najbolja opcija ako bude istine u ovom
Radovan Karanovic?
Treba biti realan i reci da su sarajevska djeca generalno netalentovana za sport a za fudbal pogotovo. I ono malo djece sto je iole talentovano tj sto zna trcati ode u akademiju Sarajeva gdje ima evropske uslove ali i ta djeca zbog svoje limitiranosti u najboljem slucaju zavrse u slovenskoj prvoj ligi .
-
- Kontakt:
Ne razumijem kako se barem nema trun transparentnosti sta se desava.
O kakvoj transparentnosti mi pricamo?Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2024, 00:43Ne razumijem kako se barem nema trun transparentnosti sta se desava.
Jeste li vi svjesni kakvo rasulo vlada u klubu? Zamislite izadje predsjednik i kaze iskreno i otvoreno kakvo je trenutno stanje u klubu. Ja vjerujem da bi nas pola krenulo prema jagomiru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.