rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:51sportnet hr je najbliži ss.baCarti je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:54klix ti je najblizi forum .hr. prestogi moderatori, forumasi prestari tako da zivio nas ssba sa 5k botova na njemuFelixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:26Na što je spao ovaj forum, žalim, em su otišli deseci najkvalitetnijih forumaša, em se konstantno toleriraju offtopic(i moderatori ne prebacuju, krajnje neaktivni, šteta topica koji su zamrli, a odgovarajući su i prije bili frekventni) i najgore vrijeđanje po raznim osnovama. Ne znam da li postoji neki generalni BH forum kao npr forum hr koji je izuzetno korisno mjesto za koješta, ponajmanje isto u sportskom dijelu u kojemu nažalost prevladavaju svugdje niske strasti, nipodaštavanja aktera i kolega forumaša, subjektivno umjesto objektivnog što u profi sportu nije ispravno itd.
Poticanje destruktive donosi opasne posljedice![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Srecan rodjendan Republike Srpske svima koji to proslavljaju.
Svim drugim, isto tako puno zdravlja i srece.
Svim drugim, isto tako puno zdravlja i srece.
ako pocnemo pricat o veceri za porodicu mozda se admin pojavi i banuje cetnike
Normalno da su zlocinci. Sve su vojske u 2. svjetskom ratu pocinile zlocine. To nije relativizacija, zlocini se razlikuju po obimu i ideologiji u ime koje su pocinjeni.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:09Sta hoces da kazes, da Sovjeti nisu bili zlocinci jer su u to vrijeme bili saveznici Saveznicima? Da zlocin nije zlocin ako citav svijet ne kaze da je zlocin? Opet se ti drzis svijeta a ne svoga unutrasnjeg moralnog kompasa za kojeg, kako vidim prilikom tvojih izlaganja je upitno i da ga imas.
Po tvojoj Srbiji su prilikom "oslobadjanja Jugoslavije" silovali i srbijanske i nesrbijanske zene pa nesto ne vidim da se iko ikada od vladajuce strukture u bivsoj Jugoslaviji javio i trazio odgovornost Sovjeta toga doba, a ni vi u vasim medijima ne oslovljavate vase zene toga vremena zrtvama. Je li to znaci da one nisu bile zrtve?
Da, ali postoje i karekteristike zlocina, Partizani su pocinili zlocin u Austriji nad ratnim vojnim zarobljenicima, to su bili vecinom ustase jel tako (jako malo civila), dok su cetnici i ustase pocinili genocid, etnicko ciscenje i ostalo.Suvorov je napisao/la: ↑09 jan 2024, 14:12Normalno da su zlocinci. Sve su vojske u 2. svjetskom ratu pocinile zlocine. To nije relativizacija, zlocini se razlikuju po obimu i ideologiji u ime koje su pocinjeni.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:09Sta hoces da kazes, da Sovjeti nisu bili zlocinci jer su u to vrijeme bili saveznici Saveznicima? Da zlocin nije zlocin ako citav svijet ne kaze da je zlocin? Opet se ti drzis svijeta a ne svoga unutrasnjeg moralnog kompasa za kojeg, kako vidim prilikom tvojih izlaganja je upitno i da ga imas.
Po tvojoj Srbiji su prilikom "oslobadjanja Jugoslavije" silovali i srbijanske i nesrbijanske zene pa nesto ne vidim da se iko ikada od vladajuce strukture u bivsoj Jugoslaviji javio i trazio odgovornost Sovjeta toga doba, a ni vi u vasim medijima ne oslovljavate vase zene toga vremena zrtvama. Je li to znaci da one nisu bile zrtve?
Zlocin u Austriji im je jedini? Nema grada u Srbiji gdje nisu pocinili zlocine nad civilima, pa pola predratnog Beograda su pobili i uselili im se u kuce.
Iz Istre su kompletno pocistili italijanski narod.
Veoma povrsno i pausalno poznajes ovu temu pa je bezveze da i diskutujemo ozbiljnije.
Nije jedini naravno, ali je najfamozniji. Za njih se ne moze reci da su ciljano ubijali nekog jer pripada nekoj naciji ili vjeri, vise egsikucije cetnika i ustasa (odnosno vojno, politicki), dok za ove dvije se itekako moze to reci. Malo razlike koja ocito postojiSuvorov je napisao/la: ↑09 jan 2024, 14:58Zlocin u Austriji im je jedini? Nema grada u Srbiji gdje nisu pocinili zlocine nad civilima, pa pola predratnog Beograda su pobili i uselili im se u kuce.
Veoma povrsno i pausalno poznajes ovu temu pa je bezveze da i diskutujemo ozbiljnije.
- Felixians4
- Kontakt:
veoma rado sa svakim od vas. sada mislim da selim u metropolu, mogu se ja i zaletiti u BiH kojom prigodom. dapače, mogu osigurati možda i par dana povoljnog odmora kod sebe.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:47felixe na kojem si ti ono od otoka, znam da si spominjao da si tamo, ako budem dolazio na ljeto da te zovem na kakvu marendu, samo da nisi gore sjevernije puno![]()
jaycatwright- ne da ne mislim da sam pametan, argumentirano smatram da sam među najneinteligentnijim i najmanje snalažljivim živim bićima univerzuma.
što se tiče sportneta, tamo sam proveo 10+godina kao jako aktivan sudionik, često neshvaćen jer sam zastupao jako nepopularne stavove i ulazio u rasprave samo eto, nitko ti ne priznaje da si u većini tih rasprava ispao 100% u pravu kao npr slučaj juranović, mario branco, "nikad jači hnl", uvijek na braniku istine i sportaša s relativnim uspjehom itd. neki forumaši se uvukli u dupe adminu i postali modovi i tu sam se počeo micati iako sam potpuno promijenio retoriku zadnje 2 godine sudjelovanja, odnosno od momenta kad sam na nagovor jednog od moderatora se vratio objasniti situaciju u kojoj su me na sportnetu i forumu hr već svrstali među mrtve, čak napravili temu s mojim nicknameom r.i.p.
sportnet je inače u uskoj suradnji bio s rtl televizijom, a sada sa SS kladionicom, samim time se vrti reklama na svim HNL stadionima pošto su medijski partner, a SS udarni sponzor lige i Hajduka. imaju npr svakih par mjeseci "pobjednički niz", najuspješniji dobija 500 eura nagrade.
forum i portal apsolutno za pohvalu u globalu, no naravno nitko i ništa idealno.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne znam koji k imas pravit 100 profila. Haj kad te jednom banuju pa napravis da se opametis al ove glupke sto prave po 5-10 put...nidje veze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nemas pojma, bez ljutnje. Kao sto sam i napisao u zadnjoj recenici prethodnog posta.alemsa je napisao/la: ↑09 jan 2024, 15:02Nije jedini naravno, ali je najfamozniji. Za njih se ne moze reci da su ciljano ubijali nekog jer pripada nekoj naciji ili vjeri, vise egsikucije cetnika i ustasa (odnosno vojno, politicki), dok za ove dvije se itekako moze to reci. Malo razlike koja ocito postojiSuvorov je napisao/la: ↑09 jan 2024, 14:58Zlocin u Austriji im je jedini? Nema grada u Srbiji gdje nisu pocinili zlocine nad civilima, pa pola predratnog Beograda su pobili i uselili im se u kuce.
- Marsal
- Kontakt:
Smiješno za šta sam banovan prije 10 godina na starom accountu, a na ovom ne znam jesam li dobio 7 dana ikad.feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2024, 15:07Ma ne znam koji k imas pravit 100 profila. Haj kad te jednom banuju pa napravis da se opametis al ove glupke sto prave po 5-10 put...nidje veze

