Zato vi imate staza i u kantonalnoj ligi, a Bogami dosta i u onoj drugoj Federalnoj za razliku od nas. Mali si ti jos da bi ovde mogao sta pisati, jadnicak.nicaze95 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:56ovo je nama prva sezona ovde a koliko ste ih vi proveli ? Vise imate staza u njoj od bilo koga
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Glupa ti prica sa tim hinjskim provokacijama. Pala je i BL pao Zvornik palo mnogo mjesta tako i BB sta ces rat nekoga potrefi nekoga zaobidje. Ali cim si dosao do toga znaci da ti je pjena oko ustachily-rz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:56Pa Zenica je naš grad, ko stane na put Čelika ne piše mu se dobro, pokušali su ali naletiše na tvrd bedemCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:52Pa u cijem je vlasnistvu Bilino polje i ko ce uzimati nama ista? Ako je ono sto mislim onda smo te dobro iskarali da se moras time sluziti![]()
vama su uzeli stadion bez ikakvog otpora.
Ne služim se ja nicim, kažem samo da ste na osnovu prethodnog iskustva mogli to odigrati pametnije pa da imate bar stadion koji je u vlasništvu kluba.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakvo bjesnilo mostarskih pavijana
Prste uvrede na sve strane,vrijedjaju koga stignu bez da ih je iko uvrijedio.
Ti si sine glup za bilo kakvu raspravu, zato se ne vrijedi s tobom prepirati jer se bas iz tebe osjeti taj smogovski ruralitet-koji je nazalost i danasnja slika nase BiH (uglavnom takvih kao ti iz tih predjela što ne znaju da postoji slovo č, pa ga samim tim i ne znaju izgovorit). Tuzno.chily-rz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:56Pa Zenica je naš grad, ko stane na put Čelika ne piše mu se dobro, pokušali su ali naletiše na tvrd bedemCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:52Pa u cijem je vlasnistvu Bilino polje i ko ce uzimati nama ista? Ako je ono sto mislim onda smo te dobro iskarali da se moras time sluziti![]()
vama su uzeli stadion bez ikakvog otpora.
Ne služim se ja nicim, kažem samo da ste na osnovu prethodnog iskustva mogli to odigrati pametnije pa da imate bar stadion koji je u vlasništvu kluba.
A tebe mi je najdraze seksat od svih ovih levatamosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:01Kakvo bjesnilo mostarskih pavijanaPrste uvrede na sve strane,vrijedjaju koga stignu bez da ih je iko uvrijedio.
Nije meni pjena oko usta nego mi nema logike da knjižite nešto na ime grada koji vas je jednom već deportovao sa gradskog stadiona. Ono, ne kontam, ja bi volio da je Bilino Polje uknjiženo na Čelik pa se zato pitam zašto ovaj stadion nije na Veležu.
Ne sekiraj se ti za nas. č č č č, zapamti.
Drugo i treće mjesto prema dobivenim proračunskim sredstvima, odnosno iza SDA, a ispred HDZ-a i SDP-a, zauzimaju humanitarno društvo Merhamet Sarajevo sa 2,35 milijuna i - Nogometni klub Velež Mostar sa 2,25 milijuna maraka!
Je li moguće ovo?

Je li moguće ovo?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Kazu bedem a bjezali u svom gradu poslje kupa. Prvi put da sam vidio da neko preskace auto u bjezaniji. Murija nas vrati i spasi one atleticare iz svog grada
[media] /media]
[media] /media]
Ma ne moram ja znati razlikovati č od ć da bi uspostavio s nekim normalnu komunikaciju bez uvreda na ličnoj osnovi za razliku od tebe.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:01
Ti si sine glup za bilo kakvu raspravu, zato se ne vrijedi s tobom prepirati jer se bas iz tebe osjeti taj smogovski ruralitet-koji je nazalost i danasnja slika nase BiH (uglavnom takvih kao ti iz tih predjela što ne znaju da postoji slovo č, pa ga samim tim i ne znaju izgovorit). Tuzno.
Ako si ti primjer Mostarske građanske raje sa takvom kulturom dijaloga onda se ja ponosim na svoj smogovski ruralitet.
Vozaju te mostarci ko brava zadnjeg,u nedostatku argumenata uzimas glupe fore koje jedino mozda mogu proci u buca potoku ili kobiljoj glavi,nemoze vi biti “liske” jer ste ograniceni ko balkon,sprdamo se sa vama zadnjih dana u nedostatku moci probate najnize udarati,niste nam zanimljivi,smijesni,boli nas cuna za vama.Sutra da vama federacije dadne 10 miliona ponovo nas zaboli kita eto vas tamo,razumijem ja smog udara u glavu ali brate zovni dodji u mostar ja ti dajem smjestaj hoces vikendicu na rujistu,stan u centru ili vilu u blagaju svugjde je suncem okupano!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:01Kakvo bjesnilo mostarskih pavijanaPrste uvrede na sve strane,vrijedjaju koga stignu bez da ih je iko uvrijedio.
