Ti to tako gledas, ja nemam nista protiv toga. Pocnite vi neki projekat prvi cu cestitati sto vas gura federacija, al ovo je iskreno. U drzavi gdje je 90% infrastrukture uzasan, bilo sta da se radi treba podrzati, napravite projekat za izgradnju ja cu vas prvi podrzati, al nezz da ste ikad ista pravili, mozda i jeste al se ne sjecam, ako mozes da me podsjetismosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 10:39Iz budzeta Federacije se grade dvorane u Sarajevu? Te price sve vama bla bla eto bas je drugacije u svim glavnim gradovima,kod nas je cak sta vise i obrnuto koliko bi trebalo Nikakav problem nije samo neka se ulaze,poenta price je da logika da za Velez odvajaju kontantno,sada 1.5 mil drugima 0,gradi se i kamp Sarajeva,radilo se i na Kosevu pa nisu marku odvojili.. Eto radovi su u kampu Sarajeva nek odvoje jedan milion?nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 10:18Zato sto vi mislite da ste samo vi bitni, samo daj vama, a druge ko ****. Izgradili ste citav grad dok su drugi zanemarivani.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:48
Pa ako je ovo tacno, zasto se onda zalite na ponder i da sve pare idu u glavni grad?![]()
Zasto je problem da se uloze pare u stadione ili dvorane ili nesto trece, a da to nije Sarajevo?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Evo ja ću te podsjetiti, željezničari prave biletarnicu već duže vrijeme, a pitari su stavili par kontejnera na neku livadu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma kakvu ti istinu jado kazes, pricas o gradu kroz koji prodjes samo kada na more krenes, a i tada ako svratis odes do starog grada i Starog mosta, jer da znas ista drugo znao bi da "ratna linija" nije Neretva kao sto ti je vec neko i reko. Glupko.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:02Mi vama kazemo istinu i onda ovdje nastane haos,uvrede,psovke,ponizavanje grada i stanovnika itd itdVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 13:59Pa covjek ti je samo istinu rekao, a i vidim da bas balis za hrvatima garant ti je dedo bio handzar divizija.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 13:53
Znate li komunicirat bez uvreda? Sve ovo je izazvano vasim ponasanjem,ovo moje je kamilica. Vidi se razlika gdje su croate,jednostavno ste zaostali po svemu,sto se i vidi iz prilozenog. Imate li neku drugu pricu osim nisi izasao nigdje?
Jos samo treba da kazu da je miljacka ljepsa i cistija od neretve
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Politički klubovi inače uzimaju trofeje, pa taj svoj kurvaluk naplate donekle time, a onda imaš Velež..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kako su poludili sta je ovo
Hercegovina cvjeta od turizma. Sada u zadnje vrijeme poceli graditi vjetro parkove i postavljat solarne panele od kojih se uzimaju enormne pare za prodaju struje. Voce nema koje ne uspjeva. Bog nas nagradio najljepsim mjestom za zivljenje sa sredozemnom klimom i preko 300 suncanih dana u godini
U biznisu nema nacije
Mi i hrvati uzimamo lopatom i zajedno zivimo 
Nismo vam mi krivi sto zivite u tim maglovitim hladnim snjeznim zagadjenim zabitima gdje je glavni izvor finansiranja otici u sumu i nacjepat pet metara drva. Da ima drzave nebi ni to mogli

Hercegovina cvjeta od turizma. Sada u zadnje vrijeme poceli graditi vjetro parkove i postavljat solarne panele od kojih se uzimaju enormne pare za prodaju struje. Voce nema koje ne uspjeva. Bog nas nagradio najljepsim mjestom za zivljenje sa sredozemnom klimom i preko 300 suncanih dana u godini
U biznisu nema nacije

Nismo vam mi krivi sto zivite u tim maglovitim hladnim snjeznim zagadjenim zabitima gdje je glavni izvor finansiranja otici u sumu i nacjepat pet metara drva. Da ima drzave nebi ni to mogli

A sta se sa debilom bez zivota raspravljas, po cijele dane frajer na forumu provodi, jer debilko ima vremena na raspustu pa iz nekog svog zaseoka oko Sarajeva glumi carsijanera. Frajer u svakom momentu na forumu samo ceka da neko nesto napise. Glupko zatucani nije maknuo iz svoje sobe nigdje u zivotu i nasao da prica o drugim gradovima i stanovnicima istih. Samo levata na ignor i poludit ce sto nema kome vise odgovarati. Normalne raje ima svugdje, samo nemaju vremena 24 sata na forumu provoditi i lijeciti frustracije ovdje.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:06Ma kakvu ti istinu jado kazes, pricas o gradu kroz koji prodjes samo kada na more krenes, a i tada ako svratis odes do starog grada i Starog mosta, jer da znas ista drugo znao bi da "ratna linija" nije Neretva kao sto ti je vec neko i reko. Glupko.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:02Mi vama kazemo istinu i onda ovdje nastane haos,uvrede,psovke,ponizavanje grada i stanovnika itd itd
19V22
Prcije politicke i jedni i drugi, a treci pogotovo. Kad puste vodu, kako ce biti kuknjava.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sačuvaj malo suza i za budućnost.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:09Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Nećemo stati na ovome.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Upravu si, evo ne bi mogli postojati da nam nije politike. Nadam se da si zadovoljan, nemoj se ti za nas sekirati imate vi dovoljno svojih muka, pusti ti nas da muzemo budzetske pare kad nam je Bog dao. Pozdrav prijatelju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:09Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Ispravak nepotpunog navoda, pitari pored kontejnera prave i teretanu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine
Sto da se poduse pola ih nezna plivatitutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine
Nisam, te prcije se i nalaze u PL.
Lp
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
I ja mislim da je to najbolje, samo ne znam bas za mandarine bojim se da ih ovi iz Sarajeva nece znati ogulit, ipak je to njima uvozno vocetutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Serha, VivaLaLiberta i 29 gostiju.