Ali opet meni je smiješno kad se žali za tim nekim starim forumašima, ko je to ba bio toliko dobar

Da nije legenda reala bio dobar forumaš možda?

Jedino za kim čovjek može objektivno žalit je @Artetitis koji je nažalost iznenada umro prošlo ljeto i to je to.
I bio je dobar onaj inspektor što je navijo za Liverpool, OTNYS_YNWA. Ostalo sve go kreten ko i mi što smo ostali.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije problem, proosvjetli me, coj'k uci dok je ziv. Gdje su to oni pocinili masovne zlocine samo iz razloga sto je neko Srbin, Hrvat ili Bosnjak? Dok za Jasenovac znamo, a i evo da ne pominjemo Bosnu , 5 hiljada je ubijeno Bosnjaka u Sandzaku od strane cetnika, samo iz razloga sto su Bosnjaci, bez selekcije.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 jan 2024, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
I onako je pola četnika napravilo transfer u Partizane tako da to dodje na isto.
-
- Kontakt:
Ovo me baš podsjeti na neke događaje iz bliže prošlosti, a danas se ta ista dešavanja na BN promovisu kao "simbol slobode"...Suvorov je napisao/la: ↑09 jan 2024, 14:58Zlocin u Austriji im je jedini? Nema grada u Srbiji gdje nisu pocinili zlocine nad civilima, pa pola predratnog Beograda su pobili i uselili im se u kuce.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Na danasnji dan zelim da pozdravim svu bracu srbe i da im pozelim da im danas bude prvi dan u kojem ce djelovati protiv ekipe srbovanja na celu sa Dodikom, Vucicem i opozicijom. Oni su goli qurac. Nedaj te im da vam odredjuju sudbinu i pisu istoriju.
Zapadne ambasade ih drže. Dok potpisuju šta treba, držaće ih gdje jesu.
Ne pita se tu puno narod.
Nažalost.
Ne pita se tu puno narod.
Nažalost.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Ali nemora narod pratiti njihov narativ. Srbin treba da je u stanju sam da misli, a ne da ga pop ili politicar ili kriminalac vuce za nos i prlja tradiciju i kulturu. Pozivanje na ubijanje i Bozic nijednom srbinu kojeg poznajem nije milo ni drago, ali strah ga da stane u kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.