Hajde ba kakve su lazi kroz mitove, legende i vjere pricane narodu, to da ga je pas spasio je maciji kasaljdenimb je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:24Da, a ovo kao seljace neko, rodilo se u Kumrovcu u siromasnoj porodici, to kao da ja danas postanem direktor firme mercedes, glupa prica do bola, ali eto tada prolazila...pas mu spasio zivot, de jbtalemsa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:22Ma valja ba postati Marsal, prebacuju mu ono bravar kao da je kreten neki, lik posto Marsal za vrijeme drugog svijetskog rata (i to pocetkom 40ih cini mi se, znaci nije ono nakon ww2 pa da su mu dali), samo jos jedna osoba je bila Marsal sa nasih prostora a to je neki Aleksandar u Austrougarskoj ako me sjecanje dobro sluzituzlak1987 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:18Pa ko zna sta je bilo u Moskvi, cinkarili su jedni druge. Pola sto ih je otislo je smaknuto prije IIsvj. rata.![]()
![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Skim si takav si. Sda, Hdz i Snsd. Nema tu razlike. Da imaju iste mogucnosti ista bi djela cinili. Nemrzim ih zbog odabira stava niti zbog dijelovanja, ali nedam nikad na moju stetu i na stetu onih koji drugima nista nisu skrivili.VensanKasel je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:30Pa šta očekuješ od smeća od kliksa ?Jabroni je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:13Slavlje na klix komentarima jer su babi razbili prozorsamoposmatram je napisao/la: ↑08 jan 2024, 16:43Kamenovana kuca povratnice Sofije Santic u Mostaru. Sreca pa su u pitanju pojedinci.
Mozda neki fakenews?![]()
Biće tužan dan kad se mentalitet RS-a prebaci u Federaciju, a vidim da SDAJugend aktivno radi na tome.
Jedini narod koji svjesno želi ići unazad, i za uzor uzima ljude zaostale u 90-tim.
Portal zadužen da širi mržnju među normalnim ljudima , SDA glasilo . Da hoće čitava redakcija poginuti![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Budi precizniji. Ko bi ista djela cinio. Narodi il pripadnici stranke.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sage je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:38Hajde ba kakve su lazi kroz mitove, legende i vjere pricane narodu, to da ga je pas spasio je maciji kasaljdenimb je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:24Da, a ovo kao seljace neko, rodilo se u Kumrovcu u siromasnoj porodici, to kao da ja danas postanem direktor firme mercedes, glupa prica do bola, ali eto tada prolazila...pas mu spasio zivot, de jbtalemsa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:22
Ma valja ba postati Marsal, prebacuju mu ono bravar kao da je kreten neki, lik posto Marsal za vrijeme drugog svijetskog rata (i to pocetkom 40ih cini mi se, znaci nije ono nakon ww2 pa da su mu dali), samo jos jedna osoba je bila Marsal sa nasih prostora a to je neki Aleksandar u Austrougarskoj ako me sjecanje dobro sluzi![]()
![]()
![]()
To i kazem, kopletan folklor stvoren oko jednog covjeka...i sve prolazilo jbg
A ko je bio, i sta je bio, nikada mi necemo znati.
-
- Kontakt:
Pripadnici stranaka bi ista djela cinili. Nenapustaju dzaba toliki broj jakih politicara sve tri stranke. ljudi sa obrazom se znaju pokajati.feniksptica je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:47Budi precizniji. Ko bi ista djela cinio. Narodi il pripadnici stranke.
Jedan je narod sa slobodom vjerovanja u sta hoce, samo ne na tudju stetu.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovaj se jadnik slomi sa izjednačavanjem strana.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ne razumijem o cemu pises. Nisu svi bili pripadnici nacionalnih stranaka u ratu pa su random likovi bili ratni zlocinci, postoje osudjeni i neosudjeni koji mirno hodaju po nekim krajevima BiH.samoposmatram je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:56Pripadnici stranaka bi ista djela cinili. Nenapustaju dzaba toliki broj jakih politicara sve tri stranke. ljudi sa obrazom se znaju pokajati.
Jedan je narod sa slobodom vjerovanja u sta hoce, samo ne na tudju stetu.
