FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
47%
3. Sredinu tabele
30
17%
4. Borbu za opstanak
25
14%

Ukupno glasova: 178

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 08 jan 2024, 15:09

Eh moja nesposobna upravo, pa zar je toliko teško naći trenera
Adzem bi doletio za pet minuta da ste ga zvali, a trenercina je za ove neke koji se spominju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 08 jan 2024, 15:11

godrina je napisao/la:
08 jan 2024, 15:04
RatoborniMrmot je napisao/la:
08 jan 2024, 14:14
godrina je napisao/la:
08 jan 2024, 13:34

Naravno da ne. Ne trebaju nama sposobni, jaki ljudi koji bi okupili skolovane, sposobne i jake.
Nama trebaju nepismeni, podobni, po mogucnosti legende kluba.
Po mogucnosti sampanjac ekipa da zavrse zapoceto, napokon prodaju taj pomocni pa da se pocnemo bavit fudbalom.
Dobro si, zbog Senada ( pored ostalih ukljucujuci i Amara ) nismo sada u kanalu. On nije skrsio milione i ostavio milionske dugove iza sebe. To lazu dusmani. Iza njega su ostale pare na racunu, ostao je sistem, super kvalitetan i jeftin roster, u potpunosti placena tribina, teren, led, oprema, krediti, revolving i super povoljan ugovor za odrzavanje terena .Nije odveo sa sobom dio administracije i odnio dokumentacije. Ne dolaze nam pravomocne presude za koje veze nemamo. O sportskim uspjesima ne bih, mi hocemo posteno ( rek'o Hadzija ), zato Zrinjski nece. Gledaj njih, a gledaj nas dje smo sada.

Ne branim Amara, gluho bilo. On je tek pokazao ko je i sta je kada nas je **** za licencu, a to isto prigovarao Petrovicu i govorio mu da je necovjek. Sam je sebe, vrhunski, opisao.

Da te priupitam, Senade, jesil' barem clan kluba ?
Tako je. Senad hinja stara. Glupan dozvolio Evropu na Grbavicu.
Pod hitno fudbal klab u klub i obavezno onaj mali crni sto istocnu tribinu naziva hrpom betona. Po mogucnosti da ima sto bolju poziciju u klubu. Istok odma srusit a stadion prefrezat bolje se snalazimo na takvom terenu.
Yebi se senade.
Ne znam kako nisi shvatio da je ovo najjaci forum ikad, imas 3 covjeka koji idu na utakmice.
Fk Željezničar.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 08 jan 2024, 15:16

Pablo11 je napisao/la:
08 jan 2024, 15:11
godrina je napisao/la:

Dobro si, zbog Senada ( pored ostalih ukljucujuci i Amara ) nismo sada u kanalu. On nije skrsio milione i ostavio milionske dugove iza sebe. To lazu dusmani. Iza njega su ostale pare na racunu, ostao je sistem, super kvalitetan i jeftin roster, u potpunosti placena tribina, teren, led, oprema, krediti, revolving i super povoljan ugovor za odrzavanje terena .Nije odveo sa sobom dio administracije i odnio dokumentacije. Ne dolaze nam pravomocne presude za koje veze nemamo. O sportskim uspjesima ne bih, mi hocemo posteno ( rek'o Hadzija ), zato Zrinjski nece. Gledaj njih, a gledaj nas dje smo sada.

Ne branim Amara, gluho bilo. On je tek pokazao ko je i sta je kada nas je **** za licencu, a to isto prigovarao Petrovicu i govorio mu da je necovjek. Sam je sebe, vrhunski, opisao.

Pod hitno fudbal klab u klub i obavezno onaj mali crni sto istocnu tribinu naziva hrpom betona. Po mogucnosti da ima sto bolju poziciju u klubu. Istok odma srusit a stadion prefrezat bolje se snalazimo na takvom terenu.
Yebi se senade.
Ne znam kako nisi shvatio da je ovo najjaci forum ikad, imas 3 covjeka koji idu na utakmice.
To vas dvojica idete, a ja ne idem :urnebes:

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 08 jan 2024, 15:17

Ja zaista ne mogu da shvatim da se velika većina bavi prošlošću, a ne vidi trenutne probleme i stvarno stanje u kojem se nalazimo.

