Evo jedna bičarka koja večeras svira na ovom teferiču, a slika se hladno po istoj onoj Vijećnici koju su junački zapalili oni što slave danas.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
prep.ickaCAGarfia je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:15https://www.instagram.com/jovanaviolin? ... p5M2VxMg==
Evo jedna bičarka koja večeras svira na ovom teferiču, a slika se hladno po istoj onoj Vijećnici koju su junački zapalili oni što slave danas.![]()
Trebao sam sad na proljeće tj maj ili juni ali ne ide mi se nikako
Mislim da sam jeo u ovom Piccollu... I negdje sam jeo odmah ispred Bilinog, ali ima tome i preko 10 godina, dok sam isao u Zenicu makar 3-4x godisnje.Marsal je napisao/la: ↑08 jan 2024, 16:29Kod Seje
Tandem
Piccollo
Ali kad vidiš ta mjesta jasno ti je što je Bešlić na najboljem glasujednostavno najviše je ulagao u restorane, otvorio na dvije lokacije, sredio sve cakum pakum itd. Ovi ostali zaostali u 80-im i 90-im i malte ne džaba im što imaju bolje ćevape kad se ne znaju prodat.
Oprostio bih joj da mi je njen otac prekopo nenu iz sekundarne u tercijarnu.
Ta ispred Bilinog je srednja žalost, bezze.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:42Mislim da sam jeo u ovom Piccollu... I negdje sam jeo odmah ispred Bilinog, ali ima tome i preko 10 godina, dok sam isao u Zenicu makar 3-4x godisnje.
Atleticar sam bio, a Kamberovic Polje najbolji atletski stadion u drzavi, pa su tamo vazda bila prvenstva i mitinzi.Marsal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:49Ta ispred Bilinog je srednja žalost, bezze.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:42Mislim da sam jeo u ovom Piccollu... I negdje sam jeo odmah ispred Bilinog, ali ima tome i preko 10 godina, dok sam isao u Zenicu makar 3-4x godisnje.
Što si ti, bogati, dolazio u Zenici 3-4 puta godišnje? Koje mace si ganjao?![]()
Eh ako je to najbolji atletski stadion u državi čitavoj...otcijepi je sutra MiloradeAshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:56Atleticar sam bio, a Kamberovic Polje najbolji atletski stadion u drzavi, pa su tamo vazda bila prvenstva i mitinzi.Marsal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:49Ta ispred Bilinog je srednja žalost, bezze.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:42Mislim da sam jeo u ovom Piccollu... I negdje sam jeo odmah ispred Bilinog, ali ima tome i preko 10 godina, dok sam isao u Zenicu makar 3-4x godisnje.
Što si ti, bogati, dolazio u Zenici 3-4 puta godišnje? Koje mace si ganjao?![]()
Jedini stadion na kojem mozes sve discipline (osim stipla ja mislim) radit i da je manje-vise sve ispravno. Doduse ja sam tamo bio kad je stadion bio tek obnovljen tamo oko 2010. godine.Marsal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:59Eh ako je to najbolji atletski stadion u državi čitavoj...otcijepi je sutra MiloradeAshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:56Atleticar sam bio, a Kamberovic Polje najbolji atletski stadion u drzavi, pa su tamo vazda bila prvenstva i mitinzi.![]()
Ma ne znam šta bih ti rekao. Mrzim putovanja. Nisam tip čovjeka koji u tome uživa i kojeg to čini sretnim. Naprotiv, samo mi stvara srklet i anksioznost. Najdraži dio putovanja mi je doći kući. Da mi neko sutra kaže ne smiješ nigdje dalje od Travnika i Maglaja reko bih mu gdje treba potpisat ljudino