Svi koji su jaki politicari, nisu bili jaki prije uplitanja u svakojake poslove koji su im dali moc nakon sto su prodali osnovne ljudske vrijednosti. Pokajati se mozes, ali takvi ljudi ne zasluzuju pomen. Ono sto mogu da urade je da ucestvuju kao svjedoci u programima/projektima hapsenja velikog broja svojih bivsih kolega da bi na taj nacin radili ka ozdravljenju kompletnog drustva. Da se odreknu svega sto su na nelegalan nacin stekli i da vrate tu imovinu drzavi BiH. Naravno da bi odsluzili zatvorsku kaznu uprkos nagodbi sa tuzilastvom.
Zadnja recenica, mozes li je objasniti? Poprilicno nejasno pises.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa dočekao svojih 5 minuta i ovaj "obermangupluk" sa razbijanjem prozora starici koja je u tolikoj snazi da koristi ne jedan, nego dva štapa da može hodati. E ove idiote stvarno treba naći i isprangijati ih ono baš da valja.
Ovako su onomad pljuvali svoj narod kad su probušene gume Srbima u Sarajevu. Kae smišljeno uradili bošnjački političari. Na kraju ispalo da je neki debil izbušio gume. Trude se jadnici da nas izjednače ali nikako im ne ide.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Skidaj F16 s neba, nema potrebe kad je sultam uz nas.

-
- Kontakt:
I koja je razlika debila iz Sarajeva što buši gume i onoga iz Vlasenice debila.
Debil iz Sarajeva je narkoman iza kojeg niko ne stoji.Vjeverica777 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:43I koja je razlika debila iz Sarajeva što buši gume i onoga iz Vlasenice debila.
Iza debila iz Vlasenice, Srebrenice i ostalih stoji Grujičić i ide s njim u proteste.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- feniksptica
- Kontakt:
Pa to je fakat incident gdje su svi odmah reagovali od političkog vrha do obicnog čovjeka.Vjeverica777 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:43I koja je razlika debila iz Sarajeva što buši gume i onoga iz Vlasenice debila.
Ova kopilad to rade od praznika do praznika uz to ih dodju podrzat gradjani i politicari. Jednostavno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Velika, tog debila iz Sarajeva znaju ljudi sa Skenderije/Čobanije koji je zahvaljujući ovakvom sistemu na ulici a ne u psihijatrijskoj ustanovi gdje je odavno trebao biti. I možeš misliti i on je srbin. A ovaj iz Vlasenice, radi u Njemačkoj sve po ps-u, sposoban da izvadi pasoš, ode u mrsko Sarajevo po vizu itd.Vjeverica777 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:43I koja je razlika debila iz Sarajeva što buši gume i onoga iz Vlasenice debila.
-
- Kontakt:
Džaba ovome što radi u Njemačkoj kad je debil. Mnogi ološi su se u zadnje vrijeme domogli ŠvabijeMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:47Velika, tog debila iz Sarajeva znaju ljudi sa Skenderije/Čobanije koji je zahvaljujući ovakvom sistemu na ulici a ne u psihijatrijskoj ustanovi gdje je odavno trebao biti. I možeš misliti i on je srbin. A ovaj iz Vlasenice, radi u Njemačkoj sve po ps-u, sposoban da izvadi pasoš, ode u mrsko Sarajevo po vizu itd.Vjeverica777 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:43I koja je razlika debila iz Sarajeva što buši gume i onoga iz Vlasenice debila.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Govorim ti samo kad već stavljaš paralelu. A nije isto nikako.Vjeverica777 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:52Džaba ovome što radi u Njemačkoj kad je debil. Mnogi ološi su se u zadnje vrijeme domogli ŠvabijeMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:47Velika, tog debila iz Sarajeva znaju ljudi sa Skenderije/Čobanije koji je zahvaljujući ovakvom sistemu na ulici a ne u psihijatrijskoj ustanovi gdje je odavno trebao biti. I možeš misliti i on je srbin. A ovaj iz Vlasenice, radi u Njemačkoj sve po ps-u, sposoban da izvadi pasoš, ode u mrsko Sarajevo po vizu itd.Vjeverica777 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:43
I koja je razlika debila iz Sarajeva što buši gume i onoga iz Vlasenice debila.
Sta se ovo digla kuka i motika oko nastupa Tonya Cetinskog
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
A realno, upravu su ljudi. Jubilej ZOI obiljezava pjevac iz Hrvatske. Zamisli da Halid Beslic ide pjevati u Zagreb na obiljezavanju 10 godina od osvajanja srebrene medalje na SP u Rusiji
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tito ubačen element kao što su i Kemal pašu Turcima podmetnuli
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, JHam, Slatinash_7 i 6 gostiju.