Stanje u klubu se neće samo po sebi popraviti…

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 08 jan 2024, 15:18

godrina je napisao/la:
godrina je napisao/la:
08 jan 2024, 13:34

Naravno da ne. Ne trebaju nama sposobni, jaki ljudi koji bi okupili skolovane, sposobne i jake.
Nama trebaju nepismeni, podobni, po mogucnosti legende kluba.
Po mogucnosti sampanjac ekipa da zavrse zapoceto, napokon prodaju taj pomocni pa da se pocnemo bavit fudbalom.

Yebi se senade.
Nisam to napisao, nauci da citas ili da razumijes napisano. Nije tesko.

Imal dje clanske, Senade ?

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 jan 2024, 15:56

Hocu i ja da budem pravi navijac Zelje. Yebi se senade. Yebo te tvoj megamix, hinjo debela. Jel dovoljno ?
Nemam clanske, ja cu uplatit 30 kafa, jel palma ili machiato ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 08 jan 2024, 16:01

Pa sta je sa tim trenerom, oni dovode igrace pa tek na kraju trenera, kakav je to uopste trener koji ce pristati na tako nesto. Sta ako kaze yebo vas Karic ne svidja mi se i nece igrati kod mene?!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jan 2024, 16:16

perodeformero je napisao/la:
08 jan 2024, 16:01
Pa sta je sa tim trenerom, oni dovode igrace pa tek na kraju trenera, kakav je to uopste trener koji ce pristati na tako nesto. Sta ako kaze yebo vas Karic ne svidja mi se i nece igrati kod mene?!
Ako mu se Karic ne sviđa, onda mu se nece svidjeti ni 60% trenutne ekipe
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 jan 2024, 16:17

perodeformero je napisao/la:
08 jan 2024, 16:01
Dolazi trener reda radi. A plan i program menadzerski odradjen.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 08 jan 2024, 16:39

Ma trebamo ko pitari napraviti forum samo sa clanskom. N3 moze se vecina stvari citat o proslosti i nekim botovima. @irfo organizuj to
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 08 jan 2024, 16:51

irfo je napisao/la:
08 jan 2024, 15:09
Eh moja nesposobna upravo, pa zar je toliko teško naći trenera
Adzem bi doletio za pet minuta da ste ga zvali, a trenercina je za ove neke koji se spominju
Daj boze da Adzem dodje

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 08 jan 2024, 16:55

Oj grobara još trenera nisu našli :rol: a kamoli još pojačanja
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 jan 2024, 16:59

Cekaj jos malo da raspusemo motore :mrgreen:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 jan 2024, 17:47

Kad ce objava Manijaka o novim duksevima...
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 08 jan 2024, 18:20

godrina je napisao/la:
08 jan 2024, 15:56
Hocu i ja da budem pravi navijac Zelje. Yebi se senade. Yebo te tvoj megamix, hinjo debela. Jel dovoljno ?
Senad nam je **** mater, ko sto nam je **** mater i Amar,a Bogme i mahalasi koji jedu **** po Makijatu i ostalim kafanama i kaficima.

Niko nije navijac dok ne postavi clansku, svaki zohar moze da komentarise a da veze sa klubom nema. Jel ti jos sta nejasno ?

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 08 jan 2024, 18:43

80% stvari koje se pišu su laži. OK su mahalske, to nas drži u ovim pauzama, ali baš pretjerujemo.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 08 jan 2024, 19:04

Polako, trazimo dugorocno rjesenje.

Bar 4 mjeseca da ostane na klupi.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 jan 2024, 19:06

08 jan 2024, 18:20
godrina je napisao/la:
08 jan 2024, 15:56
Senad nam je **** mater, ko sto nam je **** mater i Amar,a Bogme i mahalasi koji jedu **** po Makijatu i ostalim kafanama i kaficima.

Niko nije navijac dok ne postavi clansku, svaki zohar moze da komentarise a da veze sa klubom nema. Jel ti jos sta nejasno ?
I dok svi oni jedu **** klub tone i niko nista ne preduzima nit se oglasava.
Niko nije navijac dok ne postavi clansku. Forum sportsport.ba je mjerilo navijacstva ? Zanimljivo.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 08 jan 2024, 19:07

Pa nećeš sada sigurno niti tražiti niti naći trenera za neki duži period. Treba neko da utegne ekipu, i da ostanemo u ligi. To nam je jedini cilj u naredna 4 mjeseca.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 08 jan 2024, 19:30

Mene ne bi iznenadilo da se pripreme odgode jos jednom

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”