Premijer liga BiH - aktuelno

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 jan 2024, 00:31

Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 00:30
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
11 jan 2024, 00:27
Anex je napisao/la:
11 jan 2024, 00:26

Neka plati jedno obeštećenje bar a ne samo daj džabe a sve biznismeni i milioneri
Kao da navijac Slobode postavi sliku Dzambica i kaze "vidi jes' jak." Koga boli ku.rac kad vam ne ulaze ovaj Rahimic u klub, nego drzava :urnebes:
A tebi reko jel' ulaže ili ne ulaže ? Izvini nisam znao da si toliko bitan, ja mislio da si samo smrdljivi forumaš.
Nema mi sta govoriti ili ne, dijete drago, postoje finansijski izvjestaji klubova. :rol:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 jan 2024, 00:32

Balorda je napisao/la:
11 jan 2024, 00:29
Dobro je što Mirvić puno ulaže u plate, tako su i veći doprinosi, više novca za federalni budžet, što znači i više novca za klubove koji nešto grade. Faktički dođemo do toga da se u određenoj mjeri gradi Mirvićevim novcem. Izgradi frajer drugima stadione, a Sarajevu nije :rol:

VELIK SI ISMIRE INVESTITORU!
:rol:

Ali Ismir je tu samo mailman za pozajmice :mrgreen:

Kako god sto vise para u budzetu od pozajmica vise para za infrastrukturu. Oni sitni poslovi na kraju su najskuplji :mrgreen:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2024, 00:35

Balorda je napisao/la:
Dobro je što Mirvić puno ulaže u plate, tako su i veći doprinosi, više novca za federalni budžet, što znači i više novca za klubove koji nešto grade. Faktički dođemo do toga da se u određenoj mjeri gradi Mirvićevim novcem. Izgradi frajer drugima stadione, a Sarajevu nije :rol:

Za vas je bolje da nemamo stadion,i ovako imamo puno trofeja a vi ste taraba,zamisli da tek imamo svoj stadion a imat ćemo abd.Džaba da je vaš i Camp Nou kad nemate nijednu titulu

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jan 2024, 00:36

Stvarno me čudi kako vlada ulaže u ovaj sarajevski klub i oprašta neka dugovanja, a ovi ni da se pomaknu sa mjesta već ih trpaju sela tipa Sloga Doboj.

A de nemoj snimatt

slika

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 11 jan 2024, 00:40

Samo naprijed Mirvicu placaj velike doprinose da nam Nermo moze jos koji milioncic namaknuti,ko ce ostati od ovih pitara rece da nam je Mirvic tribinu napravio.A i ti Niksicu nisi se vala pretego milion ipo kurcina bez trice nema price.ps nemoj Mirvicu jos dizati ruke od Torpeda valjas i nama

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2024, 00:44

Radobolja je napisao/la:
11 jan 2024, 00:40
Samo naprijed Mirvicu placaj velike doprinose da nam Nermo moze jos koji milioncic namaknuti,ko ce ostati od ovih pitara rece da nam je Mirvic tribinu napravio.A i ti Niksicu nisi se vala pretego milion ipo kurcina bez trice nema price.ps nemoj Mirvicu jos dizati ruke od Torpeda valjas i nama
Da vam daju 20 miliona nećete titulu uzeti,džaba sve jednostavno mali

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 11 jan 2024, 00:47

Anex je napisao/la:
11 jan 2024, 00:44
Radobolja je napisao/la:
Ja da sam na tvom mjestu presutio bih cinjenicu o ulaganju miliona u ekipu i osvajanja titule...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 11 jan 2024, 00:54

Anex je napisao/la:
Radobolja je napisao/la:
Ma boli nas **** uzeli ne uzeli vazda ce te nam u ledja gledati,nemate vi tu harmoniju radnickog kluba ko sto imamo mi a i zeljo,ali eto lijepo je naprdivati sa vama!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2024, 00:54

19vendetta87 je napisao/la:
11 jan 2024, 00:47
Anex je napisao/la:
Radobolja je napisao/la:
Ja da sam na tvom mjestu presutio bih cinjenicu o ulaganju miliona u ekipu i osvajanja titule...
Zašto?Od dolaska investitora osvajali smo i titulu i kup i duplu krunu,igrali dosta evropskih utakmica,izgradili kamp,napravili akademiju koja već daje rezultate,prvi počeli plaćati obeštećenja,pravimo najviše izlaznih transfera,podigli posjetu na stadionu,markering na zavidnom nivou,otvorili 3 fan šopa itd.Jeli moglo i trebalo više ne znam ali samo neko glup ili bezobrazan ovo neće da vidi

