To sada po novom ako ekipa gubi kaze se da nemaju volje i zelje

Bogami ni Arsenal nije pokazao u zadnjih par tekmi ni volju ni zelju ali nisam se ja znao izraziti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
To sada po novom ako ekipa gubi kaze se da nemaju volje i zelje
Hrabro je na 0-1 protiv Fulhama otpisat ekipu koja se vraćala na 0-3 protiv Barce i Milana.
Bolje ga imati , ovakvog kakav jeste , Lazar Popović i Ronalda u 1 , nego "nevidljivog" špica koji "radi " za ekipu i ne ulazi u šanse.
Na ovoj nisu, ali nisam ni gledao ovu utakmicu, s obzirom na finale super kupa
Dolazi nam najbolji brazilac od Pelea a ti bi Darwina?
Veliki sam fan Darwinove igre. Još iz doba Benfice, on je trpač golova što se mene tiče
Igralo se polufinale superkupa.
Posto frajern ne moze bazen pogoditi (a napadac je), posto profuli svaku utakmicu 2-3 zicera, hajmo mu brojati nesto drugo da kazemo kako je fenomenalan napadac - recimo brojacemo koliko je puta loptu dotakau u protivnickom kaznenom prostoru, ili ovo xG - sta god to bilo - da vidi raja kakav je to napadac - nivo Suareza iz najboljih dana.
Za mene je ono sinoć bilo finale u pravom smislu riječi. Ovo u nedjelju je revijalna utakmica. Ali da ne smaramo temu sa tim. Darwin je top, to govorim već 2-3 godine, i da se mene pita Mbappeta bi nogom nabio u guz ono iz sažaljenja i dao mu dvaest maraka samo da ne smara više.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 9 gostiju.