Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jutros uz kaficu, reko da otvorim forum, ko da sam znao sta ce tema bit na 9.1, nema nama pomoci ni za 100 godina 

- VivaLaStella
- Kontakt:
a kao nisi znao šta će tema bitnumanumaye22 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:48Jutros uz kaficu, reko da otvorim forum, ko da sam znao sta ce tema bit na 9.1, nema nama pomoci ni za 100 godina![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- feniksptica
- Kontakt:
Ko je od vas iso s Kanticem ?? Je l se moze u KM placat il mora Eur
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Felixians4
- Kontakt:
Na što je spao ovaj forum, žalim, em su otišli deseci najkvalitetnijih forumaša, em se konstantno toleriraju offtopic(i moderatori ne prebacuju, krajnje neaktivni, šteta topica koji su zamrli, a odgovarajući su i prije bili frekventni) i najgore vrijeđanje po raznim osnovama. Ne znam da li postoji neki generalni BH forum kao npr forum hr koji je izuzetno korisno mjesto za koješta, ponajmanje isto u sportskom dijelu u kojemu nažalost prevladavaju svugdje niske strasti, nipodaštavanja aktera i kolega forumaša, subjektivno umjesto objektivnog što u profi sportu nije ispravno itd.
Poticanje destruktive donosi opasne posljedice
Moze kako zelis.feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:25Ko je od vas iso s Kanticem ?? Je l se moze u KM placat il mora Eur
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bitno je njima da platis, a valuta manje-visefeniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:25Ko je od vas iso s Kanticem ?? Je l se moze u KM placat il mora Eur

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
klix ti je najblizi forum .hr. prestogi moderatori, forumasi prestari tako da zivio nas ssba sa 5k botova na njemuFelixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:26Na što je spao ovaj forum, žalim, em su otišli deseci najkvalitetnijih forumaša, em se konstantno toleriraju offtopic(i moderatori ne prebacuju, krajnje neaktivni, šteta topica koji su zamrli, a odgovarajući su i prije bili frekventni) i najgore vrijeđanje po raznim osnovama. Ne znam da li postoji neki generalni BH forum kao npr forum hr koji je izuzetno korisno mjesto za koješta, ponajmanje isto u sportskom dijelu u kojemu nažalost prevladavaju svugdje niske strasti, nipodaštavanja aktera i kolega forumaša, subjektivno umjesto objektivnog što u profi sportu nije ispravno itd.

- JayCatwright
- Kontakt:
Imal bugova na facebooku ljudinoCarti je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:54klix ti je najblizi forum .hr. prestogi moderatori, forumasi prestari tako da zivio nas ssba sa 5k botova na njemuFelixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:26Na što je spao ovaj forum, žalim, em su otišli deseci najkvalitetnijih forumaša, em se konstantno toleriraju offtopic(i moderatori ne prebacuju, krajnje neaktivni, šteta topica koji su zamrli, a odgovarajući su i prije bili frekventni) i najgore vrijeđanje po raznim osnovama. Ne znam da li postoji neki generalni BH forum kao npr forum hr koji je izuzetno korisno mjesto za koješta, ponajmanje isto u sportskom dijelu u kojemu nažalost prevladavaju svugdje niske strasti, nipodaštavanja aktera i kolega forumaša, subjektivno umjesto objektivnog što u profi sportu nije ispravno itd.
Poticanje destruktive donosi opasne posljedice![]()

close but not close enough, taj ti za bayern navijaJayCatwright je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:02Imal bugova na facebooku ljudinoCarti je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:54klix ti je najblizi forum .hr. prestogi moderatori, forumasi prestari tako da zivio nas ssba sa 5k botova na njemuFelixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:26Na što je spao ovaj forum, žalim, em su otišli deseci najkvalitetnijih forumaša, em se konstantno toleriraju offtopic(i moderatori ne prebacuju, krajnje neaktivni, šteta topica koji su zamrli, a odgovarajući su i prije bili frekventni) i najgore vrijeđanje po raznim osnovama. Ne znam da li postoji neki generalni BH forum kao npr forum hr koji je izuzetno korisno mjesto za koješta, ponajmanje isto u sportskom dijelu u kojemu nažalost prevladavaju svugdje niske strasti, nipodaštavanja aktera i kolega forumaša, subjektivno umjesto objektivnog što u profi sportu nije ispravno itd.
![]()
-
- Kontakt:
OBN ima ubjedljivo najbolje voditeljice vremenske prognoze u BiH, mozda cak i u regionu 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
strašna19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:20OBN ima ubjedljivo najbolje voditeljice vremenske prognoze u BiH, mozda cak i u regionu![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Svi pijani likovi ulaze bivšim trebama na profile samo Sarmel tebi

Ne znam šta da radim s tom informacijom
not me, jos su razgovarali kako cujemJabroni je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:24Svi pijani likovi ulaze bivšim trebama na profile samo Sarmel tebi![]()