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2024, 00:56

Radobolja je napisao/la:
11 jan 2024, 00:54
Anex je napisao/la:
Radobolja je napisao/la:
Ma boli nas **** uzeli ne uzeli vazda ce te nam u ledja gledati,nemate vi tu harmoniju radnickog kluba ko sto imamo mi a i zeljo,ali eto lijepo je naprdivati sa vama!
Što trpaš Želju,vi ni u čemu ne možete u istu rečenicu ni sa Sarajevom ni sa Željom,a dobro znamo ko je navikao kome gledati u leđa i ispadati iz lige,e čuj harmonija radničkog kluba

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 00:58

CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 jan 2024, 00:32
Balorda je napisao/la:

:rol:

Ali Ismir je tu samo mailman za pozajmice :mrgreen:

Kako god sto vise para u budzetu od pozajmica vise para za infrastrukturu. Oni sitni poslovi na kraju su najskuplji :mrgreen:
Ma nije problem,Mirvic je dingospo za te lazne multimilijardere. Tu je doktor Tan da uleti uvijek mislim milijarder Tan. Cekamo da vidimo komentare kad Pitari na pozicijama posto smo i tu najaci kad zavuku ruke u budzet,hoce li crvendaci imati obraza da kazu za nekog da je politicki klub ili rezimski :rol: Sto se tice plata moracu vas razocarat i to koliko se uplacuje,malo je to veci mangup nego mislite
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 jan 2024, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 jan 2024, 01:01

Balorda je napisao/la:
10 jan 2024, 23:59
zlo87 je napisao/la:
10 jan 2024, 23:58
Balorda je napisao/la:
10 jan 2024, 23:52
Ne vidim razlog da shizopitari ovoliko pjene zbog kapitalnog ulaganja Vlade FBiH u stadion Veleža. To će između ostalog biti i dom (nadamo se stalni) i reprezentacije BIH na radost svih pravih patriota, a sjeverno od Ivana se često diče patriotizmom.

Uostalom, taj novac ide u nešto konkretno - stadion, ne saniraju se dugovi, ne opraštaju se dugovi, ne pravi se nikakva šteta, štaviše, gradi se jedna pozitivna priča. Čini se da to ovima što i dalje nisu u stanju par kvadata krova na svom stadionu napraviti, najviše smeta.

O čelikovcima, koji 40 godina nisu svoje marke uložili u stadion i svejedno uspjeli bankrotirati i otići u kantonalnu ligu, je suvišno i pričati.
Novac koji je uložila Vlada FBiH u Zrinjski i Velež je novac koji bi svi klubovi trebali dobiti. Tu nisu krivi ni Zrinjski ni Velež, nego ovi što odlučuju o raspodjeli para. Nikšić i Čović guraju svoje klubove, to je sasvim normalno, pogotovo jer oba kluba prave tribine.
Koji još klubovi trenutno imaju kapitalna ulaganja? Osim mitske biletarnice na Grbavici.
Želio sam reći da sredstva koja su dobili mostarski klubovi trebaju biti minimalna sredstva koji treba dobiti svaki klub bez obzira na ulaganja, ako želimo napredak i iskorak. A ako ne želimo, onda ćemo gledati je li Vlada FBiH dala više vama, nama ili petom-desetom.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jan 2024, 01:01

Al harmonija radnickog kluba :lol: odakle inspiracija za tako nesto :mrgreen:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 jan 2024, 01:01

Radobolja je napisao/la:
Obicno ko nema za nesto realno da se uhvati, hvata se apstrakcija. Oni imaju "filozofiju," vi "harmoniju." Bas ste se super nasli. Mi cemo da imamo titule i sportske uspjehe, a vi uzivajte u nedefinisanim pojavama.

Jos onaj drugi delegat kaze covjeku da ne prica o ulaganjima i titulama, a mi sa investitorom uzimamo titule i duple, oni zadnju uzeli 2012/13 - onda je nama dosao investitor. Mora da je slucajnost. :mrgreen:

Sad ide red fantazija o "posudjivanju" para i skorom gasenju FKS. Standardno na ovoj temi.

