Joooj ko se javlja jel moguće, pozdravio te DalNazorUso je napisao/la: ↑10 jan 2024, 01:02Zamisli koliki dusman kliba moras biti, pa napisati da je mali Musija sin Mensura Musije. Pa opet ponoviti da je "tati ispunjena zelja da mu mali zaigra za FKS" i da je to neka konpenzacija ??? I onda se usutiti ko hinjara jajara.
Jako dobro se sjecam, kad se Buljubasic pojavio, sralo se da ga Sabrina gura i da je neko njen ??? Samo zbog prezimena, heej ???
Yebem ti bolesnike, ku.rcinu mi zasluzujemo sa ovakvim neljudima !!!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ko god održava ove društvene mreže prati temu itekako, rat nastao na temi zbog Dala oni njegovu statistiku, sada evo rođendan Mulalicu oni napisali "Mula" a neki dan isto rasprava zbog ovih nadimaka 

Al kaže nemojte nadimke igračima, to je seljački 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
**** majku kakvi smo mi to je za izučavanja. Dana jednog yebenog ne možeš ući na temu da ne naletiš na neka prepucavanja. Pa grob vas ne yebo, samo još slike Hašima niste počeli postavljati sa pričom čiji je veći.
Evo dočekali smo stabilizaciju kluba, trenera kako Bog zapovijeda, sportskog direktora koji izađe fino u javnost i kaže biće odlazaka, a toliko i toliko dolazaka. Ne kontam fakat koji je vam je više qurac.
Evo dočekali smo stabilizaciju kluba, trenera kako Bog zapovijeda, sportskog direktora koji izađe fino u javnost i kaže biće odlazaka, a toliko i toliko dolazaka. Ne kontam fakat koji je vam je više qurac.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mi da smo i prvi sa 20 bodova prednosti, opet bi neki problem bio.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2024, 12:36**** majku kakvi smo mi to je za izučavanja. Dana jednog yebenog ne možeš ući na temu da ne naletiš na neka prepucavanja. Pa grob vas ne yebo, samo još slike Hašima niste počeli postavljati sa pričom čiji je veći.
Ne znam što te čudi, ja sam navikao

