Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L-Train
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L-Train » 18 mar 2011, 12:24

lijepo smo mi prosli,ako je onakav Milan nadigrao Totenhema u gostima onda bi ih mi trebali proci realno 8-)

ali ovo sa Barcom mi se nikako ne svidja :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 12:35

Spurs and Real Madrid played in the 1984/85 Uefa Cup fourth round. Real won the 1st leg 1-0 in London, the 2nd leg was a goalless draw.
Jose Mourinho won five, drew two and lost one of his eight matches against Tottenham...and has won all five games against Harry Redknapp.

nego mozda jos 4 El Clasika :lol: :mrgreen: :lol: :lol: nema dovoljno dobrih smajlia...i jos 2 na pocetku sljedece sezone u oviru superkupa :) dosadit ce ljudima...
Naravno ako se prodje,nece ni Barci biti lagano...ovi znaju i branit se i udarat a ima ko i zabit...
valja cekat 3 sedmice...
6 i 12 April...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2011, 13:06

Dobili ste protivnika po mjeri biće zanimljivo vidjeti duel Ramosa vs Bale.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 mar 2011, 13:19

slika

Biće ove dobra utakmica. Na Santiago Bernabeu mislim da nećemo imati problema, ubjeđen sam da ćemo dobiti i to sa 2 razlike. Jer kako igramo na domaćem ove sezone to je smešno, prejaki smo. To smo pokazali i protiv Lyona. Samo se nadam da nećemo primiti gol. Dok na White Hart Lane-u bi mogli igrati nešto povučenije, sa možda tri zadnja vezna. Čuvati rezultat. Bunkerčić :oops:
Sve u svemu, mislim da imamo dobre šanse da prođemo u polufinale..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 mar 2011, 13:29

bparena je napisao/la: Na ovoj utakmici sa slike ste primili 6 komada a po toj tvojoj teoriji nedaj gola.
na utakmici sa slike je barca primila gola :lol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 mar 2011, 13:48

Harrison je napisao/la:Sad kad je Inter prosao u 1/4 finale mislim da cemo igrati protiv njih. To bi bilo velika utakmica, strasna utamica REAL-INTER, Mou protiv svog bivseg kluba, bas kao sto je igrao protiv Chelsea prosle godine i izbacio ih...a ona smrdljiva farsa ce izvuci onog shaktara i proci ga uz dva igraca vise u revansu :evil:
Znao sam da ce jadovi dobiti ukrajince, uvjek se provlace u LP :evil:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 13:54

Harrison je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Sad kad je Inter prosao u 1/4 finale mislim da cemo igrati protiv njih. To bi bilo velika utakmica, strasna utamica REAL-INTER, Mou protiv svog bivseg kluba, bas kao sto je igrao protiv Chelsea prosle godine i izbacio ih...a ona smrdljiva farsa ce izvuci onog shaktara i proci ga uz dva igraca vise u revansu :evil:
Oba tima su dobili skoro pa najlakse protivnike. Real mozda i laksi al eto. Imate sansu za prolaz dalje.... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 13:56

Raul_64 je napisao/la:EDIT:

Igramo sa pobjednikom duela Sahktar-Barcelona :lol: :lol: :lol:
To samo ako Totenhem ne prodze :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 mar 2011, 14:15

Ma hajde, ako se nemožemo obračunat s Tottenhamom u dvije utakmice i proći to onda ni ne zaslužujemo ništa više od ovog 1/4 finala, a poslije aBd u 1/2 finalu sve je moguće, pa čak ako je s druge strane Barcelona ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 14:29

Donnie Darko je napisao/la:
bparena je napisao/la: Na ovoj utakmici sa slike ste primili 6 komada a po toj tvojoj teoriji nedaj gola.
I to nekad davno kad ste zadnji put zatresli mrezu Blaugrani :D

Luís Nazário de Lima
Kontakt:

Post Postao/la Luís Nazário de Lima » 18 mar 2011, 14:42

A nije lose,samo steta sto nam Barca u polufinalu moze doci,nekako smo svi ocekivali Spansko Finale ali eto hajd,opet nije lose.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 18 mar 2011, 14:46

Harrison je napisao/la:

Pa Real se provukao u 1/8 finala dobivsi Lyon, dok je Barca dobila jednog od najacih protivnika,koji ove godine igra dobro, Arsenal! A između ostalog, Shaktar je rame uz rame velikom broju klubova, nista nisu slabiji od Totenhema, pobogu bili su prvi u grupi sa Arsenalom...
Ne znam jesi li ih kad gledao ali to je strasna ekipa, koja jedino sto nema jeste zvucno ime, zato se mnogi prevare i polome zube...
Ja licno bih zadovoljniji bio Schalkeom ili Totenhemom nego ukrajincima jer tvrda su ekipa, uzas jedan...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 15:00

Luís Nazário de Lima je napisao/la:A nije lose,samo steta sto nam Barca u polufinalu moze doci,nekako smo svi ocekivali Spansko Finale ali eto hajd,opet nije lose.
Mozda nije zbog finala - il se gace tresu :D

Bujrum izbacite blaugranu u polufinalu i imate velike i iskrene cestitke za to. ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 15:03

Vece sanse imamo na 2,nego u jednoj..bar neka moja logika :roll:
Ali kazem ima do tada puno,jos 2 El Clasika pitaj boga sta ce izdesavati tu..pa mogucnost povreda ili nedo Bog ovakvih situacija kao sa Abidalom...
ali najvaznije za sada je totenham...
u stvari najvaznije je sutra Atletiko do totenhama ima jos 3 sedmice...tako da treba ici od meca do meca...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 mar 2011, 15:07

bparena je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
I to nekad davno kad ste zadnji put zatresli mrezu Blaugrani :D
:lol:

realovci fakat izvinite na ovom postu, ali nemogu ovo presutit ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 15:29

Sta se izvinjavas - sve je samo zayebancija ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 mar 2011, 16:15

Totenham :?
Nije lose, moglo je i bolje (S04 o Sahtar), takodjer moglo je i gore :mrgreen:
Steta sto Barcu mozemo dobiti u 1/2, trebalo je ove godine biti spanjolsko finale. 8-)
Ali izbacit ce njih Mourinho u 1/2, kao i prosle godine, skratiti im muke odma :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 mar 2011, 16:28

Ako Madrid i Barca prodju u 1/2 LP, u 20 dana "4 el clasica" :lol:

Inace Madrid ce imati 1 dan manje za pripremu "El Clasica" u ligi, jer igraju u srijedu protiv Totenhama, dok Barca protiv Sahtara dan prije.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 mar 2011, 16:35

Strahobalno ne mogu da vjerujem 90% smo u polufinalu :) ali sada prvo Atletico da nastavimo dominaciju :lol:
P.S.Idemo na ukrajince u polufinalu zapamtite šta vam kažem :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bilal-Aga
Kontakt:

Post Postao/la Bilal-Aga » 18 mar 2011, 16:36

Ponovo Real dobio lakseg protivnika u 1/4 finalu nego Barca...ali sta se moze to je tako puka sreca...iako su obje ekipe izvukle relativno slabe protivnike nikome nece biti lako do 1/2 finala jer da su Tottenham i Shaktar slabi ne bi dosi dokle su dosli...znaci ocekujem u oba susreta super meceve...steta sto ce se Barca i Real naravno ako prodju sastati u 1/2 finalu al ak tak mora biti neka...bit ce nam onda lakse uzeti LP tako sto cemo se tih kraljeva ranije rijesit...ipak da se puno ne teretim LP treba dobit utakmicu u ligi sad a onda se okrenuti LP kad za to bude vrijeme,jer liga je tu i na to treba sad svu snagu okrenuti...
Siempre Barcelona...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.