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jan 2024, 01:03

Anex je napisao/la:
Anex je napisao/la:

Zašto?Od dolaska investitora osvajali smo i titulu i kup i duplu krunu,igrali dosta evropskih utakmica,izgradili kamp,napravili akademiju koja već daje rezultate,prvi počeli plaćati obeštećenja,pravimo najviše izlaznih transfera,podigli posjetu na stadionu,markering na zavidnom nivou,otvorili 3 fan šopa itd.Jeli moglo i trebalo više ne znam ali samo neko glup ili bezobrazan ovo neće da vidi
Ismir Mirvic dosao pred kraj 2021 godine u vas klub. Od tada do danas imate 0 osvojenih titula, ispadanje u finalu kupa od kluba koji vam kako kazes stalno gleda u ledja, ispadanje u 1/16 finala kupa od treceligasa, jedan izlazak u evropu gdje ste ispali u prvom pretkolu od smijesne ekipe. Lijepa statistika.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 11 jan 2024, 01:03

Anex je napisao/la:
11 jan 2024, 00:56
Radobolja je napisao/la:
Anex je napisao/la:

Što trpaš Želju,vi ni u čemu ne možete u istu rečenicu ni sa Sarajevom ni sa Željom,a dobro znamo ko je navikao kome gledati u leđa i ispadati iz lige,e čuj harmonija radničkog kluba
Slazem se da nemozemo u istu recenicu sa vama jer ipak ste vi nas mladji brat koji ovako ponekad odluta ali tu je stariji brat da ga vrati na pravi put i da ga brani ako bude trebalo,ma kralju netrpam ja zelju sutra ako bude stani pani prije ce navijaci zelje poginuti za zelju vec sto bi vi za sarajevo,naravno to je moje misljenje,ajde bgt ovo sto se prica da Mirvic dize ruke nemoj te se sekirati tu je stariji braco pogurat ce mo vas malo

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 jan 2024, 01:04

zlo87 je napisao/la:
11 jan 2024, 01:01
Balorda je napisao/la:
10 jan 2024, 23:59
zlo87 je napisao/la:
10 jan 2024, 23:58

Novac koji je uložila Vlada FBiH u Zrinjski i Velež je novac koji bi svi klubovi trebali dobiti. Tu nisu krivi ni Zrinjski ni Velež, nego ovi što odlučuju o raspodjeli para. Nikšić i Čović guraju svoje klubove, to je sasvim normalno, pogotovo jer oba kluba prave tribine.
Koji još klubovi trenutno imaju kapitalna ulaganja? Osim mitske biletarnice na Grbavici.
Želio sam reći da sredstva koja su dobili mostarski klubovi trebaju biti minimalna sredstva koji treba dobiti svaki klub bez obzira na ulaganja, ako želimo napredak i iskorak. A ako ne želimo, onda ćemo gledati je li Vlada FBiH dala više vama, nama ili petom-desetom.
Ovo su namjenska sredstva i to je vrlo bitna činjenica koju neki ili ne shvataju (jer su potkapacitirani i neobrazovani) ili neće da shvate (jer su bezobrazni). Nasumično davanje novca BH klubovima u situaciji kada ogroman broj istih ima ogromna dugovanja državi i nema baš nekog smisla.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2024, 01:08

Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 01:03
Anex je napisao/la:

Ismir Mirvic dosao pred kraj 2021 godine u vas klub. Od tada do danas imate 0 osvojenih titula, ispadanje u finalu kupa od kluba koji vam kako kazes stalno gleda u ledja, ispadanje u 1/16 finala kupa od treceligasa, jedan izlazak u evropu gdje ste ispali u prvom pretkolu od smijesne ekipe. Lijepa statistika.
Pa Mirvić je tu dvije godine a ne 20,pa šta ako nema titule 2 godine ni vi nemate 102 pa eto živite,ili živite od toga kad Sarajevo ne uspije?

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 jan 2024, 01:08

Gledam sada u zadnjih dvadeset dana onaj degenerik me je 43 puta citirao i svaki put je uletio u moju diskusiju sa nekim drugim forumasem :rol: :tokralju:

Kralju vidio sam svakakvih likova ali ti si za dijagnozu "sa posebnim potrebama" :tokralju:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 jan 2024, 01:09

Radobolja je napisao/la:
11 jan 2024, 01:03
Anex je napisao/la:
11 jan 2024, 00:56
Radobolja je napisao/la:

Slazem se da nemozemo u istu recenicu sa vama jer ipak ste vi nas mladji brat koji ovako ponekad odluta ali tu je stariji brat da ga vrati na pravi put i da ga brani ako bude trebalo,ma kralju netrpam ja zelju sutra ako bude stani pani prije ce navijaci zelje poginuti za zelju vec sto bi vi za sarajevo,naravno to je moje misljenje,ajde bgt ovo sto se prica da Mirvic dize ruke nemoj te se sekirati tu je stariji braco pogurat ce mo vas malo
slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”