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Maglica nije los a otpisan kod fašista,jest star al moze za klupe dosta iskusan.
-
- Kontakt:
Mi kad smo bili prvi i bjezali drugom 10+ bodova bez poraza godinu dana ovdje su vazda bile neke glupe rasprave i idiotarije.Kako ko hoda,kakva je kome frizura,sto smo lose odigrali 10 minute pri vodstvu od 3-0 a sad ljudi jos uvijek raspravljaju o Sabrini,Namu,Husrefu,Dalu,Mirzi...Hajd da su to neke argumentovane diskusije ali ovo nigdje veze sa vezom prozivanje stvarno unistava temu i smaraju pojedini haos.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2024, 12:36**** majku kakvi smo mi to je za izučavanja. Dana jednog yebenog ne možeš ući na temu da ne naletiš na neka prepucavanja. Pa grob vas ne yebo, samo još slike Hašima niste počeli postavljati sa pričom čiji je veći.
@Sanchez Ne zanimaju Rozmana takvi igraci.Narocito igraci preko 30 godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sad kontam, već godinama stoji reklama na semaforu voda Sara, a Oaza oficijelna voda. Mislim da bi klub morao malo vise voditi računa o tim stvarima, a ako već nema neko zainteresovan od sponzora, mogao je klub uraditi i onaj veliki bilbord na istoku, ono stvarno uzasno izgleda.
-
- Kontakt:
Pa dobro samo kazem za klupe je ok,32 god to nije nista za napadaca,moze jos dvije godine top odigrat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2024, 13:10Mi kad smo bili prvi i bjezali drugom 10+ bodova bez poraza godinu dana ovdje su vazda bile neke glupe rasprave i idiotarije.Kako ko hoda,kakva je kome frizura,sto smo lose odigrali 10 minute pri vodstvu od 3-0 a sad ljudi jos uvijek raspravljaju o Sabrini,Namu,Husrefu,Dalu,Mirzi...Hajd da su to neke argumentovane diskusije ali ovo nigdje veze sa vezom prozivanje stvarno unistava temu i smaraju pojedini haos.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2024, 12:36**** majku kakvi smo mi to je za izučavanja. Dana jednog yebenog ne možeš ući na temu da ne naletiš na neka prepucavanja. Pa grob vas ne yebo, samo još slike Hašima niste počeli postavljati sa pričom čiji je veći.
-
- Kontakt:
Desni bek se sigurno trazi,jer je Mulalic otpisan.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Cirkus bgm, evo iznad bratu smeta koja nam reklama vode stoji. Pa mislim stvarno...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2024, 13:10Mi kad smo bili prvi i bjezali drugom 10+ bodova bez poraza godinu dana ovdje su vazda bile neke glupe rasprave i idiotarije.Kako ko hoda,kakva je kome frizura,sto smo lose odigrali 10 minute pri vodstvu od 3-0 a sad ljudi jos uvijek raspravljaju o Sabrini,Namu,Husrefu,Dalu,Mirzi...Hajd da su to neke argumentovane diskusije ali ovo nigdje veze sa vezom prozivanje stvarno unistava temu i smaraju pojedini haos.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2024, 12:36**** majku kakvi smo mi to je za izučavanja. Dana jednog yebenog ne možeš ući na temu da ne naletiš na neka prepucavanja. Pa grob vas ne yebo, samo još slike Hašima niste počeli postavljati sa pričom čiji je veći.
Igrači će odmah na trening.
Sjedi raja i uz kaficu namišlja šta im smeta.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Treba potrenciratu clanstvo uvijek kao i klub kroz razne marketinske planove. Ali da ti odgovorim @JVVVST, naravno da je nase Sarajevo veci klub sto historijom sto igracima, ali navedeni ex-yu klubovi su dosta bolje hendlali raspad bivse drzave sto ekonomski, sto jel zbog toga sto nisu osjetili 5% vojske te iste nam bivse drzave kao mi. To je jedan od razloga, jedan od razloga ti je sto kod nas nema nigdje nikakvog sistema, u bukvalnom blatu sve.JVVVST je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:18Vojvodina, Olimpija i Osijek nisu najveci klubovi u svojim drzavama, i nemaju ni blizu navijacku bazu kao mi. Neuporedivo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:12Malo se previše po mom ukusu potencira članstvo i nekako se raja siluje sa tim stvarima.
Ja bih volio da znam koliko članova ima recimo Vojvodina,Olimpija,Osijek...mislim da su nam to realni takmaci, mada i za njima dobro zaostajemo po svemu.
Kuća ( klub ) se gradi od temelja, nama se ti temelji raspadnu svako 2-3 godine pa ih opet gradimo jedno 4-5 godina pa sve tako u krug.
Veliko hvala Tanu,Namu,Mirviću na svemu do sada ali nama su temelji još uvijek jako klimavi.
Vjerujem da će članstvo biti i veće i stabilnije kad klub napokin dobije stabilne temelje.
Pa kad jos dodas kakvi su sve muljatori u klubu bili od dobijanja nezavnosti nase nam Domovine, klub nit je imao rezultata, niti mnoge druge stvari koje bi privlacili nove navijace, zadrzavali stare. U prevodu zbog toga kakvi smo kao narod, mi temelje svoga kluba moramo prakticki ponovo postavljati i taj proces je dug puno duzi nego sto mnogi misle. Evo deset godina, naravno uz duplu, kup, titulu nije los rezultat ali nit smo konzistentni nit smo napravili neki veci iskorak. Stoga kaskamo i za navijacima i sve ostalo.
Halalite na duzem postu!
1946
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Sve to stoji, ali ti kazem, navijacka baza iz koje se crpe clanovi neuporedivo je veca. Broj clanova bi trebao zavisiti od toga, a ne od rata, iskoraka, temelja kluba.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:22Treba potrenciratu clanstvo uvijek kao i klub kroz razne marketinske planove. Ali da ti odgovorim @JVVVST, naravno da je nase Sarajevo veci klub sto historijom sto igracima, ali navedeni ex-yu klubovi su dosta bolje hendlali raspad bivse drzave sto ekonomski, sto jel zbog toga sto nisu osjetili 5% vojske te iste nam bivse drzave kao mi. To je jedan od razloga, jedan od razloga ti je sto kod nas nema nigdje nikakvog sistema, u bukvalnom blatu sve.JVVVST je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:18Vojvodina, Olimpija i Osijek nisu najveci klubovi u svojim drzavama, i nemaju ni blizu navijacku bazu kao mi. Neuporedivo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:12Malo se previše po mom ukusu potencira članstvo i nekako se raja siluje sa tim stvarima.
Ja bih volio da znam koliko članova ima recimo Vojvodina,Olimpija,Osijek...mislim da su nam to realni takmaci, mada i za njima dobro zaostajemo po svemu.
Kuća ( klub ) se gradi od temelja, nama se ti temelji raspadnu svako 2-3 godine pa ih opet gradimo jedno 4-5 godina pa sve tako u krug.
Veliko hvala Tanu,Namu,Mirviću na svemu do sada ali nama su temelji još uvijek jako klimavi.
Vjerujem da će članstvo biti i veće i stabilnije kad klub napokin dobije stabilne temelje.
Pa kad jos dodas kakvi su sve muljatori u klubu bili od dobijanja nezavnosti nase nam Domovine, klub nit je imao rezultata, niti mnoge druge stvari koje bi privlacili nove navijace, zadrzavali stare. U prevodu zbog toga kakvi smo kao narod, mi temelje svoga kluba moramo prakticki ponovo postavljati i taj proces je dug puno duzi nego sto mnogi misle. Evo deset godina, naravno uz duplu, kup, titulu nije los rezultat ali nit smo konzistentni nit smo napravili neki veci iskorak. Stoga kaskamo i za navijacima i sve ostalo.
Halalite na duzem postu!
Uostalom, evo ti nebrojeno puta spominjani Hajduk. Kakve su to oni rezultate imali u odnosu na Dinamo u tom periodu? Kakvu konzistentnost? Gdje su njima iskoraci? Za Dinamo znamo ko je i sta je. A onda uporedi broj clanova

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Rat zbog Dala je redovan. I prije su se pisali nadimci na društvenim mrežama. A da čita neko, čita sigurno, ali ne radi se ovo što želiš reći.
Još malo i 3000 članova.
To je zato što smo generalno negativan narod. Sve nam je crno ispred očiju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2024, 12:36**** majku kakvi smo mi to je za izučavanja. Dana jednog yebenog ne možeš ući na temu da ne naletiš na neka prepucavanja. Pa grob vas ne yebo, samo još slike Hašima niste počeli postavljati sa pričom čiji je veći.
- luckystrike
- Kontakt:

ko izda, .izda