Nemam pojma ko je bježao od koga, pojedinačni incidenti me ne zanimaju. Da ste Bog dom tako hrabri bili kad se za stadion trebalo zauzeti pa da svaki dan idete masovno pred stadion tražeći da vam se vrati oteto.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:09Kazu bedem a bjezali u svom gradu poslje kupa. Prvi put da sam vidio da neko preskace auto u bjezaniji. Murija nas vrati i spasi one atleticare iz svog grada![]()
[media] /media]
Sta je ovo bog te necu natovario se i cernobil na ovu temu,ajmo tuzlaci i biscani pa nek sve izgori!
Problem je upravo u tome, ti ne znas voditi normalnu komunikaciju. Tvoja komunikacija se svodi na to :"pazi da vam ne otmu i taj stadion"... Simpaticno.chily-rz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:09Ma ne moram ja znati razlikovati č od ć da bi uspostavio s nekim normalnu komunikaciju bez uvreda na ličnoj osnovi za razliku od tebe.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:01
Ti si sine glup za bilo kakvu raspravu, zato se ne vrijedi s tobom prepirati jer se bas iz tebe osjeti taj smogovski ruralitet-koji je nazalost i danasnja slika nase BiH (uglavnom takvih kao ti iz tih predjela što ne znaju da postoji slovo č, pa ga samim tim i ne znaju izgovorit). Tuzno.
Ako si ti primjer Mostarske građanske raje sa takvom kulturom dijaloga onda se ja ponosim na svoj smogovski ruralitet.
-
opalaopala
- Kontakt:
Koliko pucaju čirevi u ovih smogovaca sta je ovo jbt. Kad oni dobiju nešto to je ok, samo kad neko drugi dobije onda je to loše. A da su oni sad to dobili pravdali bi vjerovatno sa Mirvicevim ulaganjima jer drugog razloga nemaju.
Svi bi vi dali guzice da dobijete al jbg ne voli vas niko, nismo mi krivi sto imamo vise navijača u Sarajevu nego vi u svom gradu.
Svi bi vi dali guzice da dobijete al jbg ne voli vas niko, nismo mi krivi sto imamo vise navijača u Sarajevu nego vi u svom gradu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
To je iz najbolje namjere poučen vašim prethodnim iskustvom dobronamjeran savjetVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:13Problem je upravo u tome, ti ne znas voditi normalnu komunikaciju. Tvoja komunikacija se svodi na to :"pazi da vam ne otmu i taj stadion"... Simpaticno.chily-rz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:09Ma ne moram ja znati razlikovati č od ć da bi uspostavio s nekim normalnu komunikaciju bez uvreda na ličnoj osnovi za razliku od tebe.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:01
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Pola drzave nam je okupirano, hajte vi Zenicani to vratite kad ste tako hrabri i sposobni ? Ili ce sve ostati na par tekbira u svojoj avliji ?chily-rz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:12Nemam pojma ko je bježao od koga, pojedinačni incidenti me ne zanimaju. Da ste Bog dom tako hrabri bili kad se za stadion trebalo zauzeti pa da svaki dan idete masovno pred stadion tražeći da vam se vrati oteto.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:09Kazu bedem a bjezali u svom gradu poslje kupa. Prvi put da sam vidio da neko preskace auto u bjezaniji. Murija nas vrati i spasi one atleticare iz svog grada![]()
[media] /media]
Ja mislim ako se još više nastavi pisati o ovome po forumu da će Vlada izvršiti povrat sredstava iz Mostara i referendumom će se odlučiti raspolaganje novčanih sredstava.
Eto jos jedan dokaz ovoga sto sam gore napisao. Nemam argumenata pa cu reci "sto su vam oteli stadion bla bla..." To sto tvoj smrdljivi grad nije pogodio rat pa ne znas sta je to zapravo ne mora znaciti da je u drugim gradovima ista situacija, raspitaj se malo.chily-rz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:12Nemam pojma ko je bježao od koga, pojedinačni incidenti me ne zanimaju. Da ste Bog dom tako hrabri bili kad se za stadion trebalo zauzeti pa da svaki dan idete masovno pred stadion tražeći da vam se vrati oteto.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:09Kazu bedem a bjezali u svom gradu poslje kupa. Prvi put da sam vidio da neko preskace auto u bjezaniji. Murija nas vrati i spasi one atleticare iz svog grada![]()
[media] /media]
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vidim sveRadobolja je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:11Vozaju te mostarci ko brava zadnjeg,u nedostatku argumenata uzimas glupe fore koje jedino mozda mogu proci u buca potoku ili kobiljoj glavi,nemoze vi biti “liske” jer ste ograniceni ko balkon,sprdamo se sa vama zadnjih dana u nedostatku moci probate najnize udarati,niste nam zanimljivi,smijesni,boli nas cuna za vama.Sutra da vama federacije dadne 10 miliona ponovo nas zaboli kita eto vas tamo,razumijem ja smog udara u glavu ali brate zovni dodji u mostar ja ti dajem smjestaj hoces vikendicu na rujistu,stan u centru ili vilu u blagaju svugjde je suncem okupano!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:01Kakvo bjesnilo mostarskih pavijanaPrste uvrede na sve strane,vrijedjaju koga stignu bez da ih je iko uvrijedio.
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 13 gostiju.