tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:25
invincible1921 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 11:58
r3start je napisao/la: ↑11 jan 2024, 11:25
Kakve sve komentare citam nevjerovatno.
Ljudi moji svi vi koji dijelite Mostar na ovu ili onu stranu shvatite da je Mostar jedan grad svih Mostaraca pa
bili oni desno ili lijevo od Neretve.
Zasto je toliki problem ako je u pitanju gradnja cak 2 stadiona u gradu Mostaru plus sportska dvorana?
Pola grada npr nije nikad preslo preko starog mosta...vjerovatno i mnogi s ove teme...zamisli ti zivis u sarajevu 30 godina i nikad na bascaesiji nisi bio...
Mostar je jedan grad samo na karti...kakvo jedinstvo kaki qrci palci.
Dovoljno je procitat par ovakvih komentara da skontas ima li se smisla raspravljat s takvim likovima. Gdje ti bola zivis, izadji malo iz kuce, dodji u Mostar slobodno i ne slusaj price iz srca sehera. Bices jedan dan moj gost i provest cemo dan na "lijevoj" obali, a drugi dan ce te jedan od forumasa s "lijeve" obale ugostit i provodat po "desnoj"
Jedno je prepucavanje velez zrinjski, gdje ce uvijek bit i tuce i **** i svega, a sasvim drugo su normalni ljudi koji ce u svaka doba dana otic u bilo koji dio svog grada. Mostar je puno vise od samog nogometa, ali vi sve gledate kroz sukobe ultrasa i red armya sto je jedno vrlo vrlo zaostalo razmisljanje.
Za tvoju info rodjeni mostarac, logor HVOa, oduzimanje imovine na aveniji

Budem u mostaru svake godine na obje obale nema me sta ko vodat i pricat mi o situaciji
Znam ja vrlo dobro a mozda i bolje od tebe kakva je situacija...to sto se stvara neki privid normalnog zivota je smao lazna slika....tebi je normlano npr da se u dresu BiH drzave u kojoj se grad Mostar nalazi ne smije hodati u pola grada? Hodam po "vasoj" obali, i svasta vidim, osim zelje za suzivotom...vidim mrznju i tragove uzpa na svakom mogucem koraku, koliko god sakrivali naprosto jace je od vas izbija vam iz svake pore...
Sad sto je nekom sasvim normalno da jedan dio grada se ponasa ko da je u Hrvatskoj to je do tih ljudi...al nemoj knda ovekitvat da meni bude normalno da to prihvatim, jer necu nikad.
To sto silom prilika "vi" nemate trnuetno ovlasti da "nas" opet tjerate ko stoku ne znaci da necete ako vam zapadne prilika...tako da mani me suplje bgt..
Navijas za Hrvatsku, vjeorvstno imas njihov pasos, vjerovatno nemas nikakve ljubavi prema BiH i Bosnjacima nego dapace...i sta ja bi ti sad trebao bit zahvalan i smatrat normalnim sto ne hodas s ciglom gradom i razbijas glave ljudima pogresnog imena?
I da ti iskreno kazem bez lazne slike... mozemo popit sto piva i kafa i treba da pijemo..al kad/ako do sra.nja dodje vrlo dobro znas da ce tvoj prvi metak pogodit mene isto ko sto ce moj tebe...nema potrebe da se lazemo..a ovo je sve osim normalno