- Felixians4
- Kontakt:
https://www.24sata.hr/show/nora-zbog-ko ... kne-957142Surreal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:22strašna19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:20OBN ima ubjedljivo najbolje voditeljice vremenske prognoze u BiH, mozda cak i u regionu![]()
Nora je kći bivše Loto djevojke Dajane te poznatog bosanskohercegovačkog novinara Mime Šahinpašića, koji je godinama radio na OBN-u. Nedugo nakon što je preuzela ulogu prognostičarke, njezine su snimke postale hit na društvenim mrežama, a mnogi su je prozvali 'bosanskom Adrianom Limom'.
- Kad sam to čula, nisam mogla skinuti osmijeh s lica. Adrianu sam pratila od malih nogu, kad sam oblačila mamine štikle i haljine te imitirala modne revije. Čast mi je biti povezivana s jednom od najljepših žena na svijetu
- JayCatwright
- Kontakt:
Izgleda da nije on, nego onaj pisacJabroni je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:24Svi pijani likovi ulaze bivšim trebama na profile samo Sarmel tebi![]()

Na šta je spao ovaj forum. Nekad si mogao raspravljati sa desecima forumaša o fudbalu, a danas sve offtopičarenje o plastikanerkama s instagrama.Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28https://www.24sata.hr/show/nora-zbog-ko ... kne-957142Surreal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:22strašna19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:20OBN ima ubjedljivo najbolje voditeljice vremenske prognoze u BiH, mozda cak i u regionu![]()
Nora je kći bivše Loto djevojke Dajane te poznatog bosanskohercegovačkog novinara Mime Šahinpašića, koji je godinama radio na OBN-u. Nedugo nakon što je preuzela ulogu prognostičarke, njezine su snimke postale hit na društvenim mrežama, a mnogi su je prozvali 'bosanskom Adrianom Limom'.
- Kad sam to čula, nisam mogla skinuti osmijeh s lica. Adrianu sam pratila od malih nogu, kad sam oblačila mamine štikle i haljine te imitirala modne revije. Čast mi je biti povezivana s jednom od najljepših žena na svijetu

- Felixians4
- Kontakt:
Ti si eklatantan primjer. Po tko zna koji put kloniran i uvijek s istom retorikom trovanja i trollanja. A ovo je chat topic, jel, bez ratnih i političkih tema jasno naznačeno u nazivu, a 30% rasprava u istome je valjda upravo ratno-politički. Tema ljepotice bi išla pod ovo konkretno, no tamo je netko forsirao tu neku profu Berinu i onda je tu nastajala gungula pa je i taj topic zagušenJayCatwright je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:30Izgleda da nije on, nego onaj pisac![]()
Na šta je spao ovaj forum. Nekad si mogao raspravljati sa desecima forumaša o fudbalu, a danas sve offtopičarenje o plastikanerkama s instagrama.Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28https://www.24sata.hr/show/nora-zbog-ko ... kne-957142
- Kad sam to čula, nisam mogla skinuti osmijeh s lica. Adrianu sam pratila od malih nogu, kad sam oblačila mamine štikle i haljine te imitirala modne revije. Čast mi je biti povezivana s jednom od najljepših žena na svijetu![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
To što znaš napisati riječ eklatantan (pitanje je znaš li je izgovoriti) ne znači odmah da si pametan. Ovo je moj prvi profil ovakvog tipa na forumu.Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:33Ti si eklatantan primjer. Po tko zna koji put kloniran i uvijek s istom retorikom trovanja i trollanja. A ovo je chat topic, jel, bez ratnih i političkih tema jasno naznačeno u nazivu, a 30% rasprava u istome je valjda upravo ratno-politički. Tema ljepotice bi išla pod ovo konkretno, no tamo je netko forsirao tu neku profu Berinu i onda je tu nastajala gungula pa je i taj topic zagušenJayCatwright je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:30Izgleda da nije on, nego onaj pisac![]()
Na šta je spao ovaj forum. Nekad si mogao raspravljati sa desecima forumaša o fudbalu, a danas sve offtopičarenje o plastikanerkama s instagrama.Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28
https://www.24sata.hr/show/nora-zbog-ko ... kne-957142
- Kad sam to čula, nisam mogla skinuti osmijeh s lica. Adrianu sam pratila od malih nogu, kad sam oblačila mamine štikle i haljine te imitirala modne revije. Čast mi je biti povezivana s jednom od najljepših žena na svijetu![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
felixe na kojem si ti ono od otoka, znam da si spominjao da si tamo, ako budem dolazio na ljeto da te zovem na kakvu marendu, samo da nisi gore sjevernije puno 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ybte sve neki je.baci na forumu, gade im se plastikanerke, gu.ze bolje, da im dođe Nora za sto ne bi znali progovorit 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
sportnet hr je najbliži ss.baCarti je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:54klix ti je najblizi forum .hr. prestogi moderatori, forumasi prestari tako da zivio nas ssba sa 5k botova na njemuFelixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:26Na što je spao ovaj forum, žalim, em su otišli deseci najkvalitetnijih forumaša, em se konstantno toleriraju offtopic(i moderatori ne prebacuju, krajnje neaktivni, šteta topica koji su zamrli, a odgovarajući su i prije bili frekventni) i najgore vrijeđanje po raznim osnovama. Ne znam da li postoji neki generalni BH forum kao npr forum hr koji je izuzetno korisno mjesto za koješta, ponajmanje isto u sportskom dijelu u kojemu nažalost prevladavaju svugdje niske strasti, nipodaštavanja aktera i kolega forumaša, subjektivno umjesto objektivnog što u profi sportu nije ispravno itd.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, MaroonBjelave i 9 gostiju.