Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prcije politicke i jedni i drugi, a treci pogotovo. Kad puste vodu, kako ce biti kuknjava.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Sačuvaj malo suza i za budućnost.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:09Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Nećemo stati na ovome.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Upravu si, evo ne bi mogli postojati da nam nije politike. Nadam se da si zadovoljan, nemoj se ti za nas sekirati imate vi dovoljno svojih muka, pusti ti nas da muzemo budzetske pare kad nam je Bog dao. Pozdrav prijatelju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:09Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Ispravak nepotpunog navoda, pitari pored kontejnera prave i teretanu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine
Sto da se poduse pola ih nezna plivatitutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine
Nisam, te prcije se i nalaze u PL.
Lp
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
I ja mislim da je to najbolje, samo ne znam bas za mandarine bojim se da ih ovi iz Sarajeva nece znati ogulit, ipak je to njima uvozno vocetutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine
-
19vendetta87
- Kontakt:
RA i Ultrasi, rame uz rame, protiv sarajevskih mangupatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Posteno. Ovo cijenim, samo nas nemojte lagati i praviti budalama i bice sve ok, posudicemo vam jos kojeg igraca ako zatreba.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Upravu si, evo ne bi mogli postojati da nam nije politike. Nadam se da si zadovoljan, nemoj se ti za nas sekirati imate vi dovoljno svojih muka, pusti ti nas da muzemo budzetske pare kad nam je Bog dao. Pozdrav prijatelju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:09Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Ne treba brate hvala ti, vidis i da bez ovog vaseg posudjenog mi vas nadigramo i uzmemo lagano tako da nam i niste od velikog znacaja. Svakako sretno u nastavku sezone, vjerujem da ce te zavrsiti 4ti sumnjam da vas Sloga moze ugroziti. Pozdrav.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:23Posteno. Ovo cijenim, samo nas nemojte lagati i praviti budalama i bice sve ok, posudicemo vam jos kojeg igraca ako zatreba.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Upravu si, evo ne bi mogli postojati da nam nije politike. Nadam se da si zadovoljan, nemoj se ti za nas sekirati imate vi dovoljno svojih muka, pusti ti nas da muzemo budzetske pare kad nam je Bog dao. Pozdrav prijatelju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:09Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Jao teme, zadnjih 10 stranica kakvih gluposti je ispisano 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vise para donese Film Festival nego Mostar komplet.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Vi ste ono napravili stadion od svojih para, bez pomoci politike??
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
E cuj 3. I pored 3 terena oni igraju ligu kao podstanari. Golemo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:30vi pravite tek sad jedan takav teren a mi imamo 3,sacekaj jos malo da vidis kako ce ispasti i to od nasih para,naseg milionera. Sta rade vasi lazni multimilijarderi evo 20 godina?